«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με τον συνάδελφο παρακάτω παρότι έχουμε διαφορετικές απόψεις, μας ενώνει ένα και το βασικότερο η Πατρίδα μας, Θεωρώ το κείμενο του σοβαρό και πατριωτικό!

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ όσοι σκέφτεστε μνημονιακή ψήφο. Δώστε μια ευκαιρία στον αδερφό σας.

Αγαπητοί μου φίλοι, αναγνώστες κι επισκέπτες του ιστολογίου μας λίγες πλέον μέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές στην νεότερη ιστορία της πατρίδας μας θέλω να μοιρασθώ μαζί σας λίγες σκέψεις.

Οι παλαιότεροι ξέρετε και οι νεότεροι είναι ώρα να μάθετε ότι από την αρχή που ξεκίνησε η ύπαρξη του ιστολογίου μας ποτέ δεν προέτρεψα οποιονδήποτε να ψηφίσει οποιοδήποτε κόμμα ή οποιοδήποτε πρόσωπο…. Ηταν μια απο τις πρώτες και σημαντικότερες αρχές που έθεσα στην έναρξη της λειτουργίας του πατριωτικού ελληνικού ιστολογίου μας.

Πολλές φορές κατέκρινα ή και επαίνεσα πράξεις πολιτικών όλων των αποχρώσεων όταν εναντιώθηκαν ή βοήθησαν τα εθνικά μας συμφέροντα. Ομως ακόμα και τότε δεν θέλησα να προτρέψω οποιονδήποτε στο να στηρίξει ή όχι κάποιον.

Μέσα από τις αναρτήσεις και τις αράδες του ιστολογίου μας έδωσα σκληρό αγώνα να ενημερώσω τους φίλους και τους αναγνώστες μας αλλά πάντα σεβόμενος κάτι ιερό και αυστηρά προσωπικό όπως είναι η προσωπική – κρυφή- ψήφος.

Ομολογώ όμως ότι μιά και μοναδική φορά πάτησα την αρχή μου αυτή ΜΟΝΟ κι αποκλειστικά με το “βδέλυγμα της ερημώσεως” της πατρίδας μας, τον μεγαλύτερο προδότη της νεώτερης ελληνικής ιστορίας μας ή τουλάχιστον τον προδότη που κατάφερε μέσα από έναν οχετό ψεύδους να ανέλθει στο ανώτερο σκαλί της εξουσίας και μέσα σε 2 χρόνια γκρέμισε την ελληνική κοινωνία πλήττωντας ανεπανόρθωτα το κύτταρό της, την ελληνική οικογένεια.

Είναι περιττό να πω ποιός είναι αυτός….

Τις πολιτικές του πράξεις και συνειδητές επιλογές αν δεν συμβεί κάτι κατακλυσμιαίο θα τις πληρώνουμε εμείς μέχρι τα βαθιά μας γεράματα, τα παιδιά μας και πιθανότατα τα εγγόνια μας… αν υπάρχει μέχρι τότε η πατρίδα μας….

Φυσικά ήταν η φυσιολογική κατάληξη μιας καταστροφικής πορείας που ξεκίνησε πριν από 35 περίπου χρόνια….

Ομως είναι πλέον γενικά αποδεκτό και πλήρως τεκμηριωμένο από ελληνικές και ξένες πηγές ότι μπορούσε ακόμα και την ύστατη ώρα η πατρίδα μας να αποφύγει όλες τις ολέθριες συνέπειες των κακών πολιτικών επιλογών του παρελθόντος.

Ομως εκεί χτύπησε την πατρίδα μας ο όλεθρος…..

Το χειρότερο απόβρασμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής με την συμμορία του ανέλαβε τα ηνία της χώρας μας την πιο κρίσιμη στιγμή.

Η αποφράδα ημέρα της νεότερης ιστορίας μας ήταν η 23η Απριλίου 2010 λίγους μήνες μετά τις εθνικές καταστροφικές εκλογές του 2009….

Εκεί στο ακριτικό Καστελόριζο που από τότε δεν ξαναείδε να πετούν ελληνικά μαχητικά στους ουρανούς του, ειπώθηκαν τα μοιραία προσχεδιασμένα από ετών σε ξένα κέντρα, λόγια που έκαναν μια οικογένεια προδοτών πλούσια κι έκαναν τον ελληνικό λαό πειραματόζωο….. (το είπε άλλωστε ο ίδιος προχθές).

Η Ελλάδα μας κατελήφθει χωρίς να πέσει σφαίρα, από ξένες δυνάμεις….

Λέξεις και πρόσωπα που αγνοούσαμε μπήκαν στην ζωή μας να την ορίσουν.

Τρόικα, ΔΝΤ, Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Μέρκελ, Ραϊχενμπαχ, Μπαρόζο, Γιούνγκερ, Τόμσεν…..  

Από τότε πέρασαν 2 χρόνια. Είδαμε εικόνες απίστευτες…

Αδέρφια μας Ελληνες να αυτοκτονούν. Αδέρφια μας Ελληνες να ψάχνουν τα σκουπίδια… Αδέρφια μας Ελληνες να μένουν άνεργοι, να μένουν χωρίς περίθαλψη και να φτιάχνουν ουρές στα συσσίτια. Τα παιδιά μας να μην έχουν βιβλία. Να μειώνονται συντάξεις, μισθοί. Να διαλύεται ο στρατός. Να χτυπιέται η Εκκλησία. 

Το Σύνταγμα άρχισε να βρωμάει χημικά.

Οι πορείες του σκλαβωμένου λαού δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Οσο μαζικές κι αν ήταν. Μην ξεχνάμε ότι και 2 εκατομμύρια Ελληνες να έβγαιναν στην Πλατεία Συντάγματος στην Κατοχή οι Γερμανοί δεν επρόκειτο να φύγουν…. 

Ετσι και τώρα. Οι κατοχική προδοτική εξουσία δεν ενδιαφερόταν για τις ανούσιες πορείες….

Τα προδοτικά ανδρείκελα που μας κυβερνούσαν κρυφογελούσαν όταν γέροι, νέοι και παιδιά λιποθυμούσαν από τα χημικά, τα δακρυγόνα και το ξύλο στις πλατείες….

Η κατάσταση έφθασε στα άκρα κι όπως είναι φυσικό σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, τότε καταλαβαίνουμε τους προδότες και τότε αναγκάζονται να εμφανιστούν οι προσκυνημένοι και οι ξεπουλημένοι ανάμεσά μας….

Οταν όλα είναι ρόδινα και όμορφα κι όλοι μας χαμογελούν, τότε είναι φύσικό να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε την “ήρα από το στάρι”.

Οταν όμως τα πράγματα οδηγηθούν στα άκρα κι όλοι μας πρέπει να βρεθούμε σε κάποια όχθη του ποταμού, στην όχθη του αγώνα ή στην όχθη της προδοσίας, για τους προδότες δεν υπάρχει άλλη επιλογή κι αναπόφευκτα εμφανίζονται όπως τα σαλιγκάρια μετά την βροχή….

Και πραγματικά μετά τον αρχιπροδότη και την συμμορία του δειλά δειλά άρχισαν να εμφανίζονται με διάφορες κωλοτούμπες και όλοι οι υπόλοιποι…. συνεργοί του και να συνυπογράφουν αντισυνταγματικά μνημόνια υποδούλωσης, μεσοπρόθεσμα, εφαρμοστικούς νόμους και διατάξεις με αποκορύφωμα την δημιουργία ενός αντισυνταγματικού, προδοτικού, τρικομματικού, κυβερνητικού σχηματισμού υπό την ηγεσία ενός διορισμένου, τραπεζίτη, πρωθυπουργού ο οποίος χωρίς να ενδιαφέρεται για πολιτικό κόστος (αφού δεν ήταν πολιτικός) ανέλαβε να εφαρμόσει τα τελευταία καταστροφικά μέτρα κατά του πολύπαθου λαού μας…

Ενδεικτικό της τραγικής και καταστροφικής διακυβέρνησής του ήταν ότι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα προ των εκλογών, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου χάρισε 18 δις σε 4 τράπεζες!!!!!

Τώρα που έφθασε όμως ο “κόμπος στο χτένι” και μας δίνεται η μία και μονάδική ευκαιρία στις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές της νεότερης ιστορίας μας, οι προδότες φορώντας πάλι το ψεύτικο “αγωνιστικό και καλά” χαμόγελο άρχισαν το παραμύθι…. και προσπαθούν με νυχια και με δόντια να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Τι να ξεχάσουμε; ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Να ξεχάσουμε αυτόχειρες, ανέργους, συσσίτια, λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, φορολογίες, κατασχέσεις, εξευτελισμούς, ανθελληνισμό, προδοσία….. 

Μας υπόσχονται οτι ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, οτι ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, οτι ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, οτι ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ…. 

Την Κυριακή μας παρουσιάζεται μια και μοναδική ευκαιρία να αναστήσουμε την πατρίδα μας.

Να στείλουμε όλα τα προδοτικά καθάρματα εκεί που τους αξίζει…

Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν δεν πράξουμε το πατριωτικό, κοινωνικό και εθνικό μας καθήκον τότε οι επόμενες εκλογές, καλά μου αδέρφια, θα αργήσουν πάρα πολύ……

Αν δεν πράξουμε το χρέος που μας επιβάλλει η οικτρή κατάσταση της πατρίδα μας, τότε θα έχουμε υπογράψει το τέλος της Ελλάδας μας όπως την γνωρίσαμε.

Και δεν εννοώ την Ελλάδα που θέλησαν να μας φορτώσουν οι ανίκανοι πολιτικοί με την διαφθορά τους και την προδοσία τους, αλλά την Ελλάδα των προγόνων μας. Αυτήν που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν να μας την χαρίσουν. Την Ελλάδα της Ελευθερίας. Την Ελλάδα του Πολιτισμού. Την Ελλάδα της Ανθρωπιάς. Την Ελλάδα της Δόξας. Την Ελλάδα των Ελλήνων.

Το τραγικό είναι ότι κάποιοι συμπατριώτες μας συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους…!!!

Συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια!!!

Συνεχίζουν να ακούνε τα ψεύτικα λόγια και να τα πιστεύουν!!!

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το πράγμα.

Πόσο βολεμένος πρέπει να είσαι ή πόσο τρομοκρατημένος για να γυρνας την πλάτη σου στον πεινασμένο αδερφό σου;

Πόσο κομματικά πορωμένος πρέπει να είσαι για να αδιαφορείς για την ίδια σου την πατρίδα;

Πόσο κτηνώδης μπορεί να είσαι για να πιάσεις το ψηφοδέλτιο ενός από τα αισχρά προδοτικά κόμματα που ρήμαξαν την Ελλάδα μας και εξαθλίωσαν την ελληνική οικογένεια και να το ρίξεις στην κάλπη;

Τι είδους ανίερη τελετουργία είναι αυτή που κάνει κάποιους συμπατριώτες μας να πιάσουν ένα κατάπτυστο κι ελεεινό ψηφοδέλτιο που εκφράζει ξένες κατοχικές δυνάμεις, να το βάλουν σε έναν φάκελο και να το ρίξουν στην κάλπη. Είναι σαν να βάζουν σφαίρα στην θαλάμη ενός όπλου και να εκτελούν τον Ελληνα αδερφό τους.

Σήμερα δεν θέλω να απευθυνθώ στον πατριώτη Ελληνα αδερφό μου που γνωρίζει το χρέος του.

Στον συμπατριώτη Ελληνα αδερφό μου που τόσα χρόνια μιλάμε μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο για τα βάσανα των απανταχού αδερφών μας.

Στον συμπατριώτη Ελληνα αδερφό μου που καταλαβαίνει το όφελος της Ελλάδας μας.

Σήμερα θέλω να απευθυνθώ στα άλλα αδέρφια μου.

Σε αυτούς που σκέφτονται να ψηφίσουν πάλι ένα από τα κόμματα που ευθύνονται για την εξαθλίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας.

Αδέρφια μου,

Δεν ξέρω αν είσαστε οικονομικά εξασφαλισμένοι, κοινωνικά καταξιωμένοι, κομματικά βολεμένοι ή σας διέππει ένας τρόμος και μια ανασφάλεια για το αύριο, που σας οδηγεί στην μνημονιακή ψήφο.

Οτι κι αν ισχύει σας παρακαλώ θερμά ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

Δώστε μας μια φορά το δικαίωμα να ορίσουμε μόνοι μας οι Ελληνες την μοίρα μας.

Δεν θέλω να σας προτρέψω να ψηφίσετε κάτι διαφορετικό από αυτό που νομίζετε. Τουλάχιστον δώστε και σε εμάς τους αντιμνημονιακούς το δικαίωμα να δοκιμάσουμε κατι νέο για την πατρίδα μας.

Εσείς είχατε την ευκαιρία σας στις περασμένες εκλογές και τα αποτελέσματα ήταν όλα όσα ζήσαμε τα 2,5 αυτά χρόνια.

Είναι λοιπόν και δίκαιο και πιστεύω πρέπον αλλά και φιλάνθρωπο να δώσουμε το δικαίωμα στον άνεργο, στον πολύτεκνο, στον ανασφάλιστο, στον βιοπαλαιστή αδερφό μας να ελπίσει σε κάτι….

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

Η απελπισία μας είναι πλέον τόση που αν τελικά αποφασίσετε να ψηφίσετε κάποιο από τα προδοτικά κόμματα, να γνωρίζετε πως δεν υποθηκεύετε οριστικά μόνο το μέλλον της Ελλάδας μας και των παιδιών μας, αλλά και της δικής σας ύπαρξης.

Γιατί μετά από αυτές τις εκλογές, αν με οποιονδήποτε τρόπο (ακόμα και με νοθεία που είναι πολύ πιθανό να συμβεί εφόσον οι κατοχικοί προδότες είναι αποδεδειγμενα αδίστακτοι) βγούν πάλι όλοι αυτοί που μας οδήγησαν στο χάος τότε το κρίμα στο λαιμό σας και στον λαιμό τους…..

Πριν πεινάσουν τα παιδιά μας….

Θα χυθεί αίμα…………………

ΘΑΝΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>