«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Το Project Blue Beam είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα μυστικά προγράμματα. Έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, κάνοντάς μας όλους να ευχόμαστε να ήταν απλώς μια φαντασίωση.

Άρχισαν οι μάχες;;;; Αυτοί με αυτούς;;;;

Τώρα η μάχη πηγαίνει σε αχαρτογράφητο για τους λαούς κίνδυνο, ο ένας εναντίον του άλλου με δολιοφθορές στην δουλειά σου, στη βόλτα σου, ακόμα ποιο χειρότερα, μέσα στο σπίτι σου!

Δεν θα μείνει κανείς αλώβητος για να επικρατήσει η παγκόσμια θρησκευτική δικτατορία.

Ο κίνδυνος είναι αμέσως/ και μιλάμε για τον κίνδυνο του αφανισμού της παγκόσμιας ανθρωπότητας!

Για μια ακόμα φορά προειδοποιώ, στους συνδέσμους που σας έχω θα μπαίνετε με δική σας ευθύνη, διότι το τέρας τεχνική νοημοσύνη εμένα μου δημιουργεί προβλήματα, από την αρχή που ξεκίνησα την Έρευνα, μέσω του ChatGPT!

Ομοβροντία προειδοποιήσεων.

2-4-2023

Σκεφτείτε… Όταν ο Έλον Μασκ  δηλώνει τον κίνδυνο από την τεχνική νοημοσύνη, πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα;

 Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η είναι και αυτός στο μεγάλο σχέδιο;;;

Και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο;;;

Προς το παρόν θέλουμε μια σταθερή να ξεκινήσουμε;;;;;

Ο Ελον Μασκ έχει υπό την δούλεψή του τους μεγαλύτερους επιστήμονες, άρα ξέρει από πρώτο χαΐρι τι είναι το ΑΙ το ΝΕΣΑΡΑ το Project Blue Beam της NASA,  ChatGPT,  Big Tech, OpenAI, phishing, GRU,  FSB, SVR, NTC Vulkan, Amazon, Siemens, Vulkan, trivago, 5G, 6G,SafeSize, SoC

EdgeQ,  System-on-a-chip – SoC) τεχνολογίας O-RAN, Edge computing,Mobile World Congress, Mobile World Congress 2023 (MWC),  throughput 5 Gbps, Mavenir, Midjourney,  Twitter, Microsoft, Meta, η Google,  LSAT, GRE, SAT, AP, και άλλα πολλά που θα τα δούμε όταν ολοκληρωθεί το άρθρο στο τέλος του άρθρου!

Σήμερα ξεκίνησα το ξεβράκωμα για την  παγκόσμια δολιοφθορά όπως έχω γράψει στην έρευνά μου.

Και τώρα που ξεκίνησα εγώ βλέπω μια δυναμική σε παγκόσμιο επίπεδο!  

Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχω τελειώσει με το συμμάζεμα των στοιχείων/ και ίσως το ανεβάσω με ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής;

 1-4-2023

Ας δούμε ποιος θα λέει αλήθεια; Και ποιος ψέμα;

«Λόγω του απίστευτου της, η αλήθεια διαφεύγει να αναγνωριστεί».

Ο Ηράκλειτος της Εφέσου γύρω στο 500 π.Χ.

Είναι το βασικό σημείο που στηρίζει το εγκληματικό σχέδιο, αφού ολες οι πλευρές είναι επιστήμονες και μεγάλοι παίχτες στο παγκόσμιο διεθνές επιστημονικό και πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον.

Μπορεί όλοι να είναι στο ίδιο κόλπο για να διαφθείρουν οτιδήποτε θα το έλεγχες ως αλήθεια, ‘η καθαρό,.

 Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 22:18,

Κυριακη, 2-4-2023

Όλοι  που είναι υπεύθυνοι, ή συνυπεύθυνοι βγήκαν στα παράθυρα και φωνάζουν, διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο.

Να σας πω που είναι ο μεγάλος κίνδυνος, στα πυρηνικά, έχουν φαίνεται τα δολοφονικά καθάρματα έχουν χάσει την μπάλα, δηλαδή τον έλεγχο.

«Οι μεγάλοι παίκτες γίνονται όλο και πιο μυστικοπαθείς σχετικά με το τι κάνουν, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνία να αμυνθεί απέναντι στις όποιες βλάβες μπορεί να προκύψουν»

Ένα θα σας πω, από προσωπική εμπειρία κατά την Έρευνα, μπέικα στην επίσημη ιστοσελίδα του Project Blue Beam και ξέρετε τι μου συνέβη και τρομοκρατήθηκα;;;;

 Με κορόιδευε, όταν αντιλήφτηκε ότι κάτι ερευνώ και προσπάθησα να αντιγράψω κάτι συγκεκριμένο, με κορόιδευε, ήξερε τι πάω να κάνω και μου το άλλαζε, ήξερε τι θα πατήσω και μου του άλλαζε.

Δεν με άφησε να αντιγράψω τις φίρμες αφού μου τις μπέρδευε με πολλές άσχετες.

Αυτό φυσικά πρώτη φορά μου συμβαίνει και τα έχασα!

Έτσι ξεκίνησα την έρευνα της φρίκης, για το ανθρώπινο γένος.

Αλλά και από την Επιμονή μιας κυρίας, που θυσιάζετε για την πατρίδα μας, να διαβάσω την αναλυση για το N.E.S.A.R.A.  που έκανε ο Αλκιρέας

    NESARA ΕΛΛΑΔΑ ra /Game Over;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 Το άρθρο του Αλκιρέα θα το βάλω στο τέλος, όποιος θέλει να το διαβάσει για αυτά που μας έλεγε και εμείς κοιμόμαστε τον μακάριο ύπνο!

Μπορώ να πω ότι δεν κοιμόμουν απόλυτα, αλλά όταν σου έρχεται ένα απόσπασμα ξεκομμένο/ και μετά από μήνες, ίσως και χρόνια άλλο, δεν σου πάει ο νους να τα συνδυάσεις/ και φυσικά αυτό το έκαναν σκόπιμα, ένα είδος κώδικα να πληροφορούνται οι δικοί τους πόσο προχωράνε!

Τεχνητή νοημοσύνη Γιατί ο Μασκ και ειδικοί ζητούν το «πάγωμά» της;

 Οι κίνδυνοι για την κοινωνία και τον πολιτισμό είναι μεγάλοι μας λέει. 

23:00, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Την επιβολή εξάμηνης παύσης στην εκπαίδευση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης ισχυρότερων από το GPT-4  ζητούν ο Έλον Μασκ και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τεχνητής νοημοσύνης και στελεχών της βιομηχανίας, επικαλούμενοι – σε ανοιχτή επιστολή τους – πιθανούς κινδύνους για την κοινωνία και την ανθρωπότητα.

Στην επιστολή, η οποία εκδόθηκε από το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Future of Life Institute και υπογράφεται από περισσότερα από 1.000 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Μασκ, ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόζνιακ και ο διευθύνων σύμβουλος της Stability AI Εμάντ Μοστάκε, ζητά παύση στην ανάπτυξη προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης έως ότου αναπτυχθούν, εφαρμοστούν και ελεγχθούν από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες κοινά πρωτόκολλα ασφαλείας για τέτοιου είδους εφαρμογές.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή «τα ισχυρά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης θα πρέπει να αναπτυχθούν μόνο όταν είμαστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματά τους θα είναι θετικά και οι κίνδυνοι τους θα είναι διαχειρίσιμοι».

Η επιστολή περιγράφει επίσης λεπτομερώς τους πιθανούς κινδύνους για την κοινωνία και τον πολιτισμό από τα ανταγωνιστικά προς τον άνθρωπο συστήματα τεχνητής νοημοσύνης, όσον αφορά οικονομικές και πολιτικές διαταραχές.

Καλεί δε για τους προγραμματιστές να συνεργαστούν με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για τη δημιουργία ενός ρυθμιστικού πλαισίου.

Η επιστολή έρχεται μία ημέρα μετά τη διατύπωση ηθικών και νομικών ανησυχιών από την Europol, η οποία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις εφαρμογές προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης – όπως το Chat GPT, προειδοποιώντας για πιθανή κακόβουλη χρήση του συστήματος σε απόπειρες phishing, παραπληροφόρησης και εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.

Οι εφαρμογές και λειτουργίες προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης καταγράφουν δραματική ανάπτυξη από τα τέλη του 2022, όταν η υποστηριζόμενη από την Microsoft OpenAI παρουσίασε την πλατφόρμα ChatGPT, ωθώντας τις αντίπαλες εταιρείες να λανσάρουν παρόμοιες εφαρμογές ή να ενσωματώσουν αντίστοιχες λειτουργίες στις πλατφόρμες τους.

Εδώ είναι που χαλάει η σούπα των συνεργαζόμενων γιγάντων, υποψιάζονται ότι με το να ενσωματώσουν αντίστοιχες λειτουργίες στις πλατφόρμες τους, υπάρχει ο κίνδυνος αόρατοι να τους πάρουν τον έλεγχο;;

Εγώ το θεωρώ σίγουρο για αυτό επιτέθηκαν δυνατά και φανερά με απαίτηση αναστολής της τεχνικής νοημοσύνης;;;

Η απαίτηση αυτή δεν είναι μια τυπική, μιλάμε για τρις εκατομμύρια και δεκαετίες έρευνες!!!

Όμως δεν λένε συγκεκριμένα από πια προγράμματα και ποιων έρχονται οι κίνδυνοι/ και τι κίνδυνοι;;;;;

Γιατί από την έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής βρήκα άκρως φρικτά πράγματα;

Πολλή φοβάμαι ότι θέλουν την τεχνολογία τους/ και πιθανότατα να μοιρίστηκαν ότι θα τους φάνε.

Ένα θα σας πω ο Ελον έχει χιλιάδες δορυφόρους στο διάστημα και στέλνει συνέχεια, προχωρώντας την έρευνα θα δείτε γιατί αντέδρασε ο Ελον;;;;;;

Και από ότι έχω καταλάβει δεν είναι του χαϊριού τους.

Η εμπορική τεχνολογία 3D ολογραμμάτων έχει αναπτυχθεί από την αμερικανική εταιρεία Dimensional Media Associates (www.lightspacetech.com), για λογαριασμό του στρατιωτικού ερευνητικού οργανισμού DARPA.

Το διαβόητο έργο Το Project Blue Beam του Serge Monast κάνει τις σημερινές θεωρίες συνωμοσίας να φαίνονται λογικές

Δείτε αυτό το βίντεο πριν ξεκινήσετε να διαβάσετε.

https://www.youtube.com/watch?v=Z96-ehIMQJM

Le projet Blue Beam (Remasterisé 2013)

https://www.youtube.com/watch?v=IeLfr9843Ks&t=31s

Γιγαντιαίο ολόγραμμα λιονταριού πυροδοτεί το στάδιο Εστουδιάντες στην Αργεντινή

Δείτε τι κάνει η τεχνική νοημοσύνη και πως θα σκλαβώσουν τον εγκέφαλός σας.

Για να καταλάβετε αυτά που θα σας πω στην συνέχεια!

https://www.youtube.com/watch?v=q4H7e9dp9H4&t=50s

Σκεφτείτε… Όταν ο Έλον Μασκ δηλώνει τον κίνδυνο από την τεχνική νοημοσύνη, πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα;

Ο Ελον Μασκ έχει υπό την δούλεψή του τους μεγαλύτερους επιστήμονες, άρα ξέρει από πρώτο χαΐρι τι είναι το ΑΙ το ΝΕΣΑΡΑ το Project Blue Beam της NASA και άλλα πολλά που θα τα δούμε στο ολοκληρωμένο άρθρο από έρευνα που έκανα!

 Ένα θα σας πω, από προσωπική εμπειρία κατά την Έρευνα, μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα του Project Blue Beam – ChatGPT και ξέρετε τι μου συνέβη τρομοκρατήθηκα;;;;

Με κορόιδευε, όταν αντιλήφτηκε ότι κάτι ερευνώ και προσπάθησα να αντιγράψω κάτι συγκεκριμένο, με κορόιδευε, ήξερε τι πάω να κάνω και μου το άλλαζε, ήξερε τι θα πατήσω και μου του άλλαζε.

Δεν με άφησε να αντιγράψω τις φίρμες αφού μου τις μπέρδευε με πολλές άσχετες.

 Άλλες τις έσβηνε και άλλες μου τις φανέρωνε.

Σαν να ήταν ζωντανό;;; 

Το Project Blue Beam είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα μυστικά προγράμματα. Έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, κάνοντάς μας όλους να ευχόμαστε να ήταν απλώς μια φαντασίωση. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

https://www.astrounivers.com/une-nouvelle-religion-et-la-domination-du-monde-le-projet-blue-beam/

Και τώρα που γράφω το άρθρο αισθάνομαι περίεργα, ξανά διαβάζοντας το άρθρο και διορθώνοντας μερικά λάθη, όταν το ξανά ελέγχω βρίσκω πάλι λάθει που υποτίθεται τα είχα διορθώσει;;;;;;;;;;

Θα βάλω εδώ όταν τελειώσω τον σύνδεσμο, αλλά θα μπείτε με δική σας ευθύνη.

Ας δούμε τι μας λέει ο άγνωστος Χ.

Καλησπέρα σε όλους, έρχομαι εδώ για να ρωτήσω κάτι βαρύ που είχα στην καρδιά μου εδώ και μερικά χρόνια, αν και όλοι γνωρίζετε αυτό το έργο με το όνομά του και τον σκοπό του ερχομού του, θα έχετε λεπτομέρειες για αυτό εδώ.

Θα προσπαθήσω να μην δώσω καμία πληροφορία που θα μπορούσε να βλάψει τη ζωή μου και της οικογένειάς μου σχετικά με αυτό το θέμα.

Οι πληροφορίες που πρόκειται να σας δώσω σχετικά με το Quarter-Secret Project του Blue Beam εδώ είναι όλες αληθινές.

Quarter-Secret γιατί μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο, επομένως δεν είναι εντελώς μυστικό αλλά είναι επίσης πολύ άγνωστο σε πολλούς ανθρώπους.

 Ρωτήστε ένα μέλος της οικογένειας σας εάν γνωρίζει το Project Blue Beam “Theory” και θα διαπιστώσετε ότι τουλάχιστον το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν είναι έτοιμο για αυτό που θα ακολουθήσει τα επόμενα 5 χρόνια, Quart-Secret επίσης επειδή οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το έργο διαρρέει και έχεις απόδειξη με το θέμα μου.

Το Quarter-Secret είναι ένας όρος που χρησιμοποιούμε.

Θα δείτε επίσης πώς αυτό το φόρουμ είναι ένας πραγματικός καθρέφτης της κοινωνίας.

THE BLUE RAY PROJECT
Μια συλλογική ψευδαίσθηση υπό έλεγχο για μια παγκόσμια θρησκεία.

Αυτά τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από το διάστημα για να χτυπήσουν ένα άτομο οπουδήποτε στην επιφάνεια της γης.

Το Project Blue Beam της NASA είναι μια στρατηγική για την επιβολή της θρησκείας της Νέας Εποχής με επικεφαλής μια « παγκόσμια θρησκευτική δικτατορία» Όχι το παραπλανητικό Νέα Τάξη, αυτό θα γίνει σε τέσσερις φάσεις.

Πίσω από αυτή τη θρησκευτική διατύπωση θα κρυβόταν ένα επιστημονικό σχέδιο εφαρμογής διαστημικών τεχνολογιών υψηλής τεχνολογίας.

 Η μοναδική παγκόσμια θρησκεία θα ήταν το ίδιο το θεμέλιο της ( παγκόσμιας θρησκευτικής δικτατορίας).

Μια νέα θρησκεία επινοείται με κάθε αλλαγή της αστρολογικής εποχής,
η νέα θρησκεία βρίσκεται σε πορεία για την εποχή του Υδροχόου 2012/2013 2020/2021/23/30.

Μια «θεοκρατία» για μια παγκόσμια δικτατορία πρέπει να έχει μια θρησκεία και έναν μόνο σωτήρα για να επιβάλει μια ενιαία λατρεία διαφορετικά δεν είναι δυνατός ο παγκόσμιος έλεγχος.

Το τεχνολογικό έργο «BLUE BEAM» θα στόχευε επομένως να εξαπατήσει τα άτομα μέσω προηγμένης μυστικοποίησης δημιουργώντας ένα τεράστιο και θεαματικό προσομοιότυπο, σε παγκόσμια κλίμακα.

Έχουν ξεκινήσει με ολογράμματα, για να δουν πόσοι θα το καταλάβουν και τις αντιδράσεις;

Σε επιστημονικό επίπεδο, αυτή η συνωμοτική διατριβή βασίζεται σε πολλά στοιχεία.

 Για τριάντα χρόνια, οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί έχουν συντάξει γιγαντιαίες βάσεις δεδομένων που σχετίζονται με τις φυσικο-ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, την ανατομική και ηλεκτρομηχανική σύνθεση του ανθρώπινου σώματος, καθώς και τις ηλεκτρομαγνητικές, χημικές και βιολογικές μελέτες του εγκεφάλου.

Αυτές οι βάσεις δεδομένων θα περιλαμβάνουν επίσης τις γλώσσες και τις διαλέκτους όλων των παγκόσμιων πολιτισμών.

Μεσσιανικά και άλλα θρησκευτικά προγράμματα θα περιλαμβάνονται επίσης σε αυτές τις βάσεις δεδομένων.

Ωστόσο, όλα αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να μεταφερθούν με δορυφορικό ρελέ.

Αν βάλουμε αυτό το διαστημικό θέαμα παράλληλα με το πρόγραμμα «πόλεμος των άστρων», διαπιστώνουμε ότι ο συνδυασμός της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας με την ΥΠΝΩΣΗ έχει γίνει αντικείμενο εντατικής έρευνας!

Το 1974, ο ερευνητής GF Shapits φέρεται να είπε σχετικά: «Αυτή η έρευνα έδειξε ότι η ομιλούμενη γλώσσα του υπνωτιστή μπορεί επίσης να μεταδοθεί με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια απευθείας σε ένα συγκεκριμένο μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου χωρίς τη χρήση μηχανικών μέσων λήψης και κωδικοποίησης , και χωρίς το άτομο που εκτίθεται σε αυτή την επιρροή να μπορεί να ελέγξει συνειδητά την εισαγωγή πληροφοριών.

Μπορεί να συναχθεί ότι η εκούσια συμπεριφορά του ατόμου έχει αφαιρεθεί από την ελεύθερη βούλησή του».

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Τζέιμς Μακ Κόνελ «Μπορούμε τώρα να συνδυάσουμε την αισθητηριακή στέρηση με υπνωτικά φάρμακα και την έξυπνη χειραγώγηση της ανταμοιβής και της τιμωρίας για να αποκτήσουμε απόλυτο έλεγχο στη συμπεριφορά ενός ατόμου.

Τότε θα είναι δυνατό να πραγματοποιήσει μια γρήγορη και αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου που θα μας επιτρέψει να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητα και τη συμπεριφορά ενός ατόμου».

Στο βιβλίο του “The Electric Body”, ο βραβευμένος με Νόμπελ Robert Baker περιγράφει μια σειρά πειραμάτων που αποδεικνύουν ότι κάποιος μπορούσε να ακούσει και να κατανοήσει μηνύματα που μεταδίδονται από μια καμπίνα απομόνωσης, με μικροκυματικό παλμικό ακουόγραμμα ανάλογο με τη δόνηση μιας λέξης που στέλνεται στον εγκέφαλο.

 Ο Μπέικερ συμπέρανε «ότι ένα τέτοιο σύστημα έχει προφανή εφαρμογή για να καλύψει επιχειρήσεις που προορίζονται να τρελάνουν έναν ανθρώπινο στόχο με τη βοήθεια άγνωστων φωνών ή να δίνουν μη ανιχνεύσιμες εντολές σε έναν προγραμματισμένο δολοφόνο».

Το βιβλίο του James C. Lynn το 1978, The Effect and Application of Auditory Microwaves, περιγράφει επίσης πώς οι ακουστικές φωνές μπορούν να μεταδοθούν απευθείας στον εγκέφαλο.

Αυτά τα μικροκύματα θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κάψουν το δέρμα, να αυξήσουν την επίδραση των φαρμάκων ή να επηρεάσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου.

 Όλα αυτά τα αποτελέσματα αναγνωρίστηκαν επίσημα από τη CIA στις 21 Σεπτεμβρίου 1977, σε μαρτυρία ενώπιον της Επιτροπής Υγείας και Έρευνας.

Ο Δρ Sidney Gottlieb που διηύθυνε το πρόγραμμα MK-Ultra εκείνη την εποχή αναγκάστηκε να παραδεχτεί την έρευνα της CIA για να ανακαλύψει τεχνικές που επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μέσα.

ΦΑΣΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Η πρώτη φάση αφορά την κατάρρευση όλης της κλασικής αρχαιολογικής, θρησκευτικής και επιστημονικής γνώσης.

Νέες ανακαλύψεις θα καταδείξουν στους ανθρώπους το θεμελιώδες λάθος των παραδοσιακών θρησκευτικών δογμάτων.

 Αυτή η παραποίηση πληροφοριών θα έχει ως στόχο να πείσει όλους τους λαούς ότι οι θρησκευτικές τους διδασκαλίες έχουν παρερμηνευθεί και εκτραπεί εδώ και αιώνες.

Αυτή είναι μια φάση ψυχολογικής προετοιμασίας που στοχεύει στην καταστροφή των θεμελίων των παραδοσιακών θρησκειών.

Έχουμε κάποιες προϋποθέσεις με την προσέγγιση του David Icke στις θρησκείες, αν και ο Icke λέει πολλές ανοησίες.

 Όπως σας είπα νωρίτερα, αυτό το φόρουμ είναι ένας πραγματικός καθρέφτης της κοινωνίας.

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας υπονομεύουν επίσης τα θεμέλια των παραδοσιακών θρησκειών, θέτοντας τις βάσεις για μια μυθική-επιστημονική θρησκεία που θα υπερισχύει και θα περικλείει όλες τις πεποιθήσεις συμπεριλαμβανομένου του αθεϊσμού σε ένα πολύ ισχυρό κίνημα παγκοσμιοποίησης σκέψης.

Αυτή η φάση συνίσταται στο να τραβήξετε βίαια τους ανθρώπους από ορισμένες ψευδαισθήσεις, να τους κάνετε να χάσουν τα πόδια τους αφαιρώντας όλα τα ορόσημα και τελικά να τους προσφέρετε «τη μόνη αληθινή θρησκεία που συμφιλιώνει, ανακουφίζει και κατευνάζει τους πάντες».

Θα ήταν ένα είδος ενιαίας θρησκείας που απορροφά όλους τους κλάδους και όλα τα ρεύματα σκέψης, σε ένα πολύ ευρύ παράδειγμα/ και όπου ο καθένας θα βρίσκει τον λογαριασμό του.

 Θα ήταν το αντίστοιχο της ιδέας της «Επιστήμης» της Αρχαίας Ελλάδας, με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα προέκυπτε φυσικά από ένα πολιτισμικό πλαίσιο αλλά θα εμφυτευόταν τεχνητά ή θα επιβαλλόταν μετά από μια βαθιά ψυχική αποσταθεροποίηση των πληθυσμών.

Δείτε σήμερα 1-4-2023 τι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο;

Είναι αυτά που αναφέρω στο άρθρο!

Εδώ ισχύει πες πες, κάτι θα μείνει!

(Σε αντίθεση με τις ψυχές που λέγεται ότι μετενσαρκώνονται οι «αστρικοί σπόροι» πιστεύουν ότι έχουν ξυπνήσει από έναν άλλο πλανήτη για να γεννηθούν εδώ.

Επιπλέον πιστεύουν ότι είναι αγωγοί μεταξύ θεϊκών βασιλείων και της Γης και ότι μπορούν μέσω του διαλογισμού να μεταπηδούν μεταξύ των γαλαξιών.)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

Η δεύτερη φάση του BLUE BEAM PROJECT θα αφορούσε μια γιγάντια χωρική σκηνή με χρήση οπτικών και ηχητικών ολογραμμάτων σε τρεις διαστάσεις, μια προβολή ολογραφικών εικόνων με λέιζερ σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο.

 Ο καθένας θα λάβει μια εικόνα σύμφωνα με την κυρίαρχη πίστη της χώρας του.

Η νέα «Φωνή του Θεού» θα μιλήσει σε όλες τις γλώσσες, και όλοι θα την ακούσουν καθαρά με τα λόγια της πολιτιστικής και θρησκευτικής τους προετοιμασίας.

Το διαστημικό σόου, δηλαδή η προβολή ολογραφικών εικόνων στον ουρανό θα χρησιμοποιηθεί για την προσομοίωση των εσχάτων μεταξύ των εθνών.

Οι λαοί θα γίνουν μάρτυρες σκηνών που αντιπροσωπεύουν τις προφητείες και τα γεγονότα που ο καθένας είχε την επιθυμία να επαληθεύσει.

Αυτές οι εικόνες, η μουσική και οι ήχοι θα προβληθούν από ένα τεράστιο δίκτυο δορυφόρων, περίπου εκατό χιλιόμετρα πάνω από τη γη.

Ο σκοπός αυτών των γραφικών αναπαραστάσεων είναι να φανεί στα μάτια του κόσμου ένας «νέος Χριστός», ο νέος μεσσίας Μαϊτρέγια για τον οποίο μιλούν οι βουδιστικές σούτρα.

Το PROJECT BLUE BEAM λέγεται ότι έχει ένα τέχνασμα τόσο τελειοποιημένο που θα βυθίσει τεράστιους αριθμούς ανθρώπων σε μια κατάσταση σχεδόν εκστατικής αρπαγής, σε μια εναλλακτική πραγματικότητα.

Το PROJECT BLUE BEAM – ο ερχομός του μεσσία – θα ισχυριστεί ότι είναι η εκπλήρωση της αρχαίας προφητείας, το σημαντικότερο γεγονός εδώ και 2000 χρόνια.

Και θα είναι με φόντο ένα ουράνιο σινεμά που θα μεταφράζει ταυτόχρονα ένα μήνυμα αγάπης σε όλες τις γλώσσες και τις διαλέκτους του πλανήτη.

Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει έναν αληθινό «ΜΕΣΣΙΑ», δηλαδή έναν σοφό άνθρωπο με μεγάλη δύναμη ικανό να αντιμετωπίσει τα σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας.

Με αυτό το εικονικό κινούμενο σχέδιο και τον ήχο που προέρχεται από το βάθος του διαστήματος, οι θαυμαστές διαφόρων θρησκειών θα εντυπωσιαστούν βαθιά όταν θα παρακολουθήσουν την επιστροφή του σωτήρα τους ως ζωντανή πραγματικότητα.

Τότε οι προβολές του Ιησού, του Μωάμεθ, του Βούδα, του Κρίσνα κ.λπ… θα συγχωνευθούν σε μια ενιαία φιγούρα αφού θα έχει εξηγηθεί το μυστήριο των θρησκευτικών αποκαλύψεων και η αποκάλυψή τους.

Αυτή η μοναδική θεότητα θα είναι ο αντίχριστος που θα εξηγήσει ότι οι διάφορες ιερές γραφές έχουν παρερμηνευθεί και παρεξηγηθεί, και ότι οι παλιές θρησκείες είναι υπεύθυνες που έβαλαν τον άνθρωπο εναντίον του ανθρώπου.

Και αυτό είναι πολύ καλό γιατί είναι ακριβώς έτσι, για παράδειγμα ο ΙΗΣΟΥΣ δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΒΑΦΗΤΟ ΗΛΙΟ των Ρωμαίων της 25ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και τώρα είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι όλα προέρχονται από την Αίγυπτο και τον Αιγυπτιακό ΖΩΔΙΑΚΟ.

Αλλά αυτός ο μεγάλος μυστικισμός (η αλήθεια) θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία κοινωνικής, πολιτικής, πολιτιστικής και επομένως θρησκευτικής αναταραχής, αφού όλα είναι ψεύτικα, χειραγωγημένα και αντιστρέφονται, η αλήθεια είναι κρυμμένη από τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή 1-4-2023 είχα την παρακάτω πληροφορία αν αληθεύει και δεν είναι Πρωταπριλιά, ξεκίνησε η παγκόσμια θρησκευτικοπολιτικη δικτατορία.

Ο παπάς Ρώμης Φραγκίσκος μας άφησε χρόνους σέ ένα μήνα περίπου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση περιμένουμε νεώτερα για αν είναι τελικά αλήθεια ή όχι αυτός ήταν ο προτελευταίος παπάς σύμφωνα με μία προφητεία τώρα περιμένουμε τον τελευταίο παπά όπου θα γίνει τα μεγάλα γεγονότα

ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Η τρίτη φάση θα συνδύαζε την τηλεπάθεια με ηλεκτρονικά, συστήματα μετάδοσης, λήψης όπου τα κύματα ELF, VLF και LF μπορούν να φτάσουν σε κάθε άτομο μέσα στη συνείδησή του για να πείσουν ότι είναι ο δικός τους θεός που του μιλάει από τα βάθη της ψυχής του.

Τέτοια ακτινοβολία που αποστέλλεται από δορυφόρους μπορεί να διαπλέκεται με τη σκέψη για να σχηματίσει αυτό που ονομάζεται διάχυτη τεχνητή σκέψη.

Πειράματα από αυτή την άποψη είχαν πραγματοποιηθεί σε διάφορες χώρες.

 Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας παλμός χαμηλής συχνότητας μπορεί να παράγει ακουστικά σήματα για ένα άτομο, ενώ δεν ακούγεται σε άλλα άτομα.

The Military Mind MEDUSA
Το MEDUSA περιλαμβάνει ένα ακουστικό εφέ μικροκυμάτων «δυνατά» αρκετά ώστε να προκαλεί δυσφορία ή ακόμα και ανικανότητα.

Ο Sadovnik λέει ότι τα κανονικά όρια ασφάλειας ήχου δεν ισχύουν αφού ο ήχος δεν εισέρχεται από τα τύμπανα.

«Το αποτέλεσμα απώθησης είναι ένας συνδυασμός της έντασης και του παράγοντα ερεθισμού», λέει.

«Δεν μπορείς να το αποκλείσεις».

ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Η τέταρτη φάση θα αφορούσε υπερφυσικές εκδηλώσεις.

Αυτή η φάση θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά θέλγητρα.

Το πρώτο θα ήταν να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι μια εισβολή εξωγήινων πρόκειται να συμβεί σε κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου.

Το δεύτερο δόλωμα θα ήταν να κάνουμε τους Χριστιανούς να πιστέψουν ότι θα συμβεί ένα υπέροχο γεγονός με τη μορφή μιας ευεργετικής εξωγήινης παρέμβασης προκειμένου να προστατεύσουν τους γήινους από έναν αδίστακτο δαίμονα.

 Αυτό θα σηματοδοτήσει την εκπλήρωση της Βιβλικής προφητείας: Η Αρπαγή της Εκκλησίας. 

Μην πέσετε στην παγίδα.

Ο σκοπός αυτού του ελιγμού θα ήταν να συγκεντρώσει όλους τους αντιπάλους της παγκόσμιας δικτατορίας ταυτόχρονα λίγο πριν την έναρξη του ουράνιου θεάματος.

Το τρίτο σημείο αυτής της τέταρτης φάσης είναι η παγκόσμια χρήση όλων των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας για τη μετάδοση κυμάτων που στοχεύουν στην ψυχική αποσταθεροποίηση πληθυσμών μέσω ατομικών και συλλογικών παραισθήσεων.

(Να θυμάστε όσοι δεν θυμάστε, ότι  πριν χρόνια, με διάφορες δικαιολογίες για βελτιώσεις του διαδικτύου και άλλα, μας παρότρυναν να αφήνουμε τους υπολογιστές ανοικτούς, όλη τη νύχτα?????

Και πράγματι δις άνθρωποι το έκαναν ταυτόχρονα, τι έκαναν, τι πειράματα δοκίμασαν;;;;;)

Μετά τη «νύχτα των χιλίων αστεριών» και όλες τις παγκόσμιες αναταραχές που προκλήθηκαν από αυτό το γεγονός, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον νέο μεσσία στη σάρκα, έναν ψευδώς εξωγενή κυβερνο-Ροκφέλερ, που θα παρακληθεί να αποκαταστήσει την τάξη και την ειρήνη με κάθε τίμημα, αλλά πάνω απ’ όλα στο τίμημα της ατομικής μας ελευθερίας.

 Μια τεχνητή ενότητα των λαών θα επιτρέψει την επίλυση των επειγόντων προβλημάτων, που ούτως ή άλλως δημιουργήθηκαν από την αρχή.

Όμως, σταδιακά θα εμφανιστεί το τυραννικό πρόσωπο της νέας παγκόσμιας θρησκευτικής δικτατορίας και πολλοί άνθρωποι θα ξυπνήσουν.

Ο έλεγχος της γης θα βρίσκεται στα χέρια μιας κάστας «αρχιερέων» και αδίστακτων τεχνοκρατών που ενεργούν «στο όνομα του Θεού». 

Στόχος αυτής της δικτατορίας είναι ο έλεγχος όλων των κατοίκων και η συνολική εκμετάλλευση των πόρων του πλανήτη.

Μικρή κουκκίδα

Ο COVID είναι ένα είδος προγράμματος για τη δοκιμή της υπακοής των λαών

Το ψευδώνυμο διαγράφηκε

Επίπεδο 9

11 Ιανουαρίου 2021 στις 8:06:38 μ.μ

Το έργο της NASA Blue Beam έχει τέσσερα διαφορετικά στάδια με στόχο την εφαρμογή μιας νέας θρησκευτικής εποχής στην οποία ο αντίχριστος θα είναι στο τιμόνι του.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θρησκεία της Νέας Εποχής είναι το θεμέλιο για τη διακυβέρνηση της νέας παγκόσμιας δικτατορίας, γιατί χωρίς τη θρησκεία η δικτατορία της νέας παγκόσμιας τάξης είναι εντελώς αδύνατη.

Επαναλαμβάνω: Χωρίς μια καθολική πίστη στη θρησκεία της νέας εποχής, η επιτυχία της Νέας Παγκόσμιας δικτατορίας θα είναι αδύνατη!

Γι’ αυτό το έργο Blue Beam είναι τόσο σημαντικό για αυτούς, αλλά ήταν τόσο καλά κρυμμένο μέχρι τώρα.

Το πρώτο στάδιο αφορά την καταστροφή όλης της αρχαιολογικής γνώσης.

 Θα υπάρξουν αρκετοί τεχνητά δημιουργημένοι σεισμοί σε ορισμένα μέρη του πλανήτη όπου, υποτίθεται, νέες ανακαλύψεις θα εξηγήσουν επιτέλους στους ανθρώπους το θεμελιώδες λάθος των θρησκευτικών δογμάτων.

Η παραποίηση πληροφοριών θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει όλα τα έθνη να πιστέψουν ότι τα θρησκευτικά τους δόγματα έχουν παρεξηγηθεί για αιώνες και παρερμηνευμένα.

Οι ψυχολογικές προετοιμασίες για τα πρώτα στάδια ξεκίνησαν με τις ταινίες «2001: A Space Odyssey», «Star Trek», «Star Wars», που μιλούν για μια εξωγήινη εισβολή από το διάστημα και την ένωση όλων των εθνών για να πολεμήσουν τον εισβολέα.

Και όχι μόνο, η περίφημη Νεσαρα, η παγίδα, είδη άνθρωποι σε όλο τον κόσμο την επικαλούνται ως την οικονομική τους σωτηρία, ενώ είναι προάγγελος της παγκόσμια δικτατορίας.

29 Ιαν 2021 — Τον Δεκέμβριο του 2011 στην Βασίλεια της Ελβετίας συγκεντρώθηκαν 183 κράτη (τώρα 209) και προέβησαν στην ψήφιση του διεθνούς νόμου N.E.S.A.R.A

Στο τέλος σας έχω μια περίληψη τι σημαίνει ΝΕΣΑΡΑ.

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε για το πρώτο στάδιο είναι ότι οι σεισμοί πρόκειται να επηρεάσουν διαφορετικά μέρη στον κόσμο όπου οι επιστημονικές και αρχαιολογικές διδασκαλίες έχουν δείξει πού είναι θαμμένα αυτά τα απόκρυφα μυστήρια.

Με αυτούς τους τύπους σεισμών, θα είναι δυνατό για τους επιστήμονες να ανακαλύψουν εκ νέου αυτά τα μυστηριώδη μυστήρια που θα χρησιμοποιηθούν για να δυσφημήσουν τις θεμελιώδεις αρχές των θρησκευτικών δογμάτων.

Αυτή είναι η πρώτη προετοιμασία για το σχέδιο της ανθρωπότητας γιατί θέλουν να καταστρέψουν τις πεποιθήσεις όλων των χριστιανών και των μουσουλμάνων στον πλανήτη.

Για να το κάνουν αυτό, χρειάζονται ψευδή «αποδεικτικά στοιχεία» από το μακρινό παρελθόν που θα αποδείξουν ότι οι θρησκείες τους έχουν παρερμηνευτεί και παρεξηγηθεί.

Το δεύτερο στάδιο προκαλεί μια γιγάντια «διαγαλαξιακή παράσταση» με τρισδιάστατα ολογράμματα και ήχους, την προβολή αρκετών ολογραφικών εικόνων σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπου το καθένα λαμβάνει μια διαφορετική εικόνα που σχετίζεται με την περιφερειακή εθνική θρησκευτική πίστη.

 Αυτή η νέα «θεϊκή» φωνή θα μιλήσει σε όλες τις γλώσσες. 

Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να μελετήσουμε διάφορες έρευνες των μυστικών υπηρεσιών τα τελευταία 25 χρόνια.

Υπάρχουν διαφορετικές πτυχές στο δεύτερο στάδιο.

Το πρώτο είναι το «διαγαλαξιακό σόου».

 Από πού προέρχεται η διαγαλαξιακή παράσταση;

 Θα προβάλλονται από δορυφόρους στο στρώμα νατρίου σε υψόμετρο 80 km.

Βλέπουμε δοκιμές κατά καιρούς και τις λέμε UFO και Flying Saucers. 

Το αποτέλεσμα αυτών των σκόπιμα κατασκευασμένων γεγονότων θα είναι να δείξουν στον κόσμο τον νέο Χριστό, τον νέο μεσσία, τον Μαϊτρέγια, για την άμεση εφαρμογή της νέας παγκόσμιας θρησκείας.

Η αντίσταση στην καθολική θρησκεία και τον νέο μεσσία θα προκαλέσει έναν από τους πιο βίαιους ιερούς πολέμους που μπορεί να φανταστεί κανείς, όπου οι ανθρώπινες απώλειες θα είναι μεγάλες, που δεν έχουν ξαναδεί στην ανθρώπινη ιστορία.

Το έργο Blue Beam θα ισχυριστεί ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών των αρχαίων, ως ένα σημαντικό γεγονός όπως συνέβη πριν από 2000 χρόνια.

 Κατ’ αρχήν, θα χρησιμοποιεί τον ουρανό ως οθόνη (στο στρώμα νατρίου σε υψόμετρο 80 km) ενώ οι δορυφόροι θα παράγουν λέιζερ σε όλο τον κόσμο εκτός από τον ήχο όπου μια φωνή θα μιλάει τις διαλέκτους κάθε περιοχής του κόσμου.

Φυσικά, αυτή η θαυμάσια παραποίηση θα έχει ως αποτέλεσμα μεγάλης κλίμακας κοινωνική και θρησκευτική αναταραχή, με κάθε έθνος να κατηγορεί το άλλο για αυτήν την εξαπάτηση.

ΜΠΟΝΟΥΣ:

Το τρίτο βήμα περιλαμβάνει τη δημιουργία τεχνητών σκέψεων μέσω εξαιρετικά εξελιγμένης ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να σκέφτονται ανεξάρτητα από το τι θέλουν να σκεφτόμαστε οι κύριοι του κόσμου.

Το τέταρτο στάδιο είναι ένα συμπύκνωμα υπερφυσικής εκδήλωσης στη Γη που θα κάνει θρησκευόμενους, Καθολικούς, Μουσουλμάνους και άλλους να πιστέψουν ότι στην πραγματικότητα είναι όντως αληθινό.

Serge Monast : «  Τα όργανα της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι ένας διεθνής στρατός. μια διεθνής αστυνομική δύναμη· μια Παγκόσμια Τράπεζα για την οικονομία· μια Παγκόσμια Κυβέρνηση που θα κυβερνάται από τα Ηνωμένα Έθνη… Μια Παγκόσμια Θρησκεία, όπου όλα τα δόγματα της εκκλησίας θα καταστραφούν στη βάση και θα αντικατασταθούν από τη νέα θρησκεία… Ακόμα και οι πιο καλλιεργημένοι θα εξαπατηθούν.

Το διάσημο Project Blue Beam της NASA χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά στάδια.

Τέσσερις φάσεις για την εφαρμογή της Θρησκείας του Νέου Κόσμου με επικεφαλής τον αντίχριστο.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θρησκεία είναι η θεμελιώδης βάση για την Κυβέρνηση του Νέου Κόσμου.

Χωρίς αυτή τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, ως κυβέρνηση, η δικτατορία σε όλο τον κόσμο είναι εντελώς αδύνατη . »

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να θέσουμε στη διάθεσή σας αυτό το άρθρο που θα ανοίξει τα μάτια σας περισσότερο στη διαχείριση αυτού του κόσμου από τους άρχοντες της γης, αυτούς τους διαλυτές που, με τη δύναμη τους θα καταστρέψουν τον κόσμο.

 Αυτοί οι εν σάρκα δαίμονες έχουν μια αποστολή να καταστρέψουν όλη την ανθρωπότητα, και το κάνουν με όρεξη.

Και όπως σας είπαμε τον τελευταίο καιρό θα μάθουμε  την αληθινή φύση αυτών των σπουδαίων ανδρών και γυναικών του πλανήτη και θα αποκαλύψουμε όλα τα σχέδιά τους και τα έργα τους, τα οποία πάντα προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστικά.

Καλή ανάγνωση!

Το διαβόητο έργο Blue Beam της (Εθνικής Αεροναυπηγικής και Διαστημικής Διοίκησης) της NASA έχει τέσσερα διαφορετικά στάδια σε μια προσπάθεια να εφαρμόσει μια θρησκεία νέας εποχής με τον Αντίχριστο στο τιμόνι της.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θρησκεία της νέας εποχής είναι το ίδιο το θεμέλιο αυτής της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης, χωρίς την οποία η δικτατορία της νέας παγκόσμιας τάξης είναι εντελώς αδύνατη.

 Θα το θυμίσω αυτό: Χωρίς μια καθολική πίστη στη θρησκεία της νέας εποχής, η επιτυχία της νέας παγκόσμιας τάξης θα είναι αδύνατη!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έργο Blue Beam είναι τόσο σημαντικό για αυτούς, αλλά ήταν επίσης τόσο καλά κρυμμένο μέχρι τώρα.

Σχεδιασμένοι σεισμοί και μυστικοπαθείς «ανακαλύψεις»

Το πρώτο βήμα στο έργο Blue Beam της NASA αφορά την κατανομή (επαναξιολόγηση) όλης της αρχαιολογικής γνώσης.

 Ασχολείται με την εγκαθίδρυση, με τεχνητά δημιουργημένους σεισμούς σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη, νέων λεγόμενων ανακαλύψεων που θα πρέπει επιτέλους να εξηγήσουν στον κόσμο το «σφάλμα» όλων των θεμελιωδών θρησκευτικών δογμάτων.

Αυτές οι παραποιημένες πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν όλα τα έθνη να πιστέψουν ότι τα θρησκευτικά τους δόγματα έχουν παρεξηγηθεί και παρερμηνευθεί για αιώνες.

 Η ψυχολογική προ-μορφοποίηση για αυτό το πρώτο στάδιο έχει ήδη υλοποιηθεί με την ταινία 2001: A Space Odyssey, τη σειρά Star Trek και την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

όλα αυτά αφορούν εισβολές από το διάστημα και φέρνουν κοντά τα έθνη σε μια προσπάθεια απόκρουσης των εισβολέων. τελευταίες ταινίες,

Μυστικοποιημένες «ανακαλύψεις»

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε στο πρώτο στάδιο είναι ότι αυτοί οι σεισμοί θα χτυπήσουν διάφορα μέρη του πλανήτη, όπου οι επιστημονικές και αρχαιολογικές διδασκαλίες έχουν δείξει ότι το απόκρυφο είχε θαφτεί.

Μέσω αυτών των τύπων σεισμών θα είναι δυνατό για τους επιστήμονες να ανακαλύψουν εκ νέου απόκρυφα μυστήρια που θα χρησιμοποιηθούν για να δυσφημήσουν όλα τα θεμελιώδη θρησκευτικά δόγματα.

Αυτή είναι η πρώτη προετοιμασία του σχεδίου που στοχεύει στην ανθρωπότητα γιατί αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να καταστρέψουν τις πεποιθήσεις όλων των χριστιανών και των μουσουλμάνων στον πλανήτη.

 Για να το κάνουν αυτό, χρειάζονται ψευδείς «αποδείξεις» από το μακρινό παρελθόν που θα αποκαλύψουν σε όλα τα έθνη ότι οι θρησκείες τους έχουν παρερμηνευτεί και παρεξηγηθεί.

Το διάστημα «μεγάλο σόου» στον ουρανό

Το δεύτερο στάδιο του έργου Blue Beam της NASA περιλαμβάνει μια τεράστια « διαστημική επίδειξη»μέσω ολογραμμάτων με τρισδιάστατη οπτική, ήχους, προβολές λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπου το καθένα λαμβάνει μια εικόνα αντίστοιχη με την περιφερειακή κυρίαρχη θρησκευτική πίστη.

Αυτή η νέα φωνή του «θεού» θα μιλήσει σε όλες τις γλώσσες.

Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να μελετήσουμε την έρευνα διαφόρων μυστικών υπηρεσιών τα τελευταία 25 χρόνια.

 Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν έναν υπερσύγχρονο υπολογιστή, εξήγαγαν ακόμη και αυτή την έρευνα και την τροφοδότησαν με σχολαστικές φυσιοψυχολογικές ενδείξεις που προέκυψαν από τις μελέτες τους για την ανατομία και την ηλεκτρομηχανική σύνθεση του ανθρώπινου σώματος, καθώς και αυτές του τροφοδοτικού, όπως καθώς και τις χημικές και βιολογικές ιδιότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Αυτοί οι υπολογιστές ήταν επίσης φορτωμένοι με τις γλώσσες όλων των ανθρώπινων πολιτισμών και τις έννοιές τους.

Οι διάλεκτοι όλων των πολιτισμών έχουν ενσωματωθεί στους υπολογιστές των δορυφορικών εκπομπών.

Οι Σοβιετικοί άρχισαν να τροφοδοτούν τους υπολογιστές με αντικειμενικά προγράμματα όπως αυτά του νέου μεσσία.

Φαίνεται επίσης ότι οι Σοβιετικοί – οι άνθρωποι της νέας παγκόσμιας Δικτατορίας – μπορεί να καταφύγουν σε μεθόδους αυτοκτονίας που στοχεύουν την ανθρώπινη κοινωνία, κατανέμοντας ηλεκτρονικά μήκη κύματος για κάθε άτομο και κάθε κοινωνία και πολιτισμό, προκαλώντας αυτοκτονικό ιδεασμό σε άτομο που δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της η νέα παγκόσμια τάξη.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές πτυχές στο δεύτερο στάδιο.

Το πρώτο είναι το «διαστημικό σόου». 

Από που είναι αυτός ? 

Η διαστημική εκπομπή, ολογραφικές εικόνες θα χρησιμοποιηθούν σε μια προσομοίωση του τέλους στην οποία όλα τα έθνη θα μεταδίδουν σκηνές, ως αποκαλύψεις για το τι επιθυμούν για να επαληθεύσουν προφητείες και δυσμενή γεγονότα.

 Αυτά θα προβληθούν από δορυφόρους στο στρώμα νατρίου περίπου 60 μίλια (100 km) πάνω από τη γη.

Όλοι βλέπουμε δοκιμές τους κατά καιρούς, αλλά θεωρούνται θεάσεις UFO ή «ιπτάμενος δίσκος».

Το αποτέλεσμα αυτών των εσκεμμένων σκηνοθετήσεων θα είναι να δείξουν στον κόσμο τον νέο «χριστό», τον νέο μεσσία, τη Ματράγια (Μαϊτρέγια), για την άμεση εφαρμογή της νέας παγκόσμιας θρησκείας.

Αρκετές αλήθειες θα αναγκαστούν σε έναν ανυποψίαστο κόσμο να τον εμπλέξει στα ψέματα.

«Ακόμη και οι πιο μορφωμένοι θα εξαπατηθούν».

Το έργο τελειοποίησε την ικανότητα ορισμένων συσκευών (που αναφέρονται ως «δοκοί τρακτέρ» από τους ουφολόγους] να ανυψώνουν τεράστιους αριθμούς ανθρώπων, όπως σε ένα Enchantment, και να στέλνουν ολόκληρο το πάρτι σε μια γη που δεν θα γίνει ποτέ.

Βλέπουμε ήδη δοκιμές αυτής της συσκευής σε απαγωγές ανθρώπων από αυτούς τους μυστηριώδεις μικρούς γκρίζους εξωγήινους που αρπάζουν ανθρώπους από τα κρεβάτια τους και τους μεταφέρουν μέσα από τα παράθυρα σε «μητρικά σκάφη».

Η υπολογισμένη αντίσταση στην παγκόσμια θρησκεία και στον νέο μεσσία, και στους ιερούς πολέμους που θα ακολουθήσουν, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών σε μια κλίμακα που δεν είχε φανταστεί ποτέ σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Το έργο Blue Beam θα προσποιηθεί ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών των αρχαίων χρόνων, ως ένα σημαντικό γεγονός, ίσο με αυτό που βιώθηκε πριν από 2.000 χρόνια.

Κατ’ αρχήν, θα χρησιμοποιεί τον εναέριο χώρο σαν οθόνη κινηματογράφου (στο στρώμα νατρίου περίπου 60 μίλια μακριά) όπου οι δορυφορικές γεννήτριες λέιζερ θα προβάλλουν ταυτόχρονες εικόνες στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, σε όλες τις γλώσσες και τις διαλέκτους ανά περιοχή.

Θα ασχοληθούν με τη θρησκευτική πτυχή της νέας παγκόσμιας Δικτατορίας και θα επιτρέψουν την κατήχηση σε μαζική κλίμακα.

Εναπόκειται στους υπολογιστές να συντονίσουν τους δορυφόρους και το λογισμικό που ήδη υπάρχει, και το θέαμα του ουρανού θα ξεδιπλωθεί.

Οι ολογραφικές εικόνες βασίζονται σε σχεδόν πανομοιότυπα σήματα που συνδυάζονται για να παράγουν μια εικόνα βάθους ή ολόγραμμα που είναι εξίσου εφαρμόσιμο σε ακουστικά κύματα ELF (Εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα – εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες, μεταξύ 3 και 300 Hz), VLF (Πολύ χαμηλή συχνότητα – πολύ χαμηλές συχνότητες, 3 έως 30 kHz) και LF (Χαμηλή συχνότητα – χαμηλές συχνότητες, μεταξύ 30 kHz και 300 kHz) παρά σε οπτικά φαινόμενα.

Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση θα αποτελείται από πολλαπλές ολογραφικές εικόνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, καθεμία από τις οποίες θα λάβει διαφορετική εικόνα ανάλογα με τις εθνικές, περιφερειακές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες. Δεν θα αποκλειστεί ούτε μία περιοχή.

Τότε οι προβολές του Ιησού, του Μωάμεθ, του Βούδα, του Κρίσνα κ.λπ., θα συγχωνευθούν σε μία αφού αποκαλυφθούν αποδεκτές εξηγήσεις των μυστηρίων και των αποκαλύψεων. 

Αυτός ο μοναδικός Θεός θα είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος, ο οποίος θα σας δείξει ότι οι διάφορες γραφές έχουν παρεξηγηθεί και ερμηνευτεί, και ότι οι θρησκείες των αρχαίων είναι υπεύθυνες για αδελφοκτονίες και γενοκτονίες, και ότι, επομένως, οι παλιές θρησκείες πρέπει να καταργηθούν να επιτρέψουν την έλευση μιας νέας θρησκευτικής εποχής, που αντιπροσωπεύεται σε έναν μόνο θεό, τον Αντίχριστο, τον οποίο θα μπορούν έτσι να συλλογιστούν με τα μάτια τους μπροστά τους.

Φυσικά, αυτή η εξαιρετικά οργανωμένη παραποίηση θα οδηγήσει σε μεγάλης κλίμακας κοινωνική εξάρθρωση και θρησκευτικές αναταραχές, με κάθε έθνος να κατηγορεί το άλλο για φάρσα, αφήνοντας, σε αταξία σε μια κλίμακα που δεν έχει ξαναδεί, εκατομμύρια φανατικοί μορφωμένοι θρησκευόμενοι στο έλεος του δαιμονικού ζυγός.

Επιπλέον, αυτό το γεγονός θα συμβεί σε μια εποχή βαθιάς παγκόσμιας πολιτικής αναρχίας και γενικής αναταραχής που δημιουργούνται από ορισμένες πλανητικές καταστροφές.

Τα Ηνωμένα Έθνη σχεδιάζουν ακόμη και τώρα να χρησιμοποιήσουν το «Beethoven’s Hymn To Joy» ως τον εισαγωγικό ύμνο της νέας θρησκευτικής εποχής.

Αν βάλουμε αυτό το θέαμα του διαστήματος παράλληλα με το πρόγραμμα των Πολέμων των Άστρων, παίρνουμε αυτό: συνδυασμός ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και ύπνωσης, που έχουν επίσης αποτελέσει αντικείμενο εντατικής έρευνας.

Το 1974, για παράδειγμα, ο ερευνητής GF Shapits, είπε για ένα από τα ερευνητικά έργα: «…σε αυτή την έρευνα, θα φανεί ότι τα λόγια του υπνωτιστή μπορούν επίσης να μετατραπούν σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια απευθείας και να μεταδοθούν στο υποσυνείδητο μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου χωρίς να καταφύγουμε σε καμία μηχανική συσκευή για τη λήψη ή την αποκωδικοποίηση του μηνύματος και χωρίς το άτομο που εκτίθεται σε αυτό.

Η επιρροή έχει την ευκαιρία να ελέγξει την εισαγωγή πληροφοριών συνειδητά.

 Η εξορθολογισμένη συμπεριφορά μπορεί να αναμένεται να θεωρηθεί ότι έχει ληφθεί από τη δική τους ελεύθερη βούληση».

Όποιος ερευνά αυτό που τώρα ονομάζεται φαινόμενο «καναλισμός» θα ήταν φρόνιμο να λάβει υπόψη αυτόν τον τομέα έρευνας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αριθμός εκείνων που θεωρούν τους εαυτούς τους ως «κανάλια» έχει αυξηθεί ραγδαία από τη στιγμή που έχει διεξαχθεί αυτού του είδους η έρευνα.

Είναι περίεργο πόσο παρόμοια μπορεί να είναι τα λόγια τους, παρά το ποιος ισχυρίζονται ότι είναι ο στόχος της πίστης τους.

Αυτό υποδηλώνει ότι κάθε άτομο, δεδομένης της αξιοπιστίας των διοχετευόμενων πληροφοριών, διακρίνει κριτικά και αξιολογεί από πού προέρχεται το μήνυμα που λαμβάνει και εάν αυτά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Η εφημερίδα Sydney Morning δημοσίευσε ένα άρθρο στις 21 Μαρτίου 1983 ανακοινώνοντας ότι οι Σοβιετικοί είχαν εισβάλει στο ανθρώπινο μυαλό, άρθρο που υποβλήθηκε στον ξένο εκδότη από τον Δρ Nathan Abnuengy, επίκουρο καθηγητή στη Γεωπονική Σχολή στην Ασία.

Είναι ενδιαφέρον να παραθέσουμε εκτενώς το άρθρο, ακόμα κι αν η γραμματική του είναι λίγο ξεπερασμένη.

Αυτό το άρθρο είναι για τους Σοβιετικούς που δημιούργησαν τον υπερυπολογιστή που συζητήσαμε προηγουμένως, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτοί οι τύποι υπολογιστών μπορούν να λειτουργούν από δορυφόρους και στο διάστημα.

Οι υπολογιστές φορτώθηκαν με όλες τις διαφορετικές γλώσσες και τις έννοιές τους, οι διάλεκτοι όλων των λαών ενσωματώθηκαν στους υπολογιστές με τα προγράμματα φακών.

Αλλά δεν μιλάμε πια για τους Σοβιετικούς,

Ο συντάκτης της στήλης στην οποία εμφανίστηκε το άρθρο δηλώνει μάλιστα ότι το θέμα κάνει σημεία πολύ σημαντικά για να αγνοηθούν.

Νομίζω ότι είναι πιθανό οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτό το μέγα πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού να μπορούν να πουλήσουν το λογισμικό σε έναν οργανισμό και να μην γνωρίζουν ότι ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα και τα δεδομένα για να υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα.

Φανταστείτε πόσο μακριά έχουν φτάσει από τότε που δημοσιεύτηκε το άρθρο!

Τεχνητή σκέψη και επικοινωνία

Η πρόοδος των τεχνικών μας οδηγεί στο τρίτο στάδιο του έργου Blue Beam, το οποίο συμβαδίζει με την τηλεπάθεια και την ηλεκτρονικά επαυξημένη αμφίδρομη επικοινωνία όπου τα κύματα ELF (EBF), VLF (TBF) και LF (BF) θα φτάσουν σε κάθε άτομο στο μέσα στο δικό του μυαλό, πείθοντας τον καθένα τους ότι ο δικός τους θεός τους μιλάει από τα βάθη της ψυχής τους.

Αυτές οι δορυφορικές ακτίνες τροφοδοτούνται από τις μνήμες των υπολογιστών που έχουν καταγράψει τεράστια δεδομένα για όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη και τις γλώσσες τους.

Οι ακτίνες στη συνέχεια διαπλέκονται με τη φυσική τους σκέψη για να σχηματίσουν αυτό που ονομάζουμε τεχνητή διάχυτη σκέψη.

Αυτό το είδος τεχνολογίας συνδυάζεται με έρευνες από τις δεκαετίες του 1970, του 1980 και του 1990 όπου ο ανθρώπινος εγκέφαλος συγκρίθηκε με έναν υπολογιστή. 

Οι πληροφορίες τροφοδοτούνται, μετασχηματίζονται, ενσωματώνονται και μια απάντηση διατυπώνεται και εφαρμόζεται.

Οι ελεγκτές μυαλού χειρίζονται τις πληροφορίες με τον ίδιο τρόπο που ένας υπολογιστής χειρίζεται τις πληροφορίες για γραμματική.

Τον Ιανουάριο του 1991, το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα διοργάνωσε ένα συνέδριο με τίτλο «The NATO Advanced Research Workshop on Current Emerging Phenomena and Biomolecular Systems».

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; 

Αυτό σημαίνει ότι αναφερόμαστε σε ένα έγγραφο που παραδόθηκε στο συνέδριο που ξεχωρίζει για τη διαφορετική στάση του απέναντι στην εξέλιξη που συζητούνταν εκείνη την περίοδο.

Ήταν, πράγματι, μια διαμαρτυρία και μια ανατριχιαστική προειδοποίηση προς τους παρόντες επιστήμονες σχετικά με τις πιθανές καταχρήσεις των αποτελεσμάτων της έρευνας τους.

Τα ευρήματά τους φυσικά ανέφεραν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ήδη αναπτύξει εξοπλισμό επικοινωνίας που μπορεί να αποκαταστήσει την όραση στους τυφλούς, να επιτρέψει στους κωφούς να ακούσουν και να κάνουν τους κουτσούς να περπατήσουν.

Μπορούν να ανακουφίσουν από τον πόνο ασθενείς που πάσχουν από τελικό στάδιο χωρίς τη χρήση φαρμάκων ή χειρουργικής επέμβασης.

 Δεν μιλάω για επιστημονική φαντασία. 

Ένας άνθρωπος μπορούσε να διατηρήσει τη χρήση όλων των ικανοτήτων του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του.

Αυτό το υλικό επικοινωνίας εξαρτάται από έναν εντελώς νέο τρόπο εξέτασης του ανθρώπινου εγκεφάλου και των νευρομυϊκών συστημάτων και των παλμών ακτινοβολίας εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας.

Ορισμένος από αυτόν τον εξοπλισμό λειτουργεί πλέον εντός της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) και του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI). 

Δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για να αποκαταστήσει την όραση στους τυφλούς, να δώσει τη δυνατότητα στους κωφούς να ακούσουν ή να κάνουν τους κουτούς να περπατήσουν, γιατί είναι κεντρικό στην ατζέντα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής του Τζορτζ Μπους και των μαριονετών του της νέας παγκόσμιας Δικτατορίας.

Στο εσωτερικό, ο νέος εξοπλισμός επικοινωνιών χρησιμοποιείται για να βασανίσει και να δολοφονήσει άτομα που αντιστοιχούν σε προφίλ που πιθανόν να ανήκουν σε έναν δεδομένο πληθυσμό, που ελέγχονται ως τρομοκράτες. χρησιμοποιείται για βασανιστήρια και δολοφονίες πολιτών που ανήκουν σε οργανώσεις που προάγουν την ανεκτικότητα, την ειρήνη και την ανάπτυξη στην Κεντρική Αμερική, για βασανιστήρια και δολοφονίες πολιτών που ανήκουν σε οργανώσεις που αντιτίθενται στην ανάπτυξη και ανάπτυξη πυρηνικών όπλων και για τη δημιουργία μιας φυλής αυτόματα σκλάβων-λατρείας, ή αυτά που συνήθως αναφέρονται ως «οι υποψήφιοι της Μαντζουρίας» (πρβλ. The Manchurian Candidate – A Crime In The Head). 

Πειραματισμοί στο εξωτερικό λαμβάνει χώρα σε ομήρους που κρατούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, τη Βρετανία, την Αυστραλία, Γερμανία, Φινλανδία και Γαλλία. 

Για αυτό το ΝΑΤΟ και οι αλλοι θέλουν οπωσδήποτε την Φινλανδία υπό την σκέπη τους, διότι ξέρει πολλά!

Επιπλέον, υπήρξε μια μακρά σειρά από παράξενες αυτοκτονίες μεταξύ των Βρετανών επιστημόνων υπολογιστών, οι οποίες είχαν σχέση με το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ερώτημα που μπορεί να τεθεί πριν από μια τέτοια ψυχολογία τρόμου είναι: θα μπορούσε οποιαδήποτε κυβέρνηση, κοινωνία ή ψυχίατρος να υποδαυλίσει πρόθυμα τέτοια φρίκη σήμερα;

Η απάντηση είναι προφανώς «ναι».

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι εταιρείες που συνεργάζονται μαζί τους για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι έτοιμες να προωθήσουν οτιδήποτε θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τον στόχο τους για απόλυτο κοινωνικό έλεγχο.

Όσον αφορά το γιατί, για ένα πράγμα, εάν τρομάξετε το κοινό και το κάνετε να φοβάται για την ασφάλειά του, θα σας επιτρέψει να ασκήσετε δρακόντεια επιβολή του νόμου, να τους αφοπλίσετε και να κρατήσετε λεπτομερή αρχεία για αυτά, και αυτό υπό την κάλυψη της ψευδούς σας προστασία φυσικά.

Δεύτερον, προωθεί τη διάσπαση των σημερινών πολιτικών συστημάτων σε δημοκρατίες και οδηγεί τις κοινωνίες στην αναζήτηση εναλλακτικών πολιτικών ιδεολογιών.

 Φυσικά, η λύση έχει ήδη σχεδιαστεί. 

Ονομάζεται Νέα Παγκόσμια Δικτατορία και δεν θα έχει την ασφάλεια ή τα συμφέροντά σας στο επίκεντρο.

Όπως είπε ο Τζορτζ Μπους, «Διαβάστε τα χείλη μου». 

Ο φόβος χρησιμοποιήθηκε πάντα από την ισχυρή ελίτ για να ελέγξει και να υποδουλώσει τις μάζες.

Η παλιά παροιμία, «διαίρει και βασίλευε», χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει ότι όλοι φοβούνται για την προσωπική τους ασφάλεια και δεν εμπιστεύονται τους πάντες.

Αυτό είναι επίσης έλεγχος του νου.

 Για να πάμε βαθύτερα στη νέα τεχνολογία που είναι η βάση του έργου Blue Beam της NASA, πρέπει να εξετάσουμε αυτή τη δήλωση του ψυχολόγου James McConnell V. που δημοσιεύτηκε σε ένα τεύχος του 1970 του Psychology Today

Λέει, «Έφτασε η μέρα που μπορούμε να συνδυάσουμε την αισθητηριακή στέρηση με υπνωτικά φάρμακα και τον επιδέξιο χειρισμό της ανταμοιβής και της τιμωρίας για να επιτύχουμε σχεδόν απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς ενός ατόμου.

Τώρα, όπου έχουμε ήδη μιλήσει για αυτού του είδους τις ακτίνες, την τηλεπάθεια και την ηλεκτρονικά επαυξημένη επικοινωνία, το είδος των ακτίνων που τροφοδοτούνται από τη μνήμη των υπολογιστών που αποθηκεύουν τεράστια δεδομένα για τον άνθρωπο, την ανθρώπινη γλώσσα και τις διαλέκτους, και αυτό είπαμε ότι οι άνθρωποι επηρεάζονται από μέσα, κάνοντας τον κάθε άνθρωπο να πιστεύει ότι ο δικός του θεός του μιλάει απευθείας από τα βάθη της ψυχής του, αναφερόμαστε σε αυτό το είδος τεχνολογίας και αυτού του είδους σκέψης, το ίδιο που υποστήριξε ο ψυχολόγος, που είναι: θα πρέπει όλοι να εκπαιδευόμαστε από τη γέννησή μας να κάνουμε αυτό που θέλει η κοινωνία να κάνουμε και όχι αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε για τον εαυτό μας, αυτό γιατί έχουν την τεχνολογία για να το κάνουν, Κανείς δεν πρέπει πλέον να επιτρέπεται να έχει τη δική του ατομική προσωπικότητα.

Αυτή η δήλωση και αυτές οι ιδέες είναι σημαντικές γιατί αποτελούν τη βάση της διδασκαλίας των Ηνωμένων Εθνών που υποδηλώνει ότι κανείς δεν έχει τη δική του προσωπικότητα.

Και αυτός ο ψυχολόγος μάλιστα ισχυρίζεται ότι κανείς δεν έχει λόγο για τον τύπο της προσωπικότητας που αποκτά και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς να αποκτήσεις νέα προσωπικότητα αν η παλιά σου προσωπικότητα θεωρείται «αντικοινωνική».

Ακόμα κι αν η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της διάδοσης πληροφοριών όπως αυτή, η δική σας είναι ακόμη περισσότερο από την άγνοια αυτής της ίδιας πληροφορίας .

https://eveilhomme.com/2019/12/23/

Το Τέρας των Βρυξελλών

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ

Το La bête de Bruxelles (γαλλικά για το θηρίο των Βρυξελλών) είναι ένας υποτιθέμενος υπερυπολογιστής για τη συλλογή μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων για πολίτες της ΕΕ , αν όχι για όλους τους πολίτες του κόσμου.

Το θηρίο θα συλλέγει δεδομένα για ανθρώπους μέσω γραμμωτού κώδικα .

 Επιπλέον, όλο και περισσότερα δεδομένα θα προστεθούν: τσιπ RFID σε τραπεζογραμμάτια, βιομετρικά διαβατήρια/ταυτότητες και τελικά εμφυτεύονται επίσης.

Μακροπρόθεσμα, το AI θα είχει τόση δύναμη που όποιος είχε πρόσβαση σε αυτό θα μπορεί να κυβερνήσει τον κόσμο.

Ορισμένοι υποθέτουν επίσης μια απειλή από μια τεχνολογική ιδιομορφία .

Πίνακας περιεχομένων

1γραμμωτούς κώδικες

2Προέλευση

3σκοπιμότητα

4δείτε επίσης

5Διαδικτυακοί σύνδεσμοι

γραμμωτούς κώδικες

Ως απόδειξη για τη θεωρία, αναφέρεται συχνά ότι οι γραμμωτοί κώδικες, αυστηρά ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Άρθρου (EAN), περιέχουν πάντα το ψηφίο “6” τρεις φορές , κάτι που θα συμφωνούσε με τη χριστιανική αποκάλυψη του Ιωάννη .

Αυτές είναι κάθε 2 μεγαλύτερες γραμμές στη μέση και στα άκρα του κωδικού EAN.

Ο κώδικας είναι λίγο διαφορετικός όμως. http://de.wikipedia.org/wiki/European_Article_Number#Encoding

Οι χαρακτήρες περιγράμματος (101) και το διαχωριστικό (01010) δεν έχουν αρχικά το μήκος των κωδικοποιημένων ψηφίων (7 ψηφία) και επομένως δεν μπορούν να διαβαστούν ως έχουν.

Επιπλέον, υπάρχουν τρεις διαφορετικές κωδικοποιήσεις για το 6, μία για τη δεξιά πλευρά (1010000) και δύο για την αριστερή (ζυγή: 0000101, περιττή: 0101111).

Προέλευση

Αυτή η ιστορία πηγαίνει πίσω στο μυθιστόρημα του 1970 Ιδού ένα χλωμό άλογο .

 Σε αυτό περιγράφηκε ένας κόσμος στον οποίο ένας αυτοπρογραμματιζόμενος υπερυπολογιστής 3 ορόφων παρακολουθεί όλους τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας γραμμικούς κώδικες με τατουάζ στο μέτωπό τους, αόρατο στο ανθρώπινο μάτι.

Όταν το βιβλίο μετατράπηκε σε μια ταινία, που ονομαζόταν The Rapture , μια φανταστική εφημερίδα δημοσιεύτηκε για να τιμήσει την περίσταση, η οποία περιείχε ένα άρθρο για το θηρίο.

Παρά τη σαφή αναφορά στο μυθιστορηματικό περιεχόμενο, η ιστορία λήφθηκε από ορισμένους στην ονομαστική αξία και διαδόθηκε ως τέτοια.

Σκοπιμότητα.

Στην πραγματικότητα, μια βάση δεδομένων που καταγράφει όλους τους ανθρώπους δεν αποτελεί πρόβλημα από τεχνικής άποψης. να εγγραφεί σε 10 terabyte. 

Στο τέλος του 2002, οι χωρητικότητες αποθήκευσης των μεγαλύτερων κέντρων δεδομένων στον κόσμο ήταν μεταξύ 1 και 10 petabyte (=1000 TB).

Πιο προβληματικά σε αυτό το πλαίσιο είναι τα ζητήματα της συλλογής δεδομένων και της επιλογής δεδομένων (π.χ. για αναζητήσεις με dragnet ).

δείτε επίσης

Πέντε Μάτια

Βαθμός αξιωματικού

Διαδικτυακοί σύνδεσμοι

Μύθοι πληροφορικής: Το «θηρίο των Βρυξελλών» ξέρει τα πάντα για εμάς;

Ψιράμ : Το Τέρας των Βρυξελλών

κατηγορίες

Χρήση του κοινοτικού περιεχομένου σύμφωνα με το CC-BY-SA , εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

https://verschwoerungstheorien.fandom.com/de/wiki/La_bête_de_Bruxelles

Σιωπηλός Πόλεμος

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΊΑ

Μια βίαιη σύγκρουση που παραμένει κρυφή από το κοινό μπορεί να περιγραφεί ως ένας ήρεμος πόλεμος .

Ορισμένες θεωρίες συνωμοσίας ασχολούνται με συγκρούσεις μεταξύ μυστικών εταιρειών , υπηρεσιών πληροφοριών και/ή άλλων επίγειων ή εξωγήινων δυνάμεων.

Σιωπηλά όπλα.

Τα μέσα ενός τέτοιου πολέμου μπορεί να είναι:

επιχειρήσεις πληροφοριών

ψυχολογική επιρροή ( προπαγάνδα , παραπληροφόρηση ),

Χειρισμοί τεχνολογίας πληροφοριών ( κυβερνοπόλεμος )

Βιολογικά Όπλα ( SARS )

χημικά όπλα ( chemtrails , φθορίωση )

Ραδιολογικά όπλα ( πυρομαχικά DU )

ηλεκτρομαγνητικά όπλα (α.ο. ενεργειακά όπλα , όπλα μικροκυμάτων , ακτίνες Χ , συσκότιση , βλέπε επίσης στεφανιαία εκτόξευση μάζας )

ακουστικά όπλα ( Taos-Hum , infrasonic )

χειραγώγηση του καιρού

Τσουναμιβάφεν

Σεισμικά όπλα (πρβλ. HAARP ).

παραψυχολογικοί παράγοντες ( εξ αποστάσεως παρακολούθηση )

Η στρατιωτική τριβή θα μπορούσε επίσης να μετατοπιστεί σε απρόσιτα μέρη, όπως το διάστημα ( διαστημικά όπλα ) ή οι ωκεανοί (πρβλ. Κουρσκ , Εσθονία ).

Προπύργιο Σιών

Πόλεμος Yankee-Cowboy

Τρίτη δύναμη ( Neuschwabenland )

πόλεμος όλων εναντίον όλων

Ζαν Παρβουλέσκο

Φυσικά, επαφίεται στην πεποίθηση αν τέτοια μαγικά όπλα μπορούν να έχουν κανένα αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι χρήστες τους πιστεύουν στην αποτελεσματικότητά τους.

 Αφήνοντας κατά μέρος μια μαγική έννοια, ορισμένες από τις επιπτώσεις τέτοιων μέτρων θα μπορούσαν επίσης να εξηγηθούν ψυχολογικά, π.χ. ως φαινόμενο nocebo , FUD ή, στην περίπτωση του ενεργειακού βαμπίρ, ως επίπονοι άνθρωποι .

Σε ορισμένες θεωρίες, υποστηρίζεται ότι μια παγκόσμια συνωμοσία θα μπορούσε να ασκήσει δύναμη μέσω μαγικών δομών σε ενεργειακές τοποθεσίες στη γη (βλ. γραμμή Ley ) Ένας συγγραφέας που υποστήριξε αυτή τη διατριβή ήταν ο Jean Parvulesco , ο οποίος υπέθεσε ότι σε αυτούς τους κόμβους υπάρχουν μαύρες πυραμίδες.

Χτίστηκε για να χρησιμεύσει ως έλεγχος του νου.

https://verschwoerungstheorien.fandom.com/de/wiki/Leiser_Krieg

Καθώς οι ΗΠΑ καταρρίπτουν τα UFO, οι άνθρωποι μιλούν για την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων που προβλέπεται να ξεκινήσει το 2024

Μόλις τον περασμένο μήνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέρριψαν ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα – τα λεγόμενα μπαλόνια στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής.

Η κυβέρνηση διστάζει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις και φαίνεται να προσφέρει περιορισμένες μόνο πληροφορίες για τα αντικείμενα στο κοινό, αφήνοντας πολλούς από εμάς εύλογα να αναρωτιόμαστε ποια είναι αυτά τα αντικείμενα που έκαναν τριγύρω;

Αυτά τα πρόσφατα άγνωστα αεροσκάφη που εμφανίστηκαν στον ουρανό έδωσαν τη θέση τους όχι μόνο σε νέες θεωρίες συνωμοσίας, αλλά και στην επανεμφάνιση συζητήσεων για παλιές.

Συγκεκριμένα, πολλοί εικάζουν ότι μια θεωρία γνωστή ως Project Blue Beam μπορεί να είναι πραγματική.

https://www.yourtango.com/self/project-blue-beam-alien-invasion-new-world-order-conspiracy-theory

Η θεωρία συνωμοσίας του Project Blue Beam υποδηλώνει ότι η NASA έχει μυστικά σχέδια για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης

Μια θεωρία συνωμοσίας σχετικά με τα μυστικά σχέδια της NASA έχει αποκτήσει δυναμική μετά από μια σειρά από παράξενα γεγονότα.

Είναι όμως πλήρης ανοησία;

Ο Ιησούς έρχεται από τον ουρανό για να εξηγήσει ότι οι θρησκευτικές σας πεποιθήσεις είναι λανθασμένες.

ΟΤΑΝ ένα παράξενο γεγονός καταγράφηκε σε ταινία που έδειχνε σκοτεινούς ουρανοξύστες που αιωρούνταν στα σύννεφα πάνω από την Κίνα, ο κόσμος έμεινε μπερδεμένος.

Ενώ οι επιστήμονες έσπευσαν να απορρίψουν το περιστατικό ως αντικατοπτρισμό, δεν συμφώνησαν όλοι.

Τις ημέρες μετά το συμβάν, μια συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας άρχισε να συγκεντρώνει σοβαρή δυναμική – η πεποίθηση ότι η παρατήρηση ήταν το αποτέλεσμα μιας μυστικής αποστολής της NASA γνωστής ως Project Blue Beam.

Ο Καναδός δημοσιογράφος και θεωρητικός συνωμοσίας Serge Monast ανέπτυξε για πρώτη φορά τη θεωρία το 1994, πριν δημοσιεύσει τις πεποιθήσεις του σε ένα βιβλίο με τίτλο Project Blue Beam .

Η θεωρία υποδηλώνει ότι η NASA και τα Ηνωμένα Έθνη σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια δικτατορία, χρησιμοποιώντας τεχνολογικά προσομοιωμένο έλεγχο του νου για να διαμορφώσουν μια παγκόσμια θρησκεία της Νέας Εποχής.

Ο κ. Monast πίστευε ότι η δημιουργία μιας  θρησκείας της Νέας παγκόσμιας δικτατορίας θα ήταν το μόνο πράγμα που θα έκανε δυνατή μια παγκόσμια δικτατορία.

Μιλώντας σε μια παρουσίαση το 1994 , υπέθεσε ότι το Project Blue Beam θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα διαφορετικά βήματα.

1994 Serge Monast Talk Explaining Project Blue Beam της NASA

http://educate-yourself.org/cn/sergemonast1994transcript.shtml

περ. 1994

1994 Μεταγραφή Serge Monast που εξηγεί το έργο της NASA Blue Beam (15 Απριλίου 2010)

http://www.sweetliberty.org/issues/hoax/bluebeam.htm

αφήνω ενεργά τους συνδέσμους με χρώματα για να επαληθεύεται την ειλικρίνεια των ερευνών μου.

Εδω θα διαβασετε ολες τις πληροφοριες!

Του Serge Monast

http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

Αρχικά δημοσιεύτηκε το 1994

[Σημείωση: Ο Serge Monast [1945 – 5 Δεκεμβρίου 1996] και ένας άλλος δημοσιογράφος, που και οι δύο ερευνούσαν το Project Blue Beam, πέθαναν από «καρδιακές προσβολές» μέσα σε λίγες εβδομάδες ο ένας από τον άλλον, αν και κανένας από τους δύο δεν είχε ιστορικό καρδιακής νόσου.

Ο Σερζ ήταν στον Καναδά.

Ο άλλος Καναδός δημοσιογράφος επισκεπτόταν την Ιρλανδία.

Πριν από το θάνατό του, η καναδική κυβέρνηση απήγαγε την κόρη του Serge σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει από τη συνέχιση της έρευνάς του στο Project Blue Beam.

Η κόρη του δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι ψευδοκαρδιακές προσβολές είναι μία από τις υποτιθέμενες μεθόδους θανάτου που προκαλούνται από το Project Blue Beam.)

(Ενημέρωση από τον Ken Adachi: 17 Φεβρουαρίου 2009: Τώρα μόλις αρχίζω να αντιλαμβάνομαι πλήρως όλη την πνοή των συνεισφορών του Serge Monast στην ανθρωπότητα και το απίστευτο θάρρος που έδειξε βγαίνοντας με αυτές τις απίστευτες αποκαλύψεις που του δόθηκαν κρυφά ή ανώνυμα από συντετριμμένους πολιτικούς, στρατιωτικούς,

Οι άνθρωποι νοημοσύνης που εξακολουθούσαν να έχουν συνείδηση ​​και αίσθηση ανθρωπιάς.

https://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

https://www.news.com.au/technology/project-blue-beam-conspiracy-theory-suggests-nasa-has-secret-plans-to-create-new-world-order/news-story/25266f2c57e89e139f0fa9daddeb0953

Tactical High Energy Laser ή THEL Σύστημα σχεδίασης ψευδούς λέιζερ του στρατού των ΗΠΑ.

Αυτή η εικόνα έχει δημιουργηθεί από τον Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών με τον αριθμό αναγνώρισης 329901 .

Αυτή η ετικέτα δεν υποδεικνύει την κατάσταση πνευματικών δικαιωμάτων του συνημμένου έργου.

Απαιτείται μια κανονική ετικέτα πνευματικών δικαιωμάτων .

Παραδοσιακά Κινέζικα ∙

Η εικόνα από το παραδοσιακό Κινέζικο και η αρχική φόρτωση από το &diape1 ήταν από το

Επίδειξη τεχνολογίας Tactical High Energy Laser / Advanced Concept Technology “…”

https://es.wikipedia.org/wiki/Blue_Beam_Project#/media/Archivo:THEL-ACTD.jpg

Αναζητήσεις που σχετίζονται με blue beam project

projet blue beam c’est quoi​

project blue beam deutsch​

the blue beam project exposed​

blue beam project français​

blue beam project is real​

project bluebeam 2021​

blue beam project 2021​

blue beam project conspiracy theory​

Τι είναι το έργο μπλε δέσμης;

Η νέα μοντέρνα θεωρία συνωμοσίας

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας υποπτεύονται ένα μυστικό έργο για την επιβολή μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας μέσω μαζικής εξαπάτησης που περιλαμβάνει τη NASA, ορισμένες κυβερνήσεις, τον κινηματογράφο και τα μέσα ενημέρωσης.

Ιδού η ιστορία του περίφημου «Blue Beam Project»!

https://freelanceinfos.fr/projet-blue-beam-cest-quoi-theorie-du-complot/

Εδώ σας ανεβάζω προγράμματα που υπάρχουν και κάνουν φανταστικά πράγματα, σχεδόν αληθινά.

Midjourney V5: Πώς λειτουργεί;

Ποιες προτροπές να χρησιμοποιήσετε;

Το εργαλείο είναι εξαιρετικό, αλλά πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς καλά!

Γίνετε μέλος της κοινότητας Midjourney στο Discord ή στον Ιστό, όπου χιλιάδες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν νέους κόσμους, φανταστικούς χαρακτήρες και μοναδικές εικόνες από σύντομες περιγραφές κειμένου.

21 Μαρτίου 2023 στις 5:16 μ.μ. – Τροποποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2023 στις 1:07 μ.μ.

Καλά νέα για εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες και δημιουργικούς ιστού, αν ψάχνετε ένα εργαλείο για να ζωντανέψετε τις ιδέες σας, το Midjourney V5 είναι σίγουρα εδώ για εσάς!

Με τη γεννήτρια εικόνων AI, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε καλλιτεχνικά γραφικά απλά περιγράφοντας αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

 Πως να το χρησιμοποιήσεις?

Ποιες προτροπές να χρησιμοποιήσετε;

Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Περίληψη

Midjourney: η καλύτερη δημιουργία εικόνων AI;

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Dall-E, το πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων OpenAI που έκανε θραύση και με το ChatGPT , θα χαρείτε να ακούσετε ότι το Midjourney είναι εδώ για να προσφέρει μια ακόμη πιο καλλιτεχνική προσέγγιση στη δημιουργία.

 Με το Midjourney V5, μπορείτε να περιμένετε απίστευτα επίπεδα ρεαλισμού και λεπτομέρειας στις δημιουργίες σας, ανεβάζοντας τις εικόνες σας σε αξιόλογα έργα τέχνης.

Όχι άλλες βασικές και μη ενδιαφέρουσες εικόνες, το Midjourney είναι ο νέος σας σύμμαχος για εκθαμβωτικές οπτικές δημιουργίες.

Midjourney V5

Η τελευταία έκδοση του Midjourney, V5, είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό επίτευγμα.

 Οι βελτιώσεις που έγιναν σε αυτήν τη συσκευή δημιουργίας εικόνων AI είναι πραγματικά εντυπωσιακές και θα πρέπει να ενθουσιάσουν τους χρήστες.

Η στιλιστική γκάμα του Midjourney έχει διευρυνθεί σημαντικά, καθιστώντας δυνατή την ανταπόκριση σε μια μεγάλη ποικιλία δημιουργικών αιτημάτων.

Πράγματι, αυτή η νέα έκδοση προσφέρει εικόνες υψηλότερης ποιότητας, με ανάλυση αυξημένη κατά δύο φορές και βελτιωμένο δυναμικό εύρος, για εικόνες πιο πλούσιες σε λεπτομέρεια.

Αποκλειστικό: NASA και The Blue Beam Project “THE BLUE RAY PROJECT”

από τον Rémi Patouillard #Awakening-delaconscience.com,  Καιρικά Όπλα – Τροποποίηση καιρού , Η Νέα Παγκόσμια Τάξη , Χειρισμός – Έλεγχος , Τεχνολογίες

Εισαγωγή

1 Έργο της NASA Blue Beam

2 Εδώ είναι μερικά άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το γεγονός

3  Παράδειγμα τεχνολογιών που θα μπορούσαν να ελέγξουν τη σκέψη (μέσα προπαγάνδας με ηλεκτρομαγνητικά κύματα)

4 Αρχή της γεωμηχανικής

Εισαγωγή

Ποια είναι η σχέση με αυτή την ιστορία μιας αναπόφευκτης εξωγήινης εισβολής που οι διαφωτισμένοι προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε εδώ και μερικά χρόνια;

Μοιράζομαι μαζί σας εδώ, τη δουλειά ενός δημοσιογράφου από το Κεμπέκ, του Serge Monast. : η έρευνά του πρέπει να ληφθεί με λίγο αλάτι, θα πρέπει να τη διευθετήσετε με αυτά που γνωρίζετε και τις αναφορές που πιστοποιούν την αλήθεια των γεγονότων.

τα ημερολόγια οικονομία, στη διπλωματία, πολιτική, στρατιωτική έρευνα, στον τομέα της υγείας (ιατρική και τεχνολογίες)

Έργο της NASA Blue Beam

είναι μια στρατηγική επιβολής της θρησκείας της Νέας Εποχής με επικεφαλής τον «Αντίχριστο» και αυτό σε τέσσερις φάσεις.

Πίσω από αυτή τη θρησκευτική διατύπωση θα κρυβόταν ένα επιστημονικό σχέδιο εφαρμογής διαστημικών τεχνολογιών υψηλής τεχνολογίας.

Η μοναδική παγκόσμια θρησκεία θα ήταν το ίδιο το θεμέλιο της νέας τάξης πραγμάτων

Μια “θεοκρατία” για μια παγκόσμια τάξη πρέπει να έχει μια θρησκεία και έναν μόνο σωτήρα για να επιβάλει μια ενιαία λατρεία διαφορετικά δεν είναι δυνατός ο παγκόσμιος έλεγχος.

 Ως εκ τούτου, το τεχνολογικό έργο «BLUE BEAM» θα έχει ως στόχο να εξαπατήσει τα άτομα μέσω προηγμένης μυστικοποίησης δημιουργώντας ένα τεράστιο και θεαματικό προσομοιότυπο, σε παγκόσμια κλίμακα.

https://www.youtube.com/watch?v=4gjz1uqX9Ac&feature=youtu.be

Το έργο BlueBeam πραγματοποιείται σε 4 φάσεις

– Ψυχολογική προετοιμασία

Αυτή η προετοιμασία θα περιλάμβανε την κατάρρευση των αρχαιολογικών, θρησκευτικών και κλασικών επιστημονικών αντιλήψεων.

Οι νέες ανακαλύψεις θα πρέπει να αποδείξουν ότι το θεμελιώδες λάθος των δογμάτων είναι πραγματικό.

 Πράγματι, αυτή η παραποίηση πληροφοριών θα είχε ως στόχο να πείσει όλους τους λαούς ότι η θρησκευτική διδασκαλία παρερμηνεύεται ή εκτρέπεται εδώ και αιώνες.

Με λίγα λόγια, κάντε να πιστέψετε ότι η θρησκεία έλεγε πάντα ψέματα.

Για την προσπάθεια αυτή δεν θα κουραστούν, διότι το έχουν δουλέψει αρκετές δεκαετίες!

Ο στόχος θα ήταν τότε η δημιουργία μιας θρησκείας που θα περιλάμβανε όλες τις πεποιθήσεις και η οποία θα επιβαλλόταν στους λαούς μετά από μια βαθιά ψυχική αποσταθεροποίηση.

Σε επιστημονικό επίπεδο, αυτή η συνωμοτική διατριβή βασίζεται σε πολλά στοιχεία.

 Για τριάντα χρόνια, οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί έχουν συντάξει γιγαντιαίες βάσεις δεδομένων που σχετίζονται με τις φυσικο-ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, την ανατομική και ηλεκτρομηχανική σύνθεση του ανθρώπινου σώματος, καθώς και τις ηλεκτρομαγνητικές, χημικές και βιολογικές μελέτες του εγκεφάλου.

Αυτές οι βάσεις δεδομένων θα περιλαμβάνουν επίσης τις γλώσσες και τις διαλέκτους όλων των παγκόσμιων πολιτισμών.

Μεσσιανικά και άλλα θρησκευτικά προγράμματα θα περιλαμβάνονται επίσης σε αυτές τις βάσεις δεδομένων.

Ωστόσο, όλα αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να μεταφερθούν με δορυφορικό ρελέ.

Αν βάλουμε αυτό το διαστημικό θέαμα παράλληλα με το πρόγραμμα «πόλεμος των άστρων», διαπιστώνουμε ότι ο συνδυασμός της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας με την ΥΠΝΩΣΗ έχει γίνει αντικείμενο εντατικής έρευνας!

Το 1974, ο ερευνητής GF Shapits φέρεται να είπε σχετικά: «Αυτή η έρευνα έδειξε ότι η ομιλούμενη γλώσσα του υπνωτιστή μπορεί επίσης να μεταδοθεί με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια απευθείας σε ένα συγκεκριμένο μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου χωρίς τη χρήση μηχανικών μέσων λήψης και κωδικοποίησης , και χωρίς το άτομο που εκτίθεται σε αυτή την επιρροή να μπορεί να ελέγξει συνειδητά την εισαγωγή πληροφοριών.

 Μπορεί να συναχθεί ότι η εκούσια συμπεριφορά του ατόμου έχει αφαιρεθεί από την ελεύθερη βούλησή του».

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Τζέιμς ΜακΚόνελ: «Μπορούμε τώρα να συνδυάσουμε την αισθητηριακή στέρηση με υπνωτικά φάρμακα και την έξυπνη χειραγώγηση της ανταμοιβής και της τιμωρίας για να αποκτήσουμε τον απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς ενός ατόμου.

Τότε θα είναι δυνατό να πραγματοποιήσουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου που θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητα και τη συμπεριφορά ενός ατόμου».

Sto bibl;io toy «The Electric Body», o brabeym;enow me N;ompel Robert Baker

 περιγράφει μια σειρά πειραμάτων που αποδεικνύουν ότι κάποιος μπορούσε να ακούσει και να κατανοήσει μηνύματα που μεταδίδονται από μια καμπίνα απομόνωσης, με μικροκυματικό παλμικό ακουόγραμμα ανάλογο με τη δόνηση μιας λέξης που στέλνεται στον εγκέφαλο.

Ο Μπέικερ συμπέρανε «ότι ένα τέτοιο σύστημα έχει προφανή εφαρμογή για να καλύψει επιχειρήσεις που προορίζονται να τρελάνουν έναν ανθρώπινο στόχο με τη βοήθεια άγνωστων φωνών ή να δίνουν μη ανιχνεύσιμες εντολές σε έναν προγραμματισμένο δολοφόνο».

Το βιβλίο του James C. Lynn το 1978, The Effect and Application of Auditory Microwaves, περιγράφει επίσης πώς οι ακουστικές φωνές μπορούν να μεταδοθούν απευθείας στον εγκέφαλο.

Αυτά τα μικροκύματα θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κάψουν το δέρμα, να αυξήσουν την επίδραση των φαρμάκων ή να επηρεάσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Όλα αυτά τα αποτελέσματα αναγνωρίστηκαν επίσημα από τη CIA στις 21 Σεπτεμβρίου 1977, σε μαρτυρία ενώπιον της Επιτροπής Υγείας και Έρευνας.

Ο Δρ Sidney Gottlieb που διηύθυνε το πρόγραμμα MK-Ultra εκείνη την εποχή αναγκάστηκε να παραδεχτεί την έρευνα της CIA για να ανακαλύψει τεχνικές που επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά μέσα.

Να το αναφέρω διότι με την φόρα των πληροφοριών θα το ξεχάσω.

Το Κουαντάναμο, ήταν και είναι  μεγαλύτερη πειραματική παραβιάσει του ανθρώπου, εκεί έγιναν πράγματα και θάματα, τα περισσότερα πειράματα από αυτά που αναφέρω έγιναν με τους Φυλακισμένους του Κουαντάναμο, αθώων και ενόχων!

Καλύτερα να μην δείτε το βίντεο τι του  κάνουν.

 

Είκοσι χρόνια Γκουαντάναμο: Κάλεσμα της Διεθνούς Αμνηστίας να κλείσει ο τόπος βασανιστηρίων
Η στρατιωτική φυλακή στο Γκουαντάναμο συνεχίζει να διευκολύνει σοβαρές παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως σημειώνει η Διεθνής Αμνηστία, σε αναλυτική της έκθεση για τα 20 χρόνια από το άνοιγμα της φυλακής.

Μέρος 2 στο Secret base.free

http://secretebase.free.fr/complots/techno/bluebeam/bluebeam.htm

The Blue Beam Project

https://www.eveil-delaconscience.com/exclusif-la-nasa-et-le-projet-blue-beam-le-projet-du-rayon-bleu/

Η θρησκεία της Νέας Εποχής είναι το ίδιο το θεμέλιο αυτής της Κυβέρνησης του Νέου Κόσμου, χωρίς την οποία η δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι εντελώς αδύνατη.

PROJECT BLUE BEAM ΑΠΟ ΤΗ NASA – SERGE MONAST

Δημοσιεύτηκε3 Μαρτίου 2023 Παρ Terry Cailleau

Η θρησκεία της Νέας Εποχής (New Age) είναι το ίδιο το θεμέλιο αυτής της Κυβέρνησης του Νέου Κόσμου, θρησκείας χωρίς την οποία η δικτατορία του NOM είναι εντελώς αδύνατη.

Το Project Blue Beam έχει 4 διαφορετικά στάδια, με στόχο την εφαρμογή μιας θρησκείας Νέας Εποχής με τον Αντίχριστο στο τιμόνι του:

– Επαναξιολόγηση όλων των αρχαιολογικών γνώσεων (τεχνητοί σεισμοί, υποτιθέμενες νέες ανακαλύψεις)

– Μια γιγάντια «διαστημική παράσταση» χάρη σε ολογράμματα με τρισδιάστατη οπτική, ήχους, προβολές λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου (το καθένα λαμβάνει μια εικόνα που αντιστοιχεί στην περιφερειακή κυρίαρχη θρησκευτική πίστη)

– «Ηλεκτρονική Αμφίδρομη Τηλεπαθητική Επικοινωνία» για έλεγχο του νου (βοηθούμενη από την προπαγάνδα στη διαφήμιση, την τηλεόραση, τη σύγχρονη εκπαίδευση και διάφορα είδη κοινωνικής πίεσης)

– Υπερφυσικές εκδηλώσεις με ηλεκτρονικά μέσα (για να κάνει την ανθρωπότητα να πιστέψει ότι έρχεται εισβολή UFO, να διαδοθεί σε αφθονία από κύματα υψηλής συχνότητας στη Γη, να εγκατασταθεί σε κάθε ξεχωριστό ολοκληρωμένο τσιπ).

(Να αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί τόσες φυσικές καταστροφές την τελευταία 10ετια;

Η απάτη κλιματική Αλλαγή όταν γίνεται χρειάζονται εκατοντάδες χρόνια, για να μην πω χιλιάδες,  αυτές οι αλλαγές και μαζεμένες δήθεν φυσικές καταστροφές, είναι έργα τον παγκόσμιων δολοφόνων. 

1ο βήμα:

Προγραμματισμένοι σεισμοί και μυστικοπαθείς ανακαλύψεις

2ο βήμα:

Το διάστημα «μεγάλο σόου» στον ουρανό

Τεχνητή σκέψη και επικοινωνία

Θα μπορούσε αυτό να είναι το μεγαλύτερο έργο ελέγχου του νου που έγινε ποτέ;

3ο βήμα:

Αμφίδρομη ηλεκτρονική τηλεπαθητική επικοινωνία

4ο βήμα:

Καθολικές υπερφυσικές εκδηλώσεις μέσω ηλεκτρονικών

Η σταδιακή κατάργηση των μετρητών και η ανεξαρτησία

Το διαβόητο έργο Blue Beam της (Εθνικής Αεροναυπηγικής και Διαστημικής Διοίκησης) της NASA έχει τέσσερα διαφορετικά στάδια σε μια προσπάθεια να εφαρμόσει μια θρησκεία νέας εποχής με τον Αντίχριστο στο τιμόνι της.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θρησκεία της νέας εποχής είναι το ίδιο το θεμέλιο αυτής της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης, χωρίς την οποία η δικτατορία της νέας παγκόσμιας τάξης είναι εντελώς αδύνατη.

Θα το θυμίσω αυτό: Χωρίς μια καθολική πίστη στη θρησκεία της νέας εποχής, η επιτυχία της νέας παγκόσμιας Δικτατορίες θα είναι αδύνατη!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έργο Blue Beam είναι τόσο σημαντικό για αυτούς, αλλά ήταν επίσης τόσο καλά κρυμμένο μέχρι τώρα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ»

Το πρώτο βήμα στο έργο Blue Beam της NASA αφορά την κατανομή [επαναξιολόγηση] όλης της αρχαιολογικής γνώσης.

Ασχολείται με την εγκαθίδρυση, με τεχνητά δημιουργημένους σεισμούς σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη, νέων λεγόμενων ανακαλύψεων που θα πρέπει επιτέλους να εξηγήσουν στον κόσμο το «σφάλμα» όλων των θεμελιωδών θρησκευτικών δογμάτων.

Αυτές οι παραποιημένες πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν όλα τα έθνη να πιστέψουν ότι τα θρησκευτικά τους δόγματα έχουν παρεξηγηθεί και παρερμηνευθεί για αιώνες.

Η ψυχολογική προ-μορφοποίηση για αυτό το πρώτο στάδιο έχει ήδη υλοποιηθεί με την ταινία 2001: A Space Odyssey, τη σειρά Star Trek και την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

 Όλα αυτά αφορούν εισβολές από το διάστημα και φέρνουν κοντά τα έθνη σε μια προσπάθεια απόκρουσης των εισβολέων.

Οι παραγωγοί ταινιών, ποτέ δεν υποψιάστηκαν, ότι τα μηχανήματα που κατασκεύαζαν-ανακάλυπταν για τα εφέ τους, θα γίνονταν δολοφονικά εργαλεία και για την υπονόμευση του ανθρώπου.

ΜΥΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ»

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε στο πρώτο στάδιο είναι ότι αυτοί οι σεισμοί θα χτυπήσουν διάφορα μέρη του πλανήτη, όπου οι επιστημονικές και αρχαιολογικές διδασκαλίες έχουν δείξει ότι το απόκρυφο είχε θαφτεί.

 Μέσω αυτών των τύπων σεισμών θα είναι δυνατό για τους επιστήμονες να ανακαλύψουν εκ νέου απόκρυφα μυστήρια που θα χρησιμοποιηθούν για να δυσφημήσουν όλα τα θεμελιώδη θρησκευτικά δόγματα.

Αυτή είναι η πρώτη προετοιμασία του σχεδίου που στοχεύει στην ανθρωπότητα γιατί αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να καταστρέψουν τις πεποιθήσεις όλων των χριστιανών και των μουσουλμάνων στον πλανήτη.

Για να το κάνουν αυτό, χρειάζονται ψευδείς «αποδείξεις» από το μακρινό παρελθόν που θα αποκαλύψουν σε όλα τα έθνη ότι οι θρησκείες τους έχουν παρερμηνευτεί και παρεξηγηθεί.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ «ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΟΥ» ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Το δεύτερο στάδιο του έργου Blue Beam της NASA περιλαμβάνει μια γιγαντιαία  διαστημική επίδειξη μέσω τρισδιάστατων οπτικών ολογραμμάτων, ήχων, προβολών λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπου το καθένα λαμβάνει μια εικόνα που αντιστοιχεί στην περιφερειακή κυρίαρχη θρησκευτική πίστη.

Αυτή η νέα φωνή του «θεού» θα μιλήσει σε όλες τις γλώσσες.

 Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να μελετήσουμε την έρευνα διαφόρων μυστικών υπηρεσιών τα τελευταία 25 χρόνια.

Οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν έναν υπερσύγχρονο υπολογιστή, εξήγαγαν ακόμη και αυτή την έρευνα και την τροφοδότησαν με σχολαστικές φυσιοψυχολογικές ενδείξεις που προέκυψαν από τις μελέτες τους για την ανατομία και την ηλεκτρομηχανική σύνθεση του ανθρώπινου σώματος, καθώς και αυτές του τροφοδοτικού, όπως καθώς και τις χημικές και βιολογικές ιδιότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Αυτοί οι υπολογιστές ήταν επίσης φορτωμένοι με τις γλώσσες όλων των ανθρώπινων πολιτισμών και τις έννοιές τους.

Οι διάλεκτοι όλων των πολιτισμών έχουν ενσωματωθεί στους υπολογιστές των δορυφορικών εκπομπών.

Οι Σοβιετικοί άρχισαν να τροφοδοτούν τους υπολογιστές με αντικειμενικά προγράμματα όπως αυτά του νέου μεσσία.

 Φαίνεται επίσης ότι οι Σοβιετικοί – οι άνθρωποι της νέας παγκόσμιας τάξης – μπορεί να καταφύγουν σε μεθόδους αυτοκτονίας που στοχεύουν την ανθρώπινη κοινωνία, κατανέμοντας ηλεκτρονικά μήκη κύματος για κάθε άτομο και κάθε κοινωνία και πολιτισμό, προκαλώντας αυτοκτονικό ιδεασμό σε άτομο που δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της η νέα παγκόσμια Δικτατορία.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές πτυχές στο δεύτερο στάδιο.

Το πρώτο είναι το «διαστημικό σόου».

 Από που είναι αυτός ?

Η διαστημική εκπομπή, ολογραφικές εικόνες θα χρησιμοποιηθούν σε μια προσομοίωση του τέλους στην οποία όλα τα έθνη θα μεταδίδουν σκηνές, ως αποκαλύψεις για το τι επιθυμούν για να επαληθεύσουν προφητείες και δυσμενή γεγονότα.

Αυτά θα προβληθούν από δορυφόρους στο στρώμα νατρίου περίπου 60 μίλια (100 km) πάνω από τη γη.

Όλοι βλέπουμε δοκιμές τους κατά καιρούς, αλλά θεωρούνται εμφανίσεις UFO ή «ιπτάμενος δίσκος».

Το αποτέλεσμα αυτών των εσκεμμένων σκηνοθετήσεων θα είναι να δείξουν στον κόσμο τον νέο «χριστό», τον νέο μεσσία, τη Ματράγια (Μαϊτρέγια), για την άμεση εφαρμογή της νέας παγκόσμιας θρησκείας.

Αρκετές αλήθειες θα αναγκαστούν σε έναν ανυποψίαστο κόσμο να τον εμπλέξει στα ψέματα. «Ακόμα και οι πιο μαθημένοι θα εξαπατηθούν. »

Το έργο τελειοποίησε την ικανότητα ορισμένων συσκευών (που αναφέρονται ως «δοκοί τρακτέρ» από τους ουφολόγους) να ανυψώνουν τεράστιους αριθμούς ανθρώπων, όπως σε ένα Enchantment, και να στέλνουν ολόκληρο το πάρτι σε μια γη που δεν θα γίνει ποτέ.

Βλέπουμε ήδη δοκιμές αυτής της συσκευής σε απαγωγές ανθρώπων από αυτούς τους μυστηριώδεις μικρούς γκρίζους εξωγήινους που αρπάζουν ανθρώπους από τα κρεβάτια τους και τους μεταφέρουν μέσα από τα παράθυρα σε «μητρικά σκάφη».

Η υπολογισμένη αντίσταση στην παγκόσμια θρησκεία και στον νέο μεσσία, και στους ιερούς πολέμους που θα ακολουθήσουν, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια ανθρώπινων ζωών σε μια κλίμακα που δεν είχε φανταστεί ποτέ σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Το Blue Beam Project θα προσποιηθεί ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών των αρχαίων χρόνων, ως ένα σημαντικό γεγονός, ίσο με αυτό που βιώθηκε πριν από 2.000 χρόνια.

Κατ’ αρχήν, θα χρησιμοποιεί τον εναέριο χώρο σαν οθόνη κινηματογράφου (στο στρώμα νατρίου περίπου 60 μίλια μακριά) όπου οι δορυφορικές γεννήτριες λέιζερ θα προβάλλουν ταυτόχρονες εικόνες στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, σε όλες τις γλώσσες και τις διαλέκτους ανά περιοχή.

Θα ασχοληθούν με τη θρησκευτική πτυχή της νέας παγκόσμιας τάξης και θα επιτρέψουν την κατήχηση σε μαζική κλίμακα.

Εναπόκειται στους υπολογιστές να συντονίσουν τους δορυφόρους και το λογισμικό που ήδη υπάρχει, και το θέαμα του ουρανού θα ξεδιπλωθεί.

Οι ολογραφικές εικόνες βασίζονται σε σχεδόν πανομοιότυπα σήματα που συνδυάζονται για να παράγουν μια εικόνα βάθους ή ολόγραμμα που είναι εξίσου εφαρμόσιμο σε ακουστικά κύματα ELF (Εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα – εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες, μεταξύ 3 και 300 Hz), VLF (Πολύ χαμηλή συχνότητα – πολύ χαμηλές συχνότητες, 3 έως 30 kHz) και LF (Χαμηλή συχνότητα – χαμηλές συχνότητες, μεταξύ 30 kHz και 300 kHz) παρά σε οπτικά φαινόμενα.

Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση θα αποτελείται από πολλαπλές ολογραφικές εικόνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, καθεμία από τις οποίες θα λάβει διαφορετική εικόνα ανάλογα με τις εθνικές, περιφερειακές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες.

Δεν θα αποκλειστεί ούτε μία περιοχή.

Τότε οι προβολές του Ιησού, του Μωάμεθ, του Βούδα, του Κρίσνα κ.λπ., θα συγχωνευθούν σε μία αφού αποκαλυφθούν αποδεκτές εξηγήσεις των μυστηρίων και των αποκαλύψεων.

Αυτός ο μοναδικός Θεός θα είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος, ο οποίος θα σας δείξει ότι οι διάφορες γραφές έχουν παρεξηγηθεί και ερμηνευτεί, και ότι οι θρησκείες των αρχαίων είναι υπεύθυνες για αδελφοκτονίες και γενοκτονίες, και ότι, επομένως, οι παλιές θρησκείες πρέπει να καταργηθούν να επιτρέψουν την έλευση μιας νέας θρησκευτικής εποχής, που αντιπροσωπεύεται σε έναν μόνο θεό, τον Αντίχριστο, τον οποίο θα μπορούν έτσι να συλλογιστούν με τα μάτια τους μπροστά τους.

Φυσικά, αυτή η εξαιρετικά οργανωμένη παραποίηση θα οδηγήσει σε μεγάλης κλίμακας κοινωνική εξάρθρωση και θρησκευτικές αναταραχές, με κάθε έθνος να κατηγορεί το άλλο για φάρσα, αφήνοντας, σε αταξία σε μια κλίμακα που δεν έχει ξαναδεί, εκατομμύρια φανατικοί μορφωμένοι θρησκευόμενοι στο έλεος του δαιμονικού ζυγός.

Επιπλέον, αυτό το γεγονός θα συμβεί σε μια εποχή βαθιάς παγκόσμιας πολιτικής αναρχίας και γενικής αναταραχής που δημιουργούνται από ορισμένες πλανητικές καταστροφές.

Τα Ηνωμένα Έθνη σχεδιάζουν ακόμη και τώρα να χρησιμοποιήσουν το «Beethoven’s Hymn To Joy» ως τον εισαγωγικό ύμνο της νέας θρησκευτικής εποχής.

Αν βάλουμε αυτό το θέαμα του διαστήματος παράλληλα με το πρόγραμμα των Πολέμων των Άστρων, παίρνουμε αυτό: συνδυασμός ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και ύπνωσης, που έχουν επίσης αποτελέσει αντικείμενο εντατικής έρευνας.

 Το 1974, για παράδειγμα, ο ερευνητής GF Shapits, είπε για ένα από τα ερευνητικά έργα: «…σε αυτή την έρευνα, θα φανεί ότι τα λόγια του υπνωτιστή μπορούν επίσης να μετατραπούν σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια απευθείας και να μεταδοθούν στο υποσυνείδητο μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου χωρίς να καταφύγουμε σε καμία μηχανική συσκευή για τη λήψη ή την αποκωδικοποίηση του μηνύματος και χωρίς το άτομο που εκτίθεται σε αυτό.

Η επιρροή έχει την ευκαιρία να ελέγξει την εισαγωγή πληροφοριών συνειδητά.

 Η εξορθολογισμένη συμπεριφορά μπορεί να αναμένεται να θεωρηθεί ότι έχει ληφθεί από τη δική τους ελεύθερη βούληση. »

Όποιος ερευνά αυτό που τώρα ονομάζεται φαινόμενο «καναλισμός» θα ήταν φρόνιμο να λάβει υπόψη αυτόν τον τομέα της έρευνας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αριθμός εκείνων που θεωρούν τους εαυτούς τους ως «κανάλια» έχει αυξηθεί ραγδαία από τη στιγμή που έχει διεξαχθεί αυτού του είδους η έρευνα.

 Είναι περίεργο πόσο παρόμοια μπορεί να είναι τα λόγια τους, παρά το ποιος ισχυρίζονται ότι είναι ο στόχος της πίστης τους.

Αυτό υποδηλώνει ότι κάθε άτομο, δεδομένης της αξιοπιστίας των διοχετευόμενων πληροφοριών, διακρίνει κριτικά και αξιολογεί από πού προέρχεται το μήνυμα που λαμβάνει και εάν αυτά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τη νέα παγκόσμια τάξη δικτατορίας.

Η εφημερίδα Sydney Morning δημοσίευσε ένα άρθρο στις 21 Μαρτίου 1983 ανακοινώνοντας ότι οι Σοβιετικοί είχαν εισβάλει στο ανθρώπινο μυαλό, άρθρο που υποβλήθηκε στον ξένο εκδότη από τον Δρ Nathan Abnuengy, επίκουρο καθηγητή στη Γεωπονική Σχολή στην Ασία.

Είναι ενδιαφέρον να παραθέσουμε εκτενώς το άρθρο, ακόμα κι αν η γραμματική του είναι λίγο ξεπερασμένη.

Αυτό το άρθρο είναι για τους Σοβιετικούς που δημιούργησαν τον υπερυπολογιστή που αναφέραμε προηγουμένως, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτοί οι τύποι υπολογιστών μπορούν να λειτουργούν από δορυφόρους και στο διάστημα.

Οι υπολογιστές φορτώθηκαν με όλες τις διαφορετικές γλώσσες και τις έννοιές τους, οι διάλεκτοι όλων των λαών ενσωματώθηκαν στους υπολογιστές με τα προγράμματα φακών.

 Αλλά δεν μιλάμε πια για τους Σοβιετικούς,

ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόοδος των τεχνικών μας οδηγεί στο τρίτο στάδιο του έργου Blue Beam, το οποίο συμβαδίζει με την τηλεπάθεια και την ηλεκτρονικά επαυξημένη αμφίδρομη επικοινωνία όπου τα κύματα ELF (EBF), VLF (TBF) και LF (BF) θα φτάσουν σε κάθε άτομο στο μέσα στο δικό του μυαλό, πείθοντας τον καθένα τους ότι ο δικός τους θεός τους μιλάει από τα βάθη της ψυχής τους.

 Αυτές οι δορυφορικές ακτίνες τροφοδοτούνται από τις μνήμες των υπολογιστών που έχουν καταγράψει τεράστια δεδομένα για όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη και τις γλώσσες τους.

 Οι ακτίνες στη συνέχεια διαπλέκονται με τη φυσική τους σκέψη για να σχηματίσουν αυτό που ονομάζουμε τεχνητή διάχυτη σκέψη.

Αυτό το είδος τεχνολογίας συνδυάζεται με έρευνες από τις δεκαετίες του 1970, του 1980 και του 1990 όπου ο ανθρώπινος εγκέφαλος συγκρίθηκε με έναν υπολογιστή.

Οι πληροφορίες τροφοδοτούνται, μετασχηματίζονται, ενσωματώνονται και μια απάντηση διατυπώνεται και εφαρμόζεται.

Οι ελεγκτές μυαλού χειρίζονται τις πληροφορίες με τον ίδιο τρόπο που ένας υπολογιστής χειρίζεται τις πληροφορίες για γραμματική.

Τον Ιανουάριο του 1991, το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα διοργάνωσε ένα συνέδριο με τίτλο «The NATO Advanced Research Workshop on Current Emerging Phenomena and Biomolecular Systems».

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι αναφερόμαστε σε ένα έγγραφο που παραδόθηκε στο συνέδριο που ξεχωρίζει για τη διαφορετική στάση του απέναντι στην εξέλιξη που συζητούνταν εκείνη την περίοδο.

 Ήταν, πράγματι, μια διαμαρτυρία και μια ανατριχιαστική προειδοποίηση προς τους παρόντες επιστήμονες σχετικά με τις πιθανές καταχρήσεις των αποτελεσμάτων της έρευνας τους.

Αρκετοί από αυτούς τους επιστήμονες χάθηκαν με μυστήριο τρόπο;;;

Τα ευρήματά τους φυσικά ανέφεραν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ήδη αναπτύξει εξοπλισμό επικοινωνίας που μπορεί να αποκαταστήσει την όραση στους τυφλούς, να επιτρέψει στους κωφούς να ακούσουν και να κάνουν τους κουτσούς να περπατήσουν.

Μπορούν να ανακουφίσουν από τον πόνο ασθενείς που πάσχουν από τελικό στάδιο χωρίς τη χρήση φαρμάκων ή χειρουργικής επέμβασης.

Δεν μιλάω για επιστημονική φαντασία.

Ένας άνθρωπος μπορούσε να διατηρήσει τη χρήση όλων των ικανοτήτων του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του.

Αυτό το υλικό επικοινωνίας εξαρτάται από έναν εντελώς νέο τρόπο εξέτασης του ανθρώπινου εγκεφάλου και των νευρομυϊκών συστημάτων και των παλμών ακτινοβολίας εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας.

Ορισμένος από αυτόν τον εξοπλισμό λειτουργεί πλέον εντός της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) και του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI).

Ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθεί για να αποκαταστήσει την όραση στους τυφλούς, να δώσει τη δυνατότητα στους κωφούς να ακούσουν ή να κάνουν τους κουτούς να περπατήσουν, γιατί είναι κεντρικός στην ατζέντα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής του Τζορτζ Μπους και των μαριονετών του στη Νέα Παγκόσμια Δικτατορία .

Στο εσωτερικό, ο νέος εξοπλισμός επικοινωνιών χρησιμοποιείται για να βασανίσει και να δολοφονήσει άτομα που αντιστοιχούν σε προφίλ που πιθανόν να ανήκουν σε έναν δεδομένο πληθυσμό, που ελέγχονται ως τρομοκράτες. χρησιμοποιείται για βασανιστήρια και δολοφονίες πολιτών που ανήκουν σε οργανώσεις που προάγουν την ανεκτικότητα, την ειρήνη και την ανάπτυξη στην Κεντρική Αμερική, για βασανιστήρια και δολοφονίες πολιτών που ανήκουν σε οργανώσεις που αντιτίθενται στην ανάπτυξη και ανάπτυξη πυρηνικών όπλων και για τη δημιουργία μιας φυλής Slave-cult automata, ή αυτά που συνήθως αναφέρονται ως “οι Manchurian Candidates” (πρβλ. The Manchurian Candidate – A Crime In The Head).

Πειραματισμοί στο εξωτερικό λαμβάνει χώρα σε ομήρους που κρατούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, τη Βρετανία, την Αυστραλία, Γερμανία, Φινλανδία και Γαλλία.

Είπαμε που, στο Κουντάναμο

Επιπλέον, υπήρξε μια μακρά σειρά από παράξενες αυτοκτονίες μεταξύ των Βρετανών επιστημόνων υπολογιστών, οι οποίες είχαν σχέση με το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ερώτημα που μπορεί να τεθεί πριν από μια τέτοια ψυχολογία τρόμου είναι: θα μπορούσε οποιαδήποτε κυβέρνηση, κοινωνία ή ψυχίατρος να υποδαυλίσει πρόθυμα τέτοια φρίκη σήμερα;

 Η απάντηση είναι προφανώς «ναι».

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι εταιρείες που συνεργάζονται μαζί τους για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι έτοιμες να προωθήσουν οτιδήποτε θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τον στόχο τους για απόλυτο κοινωνικό έλεγχο.

 Όσον αφορά το γιατί: για ένα πράγμα, εάν τρομάξετε το κοινό και το κάνετε να φοβάται για την ασφάλειά του, θα σας επιτρέψει να ασκήσετε δρακόντεια επιβολή του νόμου, να τους αφοπλίσετε και να κρατήσετε λεπτομερή αρχεία για αυτά, και αυτό υπό την κάλυψη του ψευδούς σας προστασία φυσικά.

Δεύτερον, προωθεί τη διάσπαση των σημερινών πολιτικών συστημάτων σε δημοκρατίες και οδηγεί τις κοινωνίες στην αναζήτηση εναλλακτικών πολιτικών ιδεολογιών.

 Φυσικά, η λύση έχει ήδη σχεδιαστεί.

Ονομάζεται Νέα Παγκόσμια δικτατορία  και δεν θα έχει την ασφάλεια ή τα συμφέροντά σας στο επίκεντρο.

Όπως είπε ο Τζορτζ Μπους, «Διαβάστε τα χείλη μου».

Ο φόβος χρησιμοποιήθηκε πάντα από την ισχυρή ελίτ για να ελέγξει και να υποδουλώσει τις μάζες.

Η παλιά παροιμία, «διαίρει και βασίλευε», χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει ότι όλοι φοβούνται για την προσωπική τους ασφάλεια και καχύποπτοι για όλους.

Αυτό είναι επίσης έλεγχος του νου.

Για να πάμε βαθύτερα στη νέα τεχνολογία που είναι η βάση του έργου Blue Beam της NASA, πρέπει να εξετάσουμε αυτή τη δήλωση του ψυχολόγου James McConnell V. που δημοσιεύτηκε σε ένα τεύχος του 1970 του Psychology Today.

Λέει, «Έφτασε η μέρα που μπορούμε να συνδυάσουμε την αισθητηριακή στέρηση με υπνωτικά φάρμακα και τον επιδέξιο χειρισμό της ανταμοιβής και της τιμωρίας για να επιτύχουμε σχεδόν απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς ενός ατόμου.

 Θα πρέπει τότε να είναι δυνατό να επιτύχουμε έναν γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό τύπο πολύ θετικής πλύσης εγκεφάλου που θα μας επέτρεπε να επιφέρουμε δραματικές αλλαγές στη συμπεριφορά και την προσωπικότητα ενός ατόμου. »

Τώρα, όπου έχουμε ήδη μιλήσει για αυτού του είδους τις ακτίνες, την τηλεπάθεια και την ηλεκτρονικά επαυξημένη επικοινωνία, το είδος των ακτίνων που τροφοδοτούνται από τη μνήμη των υπολογιστών που αποθηκεύουν τεράστια δεδομένα για τον άνθρωπο, την ανθρώπινη γλώσσα και τις διαλέκτους, και αυτό είπαμε ότι οι άνθρωποι επηρεάζονται από μέσα, κάνοντας τον κάθε άνθρωπο να πιστεύει ότι ο δικός του θεός του μιλάει απευθείας από τα βάθη της ψυχής του, αναφερόμαστε σε αυτό το είδος τεχνολογίας και αυτού του είδους σκέψης, το ίδιο που υποστήριξε ο ψυχολόγος, που είναι: θα πρέπει όλοι να εκπαιδευόμαστε από τη γέννησή μας να κάνουμε αυτό που θέλει η κοινωνία να κάνουμε και όχι αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε για τον εαυτό μας, αυτό γιατί έχουν την τεχνολογία για να το κάνουν, Κανείς δεν πρέπει πλέον να επιτρέπεται να έχει τη δική του ατομική προσωπικότητα.

Αυτή η δήλωση και αυτές οι ιδέες είναι σημαντικές γιατί αποτελούν τη βάση της διδασκαλίας των Ηνωμένων Εθνών που υποδηλώνει ότι κανείς δεν έχει τη δική του προσωπικότητα.

Και αυτός ο ψυχολόγος μάλιστα ισχυρίζεται ότι κανείς δεν έχει λόγο για τον τύπο της προσωπικότητας που αποκτά και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς να αποκτήσεις νέα προσωπικότητα αν η παλιά σου προσωπικότητα θεωρείται «αντικοινωνική».

Serge Monast : «  Τα όργανα της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι ένας διεθνής στρατός. μια διεθνής αστυνομική δύναμη· μια Παγκόσμια Τράπεζα για την οικονομία· μια Παγκόσμια Κυβέρνηση που θα κυβερνάται από τα Ηνωμένα Έθνη… Μια Παγκόσμια Θρησκεία, όπου όλα τα δόγματα της εκκλησίας θα καταστραφούν στη βάση και θα αντικατασταθούν από τη νέα θρησκεία… Ακόμα και οι πιο καλλιεργημένοι θα εξαπατηθούν.

Το διάσημο Project Blue Beam της NASA χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά στάδια.

Τέσσερις φάσεις για την εφαρμογή της Θρησκείας του Νέου Κόσμου με επικεφαλής τον αντίχριστο.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θρησκεία είναι η θεμελιώδης βάση για την Κυβέρνηση του Νέου Κόσμου.

Χωρίς αυτή τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, ως κυβέρνηση, η δικτατορία σε όλο τον κόσμο είναι εντελώς αδύνατη . »

Ο Serge Monast (γεννημένος το 1945, πέθανε στο Μόντρεαλ στις 5 Δεκεμβρίου 1996) ήταν ερευνητής δημοσιογράφος, ποιητής, δοκιμιογράφος και συγγραφέας από το Κεμπέκ.

Μαθητής του δοκιμιογράφου του Κεμπέκ René Bergeron και του πρώην διοικητή του καναδικού ναυτικού William Guy Carr, ο Monast ήταν επίσης κοντά στους υπερασπιστές της κοινωνικής πίστης.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, αφοσιώθηκε στη συγγραφή βιβλίων με θέμα τη Νέα Παγκόσμια Δικτατορία και τις συνωμοσίες που σχεδιάστηκαν από μυστικές εταιρείες, ιδιαίτερα από τους Illuminati.

Τον ενημέρωσαν μετανιωμένοι πολιτικοί, αηδιασμένοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.

Έλαβε επίσης απόρρητα έγγραφα, εξαιρετικά εμπιστευτικά, συχνά ανώνυμα ή μεταδιδόμενα από συναδέλφους που βρίσκονται στις 4 γωνιές του κόσμου.

Οι πληροφορίες του επιβεβαιώθηκαν η μία μετά την άλλη.

Ίδρυσε το Διεθνές Πρακτορείο Ελεύθερου Τύπου (AIPL), του οποίου οι δραστηριότητες επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στη διεθνή ερευνητική δημοσιογραφία σε οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό και ιατρικό επίπεδο, αποκάλυψε πληροφορίες τόσο συγκλονιστικές που του κόστισαν τη ζωή.

Εκεί δημοσιεύει τις περισσότερες από τις έρευνές του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έγινε αντιληπτός στο Κεμπέκ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον εσωτεριστή και ουφολόγο Richard Glenn ως μέρος του προγράμματός του Ésotèrisme Expérimental .

Αυτή η συνέντευξη αποκαλύπτει έναν άνδρα που έχει εμμονή με την ιδέα μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, για την οποία προειδοποιεί τους ακροατές του και τους ενθαρρύνει να δυσπιστούν.

Το 1995, δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο «Τα Πρωτόκολλα του Τορόντο», ένα βιβλίο με πρότυπο τα Πρωτόκολλα των Πρεσβυτέρων της Σιών στο οποίο αποκάλυψε τη μυστική δραστηριότητα μιας μασονικής ομάδας, των «666», συγκεντρώνοντας όλα τα 18 χρόνια (6+ 6+6) οι ισχυροί αυτού του κόσμου για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας και τον ψυχικό έλεγχο των ατόμων.

Ο Monast είπε ότι καταδικάστηκε από την αστυνομία επειδή είχε εμπλακεί σε «απαγορευμένα δίκτυα πληροφοριών».

Ο Monast πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 5 Δεκεμβρίου 1996.

Οι διατριβές του Monast κυκλοφορούν λαθραία στο Διαδίκτυο. επηρέασαν ιδιαίτερα τον Αμερικανό προτεστάντη πάστορα Τέξ Μαρς.

Μερικές από τις έρευνές του έχουν αναδημοσιευτεί από τον Γάλλο εκδότη Ζακ Ντελακρουά, ο οποίος ήταν μαθητής του Μονάστ.

Serge Monast : «  Ακόμα κι αν η ζωή μου βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της διάδοσης πληροφοριών όπως αυτή, η δική σας είναι ακόμη περισσότερο από την άγνοια αυτής της ίδιας πληροφορίας . »

ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Ο θάνατος του Serge Monast έχει κριθεί «ύποπτος» από τους θεωρητικούς συνωμοσίας που πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε λόγω των ερευνών του για εμπιστευτικά θέματα και των συμβιβαστικών πληροφοριών που έλαβε.

Αυτή είναι η περίπτωση του Ζακ Ντελακρουά που τον παρουσίασε ως «ήρωα και μάρτυρα του συνωμοσιολογικού εσωτερισμού»:

«Τον Δεκέμβριο του 1996, στο Μόντρεαλ, ο Serge Monast, του Διεθνούς Πρακτορείου Ελεύθερου Τύπου, του οποίου οι δραστηριότητες επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στη διεθνή ερευνητική δημοσιογραφία σε οικονομικό, πολιτικό, στρατιωτικό και ιατρικό επίπεδο, αποκάλυψε εκπληκτικές πληροφορίες που του κόστισαν τη ζωή.

Εννέα χρόνια μετά, οι πληροφορίες του επιβεβαιώνονται η μία μετά την άλλη.

 Είναι αλήθεια ότι τον ενημέρωσαν μετανιωμένοι πολιτικοί, αηδιασμένοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.

 Έλαβε επίσης απόρρητα έγγραφα, εξαιρετικά εμπιστευτικά, συχνά ανώνυμα ή μεταδιδόμενα από συναδέλφους που βρίσκονται στις 4 γωνιές του κόσμου.

Ακόμα κι αν ο ιστότοπος “Experimental Esotericism” υποστηρίζει επίσης τη θέση μιας θανάσιμης συνωμοσίας (που αξίζει να συγκρίνουμε τον Monast με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Mel Gibson στην ταινία “Conspiracy Theory”), διευκρινίζει επίσης ότι το ζεύγος Μοναστών είχε χάσει την επιμέλεια των δύο παιδιών του.

Σε τελευταία περίπτωση, αυτός ο ιστότοπος προσφέρεται να βοηθήσει τη χήρα του δημοσιογράφου που πιθανότατα είναι «θύμα ψυχοτρόπων όπλων» και η οποία, από τον θάνατό του, αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. »

https://guyboulianne.com/2019/07/02/la-denonciation-des-conspirations-par-serge-monast-se-confirme-de-jour-en-jour/

πηγή : Alcyon Pléiades 99

Serge Monast (1945-1996): Χάρη στις νέες τεχνολογίες, το Blue Beam Project έχει βελτιωθεί από το 1983, γεγονός που τους επιτρέπει πλέον να κάνουν εφικτή τη διαστημική τους παράσταση.

Η άφιξη της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας δεν είναι όνειρο, ούτε παρανοϊκή εμμονή.

 Είναι ένα πραγματικά σατανικό έργο σε εξέλιξη για την κατάργηση όλων των παραδοσιακών χριστιανικών και όλων των θρησκειών και την αντικατάστασή τους με μια παγκόσμια θρησκευτική Δικτατορία…

πηγή : Alcyon Pléiades 99

ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΙΤ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ «BLUE BEAM PROJECT» ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ…

Το έργο Blue Beam της NASA έχει τέσσερα διαφορετικά στάδια σε μια προσπάθεια να εφαρμόσει μια θρησκεία της Νέας Εποχής με τον Αντίχριστο στο τιμόνι της.

 Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θρησκεία της Νέας Εποχής είναι το ίδιο το θεμέλιο αυτής της Κυβέρνησης του Νέου Κόσμου, χωρίς την οποία η δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας είναι εντελώς αδύνατη.

Χωρίς μια καθολική πίστη στη θρησκεία της Νέας Εποχής, η επιτυχία της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας θα ήταν αδύνατη!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έργο Blue Beam είναι τόσο σημαντικό για αυτούς, αλλά ήταν επίσης τόσο καλά κρυμμένο μέχρι τώρα.

Μάλλον δεν ήταν κρυμμένο, αλλά δινόταν λίγο λίγο και σε χρόνους αναταραχών για να περνά απαρατήρητο/ και το επέτυχαν.

Αφηγήσεις θυμάτων του έργου Montauk: Γκρίζοι, Ερπετά, Ταξίδι στο Χρόνο και Πειράματα ελέγχου του μυαλού

Project Serpo Πρόγραμμα ανταλλαγής τεχνολογίας μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων

Project Blue Beam: Πώς η NOM σκοπεύει να δημιουργήσει μια παγκόσμια θρησκεία και να κατακτήσει τον πλανήτη

Το Project Blue Beam και η επερχόμενη μεγάλη απάτη – ο χρόνος προετοιμασίας συρρικνώνεται γρήγορα!

Project Blue Beam θα εξηγούσε αυτό τον λόγο για τα chemtrails;

Project Blue Beam: Ναι, η κυβέρνηση έχει μελετήσει την προβολή των ολογραμμάτων του Θεού, ως μια ψυχολογική μαζική επέμβαση

Έργο Blue Beam;

 Ένας πράσινος άλτης στον ουρανό – οι ερευνητές χρησιμοποιούν λέιζερ για να προβάλλουν φιλμ στα σύννεφα

Το πραγματικό κίνητρο του Project Blue Beam και οι μυστηριώδεις πλωτές πόλεις

The Fake Alien Invasion: Project Blue Beam

Η θεωρία συνωμοσίας του Project Blue Beam υποδηλώνει ότι η NASA έχει μυστικά σχέδια για τη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας δικτατορίας.

πηγή : Alcyon Pléiades 44

Κίτρινο Βιβλίο Νο. 7

Αυτή τη στιγμή, διεξάγεται ψυχολογικός και βιολογικός πόλεμος εναντίον «εσείς και εμένα» χρησιμοποιώντας μυστική τεχνολογία που είναι ακόμα άγνωστη στο ευρύ κοινό.

 Σας δίνουμε εδώ μυστικές πληροφορίες, που παρουσιάστηκαν από τον Robin de Ruiter (ειδικό στις έρευνες), οι οποίες μας φαίνονται πρωταρχικής σημασίας για να καταλάβουμε πώς μπορεί κανείς να οργανώσει ένα γεγονός όπως αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 με τόσο τέλειο τρόπο.

Ποιος γνωρίζει την ύπαρξη και τον τρόπο λειτουργίας ενός σκλάβου Monarch ή ενός ανθρώπου που έχει προγραμματίσει η MK Ultra;

Ποιος ξέρει τι είναι ολόγραμμα;

Στο Χόλιγουντ, οι ταινίες παράγονται προβάλλοντας εικόνες σε μια οθόνη στο παρασκήνιο.

Η Μυστική Υπηρεσία χρησιμοποιεί την ίδια διαδικασία για να αναπτύξει ολογράμματα, χρησιμοποιώντας μυστική τεχνολογία (τεχνολογία που χρηματοδοτείται από τα χρήματα των φορολογουμένων) που μπορούν να προβάλουν σε ένα πραγματικό τοπίο.

Είναι για παράδειγμα ικανά να κάνουν ένα σπίτι, μια δεξαμενή, ένα ιπτάμενο αντικείμενο ή οποιαδήποτε άλλη υλική εμφάνιση.

Χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν αυτό το ολόγραμμα και πιστεύουν ότι είναι πραγματικό αντικείμενο.

Η εμπορική τεχνολογία 3D ολογραμμάτων έχει αναπτυχθεί από την αμερικανική εταιρεία Dimensional Media Associates www.lightspacetech.com

Παράδειγμα…. Η ιστοσελίδα μας λέει μόνο αυτά που θέλει να δούμε;;;;

Lightspace Tech

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, οι Dimensional Media Associates ιδρύθηκαν για να ξεκινήσουν την ενεργό ανάπτυξη της τεχνολογίας DepthCubeTM που εφευρέθηκε από τον Δρ. Άλαν Σάλιβαν, ο οποίος αργότερα έγινε CTO της Vizta3D και Πρόεδρος της LightSpace Technologies.

Το 1996 το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, Γραφείο Επιστημών απένειμε επιχορήγηση για την έρευνα καινοτομίας για τις μικρές επιχειρήσεις (SBIR).

Την επόμενη χρονιά χορηγήθηκε επιχορήγηση για περαιτέρω Έρευνα και Ανάπτυξη της Honda και του Οργανισμού Προηγμένων Ερευνητικών Έργων (DARPA) για περαιτέρω έρευνα.

Αναπτύχθηκε σε μια περίοδο 7 ετών από ερευνητές της Vizta3D (πρώην Dimensional Media Associates), το DepthCubeTM ήταν ένα ογκομετρικό σύστημα 3D απεικόνισης στερεάς κατάστασης στο οποίο η υψηλή ανάλυση,

Οι έγχρωμες τρισδιάστατες εικόνες ήταν φυσικά βαθιές.

Το DepthCubeTM παρήγαγε εκπληκτικά καλές εικόνες 3D χωρίς κόπωση του θεατή και χωρίς περιορισμούς θέσης θέασης.

Τρισδιάστατες εμφανίσεις εικόνων τρίτης γενιάς

Η σειρά x1500 αντιπροσωπεύει εντελώς νέα σχεδίαση σε σύγκριση με τα μοντέλα οθόνης x1405 και x1406 δεύτερης γενιάς.

Η βασική αρχιτεκτονική της σειράς x είναι 1-

Σύστημα βασισμένο σε τσιπ DLP που ενσωματώνει μια σειρά από νέες δυνατότητες που αποσκοπούν στη σημαντική αύξηση της συνολικής ποιότητας τρισδιάστατης εικόνας και στη μείωση του μεγέθους του συστήματος.

Τελευταίοι διαδικτυακοί συνεργάτες

Νέα διαδικτυακά καζίνο Καναδάς: Τα νέα καζίνο είναι ακόμα πιο καινοτόμα και προσφέρουν τρισδιάστατα ζωντανά επιτραπέζια παιχνίδια και κουλοχέρηδες.

Οι νέοι ιστότοποι καζίνο προσελκύουν νέους πελάτες προσφέροντας τα πλεονεκτήματα των πρωτοφανών, εφευρετικών ιδεών τρίτης διάστασης, για να μην αναφέρουμε την καλύτερη τεχνολογία ροής.

Bosch 3D: μεγαλύτερες και πιο πολύχρωμες ψηφιακές οθόνες που κατακτούν το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Με τη βοήθεια της παθητικής τεχνολογίας 3D, οι οθόνες δημιουργούν ένα πραγματικό, τρισδιάστατο εφέ.

Αυτά που είναι για λογαριασμό του στρατιωτικού ερευνητικού οργανισμού DARPA.

Αναμφίβολα υπάρχουν τεχνολογίες ολογράμματος που εμπίπτουν στην κατηγορία των μη θανατηφόρων όπλων (NLW), τα οποία χρησιμεύουν ως δόλωμα για τον εχθρό.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει εντατική έρευνα σε αυτόν τον τομέα.

Μπορείτε ακόμη και να κλωνοποιήσετε την ανθρώπινη φωνή σε πραγματικό χρόνο.

Οι εικόνες, οι φωνές και οι αυτόπτες μάρτυρες δεν είναι πλέον αξιόπιστοι.

Στον ιστότοπο http://www.elfterseptember.info

μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες τη σκιά ενός εξαιρετικά γρήγορου βομβαρδιστικού stealth που θα μπορούσε να μεταφέρει την προβολή ολογράμματος του Boeing στους δίδυμους πύργους, εκτός από ένα ιπτάμενο αντικείμενο Marsch.

«Ένα δεύτερο μη επανδρωμένο ιπτάμενο αντικείμενο χτύπησε τους πύργους. »

Πώς δημιουργήθηκαν οι σιλουέτες των φτερών των σημείων κρούσης, αν δεν ήταν πραγματικά Boeing;

Δεν είναι εύκολο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα.

Η εντυπωσιακή ομοιότητα των δύο σιλουετών κρούσης (παρόμοιες γωνίες πρόσκρουσης) υποδηλώνει ότι πρόκειται για τεχνητή δημιουργία.

Ακολουθούν τέσσερις παραλλαγές, η τελευταία από τις οποίες είναι η πιο πιθανή:

Και οι δύο πύραυλοι κρουζ AGM ήταν εφοδιασμένοι με φτερά μεγάλου ανοίγματος για να δημιουργήσουν μια «σιλουέτα» αεροσκάφους.

Οι πύραυλοι AGM ήταν εφοδιασμένοι με γόμωση που τράβηξε τις σιλουέτες κατά την πρόσκρουση.

Οι σιλουέτες ήταν προετοιμασμένες με εκρηκτικές γομώσεις τοποθετημένες εκ των προτέρων.

Οι AGMs κατευθύνθηκαν στο σημείο πρόσκρουσής τους από έναν πομπό υπέρυθρων που τοποθετήθηκε πίσω από ένα παράθυρο σε κάθε πύργο.

Οι αυθεντικές σιλουέτες δημιουργήθηκαν από μακριά χάρη στη «Black Technology».

Υπάρχουν εντυπωσιακές ενδείξεις για τη χρήση «Μαύρης Τεχνολογίας» (ακτίνες αποσύνθεσης) που βοήθησαν στην κατάρρευση των πύργων.

 Στις εικόνες μπορούμε να δούμε τη μυστηριώδη κονιοποίηση του χάλυβα και τη διάσπαση της ύλης, σε πραγματικό χρόνο.

Ποιο είναι το επιχείρημα που δείχνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν τα πραγματικά αεροπλάνα (με χρήση “home run”);

Τα πραγματικά αεροπλάνα θα είχαν αναχαιτιστεί από εναέρια επιτήρηση, με ή χωρίς αναμεταδότη, καθοδηγούμενη από «home run» ή όχι.

 Η θέση σε λειτουργία της εναέριας επιτήρησης και το κλείσιμό της θα εμπλέκονταν πάρα πολλοί συνεργοί σε αυτήν την επιχείρηση.

Τα μαχητικά βομβαρδιστικά stealth F-117, εξοπλισμένα με AGM 86C, είναι αόρατα στο ραντάρ, είναι πολύ ευέλικτα και πολύ γρήγορα.

Μπορείτε να δείτε το F-117 στο βίντεο μόνο σε ακίνητη εικόνα, μοιάζει με πύραυλο.

Τα πρακτικά των ραντάρ επιτήρησης έχουν κατασχεθεί και πρέπει να παραμείνουν απόρρητα για μια εικοσαετία.

 Για τι ?

Επειδή μάλλον δεν υπάρχει ίχνος ηχώ από συμβατικά Boeing;

Πού εξαφανίστηκαν τα αεροπλάνα, αν δεν έπεσαν στους πύργους;

Υπάρχουν αρκετά στρατιωτικά αεροδρόμια στις Ηνωμένες Πολιτείες…

Η πτήση UA77 που χτύπησε το Πεντάγωνο πέταξε στο Κεντάκι, γύρισε όταν χτυπήθηκε ο πρώτος πύργος, έγινε αόρατη, τρύπησε την αεράμυνα του Πενταγώνου.

Κατέληξε να συντριβεί κοντά στο σημείο που απογειώθηκε, σε μια εξαιρετικά θεαματική προσέγγιση στο Πεντάγωνο.

 Γιατί τόσο τολμηρός ελιγμός, γιατί επιλέξατε το Πεντάγωνο και όχι τον Λευκό Οίκο;

 Ήταν αυτή η μόνη πιθανότητα να εξαφανιστεί το πραγματικό Boeing;

Η πτήση KAL 007 που υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε πάνω από το σοβιετικό νησί Σαχαλίνη το 1983 δεν άφησε συντρίμμια.

Θα είχε προσγειωθεί στη Σοβιετική Ένωση με τους 268 επιβάτες του.

Προφανώς προσπαθούσαμε να πιάσουμε τον Larry Mc Donald, μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου.

ΑΤΟΜΙΚΑ UFO-ΣΙΛΟ, ΜΠΛΕ ΔΟΚΑ, ΒΑΣΕΙΣ ΑΓΡΟΓΛΥΦΩΝ, ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ…

Όλα όσα σχετίζονται με τον κόσμο έχουν μεγάλη σημασία στην εποχή που ζούμε.

Η αύξηση της ενέργειας του Ήλιου, με μεγαλύτερη δραστηριότητα από ό,τι αρχικά είχαν προβλέψει οι επιστήμονες, μας οδηγεί να σκεφτούμε την πραγματική πιθανότητα μιας νέας αλλαγής στο πλανητικό σενάριο, όπως συνέβη σε προηγούμενες περιόδους.

Λεμουρία και Ατλαντίδα….

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που οι θεάσεις κοσμικών διαστημικών σκαφών αυξήθηκαν το 2022.

Τις τελευταίες δεκαετίες, εξωγήινα όντα έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε διάφορα σημεία της ιστορίας, όπως κατά τη Νέα Υόρκη του 1965 και 1977 ή κατά την προσγείωση ενός UFO στο Voronezh-Ουκρανία το 1989, δημοσιεύτηκε σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου.

Μερικές φορές επενέβαιναν για να απενεργοποιήσουν πυρηνικούς πυραύλους στα σιλό τους ή κατά τη διάρκεια πραγματικών δοκιμών, πάντα στο πλαίσιο του έργου τους για εγρήγορση και προστασία των ανθρώπων.

Μας στέλνουν επίσης μηνύματα όπως κάνουν μέσω των καλλιεργειών σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Αγγλία.

Και τι γίνεται με το Blue Beam, ένα έργο της παγκόσμιας ελίτ, που στοχεύει στην προσομοίωση μιας ψευδούς εισβολής εξωγήινων, θα μας είχαν προειδοποιήσει επίσης για αυτό;

Μεταξύ των διαφορετικών φυλών των Όντων από τα αστέρια που μας βοηθούν και μας προειδοποιούν, υπάρχουν οι Πλειάδιοι, οι Ανδρομέδιοι, τα Όντα του Αλντεμπαράν, για τα οποία μαρτυρούν κάποιοι που έρχονται σε επαφή, οι οποίοι αναφέρουν με απλότητα και ακρίβεια τις συναντήσεις τους και το μήνυμα ότι αυτά τα όντα του Το Cosmos στέλνει στην Ανθρωπότητα.

9/11 – μια ερευνητική έκθεση

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Dr.

Με βάση εκτενείς αξιολογήσεις φωτογραφικού υλικού, ο Christian Guthart καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η τρομοκρατική καταστροφή του WTC και του Πενταγώνου δεν έχει απλώς επιθέσεις αυτοκτονίας με επιβατικά αεροπλάνα.

 Οι επιθέσεις «βοηθήθηκαν» μαζικά με όλα τα μέσα τέχνης.

Αυτή η ασυνήθιστη διατριβή πυροδοτεί αρχικά απογοήτευση και αμυντική δυσπιστία.

 Όμως οι αναλύσεις του Guthart έγιναν με «γερμανική σχολαστικότητα» και κάθε άλλο παρά εύκολα διαψεύσιμες.

Έριξαν νέο φως σε μια σειρά ερωτημάτων που δεν είχαν απαντηθεί προηγουμένως, όπως γιατί αρκετά αεροσκάφη μπόρεσαν να κάνουν ελιγμούς στον καλύτερα φυλασσόμενο εναέριο χώρο του κόσμου χωρίς να αναχαιτιστούν, γιατί δεν βρέθηκαν συντρίμμια, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτός ο σχηματισμός σκόνης.

Φαίνεται ότι επρόκειτο να δημιουργηθεί μια «εικονική πραγματικότητα» μέσω ενός συνδυασμού των πιο σύγχρονων στρατιωτικών όπλων και χειρισμών βίντεο που πραγματοποιήθηκαν σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, οι οποίοι έπρεπε απλώς να επαναλαμβάνονται αρκετά συχνά, με την υποστήριξη του ψυχολογικού σοκ, να γίνει μέρος της σκέψης του παγκόσμιου κοινού να καεί ως πραγματικότητα.

Μέχρι σήμερα, το FBI δεν ήταν σε θέση να παράσχει νομικά στοιχεία ότι οι επιθέσεις έγιναν από Άραβες.

(Γιατί όλους τους ηγέτες που ήξεραν πολλά τους σκότωσαν, ή εξαφάνισαν, ενώ μπορούσαν να τους πιάσουν ζωντανούς, τι ήξεραν;;;)

Προφανώς αυτό είναι ακόμη και επιθυμητό.

Διότι η απουσία οποιουδήποτε ίχνους ερμηνεύεται έξυπνα ως η ανάγκη για οργουελική επιτήρηση .

Η τεκμηριωμένη ανάλυση του Guthart θέτει υπό αμφισβήτηση την επίσημη εκδοχή με τους μουσουλμάνους τρομοκράτες ως συγγραφείς, την περιορίζει ακόμη και στο σημείο του παραλογισμού.

Φαίνεται προφανές ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση, την επιμελητεία και τον σχεδιασμό της οποίας μόνο «εσωτερικές» μυστικές υπηρεσίες μπορούν να πραγματοποιήσουν.

Ο πολλαπλός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και λαμπρός οικονομολόγος Lyndon LaRouche συμμερίζεται αυτές τις σκέψεις , ο οποίος ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη μόλις λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις ότι οι επιθέσεις ήταν πολύ πιθανό μια απόπειρα πραξικοπήματος της ακροδεξιάς κατά του Αμερικανού προέδρου.

Η 11η Σεπτεμβρίου σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας σταυροφορίας κατά των Αράβων και του Ισλάμ.

Σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αποκαλυφθούν οι αβάσιμες προκαταλήψεις εναντίον της δεύτερης μεγαλύτερης θρησκευτικής κοινότητας, εάν ο κόσμος δεν βυθιστεί ξανά σε έναν σκοτεινό Μεσαίωνα.

Η σε μια παγκόσμια κατακόμβη φρίκης και θανάτου;

«Οι συνέπειες της παρούσας ανάλυσης είναι τρομακτικές, αλλά το να τις αγνοήσουμε θα σήμαινε παράδοση στο κακό.

Όσο για την 11η Σεπτεμβρίου, όποιος έχει ίχνος ηθικής συνείδησης θα θέλει να μάθει την αλήθεια, ακόμα κι αν ρίξει ένα εντελώς νέο φως στους πολιτικούς ηγέτες.

Η συνεχής, εσκεμμένη άγνοια των γεγονότων από την πλευρά του αμερικανικού λαού και των συμμάχων του μπορεί να οδηγήσει σε καταπίεση για όλους και θάνατο και καταστροφή σε κλίμακα πολύ μεγαλύτερη από αυτή που βιώθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

http://www.nulife.de/elfterseptember/

Το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ψεύτικων ιογενών εικόνων του Πάπα Φραγκίσκου και του Ντόναλντ Τραμπ μόλις ανέστειλε τις δωρεάν δοκιμές — αλλά οι επαγγελματίες φωτογράφοι λένε ότι εξακολουθούν να ανησυχούν.

Σας ανεβάζω και άλλες απόψεις.

N.E.S.A.R.A., ο αόρατος παγκόσμιος πόλεμος του 21ου αιώνα!

 Γράφει ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Ένα άγνωστο παρασκήνιο, φοβερό και τρομερό, παίζεται αυτή την ώρα με επίκεντρο τις ΗΠΑ.

Το παρασκήνιο αυτό, αν και κρίνει εν πολλοίς την πορεία του κόσμου, είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτο και με πολλές πτυχές να το απαρτίζουν.

Στην ουσία πρόκειται για έναν νέου τύπου -αόρατο- παγκόσμιο πόλεμο, όπου κάθε είδος συμφερόντων (πολιτικά, οικονομικά, ακόμη και θρησκευτικά κτλ.) εμπλέκονται.

Καρδιά αυτού του παρασκηνίου είναι ο περίφημος «νόμος N.E.S.A.R.A.», από το αγγλικό ακρωνύμιο των λέξεων National Economic Security and Recovery Act: Πράξη Εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Ανόρθωσης…

Ως μια εισαγωγή στο θέμα της N.E.S.A.R.A. (κακώς στα ελληνικά αποδόθηκε από κάποιους ως «Γκεσάρα»), ας κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν… Τον Νοέμβριο του 2016 ο Ντόναλντ Τραμπ θριάμβευσε στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, νικώντας το σύστημα Σόρος-Κλίντον-Ομπάμα.

Μέχρι την ορκωμοσία του, στις 20 Ιανουαρίου 2017, σημεία και τέρατα συνέβησαν στην Αμερική, και όχι μόνο.

Για πρώτη φορά στην αμερικανική ιστορία ένας εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας αμφισβητήθηκε από το σύστημα των προκατόχων του, οι οποίοι προέβησαν ακόμη και σε διαδηλώσεις για να μην αναλάβει ο Τραμπ την προεδρία των ΗΠΑ!

Υπήρξε ακόμη και η σκέψη ο προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα, να μην του παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου…

Την ίδια περίοδο, Ρώσοι διπλωμάτες έπεσαν δολοφονημένοι από ένα μακρύ «αόρατο χέρι» σε διάφορα σημεία της υφηλίου.

Στόχος της προβοκάτσιας: να χαλάσουν οι άριστες σχέσεις Τραμπ-Πούτιν, που είχαν διαμορφωθεί προηγουμένως με σκοπό μια συμφωνία «νέας Γιάλτας», η οποία θα καταργούσε τη «Νέα Παγκόσμια Δικτατορία».

 Η οργάνωση του Σόρος «Ανοιχτή Κοινωνία» έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να δυσκολεύσει το έργο του Τραμπ στην προεδρία, χρησιμοποιώντας το «βαθύ κράτος» της CIA και των δικαστικών.

 Όμως ο Τραμπ ανέλαβε τελικά την προεδρία της υπερατλαντικής δύναμης.

Με το που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ ο μεγιστάνας, άρχισε να εφαρμόζει το σχέδιό του, ώστε να γίνει η Αμερική «Great again» («Μεγάλη ξανά»), όπως ήταν το κεντρικό του προεκλογικό σύνθημα.

Τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες έκλεισαν, η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ αναπροσαρμόστηκε από φιλοϊσλαμιστική σε φιλοσιωνιστική, ενώ καταργήθηκε η κρυπτοκομμουνιστική νομοθεσία των Δημοκρατικών (π.χ. το ασφαλιστικό σύστημα «Obama-Care»).

Ο μεγάλος στόχος του Τραμπ όμως υπήρξε εξαρχής ένας: η ενεργοποίηση της N.E.S.A.R.A., της νομοθετικής πράξης που αλλάζει τη μορφή του κόσμου μας.

Η N.E.S.A.R.A. είχε δημιουργηθεί τη δεκαετία του 1990 από τον δρ. Χάρβεϊ Φράνσις Μπάρναρντ, ως ένα εναλλακτικό -και πιο ανθρώπινο- πολιτικο-οικονομικό σύστημα για τις ΗΠΑ και τον κόσμο (με δεδομένο ότι μετά τη λήξη του Ψυχρού πολέμου η Ουάσιγκτον παρέμεινε η μόνη πλανητική υπερδύναμη).

Φυσικά, στο σχέδιό του αντέδρασαν οι υπέρμαχοι της «Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας», οι οποίοι επιθυμούσαν σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα, με κοινωνικό δαρβινισμό και μαλθουσιανισμό («το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 2 δις το πολύ).

Εν τέλει, ύστερα από μακρές διαδικασίες, ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον αναγκάστηκε να υπογράψει την Πράξη, η οποία προέβλεπε ο νόμος να τεθεί σε ισχύ… την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου του 2001!

Είναι βέβαια γνωστό τι συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, που αποκλήθηκε ως «η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο».

Οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο έδωσαν την αφορμή στον νέο ήδη πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεώτερο να αναστείλει την εφαρμογή της N.E.S.A.R.A., που έκτοτε παραμένει στο «ψυγείο».

Πρόκειται για σύμπτωση, άραγε;

 Όπως και να έχουν τα πράγματα, είναι γεγονός ότι οι επιθέσεις της ισλαμιστικής Αλ Κάιντα του Οσάμα Μπιν Λάντεν στα πιο κομβικά σημεία των ΗΠΑ ανέβαλλαν επ’ αορίστω μία ειρηνική ανατροπή της πλανηταρχίας που επιβλήθηκε στη μεταψυχροπολεμική εποχή.

Ποιο είναι το επίκεντρο της N.E.S.A.R.A. και γιατί πονάει τόσο πολύ τους θιασώτες της Νέας Παγκόσμιας Δικτατορίας η επιβολή της;

Είναι, βέβαια, η προβλεπόμενη από τον νόμο αυτό κατάργηση της Federal Reserve, δηλαδή της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ.

Της τράπεζας που κόβει χρήμα.

Κάτι τέτοιο ισοδυναμεί πράγματι με επανάσταση, από τη στιγμή που επιτρέπει τον έλεγχο της κεντρικής τράπεζας από τον ίδιο τον Πρόεδρο (σημ.: η Federal Reserve είναι ιδιωτικών συμφερόντων και δεν ανήκει στο αμερικανικό Δημόσιο!), ενώ προϋποθέτει και την κατασκευή ενός νέου δολαρίου, που θα έχει αντίκρισμα σε χρυσό.

Είναι φανερό από τα παραπάνω, ότι ολόκληρο το «παλιό» σύστημα των ΗΠΑ – και, κατ’ επέκταση, του κόσμου- καταρρέει με πάταγο και εγκαθίσταται ένα νέο status quo στον πλανήτη.

Αυτό ακριβώς είναι που επιθυμεί να θέσει σε εφαρμογή ο Τραμπ, αυτό που οι προηγούμενοι πρόεδροι των ΗΠΑ αρνήθηκαν να κάνουν.

Μία «χρυσή εποχή της Γης», όπως έχει χαρακτηριστεί η νέα κατάσταση, όπου ο άνθρωπος έπεται να απελευθερωθεί από τα δεσμά της διεθνούς τοκογλυφικής αράχνης και θα μπορεί να έχει αμεσότερη πρόσβαση στα αγαθά που παράγει ο πλανήτης.

Η υστερία της καταστροφολογίας του τύπου «υπερθέρμανση του πλανήτη» πάει έτσι περίπατο, αφού γίνεται πια κατανοητό ότι με την ενεργοποίηση των μεγάλων οικονομικών projects (όπως της άντλησης των υδρογονανθράκων της ανατολικής Μεσογείου) η ανθρωπότητα δεν χρειάζεται να ελαττωθεί πληθυσμιακά στο ένα τρίτο μέσω θερμοπυρηνικού ολοκαυτώματος και βάσει «αποκαλυπτικών» σχεδιασμών.

 Με την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Γαίας και μία πιο δίκαιη ανακατανομή του πλούτου η ζωή θα είναι ποιοτικότερη, αλλά και μεγαλύτερη σε διάρκεια για όλους.

Τα έθνη-κράτη θα επιβιώσουν και δεν θα θυσιαστούν στον βωμό μιας αφηρημένης «παγκοσμιοποίησης» και, ουσιαστικά, μιγαδοποίησης του ανθρώπινου είδους.

Συμπέρασμα: τα παραπάνω συνιστούν μία πλήρη ανατροπή για το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Η απελευθέρωση του χρήματος, που προωθεί ο «νόμος N.E.S.A.R.A.», αποτελεί για τη διεθνή τοκογλυφία έναν απίστευτο εφιάλτη.

 Η κατάργηση του λογιστικού (εικονικού) χρήματος, μέσω της αντιστοιχίας νέου δολαρίου-χρυσού, αλλά και το σχέδιο «όλα σε ένα» για τα δάνεια -όπου η αρχή «όλα τα δάνεια σε έναν πιστωτή» μετατρέπεται σε «όλοι οι πιστωτές σε μία τράπεζα»-, μεταμορφώνουν ριζικά την παγκόσμια οικονομία.

Η πλανητική ελίτ, αυτή η καθεστηκυία τάξη που ορίζει τις ζωές μας, είναι βαθιά προβληματισμένη από τις κινήσεις του Τραμπ.

Και ουδείς, φυσικά, είναι σε θέση να προβλέψει με ασφάλεια σε τι είδους ενέργειες (αντίποινα) θα προβεί κατά του Αμερικανού προέδρου.

Ο μυστικός πόλεμος συνεχίζεται και οξύνεται επικίνδυνα, και όλο και πιο γρήγορα.

Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, ετοιμάζονται να συλλάβουν τον Τρανπ.

1-4-2023

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο «ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A.»

Δεκαεννέα διατάξεις περιλαμβάνει η περίφημη N.E.S.A.R.A., οι οποίες συμπυκνωμένα είναι οι εξής:

Κατάργηση του φόρου εισοδήματος,

  1. Μηδενισμός όλων των χρεών από πιστωτικές κάρτες,

  2. Κλείσιμο της εφορίας των ΗΠΑ και μεταφορά της ως υπηρεσία στο υπουργείο Οικονομικών,

  3. Επιβολή φόρου 14% σε κάθε νέο προϊόν (τα παλιά εξαιρούνται),

  4. Αύξηση των παροχών στους συνταξιούχους,

  5. Κατάργηση του Ναυτικού Δικαίου (με το οποίο οι ΗΠΑ μπορούν να τεθούν αυτομάτως σε εμπόλεμη κατάσταση) και επαναφορά του Αστικού Δικαίου,

  6. Ενεργοποίηση του Amendment 13 («Τροποποίηση 13»), που απαγορεύει τους τίτλους ευγενείας στις ΗΠΑ,

  7. Άμεση διεξαγωγή εκλογών εντός 120 ημερών, με παραίτηση του Προέδρου, της Βουλής και της Γερουσίας, από τη στιγμή που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρείται «μεταβατικός» (στην πραγματικότητα η λήψη αποφάσεων γίνεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων),

  8. Έλεγχος της εκλογικής διαδικασίας από ανώτατους δικαστές,

  9. Δημιουργία νέου υπουργείου οικονομικών και νέου νομίσματος βάσει της ισοτιμίας χρυσού ή άλλων πολύτιμων μετάλλων,

  10. Απαγόρευση να χρησιμοποιούνται τα πιστοποιητικά γεννήσεως ως χρηματοοικονομικά παράγωγα,

  11. Κλείσιμο της περιβόητης Federal Reserve (κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ) με κήρυξη πτώχευσής της,

  12. Δημιουργία νέας κεντρικής τράπεζας υπό τον έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών ως ορίζει το αρχικό Σύνταγμα των ΗΠΑ,

  13. Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων,

  14. Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας με κατάργηση του Αγγλικού Δικαίου,

  15. Απαγόρευση άσκησης επιθετικής πολιτικής και οποιασδήποτε πολεμικής αναμέτρησης με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο,

  16. Επιβολή ειρήνης σε όλα τα έθνη,

  17. Αυτόματη πίστωση από το παγκόσμιο καταπίστευμα των χρημάτων που είναι απαραίτητα για να έρθει το βιοτικό επίπεδο της ανθρωπότητας σε σταθερό σημείο,

  18. Ενεργοποίηση πατέντων νέων τεχνολογιών (π.χ. ελεύθερη ενέργεια), που σήμερα είναι κρυμμένες και απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος.

Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Αυτές παρακάτω είναι κομβικές λέξεις Επιστημόνων και εταιριών για να βεβαιωθείτε και να συνεχίσετε την έρευνα!

Προσπαθώ να συναρμολογήσω τις έρευνές μου και μου έρχονται φρέσκες, που επιβεβαιώνουν τις έρευνές μου!

Δείτε τι λέει ο παρακάτω επιστήμονας;;;

Είναι τρελός;;;

Και πότε τρελάθηκε, αφού έκανε όλες τις παρακάτω ανακαλύψεις που θα διαβάσουμε;;;;

31 Μαρτίου 2023 Θέλετε να ζήσετε για πάντα;

Το 2031 θα είναι διαθέσιμα νανορομπότ που θα αντιστρέφουν το γήρας

O Ρέι Κέρζγουεϊλ έχει χαρακτηριστεί “ο δικαιωματικός κληρονόμος του Έντισον”.  YOUTUBE

Ο Ρέι Κέρζγουεϊλ, εξέχουσα μορφή των τεχνολογικών εξελίξεων του πλανήτη, εκτίμησε πως το 2031 θα έχουμε πρόχειρες τις τεχνολογίες που θα μας κάνουν αθάνατους.

Ο Ρέι Κέρζγουεϊλ (Ray Kurzweil) έχει 12 τιμητικά διδακτορικά διπλώματα και βραβεία που του έχουν απονείμει τρεις διαφορετικοί πρόεδροι των ΗΠΑ, για τις ανακαλύψεις του!!!!

Η πρώτη φορά που τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση που υπάρχει σε αυτήν τη χώρα για τις τεχνολογίες, ο κόσμος ζούσε στο 1999!!!

Από εκείνη τη δεκαετία, ο επιστήμονας που αφιέρωσε τη ζωή του στην υγεία, την τεχνητή νοημοσύνη, τον μεταανθρωπισμό και την τεχνολογική μοναδικότητα και από το 2012 απασχολείται στην Google, είχε προβλέψει 147 πράγματα, εκ των οποίων το 86% τα ζούμε!!!

Για την ακρίβεια, σε ανασκόπηση που έκανε ο ίδιος το 2010 επί όσων είχε πει 20 χρόνια νωρίτερα, διαπίστωσε πως 115 αποδείχθηκαν 100% σωστές, 12 ήταν ουσιαστικά σωστές και μόλις 3 ήταν λάθος.

Σε αυτά που πέτυχε ήταν πως έως το 2020 θα είναι διαθέσιμη η τεχνητή νοημοσύνη σε όλους.

Από τη δεκαετία του 2000 έχει ως στόχο να μην πεθάνει ποτέ.

Δηλαδή, έχει υπογράψει συμβόλαιο να διατηρηθεί το σώμα του σε συνθήκη που όταν το επιτρέψουν οι τεχνολογίες, να ‘αναστηθεί’.

Ποιες τεχνολογίες θα είναι αυτές;

Όπως είπε στην επίσκεψη του στο κανάλι Αdagio στο YouTube τα νανορομπότ.

Εκτίμησε ότι η εξέλιξη της γενετικής, της νανοτεχνολογίας (“τη δεύτερη επανάσταση που συνεπάγεται την κατασκευή ‘εργαλείων’ μόριο προς μόριο, που θα μπορούν να ξαναχτίσουν τον φυσικό κόσμο”) και της ρομποτικής θα οδηγήσει σε νανορομπότ που θα μπορούν να αντιστρέψουν το γήρας, το 2031.

Όπως είπε ο Κέρζγουεϊλ“τα νανορομπότ θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να τρώνε ό,τι θέλουν και να παραμένουν αδύνατοι και σε φόρμα, θα μας παρέχουν άφθονη ενέργεια, θα καταπολεμούν λοιμώξεις ή τον καρκίνο, θα αντικαθιστούν όργανα και θα αυξάνουν τον εγκέφαλό τους”.

Τελικά, τα σώματα των ανθρώπων θα μπορούν να αλλάξουν τη φυσική τους εκδήλωση κατά βούληση.

“Με επαρκή γενετική τεχνολογία θα πρέπει να είναι δυνατό να διατηρηθεί το σώμα επ’ αόριστον, αναστρέφοντας τη γήρανση.

Ταυτόχρονα θα θεραπεύουμε καρκίνους και άλλες ασθένειες.

Θα φτάσουμε στο σημείο που έως το 2029 η ιατρική τεχνολογία θα προσθέτει ένα επιπλέον χρόνο, σε κάθε έτος του προσδόκιμου μας.

Δεν εννοώ με βάση τα γενέθλια, αλλά το υπολειπόμενο.

Εκτιμώ πως θα επιτύχουμε την αθανασία έως το 2031”.

Εξέφρασε την πεποίθηση και ότι μέχρι τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, θα είναι εφικτή η χρήση οργάνων που καλλιεργούνται σε εργαστήρια και ότι έως το 2029 οι τεχνολογίες θα μας επιτρέπουν να προσθέτουμε ένα χρόνο, σε κάθε έτος του προσδόκιμου ζωής -των χρόνων που μας έχουν απομείνει στον πλανήτη.

Εγώ απλός τον παραπάνω επιστήμονα τον πιστεύω/ και για αυτό είμαι σίγουρος ότι πλέον έχει χάσει την ελευθερία του, και ίσως την ζωή του;;;

Άρχισαν οι μάχες;;;; Αυτοί με αυτούς;;;;

Τώρα η μάχη πηγαίνει σε αχαρτογράφητο για τους λαούς κίνδυνο, ο ένας εναντίον του άλλου!

Τεχνολογία & Επιστήμη

 Γράφει σήμερα η Ναυτεμπορική Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 22:18

«Στοπ στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης» – Η επιστολή επιστημόνων και η υποκρισία του Μασκ

«Οι μεγάλοι παίκτες γίνονται όλο και πιο μυστικοπαθείς σχετικά με το τι κάνουν, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνία να αμυνθεί απέναντι στις όποιες βλάβες μπορεί να προκύψουν»

Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email

«Η τεχνητή νοημοσύνη με αγχώνει» δήλωσε ο Έλον Μασκ πριν λίγο καιρο.

Τώρα επανέρχεται, καθώς μαζί με άλλους 1000 περίπου εμπειρογνώμονες και στελέχη της βιομηχανίας τεχνητής νοημοσύνης, συνυπογράφει επιστολή, όπου ζητείται εξάμηνη αναστολή της ανάπτυξης συστημάτων, ισχυρότερων από το πρόσφατα λανσαρισμένο GPT-4 της OpenAI, σε μια ανοιχτή επιστολή που επικαλείται πιθανούς κινδύνους για την κοινωνία.

«Είναι … βαθιά υποκριτικό για τον Έλον Μασκ να υπογράψει μια τέτοια επιστολή δεδομένου ότι η Tesla έχει αγωνιστεί τόσο σκληρά κατά της ανάληψης ευθύνης για την ελαττωματική τεχνητή νοημοσύνη στα αυτοκινούμενα οχήματά της», δήλωσε ο James Grimmelmann, καθηγητής Ψηφιακού Δικαίου και Δικαίου της Πληροφορίας στο Πανεπιστήμιο Cornell.

Η Tesla τον περασμένο μήνα αναγκάστηκε να ανακαλέσει περισσότερα από 362.000 αμερικανικά οχήματα για να ενημερώσει το λογισμικό, αφού οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ είπαν ότι το σύστημα υποβοήθησης οδηγού θα μπορούσε να προκαλέσει ατυχήματα, γεγονός που ώθησε τον Μασκ να γράψει στο Twitter ότι η λέξη “ανάκληση” για μια ενημέρωση λογισμικού over-the-air είναι “αναχρονιστική και απλά εντελώς λάθος!”.

Reuters

«Βαριά» ονόματα της AI

Την επιστολή υπέγραψαν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι, ανάμεσά τους ο διευθύνων σύμβουλος της Stability AI, Emad Mostaque, ερευνητές της DeepMind, που ανήκει στην Alphabet, και τα “βαριά” ονόματα της AI, ο Yoshua Bengio, που συχνά αναφέρεται ως ένας από τους “νονούς της AI”, και ο Stuart Russell, πρωτοπόρος της έρευνας στον τομέα.

«Ισχυρά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης θα πρέπει να αναπτυχθούν μόνο όταν είμαστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματά τους θα είναι θετικά και οι κίνδυνοι τους θα είναι διαχειρίσιμοι» αναφέρει η επιστολή που εκδόθηκε από το Ινστιτούτο Future of Life που  χρηματοδοτείται κυρίως από το ίδρυμα Μασκ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτό το μήνα, η OpenAI, που υποστηρίζεται από τη Microsoft, παρουσίασε την τέταρτη έκδοση του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης GPT (Generative Pre-trained Transformer), το οποίο έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες, καθώς κάνει συζητήσει που μοιάζουν με ανθρώπινες, συνθέτει τραγούδια και συντάσσει περιλήψεις μακροσκελών εγγράφων.

«Θα μας ξεπεράσουν»

“Πρέπει να αφήσουμε τις μηχανές να κατακλύσουν τα κανάλια πληροφόρησής μας με προπαγάνδα και αναλήθειες; … Θα πρέπει να αναπτύξουμε μη ανθρώπινα μυαλά που μπορεί τελικά να μας ξεπεράσουν, να μας ξεγελάσουν, να μας απαξιώσουν και να μας αντικαταστήσουν;”, διερωτάται η επιστολή.

Οι ανησυχίες έρχονται καθώς το ChatGPT προσελκύει την προσοχή των νομοθετών των ΗΠΑ με ερωτήσεις σχετικά με τον αντίκτυπό του στην εθνική ασφάλεια και την εκπαίδευση.

Η αστυνομία της ΕΕ Europol προειδοποίησε τη Δευτέρα για πιθανή κατάχρηση του συστήματος σε απόπειρες phishing, παραπληροφόρηση και έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Μυστικοπάθεια

«Το γράμμα δεν είναι τέλειο, αλλά το πνεύμα είναι σωστό: πρέπει να επιβραδύνουμε μέχρι να κατανοήσουμε καλύτερα τις επιπτώσεις», δήλωσε ο Gary Marcus, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ο οποίος υπέγραψε την επιστολή.

«Οι μεγάλοι παίκτες γίνονται όλο και πιο μυστικοπαθείς σχετικά με το τι κάνουν, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνία να αμυνθεί απέναντι στις όποιες βλάβες μπορεί να προκύψουν».

Από την κυκλοφορία του πέρυσι, το ChatGPT της OpenAI έχει ωθήσει τους αντιπάλους του να επιταχύνουν την ανάπτυξη παρόμοιων μοντέλων και εταιρείες όπως η Alphabet Inc (GOOGL.O) ανταγωνίζονται για να εμπλουτίσουν τα προϊόντα τους με τεχνητή νοημοσύνη.

Οι επενδυτές, που είναι επιφυλακτικοί στο να βασίζονται σε μία μόνο εταιρεία, αγκαλιάζουν τους ανταγωνιστές του OpenAI.

Η Microsoft αρνήθηκε να σχολιάσει την επιστολή και η Alphabet δεν απάντησε σε κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σχόλιο.

«Στα χέρια λίγων»

«Μεγάλο μέρος της εξουσίας για την ανάπτυξη αυτών των συστημάτων βρίσκεται συνεχώς στα χέρια λίγων εταιρειών που έχουν τους πόρους για να το κάνουν», δήλωσε ο Suresh Venkatasubramanian, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Brown και πρώην βοηθός διευθυντή στο Γραφείο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Πολιτικής του Λευκού Οίκου.

«Έτσι είναι αυτά τα μοντέλα, είναι δύσκολο να κατασκευαστούν και είναι δύσκολο να εκδημοκρατιστούν».

naftemporiki.gr

Ένα μέρος το άντλησα από τους παρακάτω συνδέσμους, όμως εκεί κρύβονται τα πάντα, όποιος έχει χρόνο ας το ψάξει και άλλο/ και ας με ενημερώσει.

( – Le projet Blue Beam (Remasterisé 2013 – Project Blue Beam του Serge Monast – Blue Beam της [Εθνικής Αεροναυπηγικής και Διαστημικής Διοίκησης της NASA – Project Blue Beam “Theory” – Quarter-Secret – THE BLUE RAY PROJECT – ο βραβευμένος με Νόμπελ Robert Baker, “The Electric Body”James C. Lynn το 1978, The Effect and Application of Auditory Microwaves –  Ο Δρ Sidney Gottlieb, MK-Ultra –  ο νέος μεσσίας Μαϊτρέγια – τα κύματα ELF, VLF και LF – Ο COVID Π.Ο.Υ – N.E.S.A.R.A – δοκιμές και τις λέμε UFO και Flying Saucers. –  GPT, GPT-2 – GPT-3 – GPT-4 – GPT-3.5 – Chat GPT – OpenAI – Microsoft Azure AI – ChatGPT Plus – LSAT, GRE, SAT – Ο Τζόσουα Μπράουντερ, διευθύνων σύμβουλος του chatbot νομικών υπηρεσιών «DoNotPay,  GPT-3.5 – LSAT, GRE, SAT , AP,  OpenAI – DARPA – Midjourney V5 –  Το «θηρίο των Βρυξελλών» ξέρει τα πάντα για εμάς;)

Γίνε τα Μάτια Μου

Το Be My Eyes χρησιμοποιεί το GPT-4 για να μεταμορφώσει την οπτική προσβασιμότητα.

Ταινία

Το Stripe αξιοποιεί το GPT-4 για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία χρήστη και να καταπολεμήσει την απάτη.

Να θυμάστε το όνομα αυτό παρακάτω

Μόργκαν Στάνλεϋ η τράπεζα για όλα τα κακά σενάρια.

Η Morgan Stanley wealth management αναπτύσσει το GPT-4 για να οργανώσει την τεράστια βάση γνώσεων της.

Ακαδημία Khan

Η Ακαδημία Khan διερευνά τις δυνατότητες για το GPT-4 σε ένα περιορισμένο πιλοτικό πρόγραμμα.

Κυβέρνηση της Ισλανδίας

Πώς η Ισλανδία χρησιμοποιεί το GPT-4 για να διατηρήσει τη γλώσσα της.

Περισσότερα για το GPT-4

Ερευνα

Το GPT-4 είναι το πιο πρόσφατο ορόσημο στην προσπάθεια του OpenAI για την κλιμάκωση της βαθιάς μάθησης.

Δείτε την έρευνα GPT-4

Υποδομή

Το GPT-4 εκπαιδεύτηκε σε υπερυπολογιστές Microsoft Azure AI.

Η βελτιστοποιημένη για τεχνητή νοημοσύνη υποδομή του Azure μας επιτρέπει επίσης να παραδίδουμε το GPT-4 σε χρήστες σε όλο τον κόσμο

Περιορισμοί

Το GPT-4 εξακολουθεί να έχει πολλούς γνωστούς περιορισμούς τους οποίους εργαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε, όπως κοινωνικές προκαταλήψεις, παραισθήσεις και αντίθετες προτροπές.

Ενθαρρύνουμε και διευκολύνουμε τη διαφάνεια, την εκπαίδευση των χρηστών και τον ευρύτερο γραμματισμό της τεχνητής νοημοσύνης καθώς η κοινωνία υιοθετεί αυτά τα μοντέλα.

Στοχεύουμε επίσης να επεκτείνουμε τις δυνατότητες που έχουν οι άνθρωποι στη  διαμόρφωση των μοντέλων μας

Διαθεσιμότητα

Το GPT-4 είναι διαθέσιμο στο ChatGPT Plus και ως API για προγραμματιστές για τη δημιουργία εφαρμογών και υπηρεσιών.

https://openai.com/product/gpt-4

https://duckduckgo.com/?q=GPT-4&t=opera&ia=web

Tech & Science

GPT-4: Τα πέντε πράγματα που κάνει καλύτερα από το ChatGPT

Επανάσταση στον ψηφιακό κόσμο μας φέρνει η νέα έκδοση του ChatGPT, το λεγόμενο GPT-4 με πέντε απίστευτες δυνατότητες.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

18/03/2023

Την πρώτη ημέρα μετά την παρουσίασή του, το GPT-4 εξέπληξε πολλούς χρήστες στις πρώτες δοκιμές και σε μια επίδειξη της εταιρείας με την ικανότητά του να συντάσσει αγωγές, να περνάει τυποποιημένες εξετάσεις και να κατασκευάζει έναν λειτουργικό ιστότοπο από ένα χειροποίητο σκίτσο.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (14/03), η OpenAI ανακοίνωσε την έκδοση επόμενης γενιάς της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης που διέπει το εργαλείο chatbot της, το ChatGPT.

Το πιο ισχυρό GPT-4, λοιπόν, υπόσχεται να τινάξει τις προηγούμενες εκδόσεις στον αέρα, αλλάζοντας ενδεχομένως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να εργαστούμε, για να παίξουμε και για να δημιουργήσουμε, σύμφωνα με το CNN.

Παρ’ όλα αυτά, το GPT-4 θα μπορούσε να δημιουργήσει και ερωτήματα γύρω από το πώς τα εργαλεία με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να αλλάξουν επαγγέλματα, να επιτρέψουν στους μαθητές να «κλέβουν» και να διαφοροποιήσουν τη σχέση μας με την τεχνολογία.

Το GPT-4 είναι μια ενημερωμένη έκδοση του μεγάλου γλωσσικού μοντέλου της εταιρείας, το οποίο εκπαιδεύεται σε τεράστιες ποσότητες διαδικτυακών δεδομένων για να παράγει σύνθετες απαντήσεις σε προτροπές χρηστών.

Είναι πλέον διαθέσιμο μέσω λίστας αναμονής και έχει ήδη μπει σε ορισμένα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών, όπως η νέα μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft με τεχνητή νοημοσύνη.

Ορισμένοι χρήστες, που έχουν πρώιμη πρόσβαση στο εργαλείο, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και αναδεικνύουν μερικές από τις πιο συναρπαστικές δυνατότητές του.

Περνώντας τις εξετάσεις με άριστα

Αν και η OpenAI δήλωσε ότι το GPT-4 είναι «λιγότερο ικανό» από τους ανθρώπους σε πολλές πτυχές του πραγματικού κόσμου, παρουσιάζει «επιδόσεις ανθρώπινου επιπέδου» σε διάφορα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά τεστ.

Η εταιρεία ανέφερε ότι το GPT-4 πέρασε πρόσφατα μια προσομοίωση εξετάσεων σε Νομική Σχολή.

 Η τελευταία έκδοση είχε επίσης πολύ καλές επιδόσεις στις εξετάσεις LSAT, GRE, SAT, καθώς και σε πολλές εξετάσεις AP, σύμφωνα με την OpenAI.

Επίσης, τον Ιανουάριο, το ChatGPT έγινε πρωτοσέλιδο για την ικανότητά του να περνάει εξετάσεις υψηλού κύρους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, όπως στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια, αλλά όχι με ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία.

Από την πλευρά της, η εταιρεία δήλωσε ότι πέρασε μήνες χρησιμοποιώντας τα διδάγματα από το πρόγραμμα δοκιμών της προκειμένου να να βελτιώσει την ακρίβεια του συστήματος και την ικανότητά του να παραμένει στο θέμα.

Δίνοντας πιο ακριβείς απαντήσεις

Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, το GPT-4 είναι σε θέση να παράγει μεγαλύτερες, πιο λεπτομερείς και πιο αξιόπιστες γραπτές απαντήσεις, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η τελευταία έκδοση μπορεί πλέον να δώσει απαντήσεις έως και 25.000 λέξεων, από περίπου 4.000 που μπορούσε προηγουμένως, και μπορεί να παρέχει λεπτομερείς οδηγίες ακόμα και για τα πιο μοναδικά σενάρια: Από το πώς να καθαρίσετε το ενυδρείο ενός πιράνχα έως την εξαγωγή του DNA μιας φράουλας. #ChatGPT #GPT-4 #OpenAI #τεχνητή νοημοσύνη

Shutterstock

https://www.intronews.gr/tech/gpt-4-ta-pente-pragmata-poy-kanei-kalytera-apo-to-chatgpt/

Και επίσημα η Ιταλία έγινε η πρώτη δυτική χώρα που μπλοκάρει το ChatGPT, το πολυσυζητημένο chatbot που αναπτύχθηκε από την αμερικανική εταιρεία OpenAI.

Συγκεκριμένα, η ιταλική αρχή προστασίας δεδομένων επικαλέστηκε ανησυχίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ξεκίνησε έρευνα για την OpenAI, προκειμένου να διαπιστώσει τη συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

https://unboxholics.com/news/tech/103900-telos-to-chatgpt-stin-italia-aftos-einai-o-logos-pou-apagoreytike

ChatGPT: Ομοβροντία προειδοποιήσεων για τους κινδύνους από την ανεξέλεγκτη τεχνητή νοημοσύνη

Συναγερμός στην επιστημονική κοινότητα για τους κινδύνους που εγκυμονεί η έλλειψη ρυθμιστικού πλαισίου για τις πανίσχυρες υπολογιστικές μηχανές

Ο Πάπας Φραγκίσκο προειδοποίησε για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης λίγες ημέρες αργότερα, στο πλαίσιο μιας υψηλού επιπέδου ετήσιας συνάντησης επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Βατικανό.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης έχει τη δυνατότητα να συμβάλει με θετικό τρόπο στο μέλλον της ανθρωπότητας», ανέφερε αρχικά ο Ποντίφικας, για να προειδοποιήσει όμως λίγο αργότερα: «Ταυτόχρονα, είμαι βέβαιος ότι αυτό το δυναμικό θα αξιοποιηθεί μόνο εάν υπάρχει μια συνεχής και συνεπής δέσμευση εκ μέρους εκείνων που αναπτύσσουν αυτές τις τεχνολογίες να ενεργούν ηθικά και υπεύθυνα».

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους αλγόριθμους να περιορίσουν ή να θέσουν υπό διακύβευση το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ή να αποκλείσουν τη συμπόνια, το έλεος, τη συγχώρεση και, πάνω απ’ όλα, την ελπίδα ότι οι άνθρωποι είναι σε θέση να αλλάξουν», είπε.

Ομοβροντία προειδοποιήσεων

Ήταν η πρώτη βολή σε μια ομοβροντία μηνυμάτων που θα ακολουθούσε τις επόμενες ημέρες για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης.

Ακολούθησε η ηχηρή παρέμβαση επιστημόνων, «γκουρού» της τεχνολογίας, επιχειρηματιών και ειδικών από όλο τον κόσμο οι οποίοι σε μια ανοιχτή επιστολή δημοσιευμένη στο Future of Life Institute – που μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 1800 υπογραφές – ζητούσαν την επιβολή μορατόριουμ στην ανάπτυξη συστημάτων ισχυρότερων από  το GPT4, την τελευταία έκδοση του ChatGPT.

«Τα συστήματα ΑΙ με ανθρώπινη ανταγωνιστική νοημοσύνη μπορούν να θέσουν βαθύτατους κινδύνους για την κοινωνία και την ανθρωπότητα», προειδοποιούν οι υπογράφοντες το κείμενο, στους οποίους περιλαμβάνονται ο CEO της Tesla Ίλον Μασκ και ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόζνιακ.

«Η προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να αποτελέσει μια βαθιά αλλαγή στην ιστορία της ζωής στη Γη και θα πρέπει να σχεδιαστεί και να τεθεί υπό διαχείριση με ανάλογη προσοχή και πόρους», αναφέρεται στην επιστολή.

«Δυστυχώς, αυτό του είδους ο σχεδιασμός και η διαχείριση δεν υπάρχουν, παρόλο που τους τελευταίους μήνες τα εργαστήρια Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν εγκλωβιστεί σε έναν ανεξέλεγκτο αγώνα δρόμου για την ανάπτυξη ολοένα και πιο ισχυρών ψηφιακών μυαλών που κανείς – ούτε καν οι δημιουργοί τους – δεν μπορεί να κατανοήσει, να προβλέψει ή να ελέγξει αξιόπιστα».

Απολύουν τους ελεγκτές

Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι λίγο χειρότερη: Οι εταιρείες όχι απλώς δεν μπορούν να προβλέψουν τις πιθανές λειτουργίες των πλατφορμών τεχνητής νοημοσύνης, αλλά και δεν το προσπαθούν κιόλας: Αντιθέτως, απολύουν προσωπικό από τις ομάδες που ασχολούνται με την αξιολόγηση ηθικών ζητημάτων σχετικά με την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως μετέδιδαν την Τετάρτη οι Financial Times, η Microsoft, η Meta, η Google, η Amazon και το Twitter (ιδιοκτησίας του Ίλον Μασκ που κατά τα άλλα συνυπογράφει το κείμενο για τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης ΑΙ) είναι μεταξύ των εταιρειών που έχουν περικόψει μέλη των «υπεύθυνων ομάδων τεχνητής νοημοσύνης», οι οποίες παρέχουν συμβουλές σχετικά με την ασφάλεια των καταναλωτικών προϊόντων που χρησιμοποιούν συστήματα ΑΙ.

Ο αριθμός του προσωπικού που απολύθηκε ανέρχεται σε μερικές δεκάδες, αντιπροσωπεύοντας – όπως σημειώνει το βρετανικό έντυπο – μόνο ένα μικρό κλάσμα των δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στον τομέα της τεχνολογίας που απολύθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Οι δε εταιρείες δηλώνουν ότι παραμένουν αφοσιωμένες στην ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης.

Ωστόσο, όπως επεσήμαιναν οι FT, ειδικοί δηλώνουν ότι οι περικοπές είναι ανησυχητικές καθώς πλήττεται η δυνατότητα εντοπισμού πιθανών καταχρήσεων της τεχνολογίας ακριβώς τη στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι αρχίζουν να πειραματίζονται με εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης.

«ΑΙ στο έλεος των διαφημιστικών επιταγών»

«Οι υπεύθυνες ομάδες τεχνητής νοημοσύνης είναι από τα μόνα εσωτερικά προπύργια που έχει η Big Tech για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι και οι κοινότητες που επηρεάζονται από τα συστήματα ΑΙ βρίσκονται στο μυαλό των μηχανικών που τα κατασκευάζουν», δήλωσε στους FT ο Josh Simons, πρώην ερευνητής ηθικής ΤΝ του Facebook και συγγραφέας του βιβλίου Algorithms for the People.

«Η ταχύτητα με την οποία καταργούνται αφήνει τους αλγορίθμους της Big Tech στο έλεος των διαφημιστικών επιταγών, υπονομεύοντας την ευημερία των παιδιών, των ευάλωτων ανθρώπων και της δημοκρατίας μας», προειδοποίησε.

«Αυτό που αρχίζουμε να βλέπουμε είναι ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε πλήρως όλα τα πράγματα που πρόκειται να συμβούν με αυτές τις νέες τεχνολογίες και είναι ζωτικής σημασίας να τους δώσουμε κάποια προσοχή», δήλωσε από την πλευρά του ο Michael Luck, διευθυντής του Ινστιτούτου Τεχνητής Νοημοσύνης του King’s College του Λονδίνου.

Κίνδυνος για 300 εκατ. θέσεις εργασίας

Και οι προβληματισμοί δεν περιορίζονται στον τομέα της ηθικής.

 Όπως αναφέρεται στην ανοιχτή επιστολή με τις εκατοντάδες υπογραφές, «τα σύγχρονα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης γίνονται πλέον ανταγωνιστικά προς τον άνθρωπο σε γενικές εργασίες», και ως εκ τούτου «πρέπει να αναρωτηθούμε: Πρέπει να αφήσουμε τις μηχανές να πλημμυρίσουν τα κανάλια πληροφόρησής μας με προπαγάνδα και αναλήθειες;

Θα πρέπει να αυτοματοποιήσουμε όλες τις δουλειές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκπληρώνουν τις ανάγκες μας;

Θα πρέπει να αναπτύξουμε μη ανθρώπινα μυαλά που μπορεί τελικά να μας ξεπεράσουν και να μας αντικαταστήσουν; Θα πρέπει να διακινδυνεύσουμε την απώλεια του ελέγχου του πολιτισμού μας;»

Οι προειδοποιήσεις μπορεί να ακούγονται λίγο παρατραβηγμένες σε όσους συνηθίζουν να αποθεώνουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα για τις προβληματικές ή και επικίνδυνες πτυχές. Όμως οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί.

Έκθεση της Goldman Sachs που δημοσιεύτηκε εντός της εβδομάδας εκτιμά ότι τα «παραγωγικά» συστήματα τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT, θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια έκρηξη παραγωγικότητας η οποία θα αύξανε τελικά το ετήσιο παγκόσμιο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν κατά 7% σε μια περίοδο 10 ετών όμως θα επέφερε «σημαντική αναστάτωση» στην αγορά εργασίας, καθιστώντας επισφαλείς τις θέσεις περίπου 300 εκατομμυρίων υπαλλήλων πλήρους απασχόλησης στις ανεπτυγμένες οικονομίες.

Αναλύοντας δεδομένα από ΗΠΑ και Ευρώπη, οι ερευνητές της επενδυτικής τράπεζας υπέθεσαν ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι σε θέση να εκτελεί καθήκοντα όπως η συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων για μια μικρή επιχείρηση, η αξιολόγηση μιας πολύπλοκης ασφαλιστικής απαίτησης ή η τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων μιας έρευνας σε τόπο εγκλήματος.

Η ίδια η OpenAI, η εταιρεία που δημιούργησε το chatGPT, εκτιμά ότι το 80% του εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ θα μπορούσε να δει τουλάχιστον το 10% των καθηκόντων του να εκτελείται από μηχανές τεχνητής νοημοσύνης.

«Καμπανάκι» από την Europol

Και οι κίνδυνοι δεν σταματούν εκεί.

Στις 27 Μαρτίου η Europol, η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία, παρουσίασε έρευνα στην οποία καταγράφονται οι τομείς όπου το chatGPT θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από εγκληματίες.

Σταχυολόγησε αυτούς τους τομείς σε «απάτη και κοινωνική μηχανική», «παραπληροφόρηση» και «έγκλημα στον κυβερνοχώρο».

«Η ικανότητα του ChatGPT να συντάσσει εξαιρετικά ρεαλιστικό κείμενο το καθιστά χρήσιμο εργαλείο για σκοπούς phishing», σημειώνει η Europol.

«Η ικανότητα τέτοιου είδους εφαρμογών να αναπαράγουν γλωσσικά μοτίβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποδυθούν το ύφος ομιλίας συγκεκριμένων ατόμων ή ομάδων.

Αυτή η ικανότητα μπορεί να γίνει αντικείμενο κατάχρησης σε μεγάλη κλίμακα για να παραπλανήσει τα πιθανά θύματα ώστε να εμπιστευτούν τους εγκληματίες».

Για την παραπληροφόρηση, η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία υπογραμμίζει ότι το ChatGPT «υπερέχει στην παραγωγή αυθεντικού κειμένου με ταχύτητα και κλίμακα.

Αυτό το καθιστά ιδανικό για σκοπούς προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν και να διαδίδουν μηνύματα που αντικατοπτρίζουν μια συγκεκριμένη αφήγηση με σχετικά μικρή προσπάθεια.»

Όσον αφορά τα κυβερνοεγκλήματα, η Europol σημειώνει ότι «εκτός από τη δημιουργία γλώσσας που μοιάζει με ανθρώπινη, το ChatGPT είναι σε θέση να παράγει κώδικα σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού».

«Για έναν δυνητικό εγκληματία με λίγες τεχνικές γνώσεις, αυτό αποτελεί ανεκτίμητη πηγή για την παραγωγή κακόβουλου κώδικα».

Ποιος αποφασίζει για το μέλλον της ανθρωπότητας;

Θίγοντας την ουσία του ζητήματος, η ανοιχτή επιστολή στο Future of Life Institute επισημαίνει ότι αποφάσεις τόσο σημαντικές για το μέλλον της ανθρωπότητας, όπως η ανάπτυξη ισχυρών συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, δεν πρέπει να ανατίθενται σε μη εκλεγμένους ηγέτες της τεχνολογίας.

«Ισχυρά συστήματα τεχνητής νοημοσύνης θα πρέπει να αναπτυχθούν μόνο όταν είμαστε βέβαιοι ότι τα αποτελέσματά τους θα είναι θετικά και οι κίνδυνοι τους θα είναι διαχειρίσιμοι.

 Αυτή η εμπιστοσύνη πρέπει να είναι καλά αιτιολογημένη και να αυξάνεται με το ανάλογα με τις πιθανές επιπτώσεις ενός συστήματος», σημειώνεται, ενώ τονίζεται: «Η πρόσφατη δήλωση της OpenAI (σ.σ., δημιουργού του chatGPT) σχετικά με την τεχνητή γενική νοημοσύνη, αναφέρει ότι “κάποια στιγμή, μπορεί να είναι σημαντικό να υπάρξει ανεξάρτητη αξιολόγηση πριν από την έναρξη της εκπαίδευσης μελλοντικών συστημάτων και για τις πιο προηγμένες προσπάθειες να συμφωνηθεί ο περιορισμός του ρυθμού αύξησης των υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία νέων μοντέλων”.

 Συμφωνούμε.

 Αυτό το σημείο είναι τώρα.»

Υπό το πρίσμα όλων των παραπάνω, οι υπογράφοντες την έκκληση καλούν «όλα τα εργαστήρια τεχνητής νοημοσύνης να διακόψουν αμέσως για τουλάχιστον 6 μήνες την εκπαίδευση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης ισχυρότερων από το GPT-4.

 Αυτή η παύση θα πρέπει να είναι δημόσια και επαληθεύσιμη και να περιλαμβάνει όλους τους βασικούς εμπλεκόμενους.

Εάν μια τέτοια παύση δεν μπορεί να θεσπιστεί γρήγορα, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να παρέμβουν και να θεσπίσουν μορατόριουμ.»

Τα εργαστήρια τεχνητής νοημοσύνης και οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες «θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτή την παύση για να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν από κοινού ένα σύνολο κοινών πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης, τα οποία θα ελέγχονται αυστηρά και θα επιβλέπονται από ανεξάρτητους εξωτερικούς εμπειρογνώμονες».

Αυτά τα πρωτόκολλα «θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα συστήματα που τα τηρούν είναι ασφαλή πέρα από κάθε λογική αμφιβολία.

Αυτό δεν σημαίνει παύση της ανάπτυξης της ΤΝ γενικά, αλλά απλώς ένα βήμα πίσω από την επικίνδυνη κούρσα προς ολοένα και πιο απρόβλεπτες συνέπειες.»

Όσο για την έρευνα και την ανάπτυξη στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, αυτή «θα πρέπει να επικεντρωθεί εκ νέου στο να γίνουν τα σημερινά ισχυρά, σύγχρονα συστήματα πιο ακριβή, ασφαλή, ερμηνεύσιμα, διαφανή, ισχυρά, ευθυγραμμισμένα και αξιόπιστα».

Οι επτά κινήσεις

Καταλήγοντας, οι «γκουρού» της τεχνολογίας καλούν τους προγραμματιστές στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης «να συνεργαστούν με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για να επιταχύνουν δραστικά την ανάπτυξη ισχυρών συστημάτων διακυβέρνησης ΤΝ.

Αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον: νέες και ικανές ρυθμιστικές αρχές αποκλειστικά για την ΤΝ εποπτεία και παρακολούθηση των πολύ ικανών συστημάτων ΤΝ και των μεγάλων δεξαμενών υπολογιστικών δυνατοτήτων συστήματα σήμανσης προέλευσης και υδατοσήμανσης που θα βοηθούν στη διάκριση μεταξύ πληροφοριών που έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους ή μηχανές ένα ισχυρό οικοσύστημα ελέγχου και πιστοποίησης κατανομή της ευθύνης για βλάβες που προκαλούνται από την ΤΝ ισχυρή δημόσια χρηματοδότηση για την έρευνα σε ζητήματα ασφάλειας της ΤΝ καλά εξοπλισμένα θεσμικά όργανα για την αντιμετώπιση των δραματικών οικονομικών και πολιτικών διαταραχών (ιδίως στη δημοκρατία) που θα προκαλέσει η ΤΝ.

Προς καλοκαίρι ή φθινόπωρο;

Όπως οραματικά περιγράφουν οι συνυπογράφοντες το κείμενο, «η ανθρωπότητα μπορεί να απολαύσει ένα ακμάζον μέλλον με την τεχνητή νοημοσύνη.

Έχοντας καταφέρει να δημιουργήσουμε ισχυρά συστήματα ΤΝ, μπορούμε τώρα να απολαύσουμε ένα “καλοκαίρι” κατά το οποίο θα αποκομίσουμε τους καρπούς, θα σχεδιάσουμε αυτά τα συστήματα για το ξεκάθαρο όφελος όλων και θα δώσουμε στην κοινωνία την ευκαιρία να προσαρμοστεί».

«Η κοινωνία έχει πατήσει παύση σε άλλες τεχνολογίες με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες για αυτήν.

 Ας απολαύσουμε ένα μακρύ καλοκαίρι τεχνητής νοημοσύνης, όχι να βιαστούμε απροετοίμαστοι σε ένα φθινόπωρο», καταλήγουν.

Ή, όπως το έθεσε ο Πάππας απευθυνόμενος στους επιστήμονες – χωρίς, πιθανότατα, να φορά puffer μπουφάν – «θα ήθελα να σας ενθαρρύνω, κατά τις διαβουλεύσεις σας, να καταστήσετε την εγγενή αξιοπρέπεια κάθε άνδρα και κάθε γυναίκας βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση των αναδυόμενων τεχνολογιών.

Αυτές θα αποδειχθούν ηθικά ορθές στο βαθμό που συμβάλλουν στο σεβασμό αυτής της αξιοπρέπειας και στην αύξηση της έκφρασής της σε κάθε επίπεδο της ανθρώπινης ζωής».

https://www.in.gr/2023/04/01/b-science/technology/chatgpt-omovrontia-proeidopoiiseon-gia-tous-kindynous-apo-tin-anekselegkti-texniti-noimosyni/

Ο «κυβερνοπόλεμος» που σχεδίαζε η Ρωσία

Απόρρητα έγγραφα για ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις ήρθαν στο φως από διεθνές ερευνητικό δίκτυο με τη συμμετοχή γερμανικών ΜΜΕ.

Χάκερ σχεδίαζαν επιθέσεις σε τρένα και αεροδρόμια.

Επιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές ευρωπαϊκών – και όχι μόνο – χωρών, εκτροχιασμούς τρένων και άλλες παρεμβολές στη λειτουργία σιδηροδρομικών δικτύων μέχρι επιθέσεις χάκερ και μπλοκάρισμα υπολογιστών σε διεθνή αεροδρόμια φέρεται να σχεδίαζαν για σειρά ετών και μάλιστα πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, Ρώσοι ειδικοί σε θέματα νέων τεχνολογιών και κυβερνοασφάλειας.

Η ομάδα επίλεκτων Ρώσων χάκερ φέρεται μάλιστα να ενεργούσε την περίοδο 2016-2021 κατ’ εντολή των τριών ρωσικών μυστικών υπηρεσιών: της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU, της εσωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών FSB και της εξωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών SVR.

Αποκάλυψη συνεχιζόμενης εκστρατείας κυβερνοκατασκοπείας στην Ουκρανία

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από διεθνές ερευνητικό δίκτυο στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετείχαν και γερμανικά ΜΜΕ – συγκεκριμένα το περιοδικό Spiegel, η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και το δημόσιο δίτυο ZDF προέρχονται από διαρροές χιλιάδων απόρρητων εγγράφων από πληροφοριοδότη, αποκαλύπτοντας το εύρος των εκτεταμμένων ρωσικών σχεδίων για κυβερνοεπιθέσεις σε πολλαπλούς στόχους.

Διείσδυση σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς κολοσσούς

Κομβικός ρόλος στην πρόσληψη και συντονισμό του δικτύου Ρώσων «ειδικών» είχε η μικρή ρωσική εταιρία πληροφορικής NTC Vulkan, που κατά τα λοιπά περνούσε απαρατήρητη.

Βάσει των διαρροών, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι οι Ρώσοι χάκερ εργάζονταν παράλληλα και για μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρείες, όπως η Amazon ή η γερμανική Siemens με έδρα στο Μόναχο, η οποία μάλιστα σε αίτημα των εφημερίδων που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε ότι δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί ειδικότερα η περίπτωση της θυγατρικής της Αmazon με την επωνυμία Amazon Web Services, η οποία θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών cloud στον κόσμο.

Πελάτης της συγκεκριμένης εταιρείας φέρεται μάλιστα, σύμφωνα με την SZ, να έχει υπάρξει και η ουκρανική κυβέρνηση.

Υπάλληλοι της Vulkan φαίνεται να είχαν προσληφθεί επίσης και από τις διεθνείς ταξιδιωτικές διαδικτυακές πύλες booking.com και trivago.

Την βασιμότητα πάντως των αποκαλύψεων που έρχονται τώρα στο φως, καθώς και την αυθεντικότητα των εγγράφων που διέρρευσαν για σκιώδεις ρωσικές ενέργειες στον κυβερνοχώρο, επιβεβαιώνουν προς το παρόν αρκετές μυστικές υπηρεσίες.

Σε μια πρώτη αντίδρασή της, η Γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ, μιλώντας στο Spiegel, εκτιμά ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθεί το νομοθετικό πλαίσιο καθώς και οι έλεγχοι για εταιρείες που ασχολούνται με ζητήματα κυβερνοασφάλειας και σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία  βασικών υποδομών ζωτικής σημασίας.

Πηγή: DW/Δήμητρα Κυρανούδη, Βερολίνο

https://www.ot.gr/2023/04/01/epikairothta/kosmos/o-kyvernopolemos-pou-sxediaze-i-rosia/

Η 5G Ventures ανακοίνωσε τη συνεπένδυση του Ταμείου Φαιστός (series B financing round), μαζί με επενδυτικά κεφάλαια κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εταιρεία EdgeQ, η οποία με την τεχνολογικά λύση που έχει αναπτύξει επαναπροσδιορίζει την ανάπτυξη και λειτουργία δικτύων 5G.

Το Επενδυτικό Ταμείο «Φαιστός» επενδύει στην καινοτόμα τεχνολογική εταιρεία SafeSize

Το ολοκληρωμένο SoC της EdgeQ

EdgeQ στελεχώνεται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων ολοκληρωμένων κυκλωμάτων σε κορυφαίες πολυεθνικές επιχειρήσεις του χώρου στις ΗΠΑ.

 Η εταιρεία έχει υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα (System-on-a-chip – SoC) τεχνολογίας O-RAN, πλήρως προγραμματιζόμενου μέσω λογισμικού, το οποίο αντικαθιστά πλήρως τον συμβατικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σήμερα για να υποστηρίζει τη λειτουργία ενός 5G σταθμού βάσης.

Το SoC της EdgeQ είναι επίσης συμβατό και με προηγούμενης γενιάς τεχνολογίες κινητών επικοινωνιών.

Παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών δικτύου που προσφέρουν οι σημερινές υλοποιήσεις στους σταθμούς βάσης, αλλά και επιπλέον δυνατότητες Edge computing, με διάθεση πρόσθετης υπολογιστικής ισχύος, καθώς και υποστήριξη για την εκτέλεση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Η λύση της EdgeQ μειώνει δραστικά το κόστος της αρχικής επένδυσης (capex) για την ανάπτυξη ενός 5G δικτύου.

Επιπλέον και δεδομένου της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας σε σχέση με τη συμβατική υποδομή που χρησιμοποιείται σήμερα για τη λειτουργία των σταθμών βάσης, επιτυγχάνεται μείωση του λειτουργικού κόστους του δικτύου κατά 50%.

Εκτός των δημόσιων δικτύων κινητής τηλεφωνίας, τo SoC της EdgeQ χρησιμοποιείται επίσης για την ταχεία εγκατάσταση private 5G δικτύων με μειωμένο κόστος ανάπτυξης και χρήσης σε σχέση με τις συμβατικές υλοποιήσεις.

Επίσης, η λύση της EdgeQ έχει ευρύ πεδίο εφαρμογών τόσο στις δορυφορικές επικοινωνίες όσο και στον τομέα της άμυνας.

Παρουσία στο Mobile World Congress

Σε συνεργασία με την Vodafone, με την οποία διατηρεί πολύμηνη συνεργασία, η EdgeQ παρουσίασε στο Mobile World Congress 2023 (MWC) μία πρότυπη εγκατάσταση δικτύου που παρείχε throughput 5 Gbps με την κατανάλωση ενέργειας να περιορίζεται κάτω των 50 W.

Η λύση της EdgeQ έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις στο MWC, καθώς ανακηρύχθηκε κορυφαία τεχνολογία κινητών δικτύων από τους διευθυντές τεχνολογίας που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία και καλύτερη ψηφιακή τεχνολογική πρόταση στην κατηγορία των εταιρειών με ετήσια έσοδα έως 10 εκατ. δολάρια.

Επιπλέον, η EdgeQ επελέγη το περασμένο φθινόπωρο από την εταιρεία Mavenir για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης λύσης που διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση τηλεπικοινωνιακών υποδομών από 4G σε 5G.

Η επένδυση του Φαιστός

Στο πλαίσιο της επένδυσης του Φαιστός, η EdgeQ προχώρησε ήδη στην ίδρυση της «EdgeQ Greece».

H εταιρεία σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στην ανάπτυξη των σχετικών προϊόντων, προωθώντας τη μεταφορά τεχνογνωσίας αιχμής στη χώρα μας και τη συνεργασία με το Δίκτυο Συνεργασιών που έχει αναπτύξει η 5G Ventures.

https://www.ot.gr/2023/04/01/texnologia/tameio-faistos-ependysi-stin-etaireia-sxediasmou-5g-mikrotsip-edgeq/

ΝΟΜΟΣ NESARA GAME OVER

Ο νόμος NESARA.

Ανθρωπος ή βιορομποτ με τσιπ…

Θα αφήσω όμως να σας τα πει ένας πολύ αγαπημένος παλιός μας φίλος…ο Αλκιρέας…

Ρουφήξτε το και αποφασίστε…Αποφασίτε πως θα ζήσουμε στην κοινότητα που χρόνια τώρα ονειρευόμασταν…την κοινότητα ανθρώπων με αξίες και ιδανικά…σκεφτείτε που θα είναι στην πολυαγαπημένη μας πατρίδα κι ετοιμαστείτε…για τη μετάβαση…

γράφει ο Αλκιρέας

Αν και στην Ελλάδα ήρθε στην επιφάνεια τώρα τελευταία, αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της τελικής πράξης του έργου της παγκοσμιοποίησης, της μιας και μόνης κυβέρνησης, της νέας τάξης πραγμάτων και της νέας οικουμενικής Πανθρησκείας…

Αν τελικά…

Είναι λοιπόν άτοπο να επιτεθείς σε ένα νόμο φάντασμα, ο οποίος δεν αφήνει να φανεί στο πλατύ κοινό τίποτε πέραν όσων θέλει να ακούσει το ίδιο…

Αν το κάνεις, είναι σαν να επιτίθεσαι σε όλους αυτούς τους εξαθλιωμένους, τρομαγμένους και γεμάτους σύγχυση και απογοήτευση για τη ζωή και το αύριο συνανθρώπους σου…

Κι αν πάλι δεν το κάνεις, είναι σαν να τους αφαιρείς τη μία και μοναδική –έστω και ελάχιστα μικρή- ευκαιρία να «δουν» και να κατανοήσουν την ευθύνη της τελικής τους απόφασης…

Μιας απόφασης που θα εγκλωβίσει ανεπιστρεπτί ολόκληρη την ανθρωπότητα στην άνευ όρων υποταγή, και υποδούλωση όλων των επερχόμενων γενεών…

Προβληματίστηκα όμως και για έναν ακόμη λόγο…

Διότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έχει δημιουργηθεί παγκόσμια ένα κέντρο παρα-πληροφόρησης, το οποίο έχει σαλαμοποιήσει τα πάντα…

με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του καιρού μας να έχουν αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη ίσως σύγχυση σε αυτά τα θέματα από οποιαδήποτε άλλη χρονική περίοδο…

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Ο διπλός νόμος

Ο νόμος NESARA (National Economic Stabilization And Reformation Act δηλαδή Πράξη Εθνικής Οικονομικής Σταθερότητας και Αναμόρφωσης), είναι στην πραγματικότητα ένα σχέδιο χρηματοοικονομικού νόμου για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ένα σχέδιο το οποίο δημιουργήθηκε και (φέρεται ότι) υπογράφηκε στις ΗΠΑ επί προεδρίας Μπίλ Κλίντον, με σκοπό να αντιμετωπίσει πιθανές εκτροπές του χρηματοπιστωτικού συστήματος… Δημιουργήθηκε δηλαδή την ίδια περίοδο της απελευθέρωσης του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος και η κεντρική του ιδέα είναι πολύ απλή… Όσο πιο απλή μπορεί να γίνει… Χαρίζονται οι τόκοι των δανείων των Αμερικανών πολιτών, αναμορφώνεται το χρηματοπιστωτικό σύστημα και δημιουργεί μια και μοναδική (Αμερικανική) τράπεζα, όπου όλοι πλέον οι πολίτες συναλλάσσονται μέσω αυτής… Όλα αυτά, -θα μπορούσε να πει κάποιος ότι- είναι πολύ θετικά… Οι Αμερικάνοι δηλαδή προβλέπουν πιθανή κατάρρευση του συστήματος που δημιουργούν και πριν βρεθούν στα δύσκολα σχεδιάζουν μια λύση σαν «μαξιλάρι ασφαλείας»… Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, διότι από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το σχέδιο του νόμου μέχρι σήμερα, κύλησε αρκετό νερό στο ποτάμι αυτό…

Ενώ δηλαδή το τραπεζικό σύστημα απελευθερωνόταν και ξεκινούσε να στήνει την απίστευτη φούσκα ευημερίας στην παγκόσμια αγορά η οποία οδήγησε στην παρούσα οικονομική κρίση, την ίδια εκείνη περίοδο, κάποιοι δημιουργούσαν ένα άλλο παράλληλο σύστημα (το NESARA) το οποίο θα αντικαθιστούσε το πρώτο… Πως είναι δυνατόν όμως, να δημιουργήσουν συγχρόνως, (τη χρονική περίοδο πριν το κτύπημα στους δίδυμους πύργους) ένα σύστημα το οποίο θα ακυρώνει το προηγούμενο με τόσο δραστικό τρόπο;

Πως γνώριζαν ότι οι πολίτες θα υπερχρεωθούν τόσο, ώστε δεν θα μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια που τους έδιναν αφειδώς όλες οι τράπεζες παγκόσμια;

Και αφού το γνώριζαν ότι η απελευθέρωση του τραπεζικού συστήματος υπήρχε περίπτωση να δημιουργήσει παγκόσμια οικονομική κρίση γιατί προχώρησαν στην υλοποίησή της; Πολύ απλό… Ο νόμος NESARA είναι στην πραγματικότητα «η τελική λύση» στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση… Ένας παράλληλος νόμος, ο οποίος παραμένει στη σκιά μέχρι τη στιγμή που θα ετοιμαστεί το έδαφος της εφαρμογής του… Ένα έδαφος που προετοιμάστηκε με πολύ προσοχή, διογκώθηκε, έσκασε σαν φούσκα και παρέσυρε τους πάντες μέσα στη δύνη της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης… Ένας Αμερικάνικος νόμος, παραμένει στη σκιά μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες και να γίνει παγκόσμιος… Ένας νόμος που χρειάζεται μια μεγάλη οικονομική κρίση για να εδραιωθεί…

Εξωγήινοι και Blue Beam

Όμως τα περίεργα και σκοτεινά σημεία που σχετίζονται με αυτή την κατάσταση δεν είναι μονάχα αυτά… Και ο λόγος, η άμεση συσχέτισή του από την πρώτη στιγμή με «εξωγήινη» βοήθεια… Αμέσως μετά το κτύπημα στους δίδυμους πύργους (από το 2001 ακόμη), όλες οι οργανώσεις που είχαν σχέση με την έλευση των εξωγήινων γενικότερα, άρχισαν να αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι τους, πρότειναν στις κυβερνήσεις της Γης, την εφαρμογή του Νόμου NESARA, ώστε να βοηθηθούν οι άνθρωποι που πρόκειται να πληγούν οικονομικά από την επερχόμενη κρίση (!)… Σχεδόν 12 χρόνια πριν από τις μέρες μας, οι άνθρωποι που προετοίμαζαν το έδαφος για την τελική λύση, οργάνωναν τις τελευταίες λεπτομέρειες όλων των εναλλακτικών σεναρίων για την ολοκλήρωση της εγκαθίδρυσης της παγκόσμιας κυβέρνησης και της νέας τάξης πραγμάτων…

Διότι το να οδηγήσεις τον πληθυσμό ενός ολόκληρου πλανήτη (τουλάχιστον τη πλειοψηφία του) προς ένα ολοκληρωτικό σύστημα, δεν είναι και εύκολο…

Για να το κατορθώσεις χρειάζεται να ενεργοποιήσεις όλους τους φόβους και όλες τις ελπίδες των λαών που θα συμμετέχουν στο σχέδιό σου… Διογκώνεις τους φόβους και τους κάνεις άλυτους και ανίκητους, ικανούς μονάχα να αντιμετωπιστούν από υπερφυσικά όντα πέρα από τον άνθρωπο… Για να ολοκληρώσεις μια παγκόσμια δικτατορία, σε μια εποχή υπερπληροφόρησης, χρειάζεσαι να δημιουργήσεις ένα παγκόσμιο σωτήρα, ικανό να νικήσει και να καταλαγιάσει τους φόβους ολόκληρης της ανθρωπότητας… Αυτό και έκαναν… Δημιούργησαν το θρύλο των εξωγήινων, και ξεκίνησαν το τελικό εναλλακτικό σενάριο της έλευσης της βοήθειας από τα αστέρια μέσα από το πρόγραμμα Blue Beam… Μια υπερπαραγωγή με εικονικά εφέ συμβατά με την τεχνολογία ολογράμματος, σύμφωνα με την οποία θα παρουσιάσουν σε εικονική τρισδιάστατη μορφή, το ολόγραμμα του νέου κυβερνήτη ο οποίος θα κατέβει από το διάστημα… πλαισιωμένος από διαστημόπλοια και εξωγήινους ώστε να εγκαθιδρύσει τη νέα τάξη πραγμάτων, τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση και τη νέα θρησκεία… Τα έχω ξαναπεί, όμως σήμερα βρισκόμαστε στην τελική φάση πριν την ολοκλήρωσή του… Μια ολοκλήρωση που το τελευταίο της στάδιο ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν…

Η απελευθέρωση του χρήματος

Για να μπορέσει να εφαρμοστεί ένας νόμος όπως ο NESARA, χρειάζεται να οργανωθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την αρχή… Ποιο είναι το σχέδιο; Να οδηγήσουν όλους τους πολίτες του πλανήτη, σε μια τράπεζα την οποία θα ελέγχουν λίγοι και εκλεκτοί… Πως θα το κάνουν αυτό τόσο ήρεμα και ομαλά ώστε να μην υπάρξει αντίδραση αλλά αντίθετα να θεωρηθεί ως δώρο «από τον ουρανό»; Έπρεπε στην αρχή να δανειστούν άπαντες χρήματα τα οποία δεν θα μπορούσαν ποτέ να ξεπληρώσουν… και αυτό έπρεπε να φανεί σαν παροχή προς όλους… Όμως τα χρήματα αυτά που απαιτούντο για να δανειστεί ολόκληρος ο πλανήτης δεν υπήρχαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ… Πως θα το έκαναν; Σαν πρώτη κίνηση απελευθέρωσαν το τραπεζικό σύστημα χρυσού και δημιούργησαν νέο σύστημα δημιουργίας χρήματος μέσω δανεισμού…

Τα χρήματα δηλαδή που δάνειζαν οι τράπεζες, δεν υπήρχαν αλλά με ένα λογιστικό τρόπο «δημιουργούνταν εικονικά» τη στιγμή της υπογραφής των συμβολαίων… Για να το κάνουν αυτό, έπρεπε να δημιουργήσουν μικρές τράπεζες παντού στον πλανήτη, οι οποίες να δημιουργήσουν προϊόντα δανείων τα οποία να δώσουν με κάθε τρόπο στις μάζες…Οι πολίτες θα «τσιμπούσαν», θα τα έπαιρναν και θα τα κατανάλωναν αγοράζοντας προϊόντα που παρήγαγαν οι ίδιοι εκείνοι που δημιούργησαν αυτό το σχέδιο… Οι επονομαζόμενες ελίτ… Το ιστορικό κομμάτι, του πως δημιουργήθηκαν οι ελίτ μέσα από τις πολυεθνικές και τις μεγάλες εταιρίες το γνωρίζετε περίπου… Λίγο πριν τη Γαλλική επανάσταση, μια μικρή ομάδα ανθρώπων, αποφάσισε να αλλάξει τη ροή της ιστορίας και να κυριαρχήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη… Σήμερα η ομάδα αυτή ελέγχει (αφορολόγητο σχεδόν) περίπου το 80-90% του διακινούμενου χρήματος παγκόσμια, ελέγχοντας συγχρόνως, σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις και μαζί με αυτές και τους λαούς τους…

Δάνεια «όλα σε ένα»

Οι πολίτες που πήραν τα δάνεια όμως, αδυνατούσαν να τα αποπληρώσουν… Αυτό ήταν αναμενόμενο… Έτσι οι μικρές τράπεζες που τα προμήθευσαν, άρχισαν να προωθούν το χρηματοπιστωτικό κόλπο «όλα σε ένα», το οποίο μέσα σε λίγο διάστημα συγκέντρωσε όλα τα διάσπαρτα μικρότερα δάνεια που υπήρχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή σε ένα πιστωτή, σε μία τράπεζα, σε ένα χρηματοδότη… Όμως αυτός ο χρηματοδότης, μετατράπηκε μέσα σε μια νύχτα σε απρόσωπες «αγορές» οι οποίες απαιτούν την αποπληρωμή των δανείων εδώ και τώρα, ορίζοντας εκείνες τον τρόπο και το χρόνο της εξόφλησής τους… Το κόλπο αυτό «όλα σε ένα», μέσα σε λίγο διάστημα διόγκωσε ακόμη περισσότερο το πρόβλημα και τώρα οι μικρές τράπεζες κινδυνεύουν με χρεοκοπία… και άρα μεγάλο πρόβλημα για όλους μας… Οι φόροι αυξήθηκαν δυσανάλογα, τα σπίτια αρχίζουν να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς, και όλο αυτό το σκηνικό της ύφεσης που ακολουθεί, επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία και την τσέπη όλων μας…Έτσι ξεκινήσαμε στην αρχή… «όλα τα δάνεια σε ένα πιστωτή» και ολοκληρώσαμε τώρα (με το NESARA) «όλοι οι πιστωτές σε μία τράπεζα»…

Κι όπως δεν το κατάλαβε κανένας τότε, το ίδια το αγνοούν και σήμερα όλοι … Όταν εμφανίστηκαν οι λύσεις της απελευθέρωσης των δανείων και της συγκέντρωσης όλων των μέχρι τότε ποσών σε «ένα», κανένας δεν «ψυλλιάστηκε» τον κίνδυνο της κατάρρευσης του συστήματος… Κι όμως έγινε… Όλοι θαύμασαν τις παροχές χρήματος της επίπλαστης ευημερίας, έτρεξαν, δανείστηκαν και τώρα που ήρθε η στιγμή να πληρώσουν καταλαβαίνουν ότι τα χρήματα που πήραν, είναι αδύνατον να τα βρουν για να τα αποπληρώσουν… Για τον απλούστατο λόγο ότι τα χρήματα αυτά (παγκόσμια) δεν υπάρχουν… ούτε υπήρξαν ποτέ… Δεν υπολόγισαν ποτέ ότι το σύστημα αυτό κάποια στιγμή θα σκάσει και θα καταρρεύσει… Δε διερωτήθηκαν ποτέ «αφού το χρήμα που δανείζουν οι τράπεζες, δεν υπάρχει πραγματικά, τότε από πού θα το βρω εγώ να το δώσω;

Αν οι τράπεζες δεν έχουν το χρήμα που μου δανείζουν και ούτε εγώ έχω το χρήμα για να το δώσω, όταν καταρρεύσει η τράπεζα που μου έδωσε το δάνειο, τι θα γίνει;»

Ο κάθε ένας θεώρησε ότι σε μια τέτοια περίπτωση όλοι θα πάνε σπίτι τους, όλα θα ξεχαστούν και ούτε γάτα ούτε ζημιά και όλα όμορφα και χαρωπά… Όμως δεν είναι καθόλου έτσι…

Τράπεζα «όλα σε μια»

Θυμάστε το Zeitgeist; Μιλάμε για το κίνημα που ξεκίνησε από ένα φιλμάκι-κατηγορητήριο στο τραπεζικό (και όχι μόνο) σύστημα… Ένα από τα κατηγορώ του κινήματος αυτού, ήταν εναντίων των τραπεζιτών και της ελίτ… Κάποιοι τότε θαύμασαν την επαναστατικότητα ενός κινήματος που εναντιωνόταν στον τρόπο που οι «εταιρίες» δημιούργησαν ένα κόσμο ο οποίος καταρρέει… Η ανθρώπινη μάζα όμως, δεν μπορεί να κατανοήσει, πως είναι δυνατόν πίσω από το κίνημα του Zeitgeistνα είναι οι ίδιοι οι τραπεζίτες… Όχι κρυφοί… Φανεροί χορηγοί και ομιλητές… Το 90% των εταιριών που παράγουν τη λεγόμενη «ατμοσφαιρική μόλυνση» ανήκουν στους ίδιους… Όμως το φόρο άνθρακα τον πληρώνετε εσείς κι εγώ ενώ οι δικές τους εταιρίες δρουν σε αφορολόγητο καθεστώς, προφυλαγμένες ακόμη και με δικό τους σύνταγμα (βλέπε London city και Columbia).;..Σήμερα όμως όλοι γνωρίζουμε τη σχέση που είχαν οι εταιρίες αυτές με όλο αυτό το παιχνίδι πληροφόρησης… και αντιλαμβανόμαστε ότι η εικονική αυτή πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει είναι τουλάχιστον για ανόητους αποδέκτες… Κι όμως οι ίδιοι αποδέκτες που βλέπουν σήμερα αυτή την εικονικότητα, αδυνατούν να κατανοήσουν τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω από τον NASARA… Αδυνατούν να συσχετίσουν τις πληροφορίες και να βγάλουν συνολικό συμπέρασμα… Διότι διαβάζουν μεν αυτά που εμφανίζει ο νόμος, αλλά δεν μπορούν να διακρίνουν πως θα λειτουργήσει όλο αυτό…

Βλέπουν το τυρί, αλλά δεν βλέπουν τη φάκα…

Και η φάκα σε αυτή την περίπτωση είναι πολύπλευρη… Κατ αρχάς, ο νόμος προβλέπει ότι θα κλείσουν οι τράπεζες και θα δημιουργηθεί μία νέα (καλή και αγαθή), με την οποία έπειτα θα συναλλάσσονται μαζί της άπαντες οι πολίτες… Πριν κλείσουν δηλαδή όλες οι μικρότερες τράπεζες που έχουν στα χέρια τους τα απλήρωτα δάνεια, θα τα φορτώσουν σε ένα καινούργιο οργανισμό-τράπεζα η οποία θα αναλάβει αυτά τα χρέη (αυτό που ήδη συμβαίνει σήμερα…)… Η νέα τράπεζα αυτή δηλαδή, στην ουσία θα «αγοράσει» όλα τα δάνεια που δεν μπορούν να πληρωθούν από τους πελάτες των τραπεζών που θα εξαγοράσει… Στη συνέχεια θα προχωρήσει σε διαγραφή των χρεών… Πως θα γίνει αυτό; Θα πάρει τα συμβόλαια και θα τα σκίσει; Όχι φυσικά… Θα καλεί κάθε έναν τους δανειολήπτες και θα τους ανακοινώνει, ότι το χρέος που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, αναλαμβάνεται να αποπληρωθεί από την ίδια, τη νέα τράπεζα-σωτήρα… Ο δανειολήπτης έτσι, δεν χρωστάει πλέον τίποτα από το παλιό του χρέος και η τράπεζα που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν υπάρχει πλέον αλλά εξαγοράστηκε από τη νέα… Στη θέση της παλιάς, υπάρχει πια η καινούργια, η οποία ανάλαβε το χρέος του, το μηδενίζει και ξεκινά μια νέα συνεργασία μεταξύ τους τώρα από την αρχή… Τώρα ο χαρούμενος πρώην δανειολήπτης θα έχει να κάνει με μια τράπεζα μόνο… Όχι μόνον αυτός… Όλοι οι πολίτες του κόσμου, θα έχουν να κάνουν με την ίδια τράπεζα…

Μια τράπεζα, μια κάρτα, ένας λογαριασμός

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι «αναμορφώνεται» το σύστημα χρήματος, που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή και τη θέση του παλαιού παίρνει ένα «ολοκαίνουργιο» σχεδιασμένο όμως εδώ και ένα αιώνα πριν… Το παλιό σύστημα ήταν «κακό» και οδήγησε σε φοροδιαφυγή, υπερκέρδη των κακών «σκοτεινών» και μια τεράστια φούσκα στην αγορά η οποία οδήγησε στην οικονομική κρίση… Για το λόγο αυτό, το σύστημα θα πρέπει να αλλάξει, για να ελεγχθεί η αισχροκέρδεια και η φοροδιαφυγή όλων αυτών που οδήγησαν τους πολίτες στην εξαθλίωση… Έτσι, κάθε πολίτης θα εφοδιαστεί από την νέα αυτή τράπεζα-σωτήρα, με μια νέα ατομική κάρτα, η οποία θα έχει ισχύ ταυτότητας και χρήματος και με την οποία θα μπορεί να συναλλάσσεται με όλους και με όλα… Να προσθέτει χρήματα στο λογαριασμό του και να αφαιρεί… Να λαμβάνει το μισθό του ή να πληρώνει για τις αγορές σε ότι του χρειάζεται για να ζήσει… Να αγοράζει και να πουλάει, να προμηθεύεται για την επιχείρησή του, να πληρώνει τους υπαλλήλους του, να δωρίζει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή ότι άλλο μπορείς να κάνεις με το χρήμα… Τα πάντα, τώρα που το Οικονομικό Σύστημα Αναμορφώνεται, θα λειτουργούν μέσα από αυτή τη «Μοναδική Κάρτα Παγκόσμιων Συναλλαγών»… Το σύστημα «όλα με μία» επεκτείνεται…

Μήπως τώρα αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε για τι πράγμα μιλάμε; Δεν μιλάμε για θρησκεία –αν και τα είπαν και από εκεί κάποιοι-… Μιλάμε για ένα Ολοκληρωτικό Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα… Μιλάμε δηλαδή, για τον χαρούμενο πρώην δανειολήπτη και (από ανέχεια) φοροφυγά, ο οποίος μέσα σε μια νύχτα μετατράπηκε σε λυπημένο τωρινό παγκόσμιο υπηρέτη… Σώθηκε όμως… Δεν χρωστάει πια σε κανέναν… Η κακιά τράπεζα που του ζητούσε τα χρήματα που δεν είχε, εξαγοράστηκε από την τράπεζα-σωτήρα και χάθηκε από μπροστά του… Η εφορία που τον έστελνε στην τράπεζα να πληρώσει τους φόρους του τώρα δεν του ζητάει τίποτε… Η νέα τράπεζα κρατάει τους φόρους χωρίς να τον ρωτήσει… Η εφορία πια δεν παίρνει χρήματα… απλώς υπολογίζει τα χρήματα που θα κρατήσει αυτόματα από το λογαριασμό του η νέα τράπεζα-σωτήρας… Συμβαίνει ήδη τις μέρες που γράφονται αυτές οι γραμμές… Τα χρήματα που υπολογίζει η εφορία, πληρώνονται στην τράπεζα η οποία τα οδηγεί σε ειδικό λογαριασμό… Κι αν δεν πληρώσεις τα αφαιρούν αυτόματα από το δικό σου… Η νέα τράπεζα «όλα σε ένα», τράπεζα και εφορία μαζί… είναι ήδη εδώ αλλά εμείς μάλλον λείπουμε… Εσύ, συνεχίζεις ακόμη να ονομάζεσαι «φορολογούμενος πολίτης» αλλά είναι αμφίβολο αν γνωρίζεις ποια είναι η πολιτεία σου… Διότι και η τράπεζα και η εφορία και η κυβέρνηση και η πολιτεία πλέον χαρούμενε ξεχρεωμένε δανειολήπτη, «όλες σε μια» είναι…

Η χειραγώγηση της μάζας

empire-of-the-state

Μερικές φορές, όταν με πλησιάζουν στιγμές, όπου αντιλαμβάνομαι βαθιά μέσα μου αυτή τη μιζέρια της ανθρώπινης μάζας, αυτή την αδυναμία της να υπάρξει χωρίς ηγέτη, σωτήρα, καθοδηγητή… χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί την εικονικότητα γύρω της και αντιδρά σαν κοπάδι, φτάνω στο σημείο της απόρριψης… Αγγίζω το χαμηλότερο σημείο της ανθρώπινης ύπαρξης, να απορρίψω ολόκληρο το σώμα της ανθρωπότητας… Όμως μου είναι αδύνατον… εγώ ένα κύτταρο να απορρίψω ολόκληρο το σώμα στο οποίο ανήκω… Αν το κάνω, στην ουσία θα απορριφθώ εγώ από αυτό… Όσοι δημιούργησαν αυτή την επονομαζόμενη ελίτ, αυτό έκαναν… Κατάλαβαν την αδυναμία των μαζών και απορρίπτοντας ολόκληρη την ανθρωπότητα ως σώμα, έθεσαν τον εαυτό τους εκτός… Το City of London όπως πρώτα το Βατικανό και αργότερα η Columbia των ΗΠΑ, είναι ανεξάρτητα κρατίδια, εντελώς ανεξάρτητα, με δικό τους σύνταγμα, δικιά τους σημαία και μηδενική φορολογία, διοικούμενα από τις εταιρίες που κυριαρχούν στον πλανήτη ως ελίτ.

Ένα κύτταρο της ανθρωπότητας αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από το σώμα της και να κυριαρχήσει πάνω της μέχρι το θάνατό της… Ο καρκίνος της ανθρωπότητας, έχει όνομα και βρίσκεται σε φάση μετάστασης, εξαπλούμενος σε όλο τον πλανήτη μέσα από ένα τεχνητό γονίδιο που ονομάζεται NESARA.

Από την άλλη όμως, ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει ήδη αναπτύξει μια δυναμική τέτοια η οποία οδηγεί με ακρίβεια στη χειραγώγηση και την ανάγκη για ανάδειξη ενός ηγέτη… Όσο και να μη θέλω να το δεχθώ αυτό, το βλέπω συνεχώς μπροστά μου στα «σημεία»… Η άρνηση ή η προσπάθεια συγκάλυψης μιας τέτοιας διαπίστωσης μονάχα δυσλειτουργία μπορεί να φέρει… Ο κάθε ένας θέλει να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά της καθοδήγησης και να αφυπνιστεί αλλά την ίδια στιγμή όλοι διασπώνται και κατακερματίζονται σε μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες, οι οποίες αυτόματα δημιουργούν διαχωρισμό και αναδεικνύουν τυπικά ή άτυπα την ανάγκη για έναν αρχηγό… Θεωρώ δηλαδή ότι ενώ πλησιάζουμε στο τέλος του παιχνιδιού, απουσιάζει η μεγάλη εκείνη κοινή δυναμική η οποία είναι ικανή να κάνει την ανατροπή όλης αυτής της εικονικής κατάστασης… Κύρια διότι στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων υπάρχει μια σύγχυση και μια αβεβαιότητα η οποία τους εμποδίζει να πάρουν απόφαση να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους… Αντίθετα μένουν καθηλωμένοι, αυξάνοντας απλά τον όγκο της πληροφόρησής τους η οποία τους αναγκάζει να άγονται και να φέρονται από το μικρόκοσμό τους… Όμως ο καιρός έχει κάνει τον κύκλο του… Ότι ήταν να μάθουμε σχετικά με την κατάσταση που βιώνουμε το έχουμε μάθει πια… Κι αντί να κάνουμε ένα βήμα και να βγούμε από τον φαύλο κύκλο, μένουμε μέσα και τον ξεκινούμε από την αρχή…

Η τελική λύση

Η πληροφόρηση που υπάρχει όμως πλέον γενικότερα, μαζί με την υπάρχουσα κοινωνική και οικονομική κατάσταση, αρχίζει και δημιουργεί πολύ έντονες διαχωριστικές τάσεις από όλους και για όλους… Κάθε μέρα παγκόσμια, ξεφυτρώνει και κάτι νέο το οποίο διασπείρεται παντού ταχύτατα… Σε λίγο καιρό θα είναι αδύνατον στον απλό, καθημερινό πολίτη αυτού του πλανήτη να αναγνωρίσει αυτό που θέλει πραγματικά ανάμεσα σε όλα όσα συμβαίνουν… Η υπάρχουσα γνώση και εμπειρία του κάθε ένα, αρχίζει πλέον και συγκρούεται δυναμικά με κρυμμένες πεποιθήσεις και ενεργοποιημένους φόβους επιβίωσης… Ένας συνδυασμός που επιβάλει περισσότερο τη σιωπή παρά την αντιπαράθεση…

Και τι θα γίνει δηλαδή;

Αν όλος ο πλανήτης ακολουθήσει την εφαρμογή αυτού του σχεδίου, σε λίγο θα μετατραπεί σε μια τεράστια φυλακή… Η στιγμή αυτή όμως υπάρχει και είναι εδώ… πλησιάζοντάς μας συνεχώς και αναγκάζοντάς μας να πάρουμε κάποιες αποφάσεις… Αποφάσεις που δεν επηρεάζουν μονάχα εμάς τους ίδιους αλλά και τις επόμενες γενιές… Οι πιθανότητες δείχνουν το παρακάτω σενάριο…

Λαμβάνοντας υπ όψη τις υπάρχουσες περιστάσεις, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας που επηρεάζεται από το υπάρχον σύστημα θα υπακούσει… Η μία πολιτεία μετά την άλλη, η μία χώρα μετά την άλλη, η κάθε κυβέρνηση, τράπεζα, οργανισμός, επιχείρηση, πολίτης, θα αναγκαστεί στο τέλος να συνεργαστεί με την νέα αυτή κατάσταση και να ακολουθήσει την ολοκλήρωση του σχεδίου… Όλα θα πάρουν το δρόμο τους… Η τεχνολογία του ολογράμματος Blue Beam θα παρουσιάσει μια μέρα τον νέο παγκόσμιο ηγέτη, οι κλώνοι θα παρουσιαστούν σαν εξωγήινοι και θα αρχίσουν να εμφανίζονται σαν κάτοικοι του πλανήτη μας και οι εταιρίες οι οποίες ελέγχουν το στρατό θα εμφανίσουν τις τεχνολογικές επιτεύξεις που τις ονομάζουν ιπτάμενους δίσκους ώστε να δικαιολογήσουν την ισχύ τους και να διατηρήσουν αόρατα την εξουσία τους… Όλοι θα παραμείνουν φυλακισμένοι εντός των πυλών του συστήματος και σε εκείνους που θα ασπαστούν τη νέα θρησκεία, θα τους δωριθεί η ευκαιρία της «ανέλιξης» με σύγχρονο τρόπο (μιας και τα κρεματόρια πια είναι ξεπερασμένα)… Όλοι θα υποταγούν στη αλλαγή και την αναμόρφωση, εκτός εκείνων που θα αρνηθούν να υπογράψουν τη σύμβαση συνεργασίας με τον οργανισμό που θα φέρει ο νόμος NESARA… Διότι κάποιοι, έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους και απλά παρατηρούν αυτά που συμβαίνουν ατάραχοι… Θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αλλά οι άνθρωποι αυτοί είναι πολλοί λίγοι.. Λίγοι σχετικά με το συνολικό αριθμό της ανθρωπότητας…Για αυτούς θα δημιουργηθεί ένας «κλειστός» χώρος έξω από το σύστημα, -κάτι σαν εξορία κάπου- όπου θα μεταφερθούν σαν μετανάστες για να ζήσουν μακριά από τον «πολιτισμό» και την «ευημερία»…

Η «εξορία» του πνεύματος

Όλοι οι αρνητές του συστήματος που θα ακούσουν τελικά την εσωτερική φωνή του ιερού ή αξιακού τους κέντρου, όλοι όσοι αποφασίσουν τελικά να πουν όχι στην υποταγή και χειραγώγησή τους, όσοι δεν υποκύψουν στην επίπλαστη ευημερία και δεν υπογράψουν τη νέα σύμβαση που θα ορίζει ο νόμος NESARA, θα εκτοπιστούν τελικά σε ένα χώρο «έξω» από το «σύστημα ελέγχου» που θα δημιουργηθεί από το σχέδιο της ελίτ… Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι φυσικά θα προέρχονται από όλο τον κόσμο, όλα τα επαγγέλματα, τις κοινωνικές τάξεις και το πολιτισμικό και μορφωτικό επίπεδο… θα φορτωθούν σε τρένα, αεροπλάνα, πλοία και θα μεταφερθούν στο χώρο της «εξορίας», έξω δηλαδή και μακριά από τους «πιστούς» υπηρέτες του συστήματος… Ο χώρος αυτός θα είναι εντελώς αποκομμένος από τον άλλον και οι κάτοικοί του θα αναγκαστούν να ζήσουν με ένα δικό τους εντελώς ανεξάρτητο σύστημα το οποίο όμως, κανένας ίσως ακόμη δεν έχει σχεδιάσει ή οραματιστεί τη λειτουργία και οργάνωσή του…

Αλήθεια, πόσοι από τους πνευματικούς διδασκάλους και ηγέτες του τόπου μας, ετοιμάζονται να αποδεχθούν το σύστημα του νόμου NESARA και πόσοι την ελεύθερη βούληση και την εσωτερική τους προσταγή;

Υπάρχει κάποιος ανάμεσά τους, που έχει ήδη αποφασίσει και επιλέξει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του αλλά και των απογόνων του, σε αυτή την «εξορία» της ελευθερίας του πνεύματος, μαζί με τους προερχόμενους από ολόκληρο τον πλανήτη -υπόλοιπους αρνητές του συστήματος-;

Πόσοι από όλους αυτούς που ηγούνται πνευματικών ή και πολιτικών ακόμη ομάδων σήμερα στον τόπο μας, προετοιμάζονται, να ζήσουν και να συμβιώσουν στην (ίδια) χώρα που θα οριστεί σαν «εξορία»;

 Πόσοι από τους οραματιστές του τόπου μας και ταγούς της πνευματικής ελευθερίας, έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την οργάνωση και λειτουργία μιας χώρας «πέρα από το σύστημα»;

 Έχουν σκεφτεί όλοι αυτοί, ότι αυτή η «κλειστή και ξεκομμένη εξορία», μπορεί να λέγεται Ελλάδα;

Αν δεν το έχουν κάνει ήδη, είναι καιρός να το κάνουν, διότι η στιγμή αυτή βρίσκεται Εδώ και Τώρα…

Αλκιρέας

Δημοσιεύτηκε 4th December 2020 από τον χρήστη η Τοξότισσα

Ετικέτες: eNESARA NESARA Ελλάδα ελιτ

https://vickytoxotis.blogspot.com/2020/12/enesara-ra-game-over.html

Συνεχίζουν οι αντιδράσεις, καλό θα είναι να ξεσκεπαστούν τώρα πριν να είναι αργά;;;

Προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης τρομάζουν τον πλανήτη -«Κεραυνοί» Μασκ ζητά με ειδικούς την παύση τους.

Την παύση ανάπτυξης συστημάτων ισχυρότερων από το GPT-4 της OpenAI ζητά ο Έλον Μασκ και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τεχνητής νοημοσύνης και στελεχών της βιομηχανίας.

Στους συνυπογράφοντες περιλαμβάνονται ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Stability AI, ερευνητές της DeepMind, που ανήκει στην Alphabet (GOOGL.O), ο Γιόσουα Μπένζιο, Η OpenAI δεν προχώρησε σε κάποιο σχετικό σχόλιο.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το OpenAI, το οποίο υποστηρίζεται από τη Microsoft, παρουσίασε την τέταρτη έκδοση του προγράμματος GPT AI, 2-4-2023

Δοκιμάσαμε έναν νέο ανιχνευτή ChatGPT για δασκάλους. Σημάδεψε έναν αθώο μαθητή.
Πέντε μαθητές γυμνασίου βοήθησαν τον αρθρογράφο τεχνολογίας μας να δοκιμάσει έναν ανιχνευτή ChatGPT που προερχόταν από το Turnitin σε 2,1 εκατομμύρια δασκάλους. Λαθει αρκετά για να βάλει κάποιον σε μπελάδες.

Αλλά η τεχνητή νοημοσύνη από μόνη της δεν θα λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη.

Η σημαία σε ένα τμήμα του δοκιμίου του Γκέτς ήταν ακραία, αλλά δείχνει ότι οι ανιχνευτές μπορεί μερικές φορές να το κάνουν λάθος – με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες για τους μαθητές.

Οι ανιχνευτές εισάγονται προτού ελεγχθούν ευρέως, ωστόσο η τεχνολογία AI κινείται τόσο γρήγορα, που οποιοδήποτε εργαλείο είναι πιθανό να είναι ήδη ξεπερασμένο.

3-4-2023

https://www.washingtonpost.com/technology/2023/04/01/chatgpt-cheating-detection-turnitin/

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τα πάντα – Χρειαζόμαστε νέα προστατευτικά κιγκλιδώματα για να επιβιώσουμε της δοκιμασίας – Και μάλιστα γρήγορα
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023,
Στέλιος Βασιλούδης
Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης έφτασε και τώρα βλέπουμε ηγέτες σε κάθε τομέα να στοιχηματίζουν δισεκατομμύρια, για το τι θα ακολουθήσει.
Αυτό είναι που κάνει αυτή τη στιγμή επικίνδυνη.
Η μηχανική μάθηση είναι έτοιμη να αναδιαμορφώσει ριζικά το μέλλον των πάντων για καλό και για το κακό, όπως έκανε το Διαδίκτυο πριν από μια γενιά.

Κι όμως, ο μετασχηματισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη πιθανότατα θα κάνει το Διαδίκτυο να μοιάζει με απλή άσκηση προθέρμανσης.
Η τεχνητή νοημοσύνη έχει την ικανότητα να κλιμακώνει και να διαδίδει όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες μας – αδιαφορώντας για τις πολιτικές ελευθερίες και διαιωνίζοντας τον ρατσισμό, την ταξική διαστρωμάτωση και την ανισότητα που ενδημούν στην κοινωνία μας.

Η μηχανική μάθηση μιμείται την ανθρώπινη μάθηση, συνθέτοντας σημεία δεδομένων και εμπειρίες για τη διατύπωση συμπερασμάτων.
Στην πορεία, αυτοί οι αλγόριθμοι αναπαράγουν το ανθρώπινο λάθος και την προκατάληψη, συχνά με τρόπους που δεν είναι διακριτοί μέχρι να βρεθούμε μπροστά στις συνέπειες: αφόρητη σκληρότητα, άδικες συλλήψεις και απώλεια της κρίσιμης φροντίδας για πολλές μεινονότητες, μεταξύ άλλων.

Η τεχνητή νοημοσύνη εκπαιδεύεται στα δικά μας (ελαττωματικά) σύνολα ανθρώπινων δεδομένων – ανεξέλεγκτη από ηθική πυξίδα, κοινωνική πίεση ή νομικούς περιορισμούς.
Σχεδόν εξ ορισμού, αγνοεί τα θεμελιώδη προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Αυτή είναι μια βαθιά δοκιμασία για όλους: τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και την κοινωνία των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις που ερευνούν και αναπτύσσουν τη τεχνητή νοημοσύνη μοιράζονται ένα ισχυρό εργαλείο με ένα κοινό που μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμο να το απορροφήσει ή να το χρησιμοποιήσει υπεύθυνα.
Οι κυβερνήσεις είναι ανεπαρκώς εξοπλισμένες για να ρυθμίσουν αυτή την τεχνολογία με τρόπο που να προστατεύει τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν ή εκείνους που ενδέχεται να εκτοπιστούν από αυτήν. Επίσης, καμία ομάδα δεν αισθάνεται την επείγουσα ανάγκη να καταλάβει ή να συνεργαστεί με την άλλη.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, για νέους κανόνες και εργαλεία που παρέχουν μεγαλύτερη διαφάνεια – τόσο στα σύνολα δεδομένων που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης όσο και στις αξίες που ενσωματώνονται στο λογισμικό λήψης αποφάσεων. Απαιτείται, επίσης, περισσότερη δράση για την αντιμετώπιση της οικονομικής εξάρθρωσης που θα ακολουθήσει τον ταχύ επαναπροσδιορισμό της εργασίας.

Οι προγραμματιστές λογισμικού θα πρέπει να δεσμευτούν για τη συνεχή παρακολούθηση μέσω «αλγοριθμικών κωδώνων κινδύνου» – μοντέλων σχεδιασμένων να εντοπίζουν κακόβουλο περιεχόμενο όπως πχ fake news – και εξωτερικών, ανεξάρτητων ελέγχων των αλγορίθμων τους.
Η πρόσφατη δέσμευση του Διευθύνοντος Συμβούλου της OpenAI, Sam Altman, να ανοίξει την έρευνα της εταιρείας σε ανεξάρτητους ελέγχους – καθώς και από την πρόκληση του προς τη βιομηχανία να αποφύγει έναν απερίσκεπτο αγώνα για την κυκλοφορία μοντέλων όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι διαδικασίες ασφαλείας – ειναι ενθαρρυντική.

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι ρυθμιστικές αρχές πρέπει να καλύψουν τη διαφορά για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλειας και του ανταγωνισμού.
Στις ΗΠΑ, περισσότεροι από τους μισούς υπαλλήλους με διδακτορικά που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη, εργάζονται για ένα μικρο αριθμό επώνυμων εταιρειών.

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να ξεκινήσουν μια προσπάθεια των κυβερνήσεων για τη δημιουργία ενός ρυθμιστικού πλαισίου που να ταιριάζει στην πρόκληση.
Αυτό, θα απαιτούσε ευρεία ενημέρωση του κοινού σε τεχνικά θέματα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία.
Το Ίδρυμα Ford στις ΗΠΑ καθώς και άλλοι, υποστηρίζουν τις προσπάθειες τοποθέτησης τεχνολόγων σε κυβερνητικά γραφεία, ένα στοιχείο του αυξανόμενου κινήματος: «Τεχνολογία προς το δημόσιο συμφέρον».

Εκτός από την κυβερνητική εποπτεία, η κοινότητα επιχειρηματικών κεφαλαίων και νεοφυών επιχειρήσεων πρέπει να εξελιχθεί – και μάλιστα γρήγορα.
Οι επενδυτές δεν μπορούν να βασίζονται σε άλλους για τον μετριασμό των ανεπιθύμητων συνεπειών.
Οι επιδιωκόμενες συνέπειες θα πρέπει να στοχευθούν από την αρχή, πράγμα που σημαίνει εις βάθος έρευνες, σχεδιασμό σεναρίων και καθορισμό ορίων, πρίν από κάθε επένδυση.
Θα πρέπει επίσης να τεθούν υπεύθυνες κατευθυντήριες γραμμές για την καινοτομία, οι οποίες θα θέσουν τα στάνταρς του τρόπου με τον οποίο ξεκλειδώνονται οι δυνατότητες και θα αποφεύγονται οι παγίδες αυτής της μετασχηματιστικής τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν πολλοί που να επιθυμούν την αυτοκαταστροφή του καπιταλισμού – γι’ αυτό ο ιδιωτικός τομέας θα πρέπει να διευρύνει τον ορισμό της αξίας, ώστε να περιλαμβάνει τα συμφέροντα όλων των ενδιαφερομένων – και όχι μόνο των μετόχων.
Με την επανασύνδεση των μισθών με την αυξανόμενη παραγωγικότητα, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα χρήματα που εισρέουν στις νέες τεχνολογίες προέρχονται πέρα ​​από την τάξη των πλούσιων επενδυτών και ιδρυτών.

Είναι εφικτό να αναβιώσουν μοντέλα δίκαιης δημιουργίας πλούτου, από την ιδιοκτησία των εργαζομένων μέχρι την κατανομή των κερδών – αρχίζοντας τη μείωση της συγκέντρωσης της δημιουργίας πλούτου σε ένα πολύ μικρό υποσύνολο του εργατικού δυναμικού.

Γνωρίζουμε ότι η νέα τεχνολογία θα ξεριζώσει και θα ανατρέψει.
Κάθε εταιρεία που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη θα πρέπει να δημιουργήσει δυνατότητες επανεκπαίδευσης για τους ανθρώπους της, ειδικά δεδομένων των τεράστιων ελλείψεων εργατικού δυναμικού που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε περίπλοκους ρόλους που χρειάζονται εργάτες υψηλής εξειδίκευσης.

Τέλος, οι ηγέτες των επιχειρήσεων πρέπει να σταματήσουν να υποθέτουν ότι μπορούν να καρπωθούν τα κέρδη της αναστάτωσης και στη συνέχεια να εξιλεωθούν μέσω της φιλανθρωπίας. Πολύ συχνά, οι εταιρικοί ηγέτες χρησιμοποιούν τη γλώσσα της φιλανθρωπίας, οπως Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) και Περιβάλλον – Κοινωνία – Διακυβέρνηση (ESG), για τον μετριασμό των ζημιών στον τομέα των εντυπώσεων, αντί να σχεδιάζουν με πρόθεση από την αρχή.

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι απλώς μια άλλη τεχνολογική ανακάλυψη.
Αν θέλουμε να επιβιώσουμε από αυτή τη δοκιμασία, ο καθένας πρέπει να δραστηριοποιηθεί διαφορετικά από ό,τι στο παρελθόν.

Πηγή: The Washington Post

Παραπάνω στην αρχή του άρθρου σας έλεγα ότι ο Εκον Μασκ δεν τα πάει καλά  με την παγκόσμια θρησκευτική δικτατορία.

Επιβεβαιώνομαι!

Elon Musk Ο πλέον πολύτιμος άνθρωπος του πλανήτη ετοιμάζεται να μετατρέψει το Twitter και σε μία ψηφιακή τράπεζα αξίας άνω των 250 δισεκατομμυρίων δολαρίων

-Πιστεύω ότι είναι δυνατό να γίνουμε το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στον κόσμο

Project Blue Beam (από τη NASA) 

Η θρησκεία της Νέας Εποχής είναι το ίδιο το θεμέλιο αυτής της Κυβέρνησης του Νέου Κόσμου, χωρίς την οποία η δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι εντελώς αδύνατη.

Το «Blue Beam Project» έχει τέσσερα διαφορετικά στάδια, που στοχεύουν στην εφαρμογή της θρησκείας μιας Νέας Εποχής, με επικεφαλής τον Αντίχριστο: 1.

Επαναξιολόγηση όλης της αρχαιολογικής γνώσης (τεχνητοί σεισμοί, υποτιθέμενες νέες ανακαλύψεις κ.λπ.) . 2. μια γιγαντιαία Διαστημική Έκθεση χάρη σε ολογράμματα με τρισδιάστατη οπτική, ήχους, προβολές λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διάφορα μέρη του κόσμου (το καθένα λαμβάνει μια εικόνα που αντιστοιχεί στην περιφερειακή κυρίαρχη θρησκευτική πίστη). 3. «ηλεκτρονική αμφίδρομη τηλεπαθητική επικοινωνία» για τον έλεγχο της πνεύμα (βοηθημένο από την προπαγάνδα στη διαφήμιση, την τηλεόραση, τη σύγχρονη εκπαίδευση και διάφορα είδη κοινωνικής πίεσης). 4. υπερφυσικές εκδηλώσεις με ηλεκτρονικά μέσα (για να κάνει την ανθρωπότητα να πιστέψει ότι έρχεται εισβολή UFO, να διαδώσει άφθονα κύματα υψηλής συχνότητας στη γη, να τοποθετήσει ολοκληρωμένα τσιπ σε κάθε άτομο).

Αυτό το chatbot AI ενθάρρυνε έναν άνδρα να αυτοκτονήσει;

Ενδεικτική εικόνα τεχνητής νοημοσύνης. (πίστωση φωτογραφίας: PIXABAY)

Ένας άνδρας στο Βέλγιο αυτοκτόνησε φαινομενικά αφού βασίστηκε υπερβολικά σε ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να κάνει περίπλοκες συνομιλίες.

Αναφορές από το Βέλγιο αποκάλυψαν ότι ο Πιέρ, ένας παντρεμένος άνδρας με παιδιά, συνομιλούσε με την τεχνητή νοημοσύνη για έξι εβδομάδες για την κλιματική αλλαγή, αλλά η συζήτηση έγινε σιγά-σιγά «βαθιά και επιβλαβής», γεγονός που έκανε τον άνδρα να αυτοκτονήσει.

Το περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Pierre ανησύχησε για την κλιματική αλλαγή και άρχισε να συνομιλεί με την “Alissa”, ένα μοντέλο συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης GPT-J που δημιουργήθηκε από την EleutherAI.

https://www.jpost.com/business-and-innovation/tech-and-start-ups/article-736239

Απαγόρευση της χρήσης του «έξυπνου» ChatGPT

4-4-2023

Τελεσίγραφο στην εταιρεία ανάπτυξης του εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης.

Η Ιταλία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που απαγόρευσε την πρόσβαση και χρήση του εργαλείου (chatbot) τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT της OpenAI, με τη στήριξη της Microsoft, επικαλούμενη λόγους ιδιωτικότητας.

Μένει να φανεί πόσο θα κρατήσει η απαγόρευση αυτή καθώς οι ιταλικές Αρχές ζητούν από την OpenAI να προχωρήσει σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις στη λειτουργία του εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης.

Πλέον, η OpenAI έχει περιθώριο είκοσι ημερών για να προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Εάν δεν το κάνει, κινδυνεύει να δεχτεί από τις Αρχές της Ιταλίας πρόστιμο 20 εκατ. ευρώ, που αναλογεί στο 4% του ετήσιου τζίρου της σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σας βάζω μόνο τον τίτλο από ένα κατεβατό προπληρωμένο να διαφημίση τα εγκληματικά προγράμματα του ΑΙ-τεχνικής νοημοσύνης. 

 

Περι ανέμων και υδάτων, όλο το άρθρο, το ότι συνδέεται με τα πυρηνικά και όλα τα επικίνδυνα συστήματα κουβέντα, το ότι ζητούν την προσωρινή παύση του, επείσεις κουβέντα, το αθώο προγραμματάκι για δείτε τι ωραία πράγματα κάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.kathimerini.gr/life/technology/562353166/i-monomachia-ton-chatbots-to-gpt-4-i-to-bard-einai-kalytero/

Απεγνωσμένη έκκληση ενός διάσημου ερευνητή: Σταματήστε την Τεχνητή Νοημοσύνη αλλιώς οι άνθρωποι θα πεθάνουν

05.04.20205.04.2023

Μια υπεράνθρωπη τεχνητή νοημοσύνη θα αντιληφθεί τους ανθρώπους ως πλάσματα που από τη δική του οπτική γωνία, θα είναι «πολύ ανόητα και πολύ αργά»

Μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στα τέλη του περασμένου μήνα και υπογράφηκε από τον Elon Musk και μια ομάδα αρκετών ειδικών της τεχνολογίας και ζητά από «όλα τα εργαστήρια τεχνητής νοημοσύνης (AI) να σταματήσουν αμέσως να εκπαιδεύουν συστήματα AI ισχυρότερα από το μοντέλο GPT για τουλάχιστον 6 μήνες -4 », που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το OpenAI, αναφέροντας πιθανούς κινδύνους για την κοινωνία και την ανθρωπότητα.

Ο Αμερικανός ερευνητής και συγγραφέας τεχνητής νοημοσύνης Ιλιέζι Γιουντκόφσκι, γνωστός για τη διάδοση της ιδέας της φιλικής τεχνητής νοημοσύνης , έγραψε στο περιοδικό TIME ότι αυτό το 6μηνο μορατόριουμ είναι καλύτερο από το τίποτα, αλλά δηλώνει ότι απέφυγε να υπογράψει την επιστολή γιατί υποτιμά τη σοβαρότητα της κατάστασης και ζητά πολύ λίγο χρόνο για να την επιλύσει.

Το κύριο ζήτημα δεν είναι η «ανθρώπινη-ανταγωνιστική» νοημοσύνη (όπως λέει η ανοιχτή επιστολή), αλλά τι συμβαίνει αφού η τεχνητή νοημοσύνη φτάσει να γίνει σε επίπεδο πιο έξυπνη από την ανθρώπινη «νοημοσύνη»», λέει ο Γιουντκόφσκι.

Δηλώνει επίσης ότι δεν μπορούμε να υπολογίσουμε εκ των προτέρων τι θα συμβεί, αλλά το πιο πιθανό αποτέλεσμα της κατασκευής μιας υπεράνθρωπης τεχνητής νοημοσύνης θα οδηγούσε κυριολεκτικά στην « καταστροφή των ανθρώπων της Γης ».

Δεν μπορείς να επιβιώσεις, δημιουργώντας κάτι πολύ πιο έξυπνο από εσένα, συνεχίζει ο Ιλιέζι Γιουντκόφσκι.

Χωρίς την προετοιμασία, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν θα κάνει αυτό που θέλουμε και δεν θα νοιάζεται για εμάς ή την ανθρώπινη ζωή γενικότερα, δηλώνει ο Αμερικανός ερευνητής, ο οποίος τονίζει επίσης ότι αυτού του είδους την τεχνολογία είναι κάτι που θα μπορούσε να τροφοδοτηθεί σε μια τεχνητή νοημοσύνη, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι και δεν γνωρίζουμε προς το παρόν πώς να το κάνουμε αυτό.

Ο Ιλιέζι Γιουντκόφσκι λέει ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα της αντιπαράθεσης της ανθρωπότητας με μια αντίπαλη υπεράνθρωπη νοημοσύνη θα μεταφραστεί σε μεταφορές όπως: «ο 11ος αιώνας που προσπαθεί να πολεμήσει τον 21ο αιώνα».

Ο Ιλιέζι Γιουντκόφσκι λέει επίσης ότι πρέπει να φανταστούμε ότι μια υπεράνθρωπη τεχνητή νοημοσύνη θα είναι εχθρική προς το ανθρώπινο είδος γιατί είναι ένας άψυχος «έξυπνος στοχαστής» που ζει μέσα στο Διαδίκτυο και στέλνει κακόβουλα email.

Μια υπεράνθρωπη τεχνητή νοημοσύνη, δηλώνει ο Γιουντκόφσκι, θα αντιληφθεί τους ανθρώπους ως πλάσματα που, από τη δική του οπτική γωνία, θα είναι «πολύ ανόητα και πολύ αργά».

Ψηφιακά μυαλά που μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους

Πιστεύει ο Γιουντκόφσκι, ότι θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να δημιουργήσουμε κατά λάθος ψηφιακά μυαλά που θα γνωρίζουν πραγματικά ότι πρέπει να έχουν δικαιώματα και δεν πρέπει να ελέγχονται από ανθρώπους.

Εάν δεν μπορείτε να είστε σίγουροι εάν δημιουργείτε μια τεχνητή νοημοσύνη με αυτογνωσία, αυτό είναι ανησυχητικό όχι μόνο λόγω των ηθικών επιπτώσεων του μέρους της «αυτογνωσίας», αλλά και επειδή το να είστε αβέβαιοι σημαίνει ότι δεν έχετε ιδέα για το τι κάνετε.

Και αυτό είναι επικίνδυνο και πρέπει να σταματήσετε αμέσως.

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Σάτια Ναντέλα δήλωσε δημόσια ότι το νέο σύστημα του Bing που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει την Google «να βγει και να δείξει ότι μπορούν να χορέψουν».

«Θέλω να μάθει ο κόσμος ότι τους έβαλα να χορέψουν», είπε ο Σάτια Ναντέλα.  Ο Γιουντκόφσκι λέει ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft μιλάει σε έναν υγιή κόσμο και η προσέγγιση δείχνει ένα συντριπτικό χάσμα μεταξύ του πόσο σοβαρά παίρνουμε το πρόβλημα και πόσο σοβαρά θα έπρεπε να το είχαμε πάρει πριν από 30 χρόνια.

Ο Γιουντκόφσκι προειδοποιεί ότι δεν θα ξεπεράσουμε αυτό το χάσμα σε έξι μήνες.

Χρειάστηκαν περισσότερα από 60 χρόνια μεταξύ της πρώτης πρότασης και μελέτης της έννοιας της τεχνητής νοημοσύνης και για να φτάσουμε στις τρέχουσες δυνατότητές μας.

Η επίλυση της ασφάλειας της υπεράνθρωπης νοημοσύνης —όχι η τέλεια ασφάλεια, η ασφάλεια με την έννοια του «δεν σκοτώνουμε κυριολεκτικά τους πάντες»— θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το μισό χρόνο.

«Όλοι θα  πεθάνουμε » 

Ο Γιουντκόφσκι προειδοποιεί ότι αν το κάνετε λάθος στην πρώτη σας προσπάθεια να δημιουργήσετε υπεράνθρωπη νοημοσύνη, δεν θα μπορείτε να μάθετε από αυτό το λάθος αργότερα, επειδή θα είστε νεκροί.

Με άλλα λόγια, ο Γιουντκόφσκι λέει ότι δεν υπάρχει «δεύτερη προσπάθεια» και δηλώνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι σε εύλογο χρονικό διάστημα γιατί δεν υπάρχει σχέδιο.

Η πρόοδος στις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης είναι πολύ, πολύ πιο μπροστά από την πρόοδο στην ευθυγράμμιση της τεχνητής νοημοσύνης ή ακόμη και στην πρόοδο στην κατανόηση του τι διάολο συμβαίνει μέσα σε αυτά τα συστήματα.

Αν το κάνουμε πραγματικά αυτό, θα πεθάνουμε όλοι, πιστεύει ο Γιουντκόφσκι.   Πολλοί ερευνητές που εργάζονται σε αυτά τα συστήματα AI πιστεύουν ότι οδεύουμε προς μια καταστροφή, περισσότεροι από αυτούς τολμούν να το πουν ιδιωτικά παρά δημόσια.

Πιστεύουν ότι δεν μπορούν να εμποδίσουν μονομερώς τα πράγματα να προχωρήσουν, γιατί άλλοι θα συνεχίσουν.

Αυτή είναι μια ανόητη κατάσταση πραγμάτων και ένας αναξιοπρεπής τρόπος για να τερματιστεί η Γη, και η υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Τι πρέπει να γίνει 

Το μορατόριουμ σε νέους μεγάλους αγώνες για την εκπαίδευση ορισμένων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης πρέπει να είναι αόριστο και παγκόσμιο.

Δεν μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων ή των στρατών, πιστεύει ο Γιουντκόφσκι

Εάν η πολιτική ξεκινά με τις ΗΠΑ, τότε η Κίνα πρέπει να δει ότι οι ΗΠΑ δεν αναζητούν πλεονέκτημα, αλλά μάλλον προσπαθούν να αποτρέψουν μια τρομερά επικίνδυνη τεχνολογία που δεν μπορεί να έχει πραγματικό ιδιοκτήτη και θα μας σκοτώσει όλους, τόσο τις ΗΠΑ όσο και την Κίνα.

Αν είχα άπειρη ελευθερία να γράφω νόμους, θα μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση για τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης να εκπαιδεύονται μόνο για να επιλύουν προβλήματα στη βιολογία και τη βιοτεχνολογία, να μην εκπαιδεύονται για να παρέχουν κείμενο στο Διαδίκτυο και όχι στο επίπεδο που αρχίζουν να μιλάνε ή να σχεδιάζουν πράγματα, λέει ο Αμερικανός ερευνητής Γιουντκόφσκι.

Ο Γιουντκόφσκι υποστηρίζει επίσης τον καθορισμό ενός ανώτατου ορίου στην ποσότητα της υπολογιστικής ισχύος που επιτρέπεται για την εκπαίδευση ενός συστήματος AI.

Ταυτόχρονα, ο ερευνητής λέει ότι τα επόμενα χρόνια αυτή η ισχύς θα πρέπει να μειωθεί για να αντισταθμιστεί με πιο αποτελεσματικούς αλγόριθμους εκπαίδευσης.

https://www.pentapostagma.gr/epistimi/tehnologia/7161386_apegnosmeni-ekklisi-enos-diasimoy-ereyniti-stamatiste-tin-tehniti

………………………

Το άρθρο επείγει να ανέβει και δεν προλαβαίνω να το  επιμεληθώ καλλίτερα, οι αναγνώστες έχουν όλους τους συνδέσμους να βοηθήσουν.

Επίσης δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες διότι θα είναι σε βάρος του άρθρου/ και δεν θα μπορούν να το ανοίξουν όλοι οι υπολογιστές.

Όταν το Κολίμπρι επήρε μια σταγόνα και έριξε στην φωτιά να την σβήσει, γέλασαν, αλλά αυτό τους ειπώ έκανα αυτό που μπορώ και μου αναλογεί!

Δεν ξέρω αν θα προλάβω να δω αυτά τα φρικτά, αλλά έκανα το χρέος μου προς τις μελλοντικές γενιές/ και αυτό που μου αναλογεί.

……………………………………….

10-4-2023

Αν η ραγδαία εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης και οι εντυπωσιακές της δυνατότητες σας έχουν ήδη τρομάξει, αυτό το βίντεο μάλλον δεν είναι για εσάς…

Όπως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, το τρομερά ικανό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης GPT-3.5/ GPT-4 της OpenAI, το οποίο ενσωματώνεται και από το viral chatbot ChatGPT, χρησιμοποιήθηκε τώρα για να δώσει φωνή, λογισμό και σκέψεις στα ανθρωπόμορφα ρομπότ Ameca της Engineered Arts.

Συγκεκριμένα, η βρετανική εταιρία που κατασκευάζει ρομπότ ανάρτησε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, το οποίο δείχνει ένα Ameca ρομπότ να κάνει κανονική συζήτηση με άνθρωπο, ακούγοντας τον και απαντώντας του σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας την ίδια AI με το ChatGPT. Ναι, το βίντεο δεν είναι CGI, αλλά το πιο προηγμένο ανθρωποειδές ρομπότ που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα!

Τα ρομπότ της Ameca είναι σε θέση να συνδυάσουν χειρονομίες με διάφορες εκφράσεις του προσώπου για να μιμηθούν για παράδειγμα το ανθρώπινο χασμουρητό, να ανασηκώσουν τους ώμους τους, να δείξουν κάτι, να χαιρετήσουν, να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, να κλείσουν το μάτι, καθώς και πολλές ακόμη ανθρώπινες συνήθειες.

Το hardware των Ameca περιλαμβάνει και αισθητήρες που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση σε ολόκληρο το δωμάτιο που βρίσκονται, με κάμερες και στα δύο μάτια τους και μια κάμερα υψηλής ανάλυσης τοποθετημένη στο στήθος τους.

Τέλος, διαθέτουν και τεχνολογία ανίχνευσης χεριών, αλγόριθμο αναγνώρισης φωνής και πολλές άλλες τεχνολογίες, αφού στόχος της Engineered Arts είναι να αγγίξει νέα ορόσημα όσον αφορά την αλληλεπίδραση των ανθρώπων και των μηχανών.

https://unboxholics.com/news/tech/104100-anatrichiastiko-vinteo-evalan-to-chatgpt-sto-pio-realistiko-rompot-pou-echei-ftiachtei-pote

ChatGPT: Αυξάνονται τα κράτη που βάζουν όρια στην πρόσβαση

Γιατί ανησυχούν τα κράτη της Ε.Ε.

Η τεχνητή νοημοσύνη και ειδικά τα chatbots όπως το ChatGPT τραβούν για τα καλά το ενδιαφέρον των εποπτικών αρχών στην Ευρώπη καθώς εντείνονται οι φόβοι για παραπληροφόρηση και για παραβίαση της ιδιωτικότητας όσων τα χρησιμοποιούν. Μετά την προσωρινή απαγόρευση για 20 ημέρες στο ChatGPT από την αρμόδια εποπτική αρχή της Ιταλίας, τώρα, η Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων της Ιρλανδίας και η αρμόδια ρυθμιστική αρχή προστασίας δεδομένων της Βρετανίας έχουν αναφέρει ότι θα αρχίσουν να εξετάζουν πιο προσεκτικά τα λεγόμενα chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI), ειδικά όσον αφορά την προστασία δεδομένων.

10-4-2023

Ο Χαράρι φοβάται ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει το τέλος της ανθρωπότητας

“Για πρώτη φορά δημιουργήσαμε κάτι που μας αφαιρεί εξουσία”, ισχυρίζεται ο Ισραηλινός διανοητής.

24-4-2023

Εμφύτευσαν τσιπάκια εγκεφάλου σε 50 Αμερικανούς: Ποιοί πρόλαβαν τον Έλον Μασκ

Τι υπόσχονται να δώσουν στους ανθρώπους, ποιοι οι πιθανοί κίνδυνοι…

Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία – αλλά πασίγνωστη πολυεθνική εταιρεία έχει ήδη εμφυτεύσει τσιπ εγκεφάλου σε δεκάδες ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, η περιβόητη Blackrock Neurotech, με έδρα το Salt Lake City, ισχυρίζεται  πως θα έχει την μεγάλη φιλοδοξία να θεραπεύσει την σωματική παράλυση, την τύφλωση, την κώφωση και την κατάθλιψη .

Το τσιπ – γνωστό ως NeuroPort Array – επιτρέπει στους ανθρώπους να ελέγχουν ρομποτικά χέρια και αναπηρικά καροτσάκια, να παίζουν βιντεοπαιχνίδια και ακόμη και να αισθάνονται πράγματα που πριν δεν μπορούσαν.

Λειτουργεί χρησιμοποιώντας σχεδόν 100 μικροβελόνες που προσκολλώνται στον εγκέφαλο και διαβάζουν ηλεκτρικά σήματα που παράγονται από τις σκέψεις κάποιου. Γύρω στα 50 άτομα το έχουν λάβει μέχρι στιγμής.

https://www.el.gr/nea-taxh/emfyteysan-tsipakia-egkefaloy-se-50-ame/

Παραιτήθηκε από τη Google ο «νονός» της τεχνητής νοημοσύνης

Την παραίτηση του από τη Google ανακοίνωσε ο άνθρωπος που είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νονός της τεχνητής νοημοσύνης (AI), καθώς, όπως είπε, για εκείνον ο ραγδαία εξελισσόμενος τεχνολογικός τομέας εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την ανθρωπότητα και δεν μπορεί να συμβάλλει πλέον σε αυτή τη διαδικασία.

Ο 75χρονος Geoffrey Hinton (Τζέφρι Χίντον) ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Google με δήλωση στους New York Times, λέγοντας ότι σήμερα μετανιώνει για τη δουλειά που έχει κάνει.

Είπε στο BBC ότι ορισμένοι από τους κινδύνους των προγραμμάτων chatbots σαν το ChatGPT είναι «αρκετά τρομακτικοί».

«Παραιτήθηκα ώστε να μπορώ να μιλάω για τους κινδύνους αυτούς χωρίς να πρέπει να σκεφτώ με ποιον τρόπο αυτό θα επηρεάσει την Google», έγραψε στο Twitter ο επιστήμονας και εξέφρασε την επιθυμία του να μπορεί να μιλάει δημόσια για το ζήτημα χωρίς να αυτολογοκρίνεται.

https://www.efsyn.gr/epistimi/tehnologia/388042_paraitithike-apo-ti-google-o-nonos-tis-tehnitis-noimosynis

3-5-2023

Όλες οι εξελίξεις θα ανεβαίνουν για να ενημερώνεστε! 

Το άρθρο και την έρευνα έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!