«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΜΑΙΑ Α Α

Αναθεώρηση του συντάγματος στο σημείο ΜΗΔΕΝ που βρισκόμαστε, χρειάζεται να την κάνουν άριστοι!

Θα μου πει κάποιος που θα τους βρεις;

Θα αναφερθώ σε μια ουτοπία, που αν θέλει ο Ελληνικός λαός δεν θα είναι ουτοπία!

Επειδή θα μιλώ με παράγοντα την ουτοπία, για αυτό θα επικαλούμαι το αν.

Αν θα ήταν ελληνική η εκκλησία και αγόραζε το χρέος;

Αν ήθελε ο Ελληνικός λαός να σταματήσει το κακό;

Αν μπορούσε ο ελληνικός λαός να δει αυτό που έχουν ετοιμάσει, δηλαδή την αμφισβήτηση του Ελληνικού έθνους και κατάργηση του!

Έχουν σκοπώ να μοιράσουν τα υπάρχοντα του έθνους σε γνωστούς τραπεζικούς νταβατζήδες!

Θέλουν να φέρουν τον Ελληνισμό, στην εποχή των πελοποννησιακών πολέμων, για να ελέγχουν γεωπολιτικά τον επικίνδυνο για αυτούς, ομφαλό της γης, την Ελλάδα!

Υπάρχει τρόπος να εξαναγκαστεί ο σημερινός πρωθυπουργός και εν γένη το πολιτικό σύστημα  να το πράξει, από έναν ενωμένο λαό, που θα απαιτήσει με τα από την παραπάνω προσφορά της εκκλησίας , μια κυβέρνηση αρίστων, για να φέρουν ένα νέο σύνταγμα για να εφαρμόσουν την προσφορά της εκκλησίας!

Ο λαός ενωμένος μπορεί και την εκκλησία να αναγκάσει και τον πρωθυπουργό και το πολιτικό σύστημα  να κάνουν τα εξής.

Ο λαός ενωμένος μπορεί να κάνει μια επαναστατική κυβέρνηση τριών μηνών, για ένα προσωρινό σύνταγμα, από ανθρώπους που είναι κατάλληλοι και υπάρχουν, για να οδηγηθούμε στην παρακάτω εφαρμογή ενός νέου συντάγματος, απαραβίαστου στο εξής με πολλές δικλίδες ασφαλείας με χρονοβόρες διαδικασίες , για αποτρέπει κάθε επίδοξο σφετεριστεί!

Ο λαός στο εξής αν θέλει, δεν θα πρέπει να μαζεύετε στην πλατεία συντάγματος και να τον εκφοβίζει το προδοτικό και εγκάθετο σύστημα με τραμπούκους,  παρακρατικούς, μισθοφόρους δολοφόνους και δακρυγόνα, αλλά να κάνει καθιστική διαμαρτυρία σε όλες τις πλατείες της χώρας!

Αν αυτό συμβεί, η νίκη είναι βέβαιοι!!! Και δεν θα είναι η ουτοπία, η  ουτοπία!

Παρακάτω θα παραθέσω την γνώμη μου, το απόσταγμα της αγάπης για την πατρίδα μου και τον μοναδικό τρόπο να βρεθούν οι άριστοι!

  • Πρώτον οι βουλευτές θα είναι 200.

  • Δεύτερον έχουμε 51 νομούς.

  • Σε κάθε νομό θα εκλέγονται αρχικά 10 από τους 50 σε κάθε λίστα που θα διαλέγονται με την ημερομηνία της κατάθεσης της ολοκληρωμένης αιτήσεις, και μετά σε δεύτερο γύρω 4 από λίστα με τους περισσότερους ψήφους,  με πλήρη βιογραφικό, οικονομικό, Ιατρικό, ψυχιατρικό, οι 4 θα γίνονται βουλευτές . Οι υπόλοιποι 6 από κάθε νομό θα στελεχώνουν υπουργεία, από υπουργούς και κάτω,  και όλους τους δημόσιους φορείς. Σε θέσεις διοικητών και διευθυντών, αστυνομία, τράπεζες, και όλους τους δημόσιους κοινωνικούς φορείς, κ.λ. Στις επόμενες εκλογές έχουν δικαίωμα να βάλουν άλλη μια φορά και ανάλογα με το έργο τους, μπορεί να επανεκλεγούν, μπορεί και όχι. Η συμμετοχή τους για δεύτερη φορά θα γίνετε ισότιμα με τους νέους, χωρίς μπόνους της προηγούμενης θητεία τους. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεβρομίσει το σάπιο δημόσιο!

  • Από την δεύτερη καταμέτρηση 21 άριστοι θα μοιραστούν σε 10, μιας  άνω γερουσίας μόνιμης και άλλα 10 κάτω γερουσίας που θα εκλέγετε μαζί με τους βουλευτές κάθε 6  χρόνια και ο ένας θα διατελεί με τους περισσότερους ψήφους πρωθυπουργός.

  • Η κάτω γερουσία θα λαμβάνει τα νομοσχέδια από τους βουλευτές και όσα εγκρίνει με πλειοψηφία τον ( 6) θα τα παραπέμπει στην άνω γερουσία, η οποία όσα εγκρίνει με απόλυτη πλειοψηφία θα εκτελούνται, τα υπόλοιπα νομοσχέδια θα ξανά γυρνούν στην κάτω γερουσία για βελτιώσεις στις παρατηρήσεις που θα υπάρχουν, ο πρωθυπουργός θα έχει το δικαίωμα του νέτο στην άνω γερουσία σε κάποιο νομοσχέδιο μόνο για την απόρριψή του, το οποίο θα επιστρέφει στην κάτω γερουσία με τις παρατηρήσεις του βέτο, αυτό το νομοσχέδιο θα ξανά έρθει με αλλαγές δεν θα έχει το δικαίωμα του βέτο, εφόσον θα έχει εγκριθεί για δεύτερη φορά από την άνω γερουσία, με την απόλυτη πλειοψηφία. Η άνω γερουσία θα έχει δικαίωμα βέτο σε αποφάσεις του πρωθυπουργού και  της κάτω γερουσίας και των υπουργών με απόλυτη πλειοψηφία!

  • Εάν η άνω γερουσία απορρίψει με απόλυτη πλειοψηφία δυο φορές απόφαση του πρωθυπουργού, ο πρωθυπουργός έχει δικαίωμα η να προκηρύξει εκλογές, η να κάνει δημοψήφισμα για το συγκεκριμένο θέμα!

  • Μέλος που θα αποβιώνει από την άνω γερουσία, θα αναπληρώνεται από την κάτω γερουσία, με το μέλος που είχε πάρει τους περισσότερους ψήφους, η με απόφαση της κάτω γερουσίας με απόλυτη πλειοψηφία + του πρωθυπουργού!

  • Η κάτω βουλή θα είναι οι μεταφορείς των προβλημάτων των νομών τους, θα ιεραρχούν τα επείγοντα και θα τα μεταβιβάζουν στην άνω βουλή.

  • Οι εκλεγμένοι της κάτω βουλής κάθε 15 ημέρες για μια εβδομάδα θα πηγαίνουν υποχρεωτικά στους νομούς τους να ακούν τους πολίτες τους σε λαϊκές συνελεύσεις, ή σε γραφείο της νομαρχίας, που θα είναι για αυτόν τον σκοπό και να μεταφέρουν τα αιτήματα και προβλήτα στην κάτω βουλή για ιεράρχηση.

  • Οι βουλευτές του κάθε νομού θα έχουν δικαίωμα βέτο, που θα αφορούν μόνο το νομό τους, σε περίπτωση βέτο βουλευτών ενός νομού, θα παραπέμπετε κατευθείαν στην άνω γερουσία!

  • Οι αποφάσεις που θα αφορούν, την άμυνα, την παιδεία, το εσωτερικών, το εξωτερικών και της δημόσιας ασφάλειας θα παίρνονται με την πλειοψηφία του συνόλου των 200, άνω και κάτω βουλής, δηλαδή η πλειοψηφία είναι 101 βουλευτές.

  • Σε περίπτωση θανάτου μέλους της κάτω βουλής, θα αναπληρώνεται από τους βουλευτές και θα καλείτε από τους πρώτους επιλαχόντες στις εκλογές να αναπληρώσει τον βουλευτή που επήγε στην κάτω γερουσία!

  • Οι νομοσχέδια και αποφάσεις που θα πηγαίνουν υποχρεωτικά στην άνω γερουσία θα είναι οι εξής, εξωτερικών, άμυνας, παιδείας, Υγείας, δικαιοσύνης, πολιτοφυλακή!

  • Σε περίπτωση θανάτου, ή κολλήματος του πρωθυπουργού, η άνω γερουσία θα μπορεί να προτείνει είτε αντικατάσταση του από την κάτω γερουσία με την απόλυτη πλειοψηφία όλων, της άνω γερουσίας, της κάτω γερουσίας και των βουλευτών, σε διαφορετική περίπτωση, αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας η άνω γερουσία και προκηρύσσει εκλογές!

 

  • Η θητεία, η εκλογή θα γίνεται κάθε 6 χρόνια.

  • Τα παραπάνω είναι ένας περιληπτικός σκελετός, ένα οργανόγραμμα.

  • Ας έρθουμε πως θα γίνονται οι εκλογές κάθε 6 χρόνια.

  • Εδώ είναι και όλοι η ουσία της δημοκρατίας.

  • Ένα χρόνο πριν τις γενικές εκλογές, θα γίνονται εκλογές σε επίπεδο νομού.

  • Σε κάθε νομό θα γίνονται εκλογές με μια λίστα, 50 των αριθμό, όχι κώματα, όχι θρησκευτικοί δογματισμοί, όχι διακηρυγμένες πολιτικές και θρησκευτικές ιδεολογίες, για τις οποίες ο καθένας μπορεί να τις έχει για τον εαυτό του στο σπίτι του.

Στη λίστα αυτή θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, άτομα που δεν έχουν ποινικά αδικήματα, ούτε σε εκκρεμότητα, να έχουν πτυχίο το ελάχιστο λυκείου, να είναι πετυχημένοι στον επαγγελματικό τους τομέα, σε οποιοδήποτε επάγγελμα, δεν θα πρέπει τα 10 τελευταία χρόνια να έχουν κομματικές προτιμήσεις και θρησκευτικές δημόσια, να είναι αποδειγμένα με πιστοποιητικό , ότι έχουν καλός τας φρένας τους δεν μπορεί να είναι στην λίστα,  δυο του ίδιου επαγγέλματος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνω των 60 ετών, θα έχουν ελεγχτεί τα οικονομικά τους, σε κινητά και ακίνητα,  μέχρι δεύτερου βαθμού συγγενείας, να είναι μόνιμοι κάτοικοι του νομού, πάνω από 20 χρόνια με ενεργό επαγγελματισμό στο νομό, να είναι έλληνες γηγενείς πολίτες, θα συνταξιοδοτούνται με βάση το σύνολο τον αποδοχών τους και σαν επαγγελματίες, με δικαίωμα επιλογής, της βουλητικής η της επαγγελματικής σύνταξης, που δεν θα υπάρχουν προκλητικές διαφορές. Να διευκρινίσω ότι πολίτες που είναι από άλλες χώρες και έχουν διαπρέψει στον νομό πάνω από τριάντα χρόνια θα έχουν δικαίωμα μόνο σε δημόσιες θέσεις διευθυντών και  στα κινά της Ελλάδος και όχι σε εκλογικές αναμετρήσεις, φυσικά που δεν θα ανήκουν σε διάφορες μασονικές και τεκτονικές στοές και αυτό θα ισχύει για όλους που θα ορκιστούν  και θα συμμετάσχουν και στις εκλογικές αναμετρήσεις, οι μη γηγενείς θα μπορούν  να ασκούν χωρίς κανένα πρόβλημα συνταγματικά κατοχυρωμένο, τα επαγγέλματα τους στους ιδιωτικούς φορείς. Η πολύ σοβαρή ερμηνεία του γηγενή,  θα ορισθεί από το νέο  σύνταγμα, που δεν θα είναι κάτω από διακόσια χρόνια.

  • Στην λίστα αυτή σε κάθε νομό θα εκδίδετε ένα βιβλιαράκι που θα δίνετε σε όλους τους πολίτες κάθε νομού με υπογραφεί παραλαβής από τον ίδιο και το οποίο θα πρέπει να το έχουν μέχρι την εκλογή των αρίστων – και θα είναι το ελεγμένο βιογραφικό των υποψήφιων.

  • Ένα φίλο χαρτί με όλα τα ονόματα αλφαβητικά θα είναι στα εκλογικά τμήματα και θα βάζουν τον σταυρό σε αυτόν που προτιμούν, από αυτήν την λίστα τον 50 θα εκλέγονται οι 10 στις επαναληπτικές εκλογές σε όλη την επικράτεια, από τους δέκα θα εκλεγούν 4 με τους περισσότερους σταυρούς, με τον ίδιο τρόπο θα μοιράζονται στην άνω και κάτω βουλή οι 6 που δεν εκλέγονται στην γενική εκλογή, θα είναι εφεδρεία που θα τοποθετούνται σε υπουργεία και δημόσιους  οργανισμούς και θα είναι και αντικαταστάτες με βάση τον αριθμό προτιμήσεων σε κάθε νομό, όταν κάποιος από το νομό από τους 4 εκλεγμένους πεθάνει. Θα έχουν ξανά δικαίωμα  αυτοί που δεν εκλέγεισαν καθόλου, στις επόμενες εκλογές μετά 6 χρόνια να συμμετάσχουν με τους εκλεγμένους, επί ίσιους όρους.

  • Αυτή η εκλογή λέγετε δημοκρατία και αποκόπτονται τα συμφέροντα, θα απαγορεύονται προεκλογικές συγκεντρώσεις, και βρόμικες χειραψίες στα σκοτεινά και κάτω από το τραπέζι, οι άριστοι θα εκλέγονται βάση με το βιογραφικό τους, που θα έχει υποχρεωτικά ο κάθε πολίτης, που έχει δικαίωμα ψήφου και μέσα από το βιογραφικό θα διαλέξει ο πολίτης τον άριστο και τίποτα άλλο.

  • Αφού όλα αυτά γίνουν ο πολίτης θα έχει αρκετό χρόνο να κρήνη ποιος είναι ο ικανότερος βάση του βιογραφικού του που θα έχει στα χέρια του κει την επιλογή που έχει κάνει, όταν γίνουν γενικές εκλογές για να επιβεβαιώσουν την λαϊκή υποστήριξη τους στους εκλεγμένους σε κάθε νομό.

  • Στο ένα χρόνο που μεσολαβεί για τις γενικές εκλογές θα μπορούν να γίνουν αλλαγές στον υποψήφιο του νομού, διότι βρέθηκε κάτι που δεν το γνώριζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή και αυτό θα γίνεται από δικαστική αρχή με κληρωτούς από όλα τα επαγγέλματα και όχι πάνω από ένας του ίδιου επαγγέλματος που θα είναι εντός του νομού, το ίδιο θα μπορεί να γίνει και σε ενστάσεις κατά εκλεγμένου προσώπου  μετά τις γενικές εκλογές.  Το αίτημα θα εξετάζετε και θα παίρνονται αποφάσεις για την τύχη του εκλεγμένου ατόμου από την πλειοψηφία των εκλεγμένων στις εκλογές, που σημαίνει 101 βουλευτές. Δηλαδή εκλέγουμε αρίστους,  με αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε μεσάζοντες, νομαρχίες και περιφέρειες, έχουμε λιγότερους εκλεγμένους με ποιο γρήγορες αποφάσεις για το συμφέρον της πατρίδος, αλλά και σε κάθε νομό για τις απαραίτητες ελλείψεις και όχι έργα και αποφάσεις βάση των  άνομων συμφερόντων.

  • Από ένα πρόχειρο υπολογισμό, με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται κέρδη βάση με τις σημερινές εκλογές, κατά 70% λιγότερα.

  • Αυτό λέγετε δημοκρατία και έτσι μόνο σώνεται η Ελλάδα που δίδαξε την δημοκρατία!

  • Για να μην κουράσω δεν γράφω λεπτομέρειες, αφού δεν αποφασίζω εγώ, αλλά όταν μιλούν για ανάγκη αναθεώρησης του συντάγματος με ποιο σύγχρονο και δημοκρατικό τρόπο, τους δείχνω ένα περίγραμμα και τον δρόμο για την δημοκρατία, το παραπάνω με μικρές αλλαγές, μπορεί να γίνει και για τις δημοτικές εκλογές.

  • Και μια λεπτομέρεια που δυναμώνει την δημοκρατία και αποσοβεί τους βιασμούς από ξένους παράγοντες, είναι το θέμα του πρωθυπουργού και των υπολοίπων από τα 15 μέλη της κυβέρνησης!

  • Σε περίπτωση θανάτου του πρωθυπουργού από φυσικό αίτιο η μη, αντικατασταίνεται αυτόματα από τον επόμενο με τις περισσότερες ψήφους, το ίδιο και για οποιονδήποτε υπουργό εντός ωρών.

  • Ένσταση κατά του νέου πρωθυπουργού που θα αντικαταστήσει τον πρώην θα γίνεται και θα αποφασίζει εντός 24 ωρών με αυξημένη πλειοψηφία των 160 βουλευτών.

  • Μοναδικός σκοπός αυτών των αρίστων θα είναι, 4 βασικοί άξονες, Η αποστρατικοποίηση της Ελλάδος με την εγγύηση των εθνών, η καθιέρωση διεθνών οργανώσεων σεμιναρίων κάθε χρόνο για την αρχαιολογία δίνοντας διεθνείς υποτροφίες σε έναν αριθμό φοιτητών από όλο τον κόσμο που θα είναι ανεκτός οικονομικά με την οικονομική ενίσχυση και τον ξένων πανεπιστημίων, για παγκόσμια εκπαιδευτικά συνέδρια παιδείας, μια χώρα γεμάτοι πανεπιστήμια παιδείας, για παγκόσμια συνέδρια μεσογειακής διατροφής, τουρισμού – και τελευταίο η διεξαγωγή των ολυμπιακών αγώνων μόνο στην Ελλάδα την κοιτίδα τον ολυμπιακών αγώνων,  με τον αληθινό τρόπο του αγωνίζομαι και αθλούμαι.

  • Αν λοιπόν οι 300 προδότες και πουλημένοι βουλευτές θέλουν να μιλούν για την σωτηρία της Ελλάδος και για δημοκρατία, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

  • Ο παραπάνω αρχικός σχεδιασμός, είναι αυτός που θα κάνει και το νέο σύνταγμα στην πρώτη του θητεία, επάνω σε αυτήν την φιλοσοφία.

  • Και το κομμάτι της ομογένειας θα ρυθμιστή στο νέο σύνταγμα, για την απαραίτητη συμμετοχή της, με νέες εκλογές των ομογενών σε όλο τον κόσμο του ελληνισμού, για να πετάξουν την παλιά προδοτική σαβούρα που εκμεταλλεύεται την ομογένεια και δυσφημήσει και σαμποτάρει την ένωση της ομογένειας, στον αληθινό ρόλο του ελληνισμού.

 

Αυτές   οι περιληπτικές απόψεις, είναι μια προσφορά της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ στην πατρίδα μας. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ με τους επιστήμονες φίλους της, μπορεί να προσφέρει ένα δημοκρατικό πλήρες σύνταγμα.

Στο επόμενο άρθρο για την αναθεώρηση του συντάγματος θα αναφερθώ στο τι πρέπει να κάνει, μια επαναστατική κυβέρνηση τριών μηνών για να επιβιώσει!

Θα υπάρχει σελίδα στην κορυφή της ιστοσελίδας με τίτλο,  νέο σύνταγμα της Ελλάδος.

Θα ανεβάζω σοβαρές προτάσεις και διαφωνίες στις είδη προτάσεις, ή νέες προτάσεις!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!