«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν κρύβομε πίσω από το δάκτυλό μου, δεν γίνετε είναι αφύσικο λόγο διαφοράς μεγέθους!

Όταν έχεις μια ιστοσελίδα πολιτική κυρίως, πρέπει να ξέρει ο αναγνώστης τι καπνό φουμάρεις στη λαϊκή του έκφραση.

Δεν μπορείς να το παίζεις δημοκράτης με φασιστική αντίληψη, ή φασίστας με δημοκρατική αντίληψη.

Είπα ότι επιλέγω να στηρίξω Ε.ΠΑ.Μ και να ψηφίσω Ε.ΠΑ.Μ δεν παίζω σε όλα τα ταμπλό να είμαι σε όλα μέσα. Δέχομαι την κριτική στην επιλογή μου αυτή και το θεωρώ δημοκρατικό και υγείες διάλογο!

Μέχρι εδώ καλά, όμως δεν θεωρώ τίμιο και σωστό όταν θέλεις να δείξεις τα λάθη ή τις προδοτικές ενέργειες κατά την γνώμη κάποιων του Καζάκη, να το κάνεις με αποκόμματα από συνεντεύξεις, ή με βίντεο παραποιημένα, ή με κομμάτια από ομιλίες και να έχεις την φράση που σε βολεύει για να κάνεις κακό κρύβοντας το υπόλοιπο που λέει και ανατρέπει πλήρως το προηγούμενο, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ανήθικο.

Με κατακλύσανε με βίντεο παραποιημένα με κείμενα μαγειρεμένα και δεν καταλαβαίνω το γιατί αυτή τι στιγμή που ο λαός θέλει την πλήρη ανατροπή του υπάρχων σάπιου πολιτικού συστήματος, με ποιον θα το πετύχουμε όταν λερώνουμε τους πάντες;;;

Μου στέλνουν βίντεο από το συνέδριο με την λέξη σκάσε που είπε ο Καζάκης και εκεί το κόβουνε! Δεν το συνεχίζουν γιατί αμέσως μετά ζητά συγνώμη από το συνέδριο! Τέτοιες ενέργειες θέλει αυτή τι στιγμή ο λαός που υποφέρει και έχει χάσει την ανεξαρτησία του; Λυπάμαι που αυτό το κάνουν σοβαρά μπλοκ! Αλλά ξέρω ποια είναι η αιτία της επίθεσις που δέχεται, έκανε ένα τραγικό λάθος που αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καλώς στην πολιτική διπλωματία όπως κάνει ο Καμένος, που έδωσε τα διαπιστευτήρια του στους παπάδες, στα μοναστήρια και σε όλο το χριστιανικό ιερατείο! Λοιπών το λάθος του Καζάκη ήταν που δήλωσε άθεος, υπάρχουν πολλοί ψήφοι σταυροκοπημένων και συνηθισμένων στο προσκύνημα, έπρεπε να το ξέρεις Καζάκη! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο έπρεπε να το ξέρεις, τι δεν μπορούμε να στερηθούμε τόσο απότομα, το προσκύνημα και το οθωμανικό δίκιο με τα χρυσόβουλα!!!!! Ο Καμένος πήγε και προσκύνησε το ιερατείο, εσύ πήγες Καζάκη;;;; Αυτοί δηλώνουν πρώτα χριστιανοί και μετά Έλληνες , εσύ το δήλωσες Καζάκη;; Που πας ρε Καραμήτρο ξυπόλητος στο δρόμο στρωμένο με χριστιανικά κάρβουνα;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Δεν κρύβομε πίσω από το δάκτυλό μου, δεν γίνετε είναι αφύσικο λόγο διαφοράς μεγέθους!

  • ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    Φιλε μου, εχεις απολυτο δικιο.

    • Καλημέρα φίλε μου! Ζούμε μια διαστρεβλωμένη και παραβιασμένη δημοκρατία,έχουμε την δύναμη να το κάνουμε να ξανά ιδρύσουμε το έθνος και κοιτάμε κοντόφθαλμα τα μικροσυμφέροντα μας που τελικά με τις προδοτικές ενέργειες της κατοχικής βουλής ούτε και αυτά τα διασφαλίζουμε, Αν θέλει ο Ελληνικός λαός μπορεί αν πει φτάνει θέλω να ζω με έναν ευτυχισμένο γείτονα και όχι με έναν πονεμένο και δυστυχισμένο μπορούμε ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία και ο πολιτισμός!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>