«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να τι απόφαση έβγαλαν οι δικαστές στο Ιράν για 4 τραπεζίτες, στο Ιράν της δικτατορίας, των απολίτιστων που δεν θέλουν να εκδημοκρατιστούν όπως εμείς στην πολιτισμένη Ευρώπη!

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Σε θάνατο καταδίκασε δικαστήριο της Τεχεράνης τέσσερεις τραπεζικούς, για υπεξαίρεση 2.600 εκατομμυρίων δολαρίων, σε συνεργασία με επτά δημόσιες και ιδιωτικές τράπεζες (παρ’ όσα γράφουν και λένε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια περί «ελεύθερης» οικονομίας της πολιτισμένης δύσης, και στο Ιράν υπάρχει ελεύθερη –αλλά ΟΧΙ ΑΣΥΔΟΤΗ- ελεύθερη οικονομία και ιδιωτική πρωτοβουλία).

Πρόκειται για το…
μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ιράν και η δίκη είχε αρχίσει στις 18 Φλεβάρη.

Ο Gholam Hussein Mohseni Ejei, Γενικός Εισαγγελέας της Τεχεράνης ανακοίνωσε τις ποινές για τους 39 κατηγορουμένους, διευκρινίζοντας και την υποχρέωση των καταδικασμένων να επιστρέψουν όλα τα χρήματα που καταχράστηκαν:

– 4 σε θάνατο

– 2 σε ισόβια κάθειρξη

– οι υπόλοιποι σε ποινές φυλάκισης 25, 20 και 10 ετών.

Το σκάνδαλο είχε άρωμα Ευρωπαϊκό… η ιδιωτική Ιρανική βιομηχανία Amir Mansur Arya Investment, με επικεφαλής τον Amir Mansur Josravi ίδρυσε μια ιδιωτική τράπεζα (σας θυμίζει πως έγιναν τραπεζίτες οι εδώ εγχώριοι σημερινοί τραπεζίτες;) και μέσω «δανείων & επιχορηγήσεων» από τον κρατικό κορβανά (πως το λέμε εδώ; Χρηματοδότηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος για να ανασάνει η εθνική οικονομία;), σε συνεργασία με τον αξιότιμο Mahmoud Reza Javari, διοικητή της κρατικής τράπεζας Melli, που διέφυγε στον Καναδά και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από την Interpol και τον Hamid Purmohamadi, υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν, έκαναν τις καθαρές και νομότυπες δουλειές χρηματοδοτήσεων, δανείων κ.ο.κ.

* Το ιστολόγιο μας είναι κάθετο αντίθετο με τη θανατική ποινή…

Άσχετο!

Η πώληση της ΑΤΕ και η περίπτωση της εξαγωγής χρημάτων στο εξωτερικό από τον διορισμένο διοικητή της, ουδεμία σχέση έχουν με τα παραπάνω…

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/4.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>