«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

H πολιτική της ΝΔ και μερίδας των ΜΜΕ οδηγεί σε εξέγερση τον Ελληνικό λαό

Έλληνες και Ελληνίδες το παρακάτω άρθρο λέει απλές αλλά ανατριχιαστικές αλήθειες, δεν έχουμε κάτι ποιο ιερό εκτός από την πατρίδα μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους φίλους μας, ας πράξουμε επιτελούς μια φορά το σωστό! Μην με ρωτήσετε ποιο είναι το σωστό κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και αν τους έχετε καλές καταθέσεις με αρκετά ακίνητα, σκεφτείτε τι θα κάνει ο γείτονά σας που το γνωρίζει και είναι άνεργος και δεν μπορεί να πληρώσει το νίκη, τα φάρμακα των γωνιών του, των παιδιών του και δεν μπορεί να τα ταΐσει! σκεφτείτε το καλά, ότι όσα και να τους έχετε μαζέψει ένας αγανακτισμένος δίκαια γείτονάς μπορεί να του αφαίρεση τη ζωή ή από μίσος ή για 10 Ευρώ. Εδώ είναι η απάντηση τι πρέπει να κάνετε, αφανίστε με την ψήφο σας αυτούς που σας έκλεψαν, που σας πούλησαν, που σας κορόιδεψαν, που πούλησαν την Ελλάδα για ίδιο συμφέρον!

Πατριώτες εγώ δίνω διπλό αγώνα ένα απ την ιστοσελίδα να τιμωρήσω τους προδότες και ένα με την υγεία μου.

Και στους δυο στέκομαι παλικαρίσια όπως έχω μάθει και πιστεύω ότι θα είμαι στην κάλπη στις 17 Ιουνίου να τους τιμωρήσω τους προδότες!

Κάντε και εσείς το ίδιο για τα παιδιά μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

………………………………………….
Λέγονται και γράφονται τρομερά ψεύδη!

Παναγιώτης Αποστόλου

Είναι πλέον, γνωστό σε όλο τον Ελληνικό λαό (εκτός βεβαίως εκείνων των πολιτών που ακόμη εξυπηρετούνται μέσω του πελατειακού κράτους που εγκαθίδρυσαν στην πατρίδα μας τα δυο άθλια κόμματα εξουσίας), πως οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και του Παπαδήμου ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν, από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα.

Δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ ισότιμα με τους εταίρους μας στην Ε.Ε. τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας και των πολιτών της, αλλά αποδέχτηκαν ως κοινοί δανειολήπτες μόνο τις υποχρεώσεις της χώρας μας μέσω της ψηφίσεως του επαίσχυντου μνημονίου που εξαθλίωσε τους Έλληνες και της δανειακής σύμβασης που απεμπόλησε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και μεταβίβασε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους δανειστές μας.

Αυτά λοιπόν, τα αισχρά κόμματα εξουσίας, δηλαδή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έχουν κύρια και ακέραιη την ευθύνη της πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής διάλυσης της πατρίδας μας, αντί να κάνουν αυστηρή αυτοκριτική των τεράστιων ευθυνών τους, έστω μετά το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, αυτοσαρκάζονται και προκαλούν τον λαό μας τρομοκρατώντας τον ως προς τις άθλιες επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή τους η επιστροφή στη δραχμή. Αυτά τα απαρχαιωμένα και διεφθαρμένα κόμματα που ξεπεράστηκαν από τις πολιτικές εξελίξεις, παίζουν δυστυχώς, επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού, προς όφελος των εντολέων τους (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ), της ύπαρξής τους και της διατήρησης των αρχηγών τους στην προεδρία τους.

Εργολάβοι θανάτου σε αυτό το παιχνίδι κατατρομοκράτησης του Ελληνικού λαού με την προώθηση των τραγικών επακόλουθων της επιστροφής μας στη δραχμή, έχουν αναλάβει τα εγχώρια Ελληνικά ΜΜΕ (Μega, Ant1, Alpha και Skai), που είναι υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού.

Αυτοί, λοιπόν, οι «πρωτοκλασάτοι» και μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι, που «υπηρετούν», έναντι αδράς αμοιβής ως μισθοφόροι, τα κατά καιρούς προστάγματα και συμφέροντα του συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης, έχουν αναλάβει την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μπροστάρηδες της τρομοκράτησης και της παραπληροφόρησης του Ελληνικού λαού στα κεντρικά δελτία ειδήσεων στις 29/5/2012, των 19:00 του Alpha ο κ. Σρόιτερ και των 20:00 του Mega η κ. Τρέμη, οι οποίοι ως πρώτο θέμα παρουσίασαν τις τραγικές επιπτώσεις της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Η κ. Τρέμη, επιπλέον, μετέφερε πως έξοδος από το ευρώ ισοδυναμεί με πυρηνική καταστροφή.

Ωστόσο, την ίδια ημέρα, δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg αναφέρει πως ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα συνιστούσε απειλή για την παγκόσμια ευημερία. Πιο αναλυτικά παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή της χώρας μας στην παγκόσμια οικονομία είναι μόλις 0,4%, οι επιπτώσεις θα έφθαναν έως την Κίνα.

Επίσης, το ίδιο πρακτορείο παραπέμπει σε δηλώσεις αναλυτών διεθνών επενδυτικών ταμείων και τραπεζών που ισχυρίζονται πως μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα προκαλούσε ζημιά στα ενέχυρα.

Στη χειρότερη περίπτωση, θα μπορούσε να προκαλέσει χρεοκοπίες κρατών της Ευρώπης καθώς και επιδρομές σε τράπεζες, πιστωτικές κρίσεις και υφέσεις που μπορεί να οδηγήσουν και άλλες χώρες στην έξοδο από το ευρώ. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως μέσω των διασυνδέσεων των χωρών αυτών με το διεθνές εμπόριο και τις χρηματοπιστωτικές ροές, οι επιπτώσεις δεν θα περιορισθούν στην Ευρωζώνη.

Η JPMorgan εκτιμά ότι κάθε υποχώρηση της οικονομίας της Ευρωζώνης κατά 1% μειώνει την ανάπτυξη στις άλλες περιοχές του κόσμου κατά 0,7%.

Την ίδια πάντα ημέρα, ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch Raitings, ανακοίνωσε πως το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ παραμένει απίθανο, σύμφωνα με το βασικό σενάριο και εάν πραγματοποιείτο αυτό, θα ασκούσε πίεση στο αξιόχρεο των άλλων χωρών της Ευρωζώνης.

Τα παραπάνω ενισχύουν, όσα επί δυο χρόνια γράφει και βροντοφωνάζει ο έχων την τιμή να υπογράφει τούτο το άρθρο περί μη δυνατότητας εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη και το ευρώ, από την στιγμή που η κυρωμένη, από όλα τα μέλη-κράτη της ΕΕ, συνθήκη της Λισσαβόνας, αναφέρει πως «τελεσίδικα και αμετάκλητα τα μέλη της ευρωζώνης έχουν παραιτηθεί του Εθνικού τους νομίσματος».

Ενισχυτικά της αδυναμίας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, είναι η παρακάτω διατύπωσή μου: Το θέμα της ελληνικής κρίσης του χρέους δεν είναι οικονομικό όπως διατυπώνουν κάποιοι αφελείς και κάποιοι ιδιοτελείς. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Μόλις διαρρεύσει έστω, η φήμη πως η Ελλάδα προτίθεται να εκτυπώσει Εθνικό χαρτονόμισμα (δλδ νέες δρχ.), οι αγορές θα αντιδράσουν με μαζικές πωλήσεις ομολόγων άλλων αδύναμων χωρών της Ευρωζώνης. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι, την επομένη ημέρα θα καταρρεύσουν οι τιμές των ομολόγων της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας. Θα πτωχεύσουν δε, αρκετές Ισπανικές τράπεζες, οι οποίες είναι βαριά εκτεθειμένες στα πορτογαλικά ομόλογα (τουλάχιστον 80 δις ευρώ κατέχονται από το ισπανικό τραπεζικό σύστημα). Επίσης, θα χρεοκοπήσουν αρκετές Ιταλικές τράπεζες που έχουν στην κατοχή τους περί τα 150 δις ευρώ Ισπανικά ομόλογα. Αντέχει λοιπόν η Μέρκελ και ο Ολάντ μια τέτοια καταστροφή; Θεωρώ πως όχι.

Γι΄αυτό, οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο θα αναγκασθούν από την δυναμική πιθανότατα τέτοιων εξελίξεων, να συνεχίσουν την χρηματοδότηση της Ελλάδος με σημαντικά ευνοϊκότερους όρους.

Αλλά και αυτά να μην συμβούν, η Ελλάδα έχει την δυνατότητα, η οποία της παρέχεται από το διεθνές δίκαιο, να κηρύξει στάση πληρωμών επικαλούμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σας παραθέτω για περισσότερες πληροφορίες και αιτιολόγηση της απόλυτα νόμιμης δυνατότητας της πατρίδος μας να επικαλεσθεί την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το άρθρο του φίλου μου, Μιχάλη Βάρδα, με τίτλο: «Γιατί η Ελλάδα καλείται να παραδώσει τα όπλα στους εχθρούς της».

http://vardas-politiki.blogspot.com/ 2012/02/blog-post.html

Έτσι, το εκπνέον πολιτικό σύστημα μετέρχεται το ακροτελεύτιο επιχείρημά του, που είναι η τρομοκράτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων. Στην προσπάθεια αυτή μετέχει από χθες και η Διοίκηση της κρατικής ΕΤΕ ΑΕ, η οποία απειλεί τον Ελληνικό λαό με ελλείψεις τροφίμων, φαρμάκων, καυσίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, αδιαφορούσα για τις επιπτώσεις που αυτά τα προφανή ψεύδη έχουν στην ασθμαίνουσα Ελληνική οικονομία.

http://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/ 37dad0804b6c2758a7bcaf277c464667/ ilemma_v20_%CE%91%CE%A4.pdf? MOD=AJPERES&CACHEID=37dad0804b6c2758a7bcaf277c464667

Συνεπώς, πρέπει η ΝΔ και τα ποδηγετούμενα από τους διεθνείς τοκογλύφους-δανειστές μας ΜΜΕ, να πάψουν να τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό με ψευδοδιλλήματα, γιατί αυτές οι τακτικές ελλοχεύουν τον κίνδυνο αιματηρής λαϊκής εξέγερσης του λαού μας, που αυτή τη στιγμή πένεται και δυστυχεί.

Φροντίδα του Ελληνικού λαού, να σπάσει τα δεσμά της δουλείας του, καταψηφίζοντας στις προσεχείς εκλογές τους δυνάστες μας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

http://www.aegeantimes.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>