«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποια δημοκρατία;;;

Ο λόγος και ο διάλογος αντικαταστάθηκε από τα λόγια, λόγια λόγια! Κούφια σάπια  προδοτικά λόγια!

Ακούς να μιλάνε για την υπάρχων δημοκρατία!

Ποια δημοκρατία;;;

Αυτός  που πρεσβεύει την δημοκρατία, ο κατ’  εξοχήν εκπρόσωπος της, ο ανώτατος άρχοντας Κάρολος Παπούλιας, Κωστής Στεφανόπουλος;;;; Την ξεφτίλισαν, την διαπόμπευσαν, την καταστρατήγησαν, την υποβάθμισαν. Την αποτελείωσαν και σαν λέξη και σαν έννοια και σαν θεσμό! Ο Ένας την παρέδωσε τραυματισμένη και ο άλλος την έθαψε!

Οι Συνταγματολόγοι την δημοκρατία την  έκαναν μια πόρνη γυρολόγο με άλλη τσατσά κάθε φορά και με καινούργιο νταβατζή ξένο και  ντόπιο! Συνταγματολόγοι δουλικά του κάθε αρχηγού ανεξάρτητα αν είναι πατριώτης ή προδότης, αρκεί να εξυπηρετεί τα βρόμικα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντά τους! Συνταγματολόγοι που δεν έχουν καμία σχέση με το άρθρο που λέει για τον κυρίαρχο λαό και το σύνταγμα, συνταγματολόγοι που νομοθετούν χωρίς το σύνταγμα! Πλέον αυτή δεν είναι δημοκρατία  ούτε την εκπροσωπεί κανένα σύνταγμα,  αφού δεν έχει καμία σχέση με την έννοια της ύπαρξης του συντάγματος! Το αποτέλεσμα είναι όπως ένας άνθρωπος που τα βασικά του όργανα τα έχει κτυπήσει καρκίνος! Αυτό συμβαίνει σήμερα, η πολιτεία που είναι τα όργανα έχουν καρκίνο και το σώμα που είναι ο λαός σαπίζει οδεύοντας προς τον θάνατο! Η δημοκρατία είναι σήμερα σε ίδια αξία με την καθημερινή αναφορά σε αυτή σαν αυτούς που για διάλογο έχουν ρε μαλάκα, ποιο μαλάκα, αυτόν τον μαλάκα λέω, δεν λέω εσένα ρε μαλάκα! Ο μαλάκας και η σημερινή δημοκρατία έχουν την ίδια αξία! Και ο κάθε υπεύθυνο – ανεύθυνος την χρησιμοποιεί όπως τον βολεύει, δεν έχουμε μια δημοκρατία αλλά( 11.οοο,οοο) δημοκρατίες! Μια ο καθένας!

Άραγε πόσο ηλίθιος ή έξυπνος χρειάζεται να είναι ο απλός πολίτης για να ρωτήσει ότι όλοι αυτοί που υπόσχονται με παχιά λόγια ότι θα μας σώσουν, δεν έχουν αναφέρει με ποια δημοκρατία  και με ποιο σύνταγμα θα μας σώσουν!

Κατά την ταπεινή γνώμη μου, τα 11.000.000 λαού, το πρώτο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα θα έπρεπε να είναι να συμφωνήσουν όλοι στην επαναλειτουργία του συντάγματος, με τις διορθώσεις που χρειάζεται, να μην μπορεί να παραβιαστεί και βιαστεί  ξανά! Αυτό το αίτημα να είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να ζητά ο λαός, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους όταν λειτουργήσει το σύνταγμα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>