«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι γενίτσαροι ηγέτες και οι έχοντες αποφάσισαν ότι είναι ασύμφοροι οι άρρωστοι,οι συνταξιούχοι και απαγορεύεται να τους χορηγούνται φάρμακα και συντάξεις! Ως εκ’ τούτου έχουν την δημοκρατική επιλογή η να πεθάνουν ή να αυτοκτονήσουν!

“Φλερτάρουν” με τη συνέχιση των κινητοποιήσεων οι φαρμακοποιοί

Κοινωνία Ώρα μηδέν!

Σήμερα η γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής θα αποφασίσουν να αποτελειώσουν τους πελάτες τους ασθενείς που τους ζούσαν πλουσιοπάροχα μεχρι σήμερα!

"Φλερτάρουν" με τη συνέχιση των κινητοποιήσεων οι φαρμακοποιοί Σήμερα η γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι φαρμακοποιοί της χώρας, παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για την αποπληρωμή των οφειλών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ). Τη συνέχιση της χορήγησης φαρμάκων τοις μετρητοίς στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ θα προτείνει σήμερα κατά την έκτακτη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) ο πρόεδρος κ. Κώστας Λουράντος, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες η απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων.

Στο μεταξύ, στον χορό των κινητοποιήσεων απειλεί ότι θα μπει και η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, η οποία διεκδικεί τους απλήρωτους λογαριασμούς του 2011 καθώς και τα χρέη του 2012.

Η καταβολή του ποσού των 90 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε επιδώσει στον πρόεδρο του ΠΦΣ, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος κατά τη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα, δεν έκαμψε τους φαρμακοποιούς, που διεκδικούν το σύνολο των οφειλομένων τους προκειμένου να επαναφέρουν την πίστωση στα φάρμακα.

Οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών και οι ασφυκτικές οικονομικές επιπτώσεις που αυτές συνεπάγονται για τους Έλληνες ασθενείς συζητήθηκαν χθες στο υπουργείο Εργασίας στη διάρκεια σύσκεψης όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας κ. Χρήστος Κίττας, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Γεράσιμος Βουδούρης και οι διοικητές τεσσάρων ασφαλιστικών φορέων που έχουν ενταχθεί στο νέο ενιαίο Ταμείο. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος ενημέρωσε ότι έως τις 15 Ιουνίου θα έχουν εξασφαλιστεί επιπλέον 132 εκατ. ευρώ για τους φαρμακοποιούς. Από την πλευρά του ο κ. Βουδούρης δεσμεύτηκε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα καταβάλλει 40 εκατ. ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία προκειμένου αυτά να καταβληθούν για την προμήθεια των ακριβών φαρμάκων που προορίζονται για τις βαριές παθήσεις.

Κατά πληροφορίες, αναφέρει το protothema.gr, οι διοικητές των Ταμείων έθεσαν το οικονομικό πρόβλημα χωρίς περιστροφές στους υπηρεσιακούς υπουργούς, με ορισμένους εξ αυτών μάλιστα να θέτουν ουσιαστικά το δίλημμα «φάρμακα ή συντάξεις;». Ενδεικτικό της κατάστασης που παρατέθηκε είναι τα αποθεματικά του ΙΚΑ, τα οποία κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους είναι μειωμένα κατά 10% – 15% εξ’ αιτίας των λιγότερων εισφορών. Δραματική μείωση καταγράφεται όμως και στον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ, τουλάχιστον κατά 500 εκατ. ευρώ.

Τα συσσωρευμένα χρέη του ΕΟΠΥΥ προσεγγίζουν με βάση την έκθεση του υπουργείου Οικονομικών τα 3,5 δις ευρώ. Πιο αναλυτικά, ο ΕΟΠΥΥ οφείλει 570 εκατ. ευρώ στους γιατρούς, 536 εκατ. ευρώ σε διαγνωστικά κέντρα – ιδιωτικές κλινικές, 500 εκατ. σε ιατροφαρμακευτικό υλικό, περίπου 500 εκατ ευρώ στους φαρμακοποιούς και το υπόλοιπο ποσό στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>