«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα επιμείνω στο ερώτημα του συναδέλφου ΕΙΜΑΙ πολύ θυμωμένος με την υποκριτική δικαιοσύνη ; Η δήλωση της Εθνικής Τράπεζας δεν είναι υπονομευτική και προδοτική;;; ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Καλησπέρα σας από ΖΕΙΔΩΡΟΝ 

Μόνο ποιους να ψηφίσουμε δεν μας λέει η έκθεση – “προκήρυξη” της Εθνικής Τράπεζας

Πριν τις εκλογές της 6ης Μαϊου δεν υπήρχε ο κίνδυνος της εξόδου από το ευρό;

 

Το ‘χουμε γράψει αρκετές φορές πως μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα ακούσουμε και θα δούμε παπάδες στο πλαίσιο τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού ώστε να του υφαρπάξουν ξανά την ψήφο.

Θα επιστρατεύσουν κάθε είδους επαϊοντες και μη για να πετύχουν το στόχο τους όσο βλέπουν ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να πείσουν ούτε τα στελέχη των κομμάτων τους.

Είδαμε μέχρι τώρα τη Λαγκάρντ,τη Μέρκελ,το Σόιμπλε,το non paper του Παπαδήμου και λοιπούς καπαδόκες να παρεμβαίνουν ξεδιάντροπα στην προεκλογική μάχη υπέρ των μνημονιακών κομμάτων.

Σήμερα είχε σειρά η Εθνική Τράπεζα να παίξει το ρόλο του τρομοκράτη επεξηγώντας στους αδαείς Ελληνες πολίτες πιο είναι το συμφέρον τους,τι πρέπει να πράξουν ουσιαστικά την Κυριακή στην κάλπη.

Με έκθεσή της μας εξηγεί τι θα πάθουμε αν τυχόν η Ελλάδα βγει από το ευρώ!!!!

Κακομοίρη Ελληνα έτσι και δεν ψηφίσεις Σαμαρά και Βενιζέλο κοίτα τι θα πάθεις:

*μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος τουλάχιστον κατά 55% σε ευρώ (από 19.400 το 2011 ςε 8.700 μετά τη μετάβαςη ςτο νέο νόμισμα.) *υποτίμηση του νέου νομίσματος (σε ονομαστικούς όρους 65%) *ύφεση που θα εκτιναχθεί στο 22% (συν τη μείωση ΑΕΠ κατά 14,3% την περίοδο 2009-2011) *η ανεργία θα φτάσει σε ύψη ρεκόρ στο 34%.

Συνεχίζουν όμως οι συντάκτες της έκθεσης-“προκήρυξης”:

*τυχόν έξοδος από το ευρώ θα προκαλούσε δυσκολίες πρόσβασης σε συνάλλαγμα. Ως εκ τούτου, η χώρα θα αθετούσε το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεών της προς τους δανειστές (325 δισ. ευρώ), με προφανείς δυσμενείς επιδράσεις σε διακρατικό επίπεδο και στις συναλλαγές των ελληνικών επιχειρήσεων με το εξωτερικό.

Ως εκ τούτου, θα υπήρχε σημαντική υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και δυσκολία πρόσβασης σε βασικά αγαθά, ιδιαίτερα σε καύσιμα και αναγκαίες πρώτες ύλες.

 

Λοιπόν επειδή εμείς δεν είμαστε οικονομολόγοι αλλά ούτε και “τρομοκράτες” ρωτάμε απλά:

Πριν τις εκλογές της 6ης Μαϊου δεν υπήρχε ο κίνδυνος της εξόδου από το ευρό;γιατί τώρα η δημοσίευση; Κυρίες και Κύριοι το ξέρουμε και το ξέρετε πως τίποτα δεν άλλαξε στα οικονομικά δεδομένα της χώρας όχι μόνο πριν και μετά τις εκλογές αλλά και πριν ακόμα την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου άρα η δημοσίευση σήμερα της συγκεκριμένης έκθεσης έγινε σκόπιμα για να επηρεάσει το εκλογικό σώμα.Αλλωστε τα παπαγαλάκια των 8 ουρλιάζοντας σχεδόν το απέδειξαν περίτρανα.

 

Εκείνο που δεν καταλαβαίνετε όσοι επιδίδεστε στο σπορ της τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού είναι το εξής απλό:Τα 2 περίπου εκατομμύρια άνεργοι (υπολογίζουμε και τους ελεύθερους επαγγελματίες) δεν έχουν να χάσουν τίποτα άλλο πια.Το ίδιο ισχύει και για όσους εργάζονται μεν αλλά δεν πληρώνονται ή παίρνουν 300 και 400 ευρό.Οσο για τα αγαθά δεν πάτε μια βόλτα από τα μαγαζιά να δείτε πόσα αγοράζουμε τώρα που είμαστε στο ευρό; Γνωρίζετε κύριοι πως τα φάρμακα που γράφουν οι γιατροί του ΕΟΠΥ δεν τα χορηγούν τα φαρμακεία αν δεν πληρώσουμε;Μέχρι και την περίθαλψή μας χάσαμε κι ας την έχουμε πληρωμένη 35 χρόνια τώρα!Ο βρεγμένος λένε τη βροχή δεν τη φοβάται!

 

Ομως η συγκεκριμένη έκθεση -“προκήρυξη” της Εθνικής Τράπεζας αν δεχτούμε πως ισχύει έστω και μία στο εκατομμύριο απλά ξεβρακώνει όσους κυβερνούσαν αυτή τη χώρα 38 χρόνια τώρα.Αν την έχουν φτάσει σ’ αυτό το σημείο να τη χαίρονται,εμείς όμως δεν θα πάρουμε.

Και κάτι για την τυφλή Δικαιοσύνη που κυνήγαγε τους bloggers που γράφανε για ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας:Η συγκεκριμένη έκθεση -“προκήρυξη” με όσα λέει ως εκτιμήσεις ειδικών,στο συγκεκριμένο χρόνο που δημοσιεύεται δεν παραβιάζει κανένα νόμο;

 

Διαβάστε εδώ  <http://www.nbg.gr/wps/wcm/connect/37dad0804b6c2758a7bcaf277c464667/Dilemma_v20_%CE%91%CE%A4.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=37dad0804b6c2758a7bcaf277c464667> ολόκληρη την  έκθεση -“προκήρυξη” της Εθνικής Τράπεζας http://zeidoron.blogspot.com/2012/05/blog-post_5639.html

http://zeidoron.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>