«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΥΚΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Ο Λύκος σ’ έχει στη σπηλιά και σου μασάει το πόδι.  Και λέει:

“Καλέ, μην βγαίνεις έξω…  Αν μείνεις μαζί μου θα σου φάω μόνο τό’να πόδι.  Εξω, στα σίγουρα ξέρω, η αρκούδα θα σου φάει και τα δυο.   Άσε που θα μου κρυώσεις εκεί έξω.”

Οι εσωτερικοί  Μνημονιακοί Λύκοι έχουν φορέσει τώρα την προβιά του “αντιμνημονιακού προβάτου” και  παριστάνουν τους “πατριώτες” και τους πονόψυχους…   Και λένε παντού ότ’ είναι διατεθειμένοι να “επαναδιαπραγματευθούν” τους όρους των Μνημονιακών σου αλυσίδων!

Απ’ την άλλη, οι Λύκοι αυτοι (και τα διαφορα αφεντικά τους απ’ έξω), συνέχεια μας απειλούν!  Αλλα, οταν ξεκουμπιστούμε απ’ τη σπηλιά, τ’ αφεντικά τους θα τα δούμε να τρέχουνε να μας “σώσουν” πιο πολύ: 

“Καλέ τόσο πολύ σου πονάει σαν στο μασάμε;  Σοβαρά;  Μα δεν το εννοούσαμε!  Ηταν οι (μνημονιακες) αλυσιδούλες λίγο σφικτές; Να βάλουμε και λίγο Σαμαρείτικο αναισθητικό τότε.”

——————————–

Σαν οι Λυκο-Δήμιοι μας “απειλούν” ότι θα μας “πετάξουν έξω”, ας τους πούμε “στο καλό κι’ ευχαριστούμε…” “Κάλιο να κινδυνεύσω και τα δυο, παρά στο τώρα να χάσω το’να”.

Μιας ωρας Ελευθερη ζωη. καθαριζει το μυαλο (και βρίσκει το δρόμο).

Επειδή πάντα (όπως έλεγε κι’ η γιαγιά μας): “Έχει ο Θεός” (πολλά να δώσει, είτε λέγονται ευρώ, δραχμές η φακές!)

————————————–

Καλέ, τι έκπληξη!  Η λυκο-συμμαχία με Ε.Ε. (και Ευρώ) δεν έγινε για το καλό μας;;; 

(Και τόσο που τη χρειαζόμαστε.)

————————————–

Και πού’σε πατριώτη…

Τα “Λυκοφιλα” Κανάλια σου βάζουν ιδέες ν’ανησυχείς γι’ “αρκούδες”…

Μη σκέφτεσε πολύ.  Δες πλατιά (με τη καρδια) και αναπνευσε για τώρα.  Διάλεξε και Ψήφισε Ελλάδα … 

(άσε που όλος ο κόσμος με αγωνια περιμένει το μεγάλο σου ΟΧΙ)

Πρώτα να καταργηθεί η απρεπής Λυκοφιλη (μνημονιακή) Διαθήκη της Πατρίδας σου (που κάτι προδότες “αδιάβαστα” υπόγραψαν για σένα.)

Και μετά, να πιστέψεις οτι η καθαρή Αλήθεια θα φέρει τη Κάθαρση και την Ανάσταση.

=======

Αλλιώς, σε 50 χρονια , το εγγονι σου ισως διαβάσει σ’ ένα απαγορευμένο ξενογλωσσο βιβλίο: Το 2012, οι τελευταίοι Έλληνες πούλησαν τη Πατρίδα τους για ένα πινάκιον φακής.

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>