«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπα; Γίνονται τέτοια πράγματα; Αποκαλύπτεται ότι η διαβουκόληση για τους Σέρβους οργανώθηκε από την Γερμανία

ICTY: Ποιος κατέστρεψε τα στοιχεία της εμπορίας οργάνων στο Κοσσυφοπέδιο;

Μεταφράστηκε από τον Τζαντ

Κρίσιμα στοιχεία για την εμπορία οργάνων που ασκήθηκε κατά των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου είχαν συλλεχθεί από το ICTY. Καταστράφηκαν κατόπιν εντολής της Κάρλα Ντελ Πόντε, όταν ήταν Γενικός Εισαγγελέας. Έτσι υποστηρίζει το γραφείο του διαδόχου της, Σερζ Μπράμερτζ. Η Κάρλα ντελ Πόντε είχε βοηθήσει, ωστόσο, να αποκαλυφθεί το έγκλημα, στο βιβλίο της που δημοσιεύθηκε το 2008.

 https://filopatria.files.wordpress.com/2012/05/9782350871004fs.gif

Σε μια συνέντευξη αυτή την εβδομάδα με την εβδομαδιαία Σερβική Nedeljnik, η Κάρλα ντελ Πόντε ισχυρίζεται ότι η έρευνα που ήθελε να διεξάγει για το εμπόριο οργάνων που αποδίδεται στον ΑΣΚ, είχε «μπλοκαριστεί» από το ΝΑΤΟ. Λυπήθηκε την “έλλειψη πολιτικής βούλησης” για να προχωρήσουμε σε αυτό το θέμα.

Ξαναβρείτε το φάκελο:

Εμπορία οργάνων του ΑΣΚ: «Στο Κοσσυφοπέδιο, όλοι γνωρίζουν”

Η Κάρλα ντελ Πόντε αναφέρει συγκεκριμένα ότι “πολλές πιέσεις” την εμπόδισαν από την εκκίνηση έρευνας, το 2004, βάσει της έκθεσης που αναφέρεται ήδη στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο περίφημο «Κίτρινο Σπίτι». Επιβεβαιώνει ότι η καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων διατάχθηκε εν αγνοία της.

Ωστόσο, το γραφείο του, Σερζ Σερζ Μπράμερτζ, του Γενικού Εισαγγελέα του ICTY ο οποίος διαδέχτηκε την Κάρλα ντελ Πόντε, είπε ότι ουσιαστικές αποδείξεις που οι ανακριτές του δικαστηρίου είχαν συγκεντρώσει το 2005 έχουν καταστραφεί, με τη συγκατάθεση της Κάρλα ντελ Πόντε . «Ο Εισαγγελέας Μπράμερτζ εκτιμά ότι η απόφαση για την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων ήταν ένα λάθος, αλλά δεν μπορεί να σχολιάσει την εσωτερική απόφαση του δικαστηρίου.”

Ο εισαγγελέας της Σερβίας για εγκλήματα πολέμου, Βλάντιμιρ Βούξεβιτς, δήλωσε ότι είχε ζητήσει από τους υπαλλήλους του ICTY τους λόγους για αυτή την καταστροφή, και του είχαν πει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το “κίτρινο σπίτι”, αλλά επίσης τη Σρεμπρένιτσα είχαν καταστραφεί “σύμφωνα με την συνηθισμένη διαδικασία”.

Ρητορικά ερωτήματα

Έκανα μια έρευνα στο γκούγκλ απλά για να επιβεβαιώσω τις υποψίες μου. Και ο Ελληνικός Ποινικός Κώδικας προβλέπει όχι μόνο ποινές για αυτούς που καταστρέφουν αποδεικτικά στοιχεία αλλά και ποινές για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Να παρακαλάνε λοιπόν όσοι είχαν και έχουν ενεργό μέρος στην δαιμονοποίηση των Σέρβων και την συγκάλυψη των εγκλημάτων που τελέστηκαν εναντίον τους να μην αλλάξει τίποτα στο δικαστήριο- μαϊμού που μπορεί και καταδικάζει κατά παραγγελία συμμοριών μόνο όσους θέλει και με χαλκευμένα στοιχεία.

filopatria.files.wordpress.com/

cristina simelas@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>