«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η τελευταία εργολαβία!!

 Κομανέτσι Σαμαράς! Προδότης που κρυβότανε πίσω από τον Παπανδρέου! Δυο συμμαθητές με μίσος για την Ελλάδα! Και ο Ελληνικός λαός ετοιμάζετε να κάνει ολέθριο λάθος, να τον κάνει πρωθυπουργό! Άραγε γιατί οι Έλληνες αυτοκτονούν;;; Ο ένας προδότης ο Παπανδρέου ανέλαβε να διαλύσει τον ιστό της χώρας και ο άλλος ο Σαμαράς να την παραδώσει στους κατακτητές!  Οι κατακτητές, δανειστές, τοκογλύφοι έχουν και το κρυφό χαρτί τον ποιο μεγάλο προδότη, τι είπα ότι δεν πρόκειται να αφήσει την χώρα ακυβέρνητη για τρίτη εκλογική αναμέτρηση, καλό ακούγετε αλλά από ποιον; Απο τον Κουβέλη που μάζεψε όλους τους πουλημένους από όλα τα κόμματα και κυρίως από το ΠΑΣΟΚ! Το σχέδιο καλά κρατεί εμείς θα το φάμε;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Και ξαφνικά εκεί που χθες το βράδυ είχαμε κοιμηθεί με … πρωθυπουργό τον Αλέξη,απόψε το βράδυ θα ονειρευτούμε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα,με πρωθυπουργό όμως τον Κομανέτση !!!

Ποιος το λέει αυτό;

Μα οι εργολαβικές δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου.

Η διαπλοκή με ότι μέσα διαθέτει, παίζει τα ρέστα της, την τελευταία Κυριακή που επιτρέπεται η δημοσίευση των δημοσκοπήσεων.

Και ο Κομανέτσης έχοντας την τελευταία εβδομάδα να επιδείξει μόνο την επιστροφή της Ντόρας και την αποστασία – διάλυση του ΛΑΟΣ,καθώς και μεταγραφές τύπου Ανατολάκη και Γερολυμάτου,αναδεικνύεται σε κυρίαρχο του παιχνιδιού!!!

Φροντίζουν γι αυτό η Rass και η ΑLCO που σύμφωνα με το Νίκο (image maker του Άκη Τσοχατζόπουλου) εκτελούν βάση συμβολαίου στημένες δημοσκοπήσεις.

Επίσης η MARC του Γεράκη για λογαριασμό του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα,η rass για λογαριασμό του προέδρου Μαρινάκη (δωράκι για την κολλητή του Ντόρα,τώρα που γύρισε στο κόμμα),η θρυλική mrb του Δ.Μαύρου (που δεν ξέρω αν ποτέ έχει βγάλει αρνητική δημοσκόπηση για τη ΝΔ) για λογαριασμό του Νίκου,και τέλος και πέρα απ’ όλες η KAPPA RESEARCH,που παραλίγο να δώσει κι αυτοδυναμία στο Σαμαρά,για λογαριασμό του Ψυχάρη,που όπως κάθε καλός πατέρας φροντίζει για το καλό του γιου του και του ίδιου ως μετόχου του MEGA και του ΔΟΛ…

Από επιστημονικής απόψεως,αυτές οι εταιρείες συνηθίζουν να μην πιάνουν ούτε το…λήγοντα στα νούμερα των δημοσκοπήσεων,δημοσιεύοντας συνήθως άσχετα νούμερα,στα μέτρα του πελάτη.Κι επειδή καμία δεν κάνει αναγωγή στους αναποφάσιστους,όταν στο τέλος τα νούμερα τους έρχονται ”ανάποδα”, λένε  ότι ”οι αναποφάσιστοι ψήφισαν αλλιώς”.!!!

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ακόμα και η πιο νεοδημοκρατική εφημερίδα,ο Ελεύθερος Τύπος,δημοσιεύει δημοσκόπηση με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ισόπαλους!!

Με αυτό λοιπόν το μπαράζ,των πολύ ευνο’ι’κων δημοσκοπήσεων για τη ΝΔ,θεωρούν οι νταβατζήδες ότι θα επηρεάσουν και θα χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη,δημιουργώντας ρεύμα υπέρ του Σαμαρά.Ξεχνούν όμως,ότι σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις που έπραξαν το ίδιο,έσπασαν τα μούτρα τους.

Μην τσιμπάτε λοιπόν…!!

μ.ν.

http://blackmailmagazine.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>