«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το μεγάλο κόλπο: Πως όλοι μαζί σώσαμε τη Γερμανία από χρεοκοπία!

Θα παρουσιάσω ένα παράδειγμα κατανοητό για να το καταλάβει και ο ποιο απλός άνθρωπος!

Ένας πατέρας ακούει ότι αφού έκανε το παιδί του είναι υποχρεωμένος να το προστατεύει!

( Ενώσει δυο Γερμανιών η Ελλάδα βοήθησε κάνοντας την πάπια στον αθέμιτο ανταγωνισμό της Γερμανίας ΣΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ κ.α!)

Όταν το παιδί είναι ανήλικο καλά, μετά το ρεμάλι που έγινε ενήλικος έχει τις ίδιες απαιτήσεις από τους γονείς, πάλι οι γονείς προσφέρουν τα πάντα στο παιδί τους! Του γράφουν ότι έχουν και δεν έχουν και ένα πρωί το παιδί αχάριστο (Γερμανία) λέει στους γονείς ξέρετε άντε στο διάολο και παρατάτε με ήσυχο και τους πετά στον δρόμο λέγοντας τους ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέσει μαζί τους!

Εδώ είναι και το παράδοξο και ανατριχιαστικό ναι μεν δεν θέλει σχέσεις με τους γονείς του αλλά τα πλούσια περιουσιακά στοιχεία δεν τους τα επιστρέφει!

Τα οφέλη τα θέλει τους γονείς του όχι!

Αυτή είναι απλοϊκά και η συμπεριφορά της (Γερμανίας) με το μεγαλο ποσοστό του λαού της απέναντι στην Ελλαδα!

Η βρόμικη και πρόστυχη Γερμανία! Το αποκορύφωμα της αχαριστίας από ένα λαό που θεωρεί τον εαυτό του Ευρωπαίο!!!

Ο Σόιμπλε μπλοκάρει την επόμενη δόση!

Βερολίνο: Συνέλαβαν Γερμανίδα για την φιλοελληνική της ομπρέλα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Post Πέμπτη, 24 Μαϊ 2012 21:27

Με τι μηχανισμό η Γερμανία μετέφερε το ρίσκο των δανείων της από την περιφέρεια του ευρώ σε ολόκληρη την ευρωζώνη;

Πρόκειται για κόλπο γκρόσο που μας το εξηγούν οι οικονομικοί συντάκτες του Bloomberg ξεκινώντας από την βασική αρχή ότι ανεύθυνοι δανειζόμενοι (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία κοκ) μπορούν να υπάρξουν μόνο αν υπάρχουν και ανεύθυνοι δανειστές. Προφανές; Ίσως… Μέχρι το Δεκέμβρη του 2009 όμως, ακριβώς πριν την ευρωπαϊκή κρίση δηλαδή, η Γερμανία εκμεταλλευόμενη χαλαρούς κανόνες δανεισμού της ευρωζώνης (τυχαίο; Δεν νομίζω…) είχε δανείσει σε Ελλάδα, Ιταλία Ιρλανδία Πορτογαλία και Ισπανία περισσότερα χρήματα από το συνολικό κεφάλαιο των γερμανικών τραπεζών! Είχε μαζέψει χρέος δηλαδή από την περιφέρεια του ευρώ, ύψους $704 δις συνολικά… Όταν η φούσκα έσκασε και αναγκάστηκε να επέμβει η ΕΚΤ για να σώσει τις χώρες αυτές, έδωσε την δυνατότητα στις γερμανικές τράπεζες να φέρουν πίσω τα λεφτά τους στη Γερμανία. Διασώθηκαν πρακτικά δηλαδή οι γερμανικές τράπεζες και αυτό έγινε ΑΥΤΟΜΑΤΑ, θεσμικά χωρίς να χρειαστεί πολιτική απόφαση όπως με τα πακέτα διάσωσης της Ελλάδας. Ως εδώ λίγο πολύ γνωστά. Όταν οι γερμανικές τράπεζες αποσύρθηκαν από την Ελλάδα, οι άλλες κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης αντιστάθμισαν αυτές τις εκροές χρήματος με δάνεια προς την Τράπεζα της Ελλάδος ώστε να διατηρηθεί το ευρώ σταθερό. Αυτά τα δάνεια εμφανίστηκαν στους ισολογισμούς της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας ως απαιτήσεις προς την ευρωζώνη. Προσέξτε τώρα… Σε αντίθεση με τις απαιτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών, οι απαιτήσεις της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας είναι ΜΕΡΙΚΩΣ μόνο ευθύνη της Γερμανίας. Δηλαδή αν η Ελλάδα προχωρούσε σε στάση πληρωμών για παράδειγμα, οι ζημίες θα διαμοιράζονταν μεταξύ ΟΛΩΝ των χωρών του ευρώ, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής της κάθε χώρας στην ΕΚΤ! Πρακτικά; Η Γερμανία που ήταν εκτεθειμένη κατά εκατοντάδες δις ευρώ στην περιφέρεια του ευρώ θα είχε μερίδιο στις απώλειες μόλις 28% και όχι όλο το ποσό! Σε δυο χρόνια, η Γερμανία μετέφερε το ρίσκο των δανείων της στους φορολογούμενους ολόκληρης της ευρωζώνης! Η ανάλυση του Bloomberg υπολογίζει χοντρικά πόσο ωφελήθηκε η Γερμανία από την λειτουργία των ευρωμηχανισμών διάσωσης. Εάν κρίνει κανείς από τα χρήματα που κατάφεραν να επαναπατριστούν από τις γερμανικές τράπεζες μέσα στην κρίση, μιλάμε για τουλάχιστον 300 δις ευρώ! Όλα μαζί τα πακέτα «διάσωσης» της Ελλάδας φτάνουν τα… 340 δις ευρώ από τα οποία το Βερολίνο βάζει μόλις… 15 δις. Είναι σύμπτωση που όσα χρεωθήκαμε εμείς, γλύτωσε η Γερμανία; Τελικά ποιος πρέπει να πει και ευχαριστώ για τη διάσωση των τραπεζών του και του χρέους του;

 kentrinews

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>