«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Που πας;


Θυμάμαι που μας έλεγαν οι παλιοί, για το σταυροδρόμι που έπρεπε να διαλέξεις, την καλοπέραση ή την σύνεση, την κακία ή την καλοσύνη, την γνώση ή τον ζαμανφουτισμό.

Από την σημερινή γενιά λείπουν οι σοφοί, η ποιότητα στην σκέψη και στις απαιτήσεις.

Η εξέλιξη με τον ανεξέλεγκτο τρόπο που επιβλήθηκε έφαγε και ότι καλό υπήρχε, γιατί πάντα σε κάθε γενιά υπήρχαν και οι σοφοί και τα βδελύγματα.

Δυστυχώς έμειναν μόνο τα βδελύγματα. Επικράτησαν τα ετοιμοπαράδοτα κόμματα σε φωτοτυπία και σε τιμή ευκαιρίας Σωτήρες!

Δεν μπορώ να καταλάβω σήμερα, γιατί σε κάθε μας απόφαση είμαστε ισοπεδωτικοί; Γιατί διαλέγουμε και ψηφίζουμε από συνήθεια ή μετρώντας το προσωπικό συμφέρον! Και μετά βρίζουμε και φωνάζουμε ότι φταίνε οι άλλοι! Γιατί πρέπει να γκρεμίζουμε μαζί με το σαθρό και το καλό, γιατί εφαρμόζουμε πονάει δόντι κόβουμε κεφάλι;

Παίρνω σαν παράδειγμα τα κόμματα, ποιος θα μου πει ότι μέσα σε όλα τα κόμματα από την δεξιά μέχρι την αριστερά δεν υπάρχουν άνθρωποι που είναι σοβαροί στην σκέψη στις αποφάσεις τους, δημοκράτες!

 Γιατί λοιπόν δεν κάνουμε το αυτονόητο μέσα από τον πολιτικό χώρο που έχουμε ενταχθεί, ή γιατί αφού δεν μας εκφράζει  ο πολιτικός χώρος που είμαστε δεν κάνουμε βήματα με σκέψη και ελεγχόμενα με σύνεση , αλλά κάνουμε πολιτικό σάλτο αυτοκτονίας προς το άγνωστο; Γιατί δεν αγωνιζόμαστε να βελτιώσουμε τα άτομα και τις πρακτικές στο χώρο που ανήκουμε και πάμε σε άλλο μαγαζί με άγνωστα εμπορεύματα;

Συμφωνώ ότι οι ηγεσίες  της σημερινής κεντροδεξιάς είναι πουλημένοι ψυχή και σώματι στο διάολο, αλλά και στην άλλη πλευρά πως είσαι βέβαιος ότι υπάρχει αυτό που σε έδιωξε από τον πολιτικό χώρο που είχες ενταχθεί σαν αληθινός δημοκράτης.

Εδώ φαίνεται και η ευθύνη ή ανευθυνότητα του καθενός ξεχωριστά. Όλα τα κόμματα από την αρχή της σύστασης τους είναι λάθος,  λάθος καταστατικά διακηρύξεις, δεν εφαρμόζεται η πιστή εφαρμογή των καταστατικών, με αυτόν τον τρόπο ενώ βλέπεις αρχικά να υπάρχουν άτομα υγειά σκεπτόμενα, βλέπεις απαθείς να αρχίζουν καταβροχθίζονται από τα τέρατα και αυτό το επιτρέπουμε εμείς  ο καθένας ξεχωριστά, που δεν έχουμε δική μας κρίση ή την αίσθηση των πολιτικών μας ευθυνών,  αλλά παρασυρόμαστε από τις Κασσάνδρες που υπάρχουν και παραμονεύουν σε κάθε πολιτικό χώρο!

Σε τι διαφέρει ένας κεντροδεξιός πατριώτης από ένα κεντροαριστερό πατριώτη;

Διαφέρουν στον τρόπο που βλέπει ο καθένας την πατρίδα του; Όχι.  Και οι δυο θέλουν την πατρίδα τους ελεύθερη και όμως κάνουν τελείως διαφορετικά πράγματα για να το επιτύχουν και αυτό γίνετε διότι δεν έχει ποιότητα η σκέψη τους, έχει τον μιμητισμό, έχει τον εγωισμό του εγώ, έχει την βιασύνη για το αποτέλεσμα,  με αποτέλεσμα να γινόμαστε ψηφοφόροι γυρολόγοι σε πολιτικές εκθέσεις ή  πολιτικά γκαλερί!

Σήμερα στην κατάσταση που βρίσκετε η πατρίδα μας, βλέπεις υποτίθεται σοβαρούς σκεπτόμενους πολίτες να κάνουν πολιτικό σάλτο μορτάλε, γιατί δεν αγωνιζόμαστε να βελτιώσουμε με απαίτηση τα καταστατικά του πολιτικού μας χώρου , να κρατήσουμε τα πετυχημένα και να πετάξουμε τα αποτυχημένα; Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τα σάπια ουρανοκατέβατα άτομα που υποσκέλισαν τα άτομα που δούλεψαν με θυσίες για ένα καλύτερο και δημοκρατικό πολιτικό χώρο. Με τέτοιες ενέργειες σε δύσκολες στιγμές θα μπορούν; να συνεργαστούν ποιοτικά οι διάφοροι πολιτικοί χώροι που σχηματίζονται βεβιασμένα με ανεμομαζέματα  κάτω από συνθήκες εθνικής ανάγκης;

Ποιος μας λέει ότι ένας πολιτικός χώρος που απέτυχε  δεν μπορεί να βελτιωθεί; Ποιος μας λέει ότι ένας χώρος που μαζεύει όλους τους αποτυχημένους ή δυσαρεστημένους δεν θα είναι μια σκέτη αποτυχία αφού θα είναι μαζί τελείως διαφορετικές γνώμες, που σημαίνει δουλειές του ποδαριού!

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που μας υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά και αυτό δεν το ξέρουμε αν μπορεί να το κάνει, αν έχει τους κατάλληλους ανθρώπους, αν το πιστεύει, ενώ στα εθνικά θέματα είναι από εχθρικός έως εφιάλτης, ότι πρέπει να του δοθεί  η δυνατότητα για εξουσία; Και άντε να τον δοκιμάσεις,  αλλά όχι όταν η χώρα βρίσκετε στο ποιο επικίνδυνο σταυροδρόμι της ύπαρξής της. Το ποιο επικίνδυνο πολιτικό ρίσκο είναι να δόσεις την εξουσία σε ένα πολιτικό χώρο που απαρτίζετε από συνιστώσες, που σε περίπτωση εξουσίας  η μια συνιστώσα της άκρας αριστεράς θα σφάζετε με την συνιστώσα της άκρας δεξιάς!  Ένας πολιτικός χώρος που θα πάρει την εξουσία ή οι πολιτικοί χώροι που θα απαρτίζουν  την ανάληψη της εξουσίας ,θα πρέπει να έχουν μεν πλουραλισμό, διαφορετικότητα,  αλλά σε επιμέρους θέματα, σε κρίσιμα θέματα και κυρίως εθνικά θα πρέπει να συνυπάρχουν αρμονικά για τον ίδιο στόχο! Αυτή τη στιγμή γίνετε το έλα να δεις και φύγε να γλυτώσεις! Έχουν φανερωθεί πολιτικοί χώροι που θέλουν να υπάρξουν σαν εθνικό σύνολο, που να μπορούν να εκφράσουν τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά σαν ένα  πολιτικό κομματικό σύνολο,  αλλά  βρίσκονται στην οργάνωσή τους!

Στο δια ταύτα η κεντροδεξιά και η κεντροαριστερά οφείλουν να ανατρέψουν και να βελτιώσουν τα του οίκου τους πετώντας την αποδεδειγμένη σαβούρα, τα βαρίδια, τα βδελύγματα.

Αντί αυτού βλέπεις την ΝΔ το ΠΑΣΟΚ να μαζεύουν  ξανά τα σκατά  για να διεκδικήσουν ένα κομμάτι από τον αντίπαλο, να κρατήσουν την καρέκλα,  χωρίς να μετράνε το τίμημα για την εξουσία και το φρικιαστικό αποτέλεσμα.

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στην φιλοσοφική σφαίρα  με τις σημερινές πολιτικές συνθήκες και το μόνο που μπορεί να ανασυγκροτήσει στην παραπάνω βάση  για τους μελλοντικούς πολίτες είναι μια,  να ξαναγεννηθεί εκ βάθρων! Αυτό  μπορεί να το επιτύχει μόνο μια λαϊκή επανάσταση με συγκεκριμένους στόχους, για να μην χάσει τον έλεγχο και εκτραπεί σε εμφύλιο. Οι στόχοι μιας λαϊκής επανάστασης θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι σε πρώτη φάση μέχρι την επιτυχία τους, παράδειγμα ένας στόχος σοβαρός είναι η εφαρμογή της απλής αναλογικής, δυο η αναθεώρηση του συντάγματος με καθολική συμμετοχή όλου του Ελληνισμού, τρία η άμεση έως ακαριαία δυνάμωσης της εθνικής άμυνας με  ντόπια παραγωγή οπλικών συστημάτων, τέσσερα στάση πάσης φύσεως πληρωμής του εξωτερικού και εσωτερικού χρέους έως τον πλήρη έλεγχο των αληθινών υποχρεώσεων μας, με ακύρωση όλων των μνημονίων και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, πέντε  η παραδειγματική τιμωρία όλων μα όλων με δίκαιο και πολιτισμένο τρόπο που θα μας τον παρέχει ένα αναθεωρημένο σύνταγμα, με αφαίρεση όλων τον οικονομικών και πολιτικών δικαιωμάτων από τον ένοχο με απαγόρευση από την χώρα και να αφεθεί ελεύθερος στην χλεύη του Ελληνικού λαού!

Άρα, καταλήγω ότι σήμερα δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που μπορεί να εκπροσωπήσει μόνος του αλλά και σε συνεργασίες το πρόβλημα της Ελλάδος, τι μας μένει, η λαϊκή επανάσταση ως μοναδική λύση,  το εκφράστηκαν από αρχαιοτάτων χρόνων από την τέφρα έρχεται η αναγέννηση, όλα αυτά τα πολιτικά μολυσμένα κόμματα με τα παρακλάδια που γέννησαν, πρέπει να πεθάνουν! Με τις σημερινές συνθήκες υπάρχουν υγιείς φωνές, αλλά δεν θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τίποτα γιατί πνίγονται μέσα στα υπάρχων πολιτικά βοθρολύματα.

Άρα που πας ; Μόνο σε μια καθαρή λαϊκή επανάσταση μπορείς να πας, με ότι αυτό συνεπάγεται!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>