«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ…ΛΟΓΙΑ

Το κείμενο εστάλη από φίλο του ιστολογίου μας, με την “απαίτηση” να δημοσιευτεί, και τον ευχαριστούμε πολύ!!!

ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ…ΛΟΓΙΑ από ανεύθυνους πολιτικούς που συνωστίζονται στα παράθυρα.

Αφού έσπρωξαν τη χώρα όχι απλώς στο χείλος της καταστροφής αλλά στην απόλυτη ένδεια, με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, θέλουν πάλι να την σώσουν με τα τα ίδια μέσα.

Οι πολιτικοί μας σκοτώνονται μεταξύ τους με ένα ψευδεπίγραφο ερώτημα.

Είναι, όμως, το πραγματικό διακύβευμα “μέσα ή έξω από το μνημόνιο”;

Όχι βέβαια, είτε μέσα είτε έξω, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι είναι το ίδιο, η απόλυτη καταστροφή της Ελλάδας και όχι μόνο οικονομικά. Μάς έφεραν έως εδώ για να αρπάξουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί.

Ποια θα ήταν η λύση;

Μία μόνο…

Εάν οι πολιτικοί μας είχαν αποφασίσει να δουλέψουν πραγματικά, θα έφευγαν από τα παράθυρα και θα έτρεχαν σε ολόκληρη τη χώρα, ξεσηκώνοντας τους πολίτες να δουλέψουν. 

Είναι απόλυτη ανάγκη η χώρα να αρχίσει να παράγει, οι αγρότες να ξανακαλλιεργήσουν τη γη που την εγκατέλειψαν όταν πήραν τις επιδοτήσεις, οι κτηνοτρόφοι να ξαναφτιάξουν τα κοπάδια τους, οι βιομηχανίες πουλερικών να ξαναστηθούν, οι ψαράδες να κάνουν σωστή διαχείρηση του θαλάσσιου πλούτου, οι μικρές βιομηχανίες να ξεκινήσουν άμεσα χωρίς φορολογία για μερικά χρόνια και το σπουδαιότερο, το κράτος να στηρίξει τα ελληνικά προϊόντα με φορολογία στις εισαγωγές τροφίμων ώστε τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν ανταγωνιστικά.

Εάν, αντί για λόγια, είχαμε ξεκινήσει μία τέτοια προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε τα μούτρα να ζητήσουμε από τους εταίρους μας να συμφωνήσουν να χρησιμοποιήσουμε τη δραχμή για εσωτερική χρήση.

Εάν οι πολιτικοί μας είχαν ακολουθήσει μια τέτοια ρεαλιστική και κυρίως φιλελληνική πολιτική, είναι βέβαιο ότι οι ευρωπαίοι φίλοι μας θα έδειχναν κατανόηση στο πρόβλημα μας και θα μας είχαν δώσει το περιθώριο χρόνου που χρειάζεται η χώρα ώστε να ανασυγκροτηθεί αναπτυξιακά.

Οι πολιτικοί μας θα έπρεπε να εξηγήσουν στους πολίτες ότι εάν αυτός ο τομέας της ανάπτυξης δεν υποστηριχθεί από κάθε Έλληνα με κάθε μέσο και εάν το κράτος δεν σταθεί διπλα τους να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους και να τα λύνει όσο πιο γρήγορα γίνεται,  η Ελλάδα θα χωθεί πολύ σύντομα στην απόλυτη εξαθλίωση.

Η κραυγή του Έλληνα ψηφοφόρου σήμερα, μια κραυγή αγωνίας, είναι: Σταματήστε τα λόγια κύριοι πολιτικάντηδες, πείτε την αλήθεια στους Έλληνες και βοηθήστε πραγματικά τη χώρα. 

Εάν ο Λαός μπορούσε να δει ξεκάθαρα (εάν τα στρατευμένα ΜΜΕ τον άφηναν να δει ξεκάθαρα) τι παιχνίδια παίζονται, θα είχε επιλέξει διαφορετικά.

Η Χρυσή Αυγή πήρε αυτό το τεράστιο ποσοστό γιατί έκανε πραγματικά κοινωνικό έργο πηγαίνοντας δίπλα στον πολίτη και βοηθώντας τον να ξεπεράσει τις καθημερινές δυσκολίες του. Ποιοι κατηγορούν τώρα τη Χρυσή Αυγή για δήθεν ναζιστική συμπεριφορά; Μα φυσικά τα δύο μεγάλα κόμματα που έδειξαν περιέργως επιδεικτική αδιαφορία στην αθρόα προσέλευση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Και τώρα τολμούν να μιλούν για φασισμό. Μην εκπλαγείτε λοιπόν εάν στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα ξεπεράσει το 10% παρα τις απελπισμένες προσπάθειες «άχρηστων» δημοσιογράφων να ακυρώσουν ένα χρήσιμο έργο.

Ήταν ξανά οι «άχρηστοι» δημοσιογράφοι που ισοπέδωσαν έναν χρήσιμο και ικανό πολιτικό, τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Κωλοτούμπα τον χαρακτηρίζουν. Μα ο Σαμαράς δεν είναι κωλοτούμπας; Η Ντόρα δεν έκανε κωλοτούμπα; Όχι ότι o Καρατζαφέρης δεν έκανε λάθη, αλλα έχει ιδέες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση. Τι κατάφεραν όμως τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης; Να τον ακινητοποιήσουν και να τον στριμώξουν στη γωνία. Ποιος έχασε; Όχι βέβαια ο Καρατζαφέρης. Λένε ότι τον έφαγε η αλαζονεία του αλλα και αυτή μπορεί να γίνει χρήσιμη σε έναν ηγέτη όταν εκφραστεί στην κατάλληλη ώρα και με τον κατάλληλο τρόπο. Την εξέφρασε με λάθος τρόπο σε λάθος ώρα. Κρίμα.

Ο λαος θα αναγνωρίσει στους πολιτικούς κάθε πραγματικά σωστή προσπάθεια που θα τον βοηθήσει να βγει από το τρομακτικό αδιέξοδο που τον οδήγησαν οι διεφθαρμένοι, οι αδιάφοροι ή οι ανόητοι πολιτικοί που έπεσαν στην παγίδα των δανειστών.

Η Ελλάδα αυτή την ώρα δεν έχει τη δύναμη να αντισταθεί. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πρόγραμμα που δεν είναι ούτε ολοκληρωμένο, ούτε σωστό, ούτε προς όφελος της πατρίδας, έχοντας βέβαια δημιουργήσει μια απίστευτη δυναμική και προσδοκίες σε ένα μεγάλο μέρος του λαού. Φαντάζει όμως ακόμα αδύναμος και ανέτοιμος για το μεγάλο πέταγμα. Εάν δεν ξεφορτωθεί τους παρατρεχάμενους του, θα προσγειωθεί άσχημα όπως ο Καραμανλής.  Ο Πάνος Καμμένος έχει τσαγανό, έχει εθνική συνείδηση και έχει καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αλλα δεν θα έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να το προτάξει και να εισακουσθεί.

Οι δύο άλλοι αρχηγοί, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι καμμένοι από χέρι και με «ιδιόχειρη υπογραφή», το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν υπομονετικά την αποδόμηση τους .

Η Ελλάδα παραπαίει και είναι εύκολο να την σπρώξουν εκεί που σκοπεύουν -όχι οι φίλοι της- αλλά οι εχθροί της.

Το μόνο που μπορεί να την σώσει είναι μια πανελλαδική συνέργεση όπου το έθνος θα αφυπνισθεί και θα στρωθεί στη δουλειά  χωρίς τις παλιές νοοτροπίες και τους παλιούς-ξύλινους πολιτικούς.

Α. Ε. Γεωργόπουλος

by

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>