«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ξέρω να ζω ελεύθερος, ξέρω και να πεθαίνω ελεύθερος!!!

Οι προδότες μας λένε να μην πολεμήσουμε να παραδοθούμε αμαχητί γιατί το διατάζουν οι προδότες και οι κατακτητές!

Μας λένε να μην αντισταθούμε για τι θα χάσουμε εκείνο το άλλο, ή Θα πάθουμε αυτό και εκείνο;

 Φαίνεται σίγουρα δεν έχουν διαβάσει καλά την ιστορία του Ελληνικού λαού!

Είναι φιλότιμος υπομονετικός, ειρηνικός, φιλόξενος μπορώ να πω μέχρι αηδίας!

Αλλά όταν περάσουν την κόκκινη γραμμή γίνεται αγνώριστος και η επιστήμη αδυνατεί να εξηγήσει Τι εστί Έλληνας!

Όταν μας επιτέθηκαν οι δολοφόνοι οι Γερμανοί με τους Ιταλούς έβλεπες χαρούμενα πρόσωπα να πατιόνται ποιος θα ανέβει στο λεωφορείο, στο τρένο να πάει να σκοτωθεί για την πατρίδα του χωρίς να σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο αν θα σκοτωθεί και μη γνωρίζοντας αν θα νικήσει η θα χάσει!  Το μόνο που είχε στην καρδιά του ήταν η θυσία μόνο και κανένας κοντόφθαλμος υπολογισμός‼! Οι μανάδες έφτιαχναν άρπα κόλα τα απαραίτητα και έστελναν με καμάρι τα παιδιά τους να υπερασπιστούν την πατρίδα!

Σήμερα οι προδότες  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ Κ.Α μας απειλούν και μας τρομοκρατούν λυγώντας μας ότι θα χάσουμε εκείνο το άλλο και χίλιες δυο πουστιές ψεύτικες, με περιεχόμενο αέρα κοπανιστό! Μπορεί ένας να μας πει τι άλλο θα χάσουμε από αυτά που έχουμε χάσει;

Χάσαμε την αξιοπρέπεια μας, την τιμή μας, τον πολιτισμός μας. Την δημοκρατία, την ομόνοια, την αλληλεγγύη στη οικογένεια μας, με τους φίλους μας αφού μας ξαπόστειλαν άλλον εδώ και άλλον εκεί διαλύοντας τις οικογένειες, άλλοι αυτοκτονούν, άλλοι καταστράφηκαν επαγγελματικά και οικογενειακά, άλλοι ντρέπονται να ζητάνε συνέχεια από τους γονείς να στερούνται αυτοί για να τους συντηρούν, χάσαμε το δικαίωμα στην δουλειά, το δικαίωμα στο δικαίωμα,  χάσαμε το δικαίωμα στην υγεία, στην μάθηση, χάσαμε την ασφάλειά μας, μας σφάζουν με νόμο, βγάλανε στο σφυρί τα συκώτια μας και την καρδιά μας για τους έχοντες, μας έκαναν καλής ποιότητας ανταλλακτικά, φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας και στο φινάλε μας απειλούν με εμφύλιο. Εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα για αυτό θα πολεμήσω μέχρι εσχάτων , δεν θα παραδοθώ αμαχητί γιατί είμαι Έλληνας! Και πέρα από την πατρίδα μου και τα παιδιά μου δεν μπορώ να διαψεύσω τις ελπίδες όλων των λαών που κοιτούν με απορία την Ελλάδα λες και δεν την γνωρίζουν;

Και δυο λέξεις στο Σύρριζα μην κάνεις το λάθος και πιστέψεις ότι αν ο λαός σου δώσει την εξουσία θα σου επιτρέψει να προδώσεις εθνικούς σκοπούς με τα Σκόπια, Θράκη, ΑΟΖ!

Ο λαός θα σου δώσει την εξουσία γιατί θέλει να εκτελέσει τους αρχιερείς της διαπλοκής και της προδοσίας από το 1821! Πρόσεξε Τσίπρα????????

Αν παραβείς με οιαδήποτε κόλπα και πολιτικάντηκα τα τρία παραπάνω θα πέσεις χωρίς να το πάρεις χαμπάρι για εσχάτη προδοσία! Αυτό μας έλειπε να διώξουμε τους προδότες για να φέρουμε άλλους προδότες!

Πατριώτες δεν θα διαπραγματευτώ με κανένα προδότη και ανθέλληνα πως θα ζήσω ή πως θα πεθάνω!

Με πολύ αγάπη και Πατριωτισμό!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>