«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ασκήσεις διάβασης του Έβρου και προέλασης στην Ανατολική Θράκη με LEO2HEL!

20-05-2012 20:43:07

Βγαλμένοι μέσα από την “φωτιά του Μνημονίου” και σφυρηλατημένοι από τον πόθο να αποκαταστήσουν την εθνική κυριαρχία ή εν πάση περιπτώσει να μην επιτρέψουν να αμφισβητηθεί η εθνική κυριαρχία στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, οι νέοι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού και ειδικά οι νέοι αξιωματικοί των τεθωρακισμένων, η “ελίτ” του Στρατού Ξηράς που αποφοίτησε πριν από ένα χρόνο από την Σχολή Ευελπίδων, εντυπωσιάζει σε όλες τις ασκήσεις τους παλαιότερους αξιωματικούς.

 

Θεωρείται η καλύτερη σειρά των τελευταίων χρόνων που έχει βγει από την Σχολή Ευελπίδων και κατά γενική ομολογία, μαζί με τους νέους Ικάρους, θεωρούνται οτι αποτελούν την βασική ελπίδα που θα στηριχθεί η νέα Ελλάδα.

Στην τελευταία πρόσφατη άσκησή τους από την Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, στην Περιοχή Ευθύνης της XXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, οι Ανθυπίλαρχοι τάξεως ΣΣΕ 2011, συμμετείχαν σε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων επιπέδου Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων και πραγματικά εντυπωσίασαν όντες νεαροί 23χρονοι και 24χρονοι να δαμάζουν το τέρας των 65 τόνων, τα LEO2HEL.

Κατά την διάρκεια της άσκησης εξετάστηκαν οι ενέργειες που γίνονται σε επίπεδο υπομονάδας, σε όλες τις φάσεις του αγώνα τόσο από πλευράς επιχειρήσεων όσο και από πλευράς Διοικητικής Μέριμνας με ιδιαίτερη έμφαση στα διοικητικά τους καθήκοντα και την ικανότητα λήψης γρήγορων αποφάσεων σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία κινήσεων που έπρεπε να επιδείξει ο κάθε νεαρός αξιωματικός ξεχωριστά.

Να σημειωθεί ότι στην τελική φάση της άσκησης, όπως βλέπετε και στις φωτό, εξετάστηκαν τα παραπάνω σε συνδυασμό με την ευστοχία βολών κατά την διάρκεια εικονικής νυκτερινής αντεπίθεσης προς διάρρηξη της μυντικής διάταξης του εχθού και διάβαση ποταμού με κατεύθυνση, που αλλού – προς Ανατολάς!

Κάτι που σημαίνει ότι ουδέποτε έπαυσαν να εκπαιδεύονται για προέλαση στις ανοικτές πεδιάδες της Ανατολικής Θράκης.

Κατά την διάρκεια της εικονικής διάβασης του Έβρου και προέλασης στην στην Ανατολή πραγματοποιήθηκαν βολές με αληθινά πυρά, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να διακριβωθεί η ακρίβεια των πυροβολητών και να δοκιμαστών τα ηλεκτροοπτικά συστήματα του LEO2HEL σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η άσκηση και οι βολές πληρωμάτων αρμάτων που προηγήθηκαν, αποτελούν το επιστέγασμα της εκπαίδευσης των νέων Αξιωματικών των Τεθωρακισμένων, οι οποίοι με την επιστροφή τους στην Σχολή Αξιωματικών Τεθωρακισμένων, θα αποφοιτήσουν και θα αποδοθούν στις Μονάδες του Όπλου αποτελώντας την φυσική ασπίδα της χώρας έναντι των πάσης φύσεως εχθρών της…

 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>