«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ G-8 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ THN ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Έλληνες πάντα δείξατε ότι ξέρετε να αντιστέκεστε στις βρομιές και στα παιχνίδια τον ανθελλήνων!!! Αυτά τα ανθελληνικά αποβράσματα από την μεγάλη τους πλεονεξία και τα απάνθρωπα σχέδια τους δέθηκαν μόνοι τους!!! Μην τους λασκάρετε την θηλιά ούτε στιγμή!!! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Για να μην έχουμε αυταπάτες εμείς οι απλοί λαοί όλου το κόσμου ότι όλα είναι υπό έλεγχο και προγραμματισμένα, πρέπει πολλές φορές να διαβάζουμε το παρασκήνιο και από τα γεγονότα να μεταφράζουμε το προσκήνιο…!!

Τι υπονοείται με…. αυτή την φράση;

Τον τελευταίο καιρό στην Ευρώπη συνέβησαν δύο σημαντικά πολιτικά γεγονότα:
Η εκλογή του Γάλλου προέδρου ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝ.
Το μεγάλο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Ελλάδα.
Σε ότι αφορά το πρώτο, η Γαλλία σαν μεγάλη πολιτική δύναμη και συμμετέχουσα στις 8 μεγαλύτερες παγκόσμιες οικονομίες, είναι εύκολο να προσαρμοστεί σε μια διεθνή οικονομική πολιτική, εναρμονισμένη στο παγκόσμιο διεθνές σύστημα που στην ουσία όχι μόνο ανήκει, αλλά μπορεί και να επιβάλλει πολιτικές.

Σε ότι αφορά το δεύτερο, δηλαδή το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, από την μία ανατρέπει προσωρινά τα σχέδια του παγκοσμίου συστήματος και των ντόπιων και ξένων συμφερόντων, από την άλλη πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενταχθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο σύστημα.

Από την άλλη ο ΤΣΙΠΡΑΣ προσπαθεί να εμφανιστεί σαν βασικός παράγοντας οργάνωσης και έκφρασης της Ευρωπαϊκής αριστεράς…!!!

Στην Ελλάδα οι «παραδοσιακοί σύμμαχοι» του συστήματος, όπως είναι τα παλιά κόμματα εξουσίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με εξαίρεση την ύστατη προσπάθεια του ΣΑΜΑΡΑ για να συγκρατήσει ότι μπορεί, κατά τα άλλα είναι τελειωμένοι.

Όλα τα ΜΜΕ έχουν καταστήσει την παρουσία του ΤΣΙΠΡΑ όχι μόνο έντονη αλλά και εν δυνάμει κυβερνητική με προφανή υπόδειξη των κέντρων.

Το σίγουρο είναι ένα, ότι με την σύνοδο των G-8 πέρασαν τα ακόλουθα μηνύματα:

Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η πολιτική «ένταξη-υποταγή » της Ελλάδας στο σύστημα υπό την μορφή πειραματόζωου, και η αποδοχή εμμέσως του ΤΣΙΠΡΑ ως νέο ηγέτη της Ελλάδας…!!!
Πέρασε το μήνυμα στους λαούς ότι και οι 8 είναι σύμφωνοι και «προτρέπουν τους λαούς» να κοιτάζουν προς την Ελλάδα και να παραδειγματίζονται…!!!

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ G-8 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΕΙΔΟΜΕΝ…!!!

thoureios.blogspot.com

Αναρτήθηκε από Riniw

http://www.oparlapipas.com/

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ G-8 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ THN ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>