«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έως τέλη Ιουνίου μια συμφωνία με Βερολίνο για ανάπτυξη, λέει το Παρίσι???

Γαλλογερμανικές πουτανιές!!!

Δώστε σημασία πως θέλουν να κοροϊδέψουν και να παγιδέψουν τον Ελληνικό λαό!

Μετά τις εκλογές θα αποφασίσουν για τις αλλαγές; Πριν δεν προκάμουν!

Και μετά θα πουν στον Ελληνικό λαό (ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ) αυτά τα είναι τα δήθεν μέτρα παραμύθια και αν σας αρέσουν!

Σκεφτείτε ότι η Γαλλία και η Γερμανία έχουν το 80% των Ελληνικών ομολόγων!

Οι εξολοκλήρου υπεύθυνοι με τους δικούς μας γενίτσαρους θέλουν να κοιμίσουν τον Ελληνικό λαό να τακτοποιήσουν τα του οίκου τους και τα βρόμικα κέρδη τους και μετά να πετάξουν σαν πατσαβούρι την Ελλάδα πλήρως κατεστραμμένη! Και θα φταίει πάλι ο σπάταλος και κακομαθημένος Ελληνικός λαός!!!

ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είπε!

“Θέλουμε να βοηθήσουμε όχι να υποδουλώσουμε την Ελλάδα”

Προς θεού πατριώτες μην τα ξύνετε με δύναμη και τα ματώσετε!

Το βλέπετε αχάριστοι Έλληνες το λέει καθαρά ο άνθρωπος δεν θέλει να μας κατακτήσει!!!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ


Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό θέτει ως χρονικό όριο την ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής στις 28 και 29 Ιουνίου για την επίτευξη συμφωνίας με τη Γερμανία επί ενός συμφώνου για την ευρωπαϊκή ανάπτυξη, προσθέτοντας ότι πρέπει, μέχρι τότε, «να μιλήσουμε με μεγάλη ειλικρίνεια μεταξύ μας» και «να εργασθούμε πολύ».

«Το σημαντικό στις γαλλο-γερμανικές σχέσεις είναι ο αμοιβαίος σεβασμός. Δεν πρέπει ο ένας να είναι υποταγμένος στον άλλον, διότι έχουμε περάσει σε μια κατάσταση ανισορροπίας, είναι προφανές», δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter ο πρωθυπουργός της Γαλλίας.

«Γνωρίζω καλά αυτήν τη χώρα. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας με ειλικρίνεια. Η συμφωνούμε ή διαφωνούμε».

Ο Ζαν-Μαρκ Ερό σημείωσε ότι «δεν είδαμε την καγκελάριο (Άγγελα Μέρκελ) να τινάζεται «όταν ο Φρανσουά Ολάντ αναφέρθηκε στα ευρωομόλογα κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο την περασμένη Τρίτη.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός θεωρεί ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες «να συγκλίνουν, διότι πρέπει να βγουν από την κρίση», κατά την άτυπη συνάντηση της 23ης Μαΐου. «Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σε ένα 24ωρο ή 48ωρο. Η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα που θέτει, ο Ζαν-Μαρκ Ερό δήλωσε: «Σας υπενθυμίζω ότι έχουμε μια ακόμη ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής στο τέλος του Ιουνίου. Μέχρι τότε πρέπει να εργασθούμε σκληρά».

Στο τέλος Απριλίου η Άγγελα Μέρκελ είχε δηλώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζει «αναπτυξιακή ατζέντα για την ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής του Ιουνίου».

Όταν ερωτήθηκε στο διάστημα ανάμεσα στους δύο γύρους των προεδρικών εκλογών σχετικά με τη βούληση του Φρανσουά Ολάντ να προστεθεί ένα κεφάλαιο για την οικονομική ανάπτυξη στο ευρωπαϊκό σύμφωνο δημοσιονομικής πειθαρχίας, η Γερμανίδα καγκελάριος είχε επαναλάβει ότι «δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις» για τη συνθήκη αυτή καθαυτή.

www.kathimerini.gr Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>