«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι έλεγαν ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ! Λοιπόν το μέτρο μας ενδιαφέρει!


Σε αυτή την συγκυρία που βρίσκεται η πατρίδα μας χρονικά λες και έχει ραντεβού με την μοίρα της, μεγάλες βρόμικες δυνάμεις θέλουν να επικρατήσουν στην γη ως βασιλείς των βασιλέων, κυριολεκτικά παράφρονες, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό για το πόσα εκατομμύρια ανθρώπων θα θυσιάσουν για να πετύχουν τις παράφρονες ορέξεις τους!

Δεν διάλεξαν τυχαία την Ελλάδα να παραδειγματίσουν κυρίως τον Ευρωπαϊκό λαό, αφού ιστορικά είναι η κοιτίδα της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας! Πολλοί φιλέλληνες του εξωτερικού υμνούν την Ελλάδα και περιμένουν να ανάψουμε πάλι τη δάδα της ελευθερία του ανθρώπου, του πνεύματος, της αξίας του ανθρώπου, την αποτίναξη της πνευματικής και σωματικής δουλείας!

Κάποιοι όλα αυτά τα λένε δικαιολογίες από ένα κακομαθημένο λαό που έπαιρνε λεφτά δανεικά να καλοπερνά, Ούτε το παγκόσμιο εκβιασμό βλέπουν, ούτε τα χτυπήματα κάτω από την μέση, μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους! Άλλοι τα λένε φαντασμένα σενάρια! Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα εναντίον της Ελλάδος που και ο ποιο απλός πολίτης δεν μπορεί να τα παραβλέψει, Σενάρια είναι ότι αυτή τι στιγμή που μιλάμε κολλάνε  με κόλα διαρκείας τους θεούς τους όλες οι θρησκείες για να συνεχίσουν να παίξουν τον ρόλο τους, κράτος εν  κράτη, αλυσοδένοντας τους λαούς και κρατικά και θρησκευτικά!

Οδεύουμε προς την παγκόσμια πολιτικό-θρησκευτική  δικτατορία  του τραπεζικού συστήματος δεν το βλέπετε;

Κανένα  πολιτικό ρεμάλι όμως δεν λέει πως; ένας λαός μπορεί να γλυτώσει από αυτό το τέρας που μας έχει βάλει στο μάτι, αφού είτε πάμε καλά είτε χάλια  θα είμαστε χαμένοι,  πώς να σωθείς αφού ποντάρουν στο να μην σωθείς και κάνουν τα πάντα να μην σωθείς, γιατί από την χασούρα σου οικονομάνε πιο πολλά! Γιατί συνεχίζουν να σε δανείζουν με το ζόρι;

Άπειρα στοιχεία αποδεικνύουν το αντίθετο και την σοβαρότητα ενός σχεδίου ολέθρου που καταστρώνεται δεκαετίες και τώρα πριν την ολοκλήρωσή του αυτή η κουτσουλιά στον χάρτη, η μικρή και υπερήφανη Ελλάδα επιχειρεί να τους τα γκρεμίσει όλα! Ναι μεν την διάλεξαν σαν παραδειγματισμό, σαν πειραματόζωο αλλά κάπου χάνουν τον έλεγχο και δρουν πλέον φανερά απειλώντας με διάφορους τρόπους τον Ελληνικό λαό!

Όλα αυτά τα αναφέρω για έναν λόγο  που οι  πουλημένοι πολιτικοί αδιαφορούν για το τι θα γίνει,  γιατί τους έχουν πείσει ότι αυτοί θα επιβιώσουν αφού θα τους προστατεύουν! Το μεγάλο  ποσοστό του λαού που είναι ολιγαρκής, δεν μπορούν  να εξηγήσουν αυτή τους την συμπεριφορά που είναι ασφαλώς προδοτική! Δεν θα περιγράψω πως φτάσαμε εδώ; Όμως είμαστε εδώ και είμαστε αντιμέτωποι με μια φρικιαστική αλήθεια και αν δεν την καταλάβουμε όλοι κινδυνεύουμε με όλεθρο!

Μέχρι και τις εκλογές της 6 Μαΐου οι πολιτικάντηδες έπαιξαν τα τελευταία τους χαρτιά, άλλα έλεγαν, άλλα έκαναν και άλλα έπραξαν! Όμως ξεβρακώθηκαν ξεγυμνώθηκαν και τώρα έρχεται η ώρα της τιμωρίας για όσους δεν καταλάβουν ότι αυτά που ήξεραν τέλειωσαν και ο λαός θέλει αποδείξεις για τα λεγόμενά τους  και για την ικανότητα τους να κυβερνήσουν!

Ο λαός που πάντα καλείται να πληρώσει τις μαλακίες και τις προδοσίες των πολιτικών τώρα  πρέπει να έχει μόνο ένα αίτημα στο στόμα του, με όποιο υποψήφιο και να μιλά ή να έχει στο νου του να ψηφίσει,  να ρωτά επίμονα ένα πράγμα, τι θα κάνεις μετά τις εκλογές, πως θα εφαρμόσεις αυτά που υπόσχεσαι και θα τα εφαρμόσεις;  Ή θα μας πεις λόγω εκτάκτων κινδύνων κάνω κολοτούμπα και κάνω άλλα από αυτά που υποσχέθηκα; Και αν δεν πάρεις την αυτοδυναμία με ποιον χώρο μπορείς να συνεργαστείς για να κυβερνήσετε τον τόπο χωρίς να αρχίσετε εγώ έκανα ότι είναι δυνατό αλλά ο άλλος δεν θέλει. Ποιες εγγυήσεις δίνετε στον λαό ότι υπάρχουν παρά τις ιδεολογικές σας διαφορές ότι θα τις παραμερίσετε για το καλό του τόπου έστω και αν χάσετε από μια τέτοια κίνηση;

Να δώσετε οι αρχηγοί των κομμάτων στο λαό σαφή και καθαρή απάντηση, θα ακυρώσετε τα μνημόνια ή θα τα βαφτίσετε επανεξέταση; Θα βγούμε από το ευρώ ή όχι; Θα πέσετε υπέρ πατρίδος στο θέμα Σκόπια, Θράκη, ΑΟΖ ή  θα τα μασάτε; Τους μετανάστες θα τους στείλουμε στην πατρίδα τους αμέσως; Θα συλληφθούν όλοι μα όλοι οι υπεύθυνοι; Θα αναθεωρήσετε αμέσως το σύνταγμα να αφαιρέσετε την ασυλία και να εφαρμόσετε την απλή αναλογική;

Αυτά αγαπητοί πολιτικάντηδες πρέπει να τα κάνετε με σαφή και καθαρό τρόπο γνωστά πριν από τις εκλογές, να ξέρει ποιον θα στηρίξει ο λαός και όχι να ποντάρετε σε ψέματα  και απάτες για να κλέψετε ψήφους από τον αντίπαλο σας! Γιατί αυτές οι εκλογές είναι το τέλος του δρόμου και μετά ο εμφύλιος που αν δεν μας βρει ενωμένους πολιτικούς και λαό ο εξωτερικός εχθρός θα μας φάει!

Το ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

έχει την εξής σημασία, μέτρο τι θα πεις, μέτρο τι μπορείς να κάνεις, μέτρο στις απαιτήσεις σου, μέτρο στην φιλοδοξίες σου για την εξουσία, μέτρο στον τρόπο που διεκδικείς, το μέτρο είναι αυτό που μπορεί να μας σώσει!

Οι πολιτικοί να σκεφτείτε πολύ καλά το μετά τις εκλογές τι; Πως; Γιατί μετά δεν έχει θα απευθυνθούμε πάλι στο λαό. Ο λαός θα σας λιντσάρει μετά,  θα σας φάει!

Πριν πεινάσω μαγειρεύω!

Πριν ξεστομίσετε υποσχέσεις σκεφτείτε το μετά θα είναι φρικιαστικό και για εσάς και για τον λαό!

Ίσως με άλλους καιρούς μπορούσατε να παίζεται με πολλές εκλογές, ο κίνδυνος που υπάρχει δεν σας δίνει την δυνατότητα για άλλες εκλογές, να μην το ξεχνάτε ούτε στιγμή.

Ενωθείτε τα κεντροαριστερά κόμματα να μπορέσετε να κυβερνήσετε και να αντιμετωπίσετε το σιωνιστικό κεφάλαιο, την λερναία Ύδρα!

Αυτή είναι η συμβουλή του ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΝ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι έλεγαν ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ! Λοιπόν το μέτρο μας ενδιαφέρει!

 • Ευαγγελος Μαρκοπουλος

  Κυριε Κανελλόπουλε.

  Διάβασα με συγκίνηση το κείμενο σας. Λέμε τα ιδία χωρίς να γνωριζόμαστε.
  Θέλω να μιλήσουμε παρακαλώ.

  Με εκτίμηση
  Καθηγητής Ευάγγελος Μαρκόπουλος

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>