«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλ. Τσίπρας, του ΣΥΡΙΖΑ στο CNN Δεν θέλουμε η Ελλάδα να επιστρέψει στη δραχμή???

Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βρεθεί η Ελλάδα εκτός ευρωζώνης επαναλαμβάνει, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN και την Κριστιάν Αμανπούρ, ο Αλέξης Τσίπρας.

Πως θα το κάνεις αυτό ; Να μας το εξηγήσεις να το καταλάβουμε???

«Δεν θέλουμε η Ελλάδα να βρεθεί εκτός ευρωζώνης, αλλά θεωρούμε ότι η κυρία Μέρκελ βάζει σε μεγάλο κίνδυνο το ευρώ και την ευρωζώνη, εάν συνεχίσει να επιμένει στα μέτρα λιτότητας» λέει, επισημαίνοντας ότι «όλοι αναγνωρίζουν πλέον ότι με αυτή την πολιτική οδηγούμαστε στην κόλαση».

Άσε τις μαλακίες και τα πολιτικάντηκα κύριε Τσίπρα! Εδώ μιλάμε για γεγονότα και μίλα καθαρά, οι τοκογλύφοι λένε καθαρά, για να μείνεις στο ευρώ πρέπει να εφαρμόσεις πιστά τα εκτελεστικά μέτρα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ  , εσύ τι θα κάνεις  να το πεις καθαρά για να ξέρει καθαρά ο λαός αν θα σε επιλέξει, όχι άλλα πούστικα πολιτικά;;;

Αναφέρει, επίσης, ότι, εάν η Ελλάδα βγει από τη ζώνη του ευρώ, την επόμενη κιόλας ημέρα οι αγορές θα αρχίσουν να ψάχνουν ποια θα είναι η επόμενη χώρα -και η επόμενη χώρα θα είναι ή η Ιταλία ή η Ισπανία.

Τονίζει μάλιστα, στο σημείο αυτό, ότι δεν θέλει η Ελλάδα να επιστρέψει στη δραχμή, διότι τότε οι φτωχοί θα έχουν δραχμές και οι πλούσιοι θα αγοράζουν τα πάντα με ευρώ.

Είσαι και εσύ τρομοκράτης κύριε Τσίπρα και τρομοκρατείς τον λαό; Και τότε γιατί να σε ψηφίσουμε; Και να μην ξανά ψηφίσουμε τα λαμόγια; Το κράτος για αυτό το θέλουμε να είναι Ελληνικό  και ανεξάρτητο για να ρυθμίσει την ισοτιμία του ευρώ και της δραχμής μέσα στην Ελλαδα και την εισαγωγή του συναλλάγματος για να μην υπάρχουν τα παρατράγουδα που αναφέρεις.

Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει όλα τα μέτρα λιτότητας και σημειώνει ότι η οικονομική κρίση δεν αποκλειστικά θέμα της Ελλάδας, αλλά είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα.

Με τα λεγόμενά σου παραπάνω κύριε Τσίπρα μια τα λες έτσι και μια αλλιώς και φλου??? Να πεις καθαρά στο λαό τι θα κάνεις και πως θα το κάνεις, τα πειραματόζωα δεν υπάρχουν πλέον!

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει η Ελλάδα μέσα στην ευρωζώνη, μέσα στην Ευρώπη» καταλήγει.
Στην Ευρώπη ναι στην ευρωζώνη πως θα το κάνεις δεν μας λες και εμάς τα μαγικά σου???

 Το μνημόνιο καταργείτε από την πλειοψηφία της βουλής μόνο

Ούτε το εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου, ούτε του Ιουνίου  όποιο κι αν είναι αυτό, μπορεί να θεωρηθεί ότι καταργεί το μνημόνιο και τη δανειακή συνθήκη,  και κατά συνέπεια,  για να καταργηθεί το μνημόνιο και η δανειακή συνθήκη πρώτα πρέπει να καταργηθεί με απόφαση της πλειοψηφίας της Βουλής και μετά να κοινοποιηθεί η απόφαση στα όργανα της ΕΕ.

Όποιος διακηρύσσει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα αυτόματα καταργεί συνθήκες,  το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να μη φέρει το θέμα στη Βουλή και για να πάει να διαπραγματεύεται στην ουσία ένα νέο μνημόνιο, μια νέα δανειακή συνθήκη στα όργανα της ΕΕ, άρα λέει συνειδητά ψέματα. Εσύ δεν μας λες καθαρά τι θα κάνεις κύριε Τσίπρα???

 Υστερόγραφο:

καθαρές κουβέντες ζητώ από τα κεντροαριστερά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για μένα είναι πεθαμένοι και δεν τους λογαριάζω!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>