«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα αρπακτικά ετοιμάζονται να ξανά καπελώσουν την Ελλάδα! Ακούστε τον γνωστό Νταλάρα τι σχεδιάζει!

Ακούστε τι λέει το αρπακτικό να διαπραγματευτούμε την επιστροφή στην δραχμή! Καλά για τόσο μαλάκες… μας περνούν ; Για τόσο… μαλάκες…;;;;;

Το μόνο που θα διαπραγματευτούμε όταν θα είμαστε έτοιμοι θα είναι το αληθινό χρέος που θα προκύψει και η πληρωμή του καθαρού χρέους θα είναι διαπραγματεύσιμο με τον χρόνο που θα χρειαστεί η Ελλάδα, δεν έχουμε καμιά κουβέντα ούτε με ΔΝΤ ούτε με Ευρώ μέχρι να ρυθμίσουμε τα οίκου μας και μετά να κουβεντιάσουμε με τα διεθνή οικονομικά φόρουμ!!! Άρα τι χρειάζεται η Ελλάδα; Κυβέρνηση του κυρίαρχου λαού με υπουργούς ικανούς στον τομέα τους. Οικονομικούς στο οικονομικών, διπλωμάτες στο εξωτερικών, ναυτικούς στο ναυτιλίας, στρατιωτικούς στο άμυνας, έμπυρους στην αυτοδιοίκηση στο εσωτερικών,  και ούτω κάθε εξής και πατριώτες, τίποτα άλλο δεν χρειάζεται η Ελλάδα!!!

Αυτοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ότι η επιστροφή στην δραχμή θα γίνει χωρίς καμία διαπραγμάτευση με τους νταβατζήδες, και το βασικότερο η κρατικοποίηση της τράπεζας Ελλάδος!!!

Και για πρώτη φορά το κάθε κόμμα θα πρέπει να πει ποιον θα βάλει υπουργό οικονομικών και τι καπνό φουμάρει.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Νταλάρα: Δεν είναι αναπόφευκτη η έξοδος της Ελλάδας

Έκκληση στους πολιτικούς ηγέτες της Ελλάδας να συγκροτήσουν σύντομα μια νέα κυβέρνηση θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με την ΕΕ και το ΔΝΤ και να βρουν κοινό έδαφος με τους εταίρους τους στην ευρωζώνη, απηύθυνε ο επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα, τονίζοντας, για άλλη μια φορά, πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι αναπόφευκτη.

Νταλάρα: Δεν είναι αναπόφευκτη η έξοδος της Ελλάδας

Ο κ. Νταλάρα, μιλώντας στο βρετανικό κανάλι Channel 4, είπε ότι «μάλλον είμαι μέρος μιας μικρής ομάδας που δεν πιστεύει ότι είναι προκαθορισμένο συμπέρασμα πως η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωζώνη. Πιστεύω πως το κόστος για την Ελλάδα, το κόστος για την Ευρώπη και το κόστος για ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία μπορεί να είναι τόσο, ώστε να κάνει τους Έλληνες και Ευρωπαίους πολιτικούς να σταθούν λίγο πριν τραβήξουν τη σκανδάλη μιας ελληνικής εξόδου».

Παράλληλα προειδοποίησε ότι κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν πως οι επιπτώσεις από μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και χρεοκοπίας της θα είναι διαχειρίσιμες. «Μια έξοδος της Ελλάδας είναι τόσο απίθανο να διαχειριστεί σωστά, τόσο πιθανό να είναι “άτακτη”, που θα αποτελέσει απειλή για τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα ανά τον κόσμο, αλλά κυρίως για την παγκόσμια οικονομία. Νομίζω πως θα μπορούσε να επισπεύσει μια ακόμα παγκόσμια ύφεση, παρόμοια με αυτήν που περνάμε, και γι’ αυτό στο τέλος ενδέχεται να επικρατήσουν οι πιο ψύχραιμοι».

Στο μεταξύ, υπογράμμισε ότι η ευρωζώνη πρέπει να αξιοποιήσει αυτή την κρίσιμη στιγμή
για να αναθεωρήσει την στρατηγική που ακολουθεί για επίλυση του προβλήματος.

«Νομίζω πως το πιο ουσιαστικό ζήτημα είναι αν η Ελλάδα μπορεί να κάνει αρκετά για να διασφαλίσει την συνεχιζόμενη στήριξη από την ευρωζώνη. Νομίζω πως αυτό αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία για την ηγεσία της ευρωζώνης να κάνει πίσω και να ρωτήσει αν η δική της προσέγγιση ως προς την Ελλάδα και γενικότερα η προσέγγισή της ως προς τις προβληματικές χώρες της Ευρώπης χρειάζεται κάποια ουσιαστική αναθεώρηση: μικρότερη επικέντρωση σε βραχυπρόθεσμες περικοπές στους προϋπολογισμούς, και περισσότερη προσοχή στην μακροπρόθεσμη πειθαρχία και τις δομικές μεταρρυθμίσεις και μεγαλύτερη οικονομική στήριξη από την Ευρώπη».

Τέλος, ο κ. Νταλάρα εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα θα τελειώσει σύντομα και πως μια νέα κυβέρνηση θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

http://www.ethnos.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>