«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να στηριχθεί κυβέρνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να προχωρήσει σε καταγγελία του Μνημονίου και να αναλάβει την πλήρη ευθύνη, αλλά Α.Σαμαράς και Ε.Βενιζέλος, αρνήθηκαν.

Πλήρης ρήξη – Πάμε για εκλογές – Ρελάνς Π.Καμμένου: Ζήτησε να στηρίξουν κυβέρνησή του (upd)

15-05-2012 16:08:54

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ 16.48) Σε δηλώσεις προέβη ο Φ. Κουβέλης και ο Ευ. Βενιζέλος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών ηγετών στο προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε ο Φ. Κουβέλης, «Η χώρα οδεύει προς εκλογές. Η σύσκεψη δεν απέφερε καρπούς. Δεν υπήρξε συμφωνία για να υπάρξει λύση έτσι ώστε να αποφύγει η χώρα

την προσφυγή σε εκλογές. Δυστυχώς δεν υπήρξε συμφωνία, Η πρόταση μας δεν έγινε δεκτή (για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση). Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους και κάθε πολιτική δύναμη ας αναλάβει τις ευθύνες της».

Σε ανάλογο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου «Η χώρα οδεύει προς εκλογές ξανά μέσα σε πολύ λίγες μέρες. Κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ το στιγμιαίο κομματικό συμφέρον», ενώ επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές και ότι θέλει την Ελλάδα στο ευρώ.

Όσον αφορά την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι, «Αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της άρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της επιμονής του κ.Κουβέλη να συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αυτή. Κάναμε προσπάθεια να πείσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ώστε να προχωρήσουμε σε κυβέρνηση συνεργασίας αλλά δεν το πετύχαμε» τόνισε.

Πρόσθεσε ότι ο Π. Καμμένος πρότεινε να στηρίξουν οι υπόλοιποι μια κυβέρνηση Καμμένου. Όπως είπε ο Ευ. Βενιζέλος η εντολή του λαού δεν είναι αυτή. Έκανε λόγο για υποχρέωση του κάθε Έλληνα πολίτη να διαβάσει τα πρακτικά της σύσκεψης και θα δει τις σκοπιμότητες των κομμάτων. Όπως σημείωσε ο Ε. Βενιζέλος, «Επικράτησε αλαζονία, μικροκομματισμό. Είναι πολλοί που ειδικεύονται στο εμπόριο ψευδαισθήσεων»

————————————————————————————————————–

H προβοκάτσια σε βάρος του Π.Καμμένου τίναξε στον αέρα την σύσκεψη στο προεδρικό η οποία έληξε χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο Π.Καμμένο επιτέθηκε στον Α.Σαμαρά τον οποίο κατηγόρησε ευθέως ως υπεύθυνο για την πλαστογραφία και την χάλκευση του εγγράφου, ενώ ο υπήρξε και έντονος διάλογος μεταξύ Ε.Βενιζέλου και Α.Τσίπρα.

Αύριο ορίστηκε νέα συνάντηση για την δημιουργία υπηρεσιακής κυβέρνησης. Μια προεκλογική μάχη που ξεκίνησε μέσα στην αίθουσα του προεδρικού μεγάρου και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε να στηριχθεί κυβέρνηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να προχωρήσει σε καταγγελία του Μνημονίου και να αναλάβει την πλήρη ευθύνη, αλλά Α.Σαμαράς και Ε.Βενιζέλος, αρνήθηκαν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>