«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πήρατε μολύβι και χαρτί; Συνέχεια στα σενάρια! Και μην ξεχνάτε τα κολοκύθια που σας είπα!

Bόμβα Καμμένου έριξε ο Α.Σαμαράς – “Σημεία σύγκλισης” βλέπει – Φοβούνται νεκρούς

14-05-2012 21:01:12

Βόμβα Καμμένου έριξε ο Α.Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά την σύσκεψη, επιβεβαιώνοντας απόλυτα αυτά που γράφαμε το πρωί. Υποστήριξε ότι οι όροι που έχει θέσει ο Π.Καμμένος και τους οποίους έχει δώσει γραπτώς στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφήνουν περιθώρια συνεργασίας για την δημιουργία κυβέρνησης.

Κάτι που το defencenet.gr, είχε πρώτο σημειώσει από το πρωί σήμερα, αλλά πάντως είχε απορριφθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί δεν είχαν γίνει δεκτοί οι όροι Καμμένου, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά πριν λίγο ο Α.Σαμαράς είπε άλλα: Ότι “συζητείται η πρόταση Καμμένου”.

Γιατί: Έθεσε τρεις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης αν υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας, κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος ή κίνδυνος στα εθνικά θέματα. αν υπάρχουν τέτοιοι κίνδυνοι, τότε θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού για λίγους μ΄νες!

Αύριο, πάντως, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας θα συναντηθεί με τον τον Π.Καμμένο σε μία κατ’ιδίαν συνάντηση, χωρίς την παρουσία πρακτικογράφων. Κάτι λέει αυτό, αλλά το ερώτημα παραμένει:

Πως είναι δυνατόν να πάνε σε μια τέτοια κυβέρνηση, όταν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τεράστια λαϊκή αντίδραση με ανεξέλεγκτες συνέπειες; Κάτι που απασχόλησες τους τρεις σήμερα στην σύσκεψη με τον Κ.Παπούλια. Πρακτικά, το μόνο που φοβούνται είναι η εσωτερική ασφάλεια. Φοβούνται νεκρούς…

Η σύσκεψη ορίστηκε για αύριο το μεσημέρι στις 14.00 όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Πριν από την σύσκεψη θα δει κατ’ιδίαν και χωρίς να τηρηθούν πρακτικά τους πολιτικούς αρχηγούς.

Όλους, πλην Χρυσής Αυγής. Για τους πολιτικούς αρχηγούς, το 7% των πολιτών δεν έχει λόγο σε μια τέτοια κρίσιμη διαβούλευση. Φαίνεται ότι κάποιοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ισχυροποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αφού αυτού του είδους η … απομόνωση μόνο ευεργετικές συνέπειες μπορεί να έχει για ένα κόμμα που δεν έχει βεβαίως κυβερνητικά χαρακτηριστικά, αλλά χαρακτηριστικά διαμαρτυρίας.

Εν πάση περιπτώσει, όλοι πλέον μιλάνε για κυβέρνηση “τεχνοκρατών-προσωπικοτήτων”. Μια κυβέρνηση ίσα-ίσα για να πάρουν τα λεφτά οι τραπεζίτες και να ψηφιστούν τα μέτρα 11,5 δισ. τον ερχόμενο Ιούνιο, λέμε εμείς…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>