«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα αρπαχτικά ετοιμάζονται να είναι μέσα στην δραχμή, να την έχουν καπελώσει προκαταβολικά!!


 

Η Ελλάδα θα έπρεπε να βγει εκτός ευρωζώνης, αλλά να παραμείνει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Αυτή θεωρεί ως μακροπρόθεσμα καλύτερη λύση για τη χώρα μας ο Κένεθ Ρογκόφ, διακεκριμένος καθηγητής Οικονομικών στο Χάρβαρντ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος στο ΔΝΤ. «Αυτό θα επέτρεπε στην οικονομία της Ελλάδας να υιοθετήσει ξανά τη δραχμή ως το επίσημο νόμισμα της και, αφού υποτιμηθεί η αξία της έναντι του ευρώ, να κάνει ξανά ελκυστικό τον τουρισμό της στους ξένους ταξιδιώτες», είπε ο Ρογκόφ. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως μια πιθανή επιστροφή στο προ 12ετίας νόμισμα θα σήμαινε πως «ο ήλιος θα μπορούσε να λάμψει ξανά στη χώρα, εφόσον δεν είναι σαφές πώς θα μπορούσε να επιβιώσει η Ελλάδα μακροχρόνια εντός του ευρώ.

…………………………………………………………………………………..

Θέλει μεγάλη προσοχή τι λέει ,ποιος το λέει και πότε το λέει!

Αλίμονο! Να επιλέξουμε… ένα δύσκολο δρόμο η είναι αλήθεια για να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας και να έχουμε προκαταβολικά παγιδέψει την προσπάθεια, κουβεντιάζοντας για το πως θα το κάνουμε με τους σημερινούς νταβατζήδες, κερδοσκόπους, οικονομικούς δολοφόνους και κατακτητές! Αλίμονο!  Η Ευρώπη το μόνο που έχει να κουβεντιάσει μαζί μας είναι αν θέλει την Ελλάδα σαν ισότιμο μέλος χωρίς εκβιασμούς και προϋποθέσεις στην Ευρώπη των λαών! Τώρα με ποιους θα συναλλασσόμαστε οικονομικά, αυτό θα είναι δικός μας λογαριασμός και σε ποιους θα πουλάμε και ποιους τουρίστες θα δεχόμαστε, ανάλογα με τον σεβασμό που θα μας δείξουν!

Κάποιος θα πρέπει να τους πει ότι οι Έλληνες όταν θα επιστρέψουν στην δραχμή θα κρίνουν αυτοί πότε θα διαπραγματευτούν την δραχμή στα διεθνή οικονομικά φόρουμ και με ποιους θα συνεργαστούν, και αν θα φάνε ή  πως  και πότε θέλουν να πηδάνε τους προδότες και και τους ανθέλληνες! Για παράδειγμα το μόνο που έχουν να κουβεντιάσουν με την Ευρώπη είναι αν μας θέλουν ισότιμα και χωρίς εκβιασμούς στην Ευρώπη!

Άλλο παράδειγμα, μια πατριωτική κυβέρνηση με οικονομολόγο Έλληνα και όχι Εβραίο, θα πει, εμείς θα αγοράζουμε με δραχμές πετρέλαιο από το Ιράν, από τους τάδε, από το διάστημα! Και όπλα από την Ρωσία, όσα δεν φτιάχνουμε μόνοι μας! Και χαντρολαίμια από την Κίνα! Για αυτό θα γυρίσουμε στην δραχμή για πετάξουμε όλη την μαγάρα ντόπια και ξένη που μας ρουφά το αίμα! Διαφορετικά ποιος ο λόγος να γυρίσουμε στην δραχμή;

Και για να μην μας πουν αφερέγγυους, να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε στάση πληρωμών και εφόσον καθορίσουμε τις αληθινές υποχρεώσεις μας προς τους δανειστές μας θα τους πληρώσουμε και την τελευταία δραχμή, γιατί δεν έχουμε μάθει να είμαστε απατεώνες όπως θέλησαν να μας  εκπαιδεύσουν για να κάνουν την δουλειά τους, λοιδορώντας και κατηγορώντας τον Ελληνικό λαό!

Ευγενικά θα μπορούσα να πω σε όλους τους συμβουλάτορες ξένους και ντόπιους, να πάτε στο διάολο και ποιο μακριά! Δεν χρειαζόμαστε συμβουλάτορες του Χάρβαρντ και του Κέμπριτζ! Έχουμε γαμά τους οικονομολόγους αρκεί να τους επιλέξουμε.

Καθαρά και ξάστερα για να γλιτώσει από έναν μεγαλύτερο καταστροφικό όλεθρο η Ελλάδα επιστρέφοντας στην δραχμή, θα πρέπει να υπάρχουν οι εξής προϋποθέσεις. Να έχουμε κυβέρνηση δημοκρατική και πατριωτική, να έχουμε επιλέξει οικονομολόγους πατριώτες, διπλωμάτες πατριώτες και ικανούς. Δικαστές τίμιους, και ανεξάρτητους από πολιτικές, στρατιωτικούς πατριώτες, ξήλωμα όλο το υπαλληλικό προσωπικό από γραμματείς και φαρισαίους μέχρι τον κλητήρα και επαναπρόσληψη των ικανών και τιμίων που υπάρχουν. Οι επιλογές να γίνονται όχι απαραίτητα μέσα από τα κόμματα αλλά των ικανών όπου και να βρίσκονται!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>