«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σαν κυρίαρχος λαός, δεν θα λες πάντα δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, μετάνιωσα, να μου κοπεί το χέρι, γιατί τώρα θα σου κόψουν το κεφάλι!

Πατριώτες, συνέλληνες, δεινοπαθούντες, γείτονες, φίλοι, υπεύθυνοι πολίτες??????

Ας προσέξουμε καλά να μην ξανά ζήσουμε τα ίδια στην φωτογραφία από τον εμφύλιο!

 Μπορούμε επιτέλους να βρούμε κοινή συνιστώμενη που θα δείξει ότι μπορούμε να βάλουμε στην  άκρη τα πάντα με ένα κοινό αίτημα την σωτήρια της πατρίδος μας; Η δημοκρατία έχει καταλυθεί για να λέμε πως την θέλει ο καθένας ή ποια είναι η σωστή, αφού ο καθένας την ερμηνεύει βάσει με τα προσωπικά του ή κομματικά του συμφέροντα!

Άρα δεν μιλάμε για αποκατάσταση της δημοκρατίας αυτή τη στιγμή αλλά για πλήρη ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος των 300 προδοτών!

Εκτός εξαιρέσεων.

Ξανά τονίζω αυτή τη στιγμή η Ελλάδα θέλει τώρα από τις υποτιθέμενες δημοκρατικές δυνάμεις μια προσωρινή κυβέρνηση λίγων μηνών, για να αλλάξει τον εκλογικό νόμο σε απλή αναλογική, ή μετά τις εκλογές , και από τώρα η επιλογή προσώπων αρίστων που θα γίνουν πρωθυπουργός, άμυνας, εξωτερικών, εσωτερικών, οικονομικών, Δικαιοσύνης, δημόσιας τάξης, για τα άλλα υπουργεία θα φροντίσει η δημοκρατία αν ανθίσει; Εδώ επιμένω στο ελάχιστο που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν,  χωρίς ναι μεν αλλά, ότι οι πολιτικοί πρέπει να πουν καθαρά με ποιους υπάρχει δυνατότητα να σχηματίσουν κυβέρνηση και με ποιους όχι, τώρα όχι μετά τις εκλογές.

Να ξεκαθαρίσουν στον Ελληνικό λαό με καθαρή γλώσσα ( ναι όχι)

Για πέντε κρίσιμα ζητήματα, ναι η όχι επιστροφή στην δραχμή;

Ναι η όχι στα μνημόνια;

Ναι η όχι στον έλεγχο του ψεύτικου και εικονικού πρόστυχου χρέους;

Ναι η όχι στην Ελληνική ΑΟΖ, στην Θράκη, Και στα Σκόπια;

Ναι η όχι αν θα αλλάξουν αμέσως τον εκλογικό νόμο με απλή αναλογική και την ασυλία;

 Ναι η όχι θα κλείσετε τα σύνορα για τους πολιτικούς και προδοτικούς απατεώνες για να δικαστούν δίκαια όλοι μα όλοι ανεξάρτητα αν είναι το παιδί σας;

Χωρίς εκτελέσεις και μίση και με μόνη τιμωρία την κατάσχεση στην ολοκληρωτική περιουσία μέχρι και την δραχμή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και απαγόρευση εξόδου από την χώρα και να τους αφήσουμε ελεύθερους στην χλεύη του λαού!

Αυτό που κάνατε στις διερευνητικές εντολές και οι 300 ήταν υποκρισία και πολιτικά τερτίπια να τα φορτώσει ο ένας στον άλλο πολιτικά λάθει και πάρει τα πολιτικά οφέλη! Αδιαφορώντας για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα! Αναδειχτήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να λέγεστε Έλληνες πολιτικοί! Κάνω έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ανεξάρτητους Έλληνες, να πουν καθαρά αν έχουν στελέχη να κυβερνήσουν τον τόπο επάξια και ακίνδυνα; Αν  θα συνεργαστούν σε ένα ελάχιστο πρόγραμμα αφήνοντας τα υπόλοιπα για μετά;  Να δείξετε σεβασμό στον χώρο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό του λαού των δυο κομμάτων  δεν φταίει τίποτα και σας τίμησε και θα σας τιμήσει για συγκεκριμένο λόγο, είσαστε σε θέση να τον αποζημιώσετε για την εμπιστοσύνη του;

Αν δεν ξεκαθαρίσετε την θέση σας με καθαρό τρόπο και μετά τις εκλογές συνεχίσετε να παίζετε τις κουμπάρες ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να μπουκάρει στα στρατόπεδα και να πάρει τα όπλα για να σώσει την πατρίδα του, μην το παρακάμψετε ή το ξεχάσετε και πείτε ότι είναι λόγια του αέρα, ή ενός φαντασμένου!

Και μια προειδοποίηση σε κάποια μπλοκ που το παίζουν  χριστιανό εθνικόφρονες, σταματήστε αυτό το βρόμικο τρόπο να εκφράζετε για την σωτηρία της πατρίδος μας , σας πήρε χαμπάρι ο λαός και προσφέρετε κακές κάκιστες υπηρεσίες στην πατρίδα σας!

Δεν ξέρω αν για τους νεοέλληνες έχουν καμία σημασία τα παραπάνω ή είναι ψηλά καπέλα ή δεν ξέρουν τι θέλουν να σώσουν; Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας, το Δάχτυλο στο μέλι και ο θείος στην Κορώνη  και το μάνα από τον ουρανό το έφαγαν  οι θεοί και δεν περισσεύει για τους πιστούς τους!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>