«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φίλοι μου με κάθε επιφύλαξη!

Συμφώνησαν και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού

Η χθεσινή νύχτα είχε πολλές ανατροπές και κατά τη διάρκειά της έντονες διεργασίες προκειμένου να βρεθεί λύση και να αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο μαθηματικά οδηγείται η χώρα. Τώρα πλέον όλα είναι στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος στις συναντήσεις που θα έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς θα τους θέσει προ των ευθυνών τους. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι βρέθηκε ο πολιτικός που θα ηγηθεί του κυβερνητικού σχήματος, το οποίο θα διαπραγματευθεί τους όρους του μνημονίου, κρατώντας ταυτόχρονα τη χώρα εντός Ευρωζώνης και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εθνικά υπεύθυνη στάση του Ε. Βενιζέλου, του Φ. Κουβέλη και του Α. Σαμαρά, φαίνεται ότι ανοίγουν το δρόμο ώστε να υπάρξει λύση που θα συνάδει σε μεγάλο βαθμό στο μήνυμα που έστειλε η κοινωνία από τις κάλπες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή οι ηγέτες των κομμάτων που δεν θέλουν να ρισκάρουν τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, συμφώνησαν στο πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής του ολιγομελούς υπουργικού συμβουλίου. Πρόκειται για πολιτικό που τα χαρακτηριστικά του υπερβαίνουν τον ιδεολογικοπολιτικό χώρο από τον οποίον προέρχεται, έχει σημαντική εμπειρία από διεθνείς οργανισμούς, προσβάσεις στα κέντρα λήψης των αποφάσεων στο εξωτερικό, διατηρεί επαφές με ηγέτες και προσωπικότητες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, ενώ διακρίνεται για την μετριοπάθεια και τον ήπιο πολιτικό του λόγο.

Όπως είπε κορυφαίος επιχειρηματικός παράγων που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, «Στην περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, τότε αναπόφευκτα η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε εκλογές».

11.05.2012REPORTER

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>