«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανοικτή επιστολή προς τις Αντι-μνημονιακές δυνάμεις.

Γράφει ο Θαλαμοφύλακας*.
Αγαπητοί κύριοι Τσίπρα, Καμμένε, Κουβέλη, Παπαρήγα, Μιχαλολιάκο,
Προδώσατε ακόμα μια  φορά την εντολή του λαού! Την ερμηνεύσατε όπως σας βόλευε!!

Αντιλαμβάνομαι το ιδεολογικό χάσμα που σας χωρίζει και σας εμποδίζει να συνεργαστείτε για να σώσετε τον (όπως εσείς τον ονομάζετε) “τόπο”. Είναι προφανές ότι δεν είναι δυνατό να σχηματιστεί κυβέρνηση με την πολιτική της οποίας να συμφωνείτε σε όλους τους επιμέρους τομείς.
Αντιλαμβάνομαι ότι η Χρυσή Αυγή (που απαιτεί να απελαθούν όλοι οι…
λαθρομετανάστες) δεν είναι δυνατό να συμφωνήσει με τα αριστερά κόμματα (που πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες).

Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι ο κ. Καμμένος (που δηλώνει οπαδός του φιλελευθερισμού) δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσει όσον αφορά στις ιδιωτικοποίησεις ούτε με τα κόμματα της αριστεράς, ούτε με τη Χρυσή Αυγή.

Νομίζω όμως ότι υπάρχουν αρκετά θέματα στα οποία όλοι συμφωνείτε (ή τουλάχιστον έτσι λέτε).

Η απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι το πρώτο.

Ο λογιστικός έλεγχος του χρέους είναι το δεύτερο. 

Η τιμωρία των υπευθύνων για την κατάντια μας είναι το τρίτο.

Δε θυμάμαι τα προεκλογικά προγράμματα όλων σας, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και ένα – δυο επιμέρους θεματάκια στα οποία επίσης νομίζω ότι μπορείτε να τα βρείτε.

Επίσης νομίζω ότι όλοι σας, ακόμα και αυτοί που ονειρεύεστε ηγεσίες και πολιτικά συστήματα του Β’ παγκοσμίου πολέμου, δηλώνετε ότι σέβεστε τη δημοκρατία, τις αποφάσεις και τη θέληση του λαού.

Μου προκαλεί λοιπόν τεράστια έκπληξη το γεγονός, ότι κανείς σας, δεν σκέφτηκε να προτείνει τη δημιουργία μιας κυβέρνησης όχι “εθνικής σωτηρίας”, αλλά “αναγκαστικού συμβιβασμού”, η οποία θα δεσμευτεί πάνω στα θέματα που συμφωνείτε, και θα ρωτήσει εμένα τον Ελληνικό λαό για τα θέματα που διαφωνείτε.

Κανείς σας δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσατε να σταματήσετε να διαφωνείτε “ιδεολογικά”, να αφήσετε τις ιδεολογίες σας στην άκρη για το καλό του “τόπου” και να κάνετε ένα δημοψήφισμα για τα θέματα στα οποία διαφωνείτε.

Να με ρωτήσετε επιτέλους τι διάβολο θέλω να κάνω με τους μετανάστες, με τις ιδιωτικοποιήσεις, με τη βουλευτική ασυλία και με ότι άλλο θέμα δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας.

Αν μη τι άλλο, ένα δημοψήφισμα θα ήταν πρωτότυπη πολιτική κίνηση, αφού κανένα δημοψήφισμα δεν έχει γίνει μεταπολιτευτικά στην Ελλάδα. 

Μπορεί να φοβήθηκα όταν ο Τζέφρυ με πληροφόρησε ότι θα διενεργήσει δημοψήφισμα, όμως εσάς σας έχω εμπιστοσύνη, διαφορετικά δεν θα σας ψήφιζα.

Αν λοιπόν πιστεύετε με θεωρείτε άξιο να αποφασίσω για την τύχη της χώρας μου, στην τέταρτη φάση των διερευνητικών, πηγαίντε στον Πρόεδρο και πείτε του ότι θα σχηματίσετε κυβέρνηση με τους παραπάνω όρους και σκοπούς.

Αν πάλι δεν με θεωρείτε άξιο να αποφασίσω εγώ για τα θέματα στα οποία διαφωνείτε και πιστεύετε ότι μόνον εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η χώρα μου  

και με τις βλακείες σας επιτρέψετε στους “συγκυβερνήτες” να συνεχίσουν το έργο τους ενώ εσείς θα τους κατακρίνετε στρογγυλοκαθισμένοι στα έδρανα που σας έκατσα, τότε ένα έχω να σας πω:

Να πάτε να γ@@@@@@@@.

Ολοι σας.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

http://www.epirus-ellas.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>