«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο “περίεργος” ρόλος του Μόντι κατά της Ελλάδας

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ο εχθρός είναι οι σύμμαχοί μας!! Σε αυτή την Ευρώπη θέλουν οι προδότες να μας κρατήσουν;;;

Χθες, στη συνεδρίαση του EFSF, που αφορούσε στην εκταμίευση της δόσης των 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα, τρεις ήταν οι χώρες που επεδίωκαν να μπλοκάρει το σύνολο του ποσού. Η Γερμανία, λογικό…, η Ολλανδία, επίσης λογικό… και η Ιταλία. Του Μάριο Μόντι.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

10.05.2012ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Κανείς δεν πιστεύει φυσικά σοβαρά ότι ο Φρανσουά Ολάντ θα τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για μάχη… μέχρις εσχάτων με την Άνγκελα Μέρκελ, για την ουσιαστική αλλαγή του Δημοσιονομικού Συμφώνου, το οποίο έχει γονατίσει την ευρωζώνη, επιδεινώνοντας την οικονομική κρίση.

Ο δεύτερος ή… λάθος Φρανσουά που έγινε Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας προερχόμενος από τους Σοσιαλιστές, μετά τον Μιτεράν, θα διαχειριστεί επικοινωνιακά τις μερικές επόμενες εβδομάδες. Θα προσπαθήσει να δείξει ότι… πάλεψε με την Άνγκελα Μέρκελ, για να συμβιβαστεί στο τέλος. Χωρίς να είναι καθόλου βέβαιο ότι θα έχει εξασφαλίσει τις ελάχιστες έστω αλλαγές στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο που επέβαλε το Βερολίνο.

Ανεξαρτήτως ωστόσο του ποια θα είναι τα δείγματα γραφής τα οποία θα δώσει ο Φρανσουά Ολάντ, η Άνγκελα Μέρκελ μοιάζει να έχει ήδη αντικαταστήσει στην… καρδιά της, και φυσικά στην άσκηση μονοπρόσωπης πολιτικής εξουσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Νικολά Σαρκοζί με τον Μάριο Μόντι.

Ο βετεράνος τεχνοκράτης, που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας στην Ιταλία, αποτελούσε εξαρχής επιλογή της Γερμανίδας Καγκελαρίου. Το τελευταίο διάστημα κράτησε αποστάσεις από το Βερολίνο, εστιάζοντας στην αναγκαιότητα της ανάπτυξης ως αυτονόητου ισοδύναμου της λιτότητας.

Στην ουσία ωστόσο, περισσότερο ακουγόταν ως… ηχώ της Άνγκελα Μέρκελ, ως η απενοχοποίηση του αδιάλλακτου προσώπου της Γερμανίδας Καγκελαρίου. Χθες, στη συνεδρίαση του EFSF, που αφορούσε στην εκταμίευση της δόσης των 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα, τρεις ήταν οι χώρες που επεδίωκαν να μπλοκάρει το σύνολο του ποσού. Η Γερμανία, λογικό…, η Ολλανδία, επίσης λογικό… και η Ιταλία. Του Μάριο Μόντι.

Καλωσορίσαμε λοιπόν στη νέα πολιτική πραγματικότητα της Ευρώπης. Με τον διάδοχο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αποδεικνύει ότι η Γερμανία έχει κάνει σοβαρή δουλειά στο παρασκήνιο. Και εις βάθος. Ώστε να ανακυκλώνει τους συμμάχους της. Και να παραμένει η ίδια στον αφρό.

http://www.statesmen.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>