«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παίζουν την κολοκυθιά στην πλάτη του ηρωικού Ελληνικού λαού!

Διερευνητική εντολή, συνταγματική διαδικασία!!!

Λένε ότι θα τηρήσουν πιστά την διαδικασία μιλώντας για το σύνταγμα που μέχρι και σε αυτές τις εκλογές το βίασαν, το ξέσκισαν, κάνοντας τις εκλογές η κυβέρνηση των τραπεζιτών, των κατοχικών προδοτών, εκλογές παρωδία, και όχι υπηρεσιακή όπως ορίζει το σύνταγμα και που όλοι κατά μυστήριο τρόπο το έκαναν γαργάρα!

Όποτε τους βολεύει προτάσσουν την πιστή εφαρμογή του συντάγματος ικανοποιώντας ο καθένας τις δικές του φιλοδοξίες, στο όνομα του λαού!!!

Είναι καλά σχεδιασμένο ακόμα και το πότε θα γίνονταν οι εκλογές για να συμπίπτουν με την εκταμίευση της δόσης και να μπορούν να εκβιάζουν τον Ελληνικό λαό! Δεν θα έχουμε τον Ιούνιο να πληρώσουμε τις συντάξεις!

Προσέξτε ποιους ενοχοποιούν πάντα ως υπεύθυνους της καταστροφής, τους τεμπελχανάδες και χωρίς κανένα παραγωγικό όφελος τους συνταξιούχους!!

Τι λέτε ρε αλήτες, αποβράσματα, βδελύγματα, γιατί λέτε  ψέματα στον Ελληνικό λαό αφού βάσει συντάγματος από τα φορολογικά έσοδα τα πρώτα που πρέπει να πληρωθούν είναι οι συντάξεις,  Οι μισθοί, η υγεία  και η άμυνα τις χώρας.

Όλη η ΓΗ αυτή την στιγμή εκβιάζει και τρομοκρατεί την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Οι εκβιασμοί εντός και εκτός πάνε και έρχονται σωρηδόν κάθε μια ώρα και έχουν εκβιαστικά διλήμματα, θα το κουβεντιάσουμε το μνημόνιο, δεν κουβεντιάζουμε το μνημόνιο, αν δεν ψηφίσετε την πιστή εφαρμογή των μνημονίων θα έχετε συνέπειες, μαλώνουν τους δούλους τους που ζητάνε τα δικαιώματά τους! Και τα πολιτικά βδελύγματα στο όνομα του λαού, κάνουν τα πολιτικά τους παιχνίδια πως θα διπλώσουν ξανά στο μαντρί τους τα ζώα που την κοπάνισαν!

Διερευνητικές εντολές όχι για να κυβερνήσουν, αλλά πως θα διαμορφώσουν το καινούργιο καπέλωμα του λαού!

Η Δεξιά θα μαζέψει ακόμα και τα σκατά αρκεί να πάρει λίγη δύναμη ακόμα, το ίδιο και στο ΠΑΣΟΚ, το ίδιο πρόστυχο παιχνίδι και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα ποιο βρόμικο του σταλινικού ΚΚΕ και ο θεεε των Ελλήνων τα καταφέραμε να εκδικηθούμε μολύνοντας τον εναπομείναντα πολιτισμό μας, αναδεικνύοντας την Ναζιστική Χρυσή Αυγή σε δημοκρατικό δικαίωμα και είσοδο της στον ναό της δημοκρατίας!!!

Αγαπητοί πατριώτες αυτό δεν λέγετε δημοκρατία αλλά προδοσία στα δημοκρατικά μας ιδεώδη, στο Ελληνικό πολιτισμό, στην αξία του ανθρώπου. Αυτοί οι πολιτικοί είναι προδότες  εμείς με τις επιλογές μας τι είμαστε;;;;;

Ο λαός που δεν απαιτεί και δεν είναι το μόνο μέλημα του η αποκατάσταση της δημοκρατίας, είναι καταδικασμένος σε θάνατο!

Παίξε Ελληνικέ λαέ την κολοκυθιά σε βάρος της πατρίδας σου και των παιδιών σου, με τέτοια μυαλά τέτοιοι πολιτικοί σου αξίζουν!

Φρόντισε στις εκλογές αυτές να δυναμώσεις την χρήση αυγή τουλάχιστο αν δεν θα έχουμε βουλή να παρακολουθούμε μποξ, ποδοσφαιρικό αγώνα, θέαμα, ξεπεσμό και μετά ο θάνατος!

Η δημοκρατία για το δικαίωμα στην δικαιοσύνη, την υγεία, την ισονομία και ισοπολιτεία, στον πολιτισμό, στην παιδεία, το περιβάλλον, την διατροφή, τον πατριωτισμό, την ανεξαρτησία, είναι άκαιρα και ψηλά καπέλα για τον νεοέλληνα!!!

Την δημοκρατία οι νεοέλληνες την έκαναν κουστουμάκι βραδινό κατά πως τους βολεύει και με ποιους καλεσμένους θα συμφάγουν!

Ο καθένας μιλά για δημοκρατία αλλά να μην χάσει τα λεφτά που έβγαλε με ρεμούλες και άκοπα, να μην χάσει την θεσούλα του που εξασφάλισε με μπόλικο γλύψιμο σε βάρος των ικανών με δικαίωμα για την θέση, να είναι τα παιδιά τους εξασφαλισμένα με όποιο τίμημα σε βάρος των παιδιών του φίλου, του γείτονα. Έγινε η δημοκρατία από τους νεοέλληνες η σύγχρονη κολοκυθιά!!!

Ναι αλλά πόσα κολοκύθια;;;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Παίζουν την κολοκυθιά στην πλάτη του ηρωικού Ελληνικού λαού!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>