«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Όχι» από τον Τσίπρα σε κυβερνητική συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία

«Όχι» από τον Τσίπρα σε κυβερνητική συνεργασία με την ΝΔ

Ο λαός κάνει έκλυση να συνεργαστούν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις ακόμα και αυτές που έχουν 1000 ψήφους και να κυβερνήσουν, φυσικά εκτός Μάνου, Βαλιανάτου, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , κάποιοι βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ μπορούν τώρα να μιλήσουν πατριωτικά και όχι ψηφίζοντας νόμους προδοτικούς. Και να αποχωρήσουν και να ενταχθούν στα δημοκρατικά κώματα της αριστεράς να κυβερνηθεί η χώρα, αυτή θα είναι, αυτή την ιστορική στιγμή πατριωτική κίνηση! Να βάλουν όλοι από λίγο νερό στις διακηρύξεις τους να γίνουν ποιο ευέλικτη και να αναλάβουν την ιστορική ευθύνη που τους δίνετε! Κύριε Τσίπρα μην ποντάρεις σε επαναληπτικές εκλογές γιατί θα χάσεις αυτό που έχεις, και αυτό θέλουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να κάνεις ένα τέτοιο λάθος! Και οι βουλευτές του ΚΚΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε αυτή την επικίνδυνη καμπή που περνά η Ελλάδα, διαφορετικά θα σβήσετε από τον πολιτικό χάρτη και θα μείνετε με τους ροπαλοφόρους τραμπούκους. και όταν λέμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις εννοούμε  αυτές που έχουν διακηρύξει απαλλαγή από το ψεύτικο και απεχθές χρέος, μαζί με τα μνημόνια! Και να μείνουμε στο Ευρώ και στην Ευρώπη αν μας θέλουν, σαν ισότιμο μέλος χωρίς εκβιασμούς και κομμένα τα χέρια τους από την ανεξαρτησία της χώρας μας.

Υστερόγραφο

Προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ξέρετε ότι παίζει μεγάλο ρόλο μια μετακίνηση βουλευτών από τον ένα χώρο στον άλλο,  ανάλογα με την συγκυρία. Σήμερα δεν θα σας πει αποστάτες  κανένας,  αλλά πατριώτες θα σας ανακηρύξει ο Ελληνικός λαός αν μετακινηθείτε προσωρινά σε οποιοδήποτε χώρο μπορείτε για να κυβερνηθεί ο τόπος και να βγούμε από το επικίνδυνο τούνελ, με δήλωσή σας ότι η προσχώρηση σας σε άλλον πολιτικό χώρο γίνετε μόνο για αυτή την  τετραετία αφού δεν έχετε τις ίδιες πολιτικές απόψεις με τον χώρο που θα προσχωρήσετε αλλά το κάνετε μόνο για να κυβερνηθεί ο τόπος!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>