«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν θα κουράζομε να το λέω, Η δημοκρατική αριστερά να σταθεί για μια φορά ενωμένη μπροστά στις ιστορικές ευθύνες της και να μην κάνει πολιτικά παιχνίδια, γιατί μπορεί να τιμωρηθεί άσχημα!

Οι 72 ώρες που θα κρίνουν τον σχηματισμό κυβέρνησης

Πρόταση διακυβέρνησης παρουσιάζει ο Τσίπρας

 

Με όπλο το μήνυμα των πολιτών ότι η πολιτική της σκληρής λιτότητας απορρίπτεται, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει την στρατηγική που θα ακολουθήσει το τριήμερο που έχει στη διάθεσή του για να επιχειρήσει τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την λήψη της διερευνητικής εντολής από τον Κάρολο Παπούλια στις δύο το μεσημέρι θα παρουσιάσει μια συνολική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Στον πυρήνα της πρότασης του κ. Τσίπρα είναι η απόρριψη του μνημονίου και των “βάρβαρων μέτρων” τα οποία σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ το συνοδεύουν.

Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του Συνασπισμού θα ανακοινώσει την κυβερνητική πρόταση του κόμματός του.

Στο σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η ευθύνη που αναλαμβάνει είναι μεγάλη, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ιστορική η στιγμή για την Αριστερά.

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι οι συσχετισμοί δυνάμεων δύσκολα θα επιτρέψουν το σχηματισμό κυβέρνησης Αριστεράς, ενώ αναφέρθηκε και στο μπόνους των 50 εδρών προς το πρώτο κόμμα.

Στην καρδιά της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόρριψη του μνημονίου προκειμένου να μπει φρένο στην ύφεση και “στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων”. Όπως επισήμανε ο κ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά, “από την ακύρωση των μέτρων λιτότητας και την αντικατάστασή τους από μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας και φορολογίας του συσσωρευμένου πλούτου προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για τη στήριξη των φτωχών και των αδύναμων στρωμάτων”.

Η πρόταση του Συνασπισμού θα περιγράφει τη διαδικασία προς την σταδιακή καταγγελία του μνημονίου. Ο κ. Τσίπρας δεν απορρίπτει την ιδέα σχηματισμού μιας κυβέρνησης προσωπικοτήτων η οποία κατά μείζονα λόγο θα υλοποιήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. “Αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ συμφωνήσουν στην απόρριψη του μνημονίου δεχόμαστε την ψήφο ανοχής”, αποκαλύπτει κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο protothema.gr αποκαλύπτοντας ότι ο Συνασπισμός δεν θα πει όχι στην πρόταση του δικομματισμού για σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.
Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι η απόρριψη του μνημονίου. Επίσης ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει και από τους εταίρους και δανειστές της χώρας να εξηγήσουν ποιο είναι το σχέδιό τους για να σταματήσουν οι καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων ώστε να επιστρέψει η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει επίσης αλλαγή του εκλογικού νόμου ώστε να ισχύσει η αρχή της αναλογικότητας και άμεσα μέτρα προστασίας των ασθενών εισοδημάτων.

Οι διαδοχικές συναντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινούν σε λίγη ώρα.
Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

Στις 15.30 το μεσημέρι της Τρίτης, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στη Βουλή με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, στις 17.30 με την ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων και στις επτά με την κυρία Λούκα Κατσέλη από την Κοινωνική Συμφωνία.

Αύριο Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με τα συνδικάτα και κοινωνικούς φορείς. Προς το παρόν δεν έχει κλειστεί συνάντηση με την ηγεσία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών.

Την Πέμπτη, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλέσει τους πολίτες σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Οι συναντήσεις του κ. Τσίπρα με τους αρχηγούς της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα γίνουν την Πέμπτη.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να εξαντλήσει το τριήμερο που διαρκεί η διερευνητική εντολή. Στο σκεπτικό της συγκεκριμένης κίνησης προβάλλεται η επιθυμία της “ευρύτερης στήριξης” αν και οι πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Τσίπρα θεωρούν ότι οι πρωτοβουλίες αυτές δεν στοχεύουν στον σχηματισμό κυβέρνησης αλλά εντάσσονται στη “νέα προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ”.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

– 3.30 μ.μ. με Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ

5.30 μ.μ. με ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

7   μ.μ.    με ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

http://www.protothema.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>