«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολύ δύσκολος ο σχηματισμός κυβέρνησης

Δημήτρης Νικολακόπουλος

Προϋπόθεση για την επίτευξη ασφαλούς κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας από τα μνημονιακά κόμματα είναι η είσοδος στη Βουλή της ΔΗΣΥ και του ΛΑΟΣ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από τα δύο «μνημονιακά» κόμματα, το ΠαΣοΚ και τη ΝΔ, με βάση την ασφαλή πρόβλεψη της εταιρείας Singular Logic, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του υπουρείου Εσωτερικών.
Με βάση αυτή την πρόβλεψη ως προϋπόθεση για την επίτευξη ασφαλούς κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας από τα μνημονιακά κόμματα είναι να εισέλθει στη Βουλή η Δημοκρατική Συμμαχία της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και να μείνουν εκτός Βουλής το ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι -Πράσινοι.

Σε αυτή την περίπτωση θα διαμορφωθεί, αν και μικρή, ικανή ωστόσο πλειοψηφία των κομμάτων που τάσσονται υπέρ του Μνημονίου στη Βουλή.

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή στην περίπτωση κατά την οποία εισέλθουν στη Βουλή το ΛΑΟΣ και οι Οικολόγοι – Πράσινοι ή κάποιο από τα δύο κόμματα, που θεωρείται από τη Singular Logic, ως η πλέον πιθανή εξέλιξη καθώς εμφανίζουν μία μικρή τάση ανόδου, η επίτευξη κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας από τα κόμματα που τάσσονται υπέρ του Μνημονίου, καθίσταται «όνειρο θερινής νυκτός».
Η μοναδική περίπτωση για την οποία, με βάση πάντα τα ποσοστά της Singular Logic, μπορεί να επιτευχθεί – έστω και πολύ μικρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία – από το ΠαΣοΚ και τη ΝΔ, είναι τα εκτός Βουλής κόμματα να αυξήσουν τα ποσοστά τους, χωρίς να εισέλθει κανένα από αυτά στη Βουλή. Κι αυτό γιατί μ´αυτόν τον τρόπο κατεβαίνει ο πήχυς της αυτοδυναμίας, πράγμα όμως που είναι εξαιρετικά δύσκολο.

ΠαΣοΚ – Νέα Δημοκρατία στον εκλογικό χάρτη

Το ΠαΣοΚ, που θεωρείται ο μεγάλος ηττημένος της εκλογικής αναμέτρησης, έχει υποστεί καθίζηση των εκλογικών του ποσοστών σε όλες σχεδόν τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Χάνει ακόμη και παραδοσιακά κάστρα του κόμματος, με εξαίρεση την Κρήτη, όπου στις τρεις από τις τέσσερις εκλογικές περιφέρειες διατηρεί το προβάδισμα, αλλά με σημαντικές απώλειες.

Το ΠαΣοΚ, κατά τα άλλα, εκτοπίσθηκε κυρίως από το ΣΥΡΙΖΑ στην Α´και Β´Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών, στον Πειραιά, την Αττική, την Αχαΐα, τη Βοιωτία, την Εύβοια, την Α´Θεσσαλονίκης και τις Κυκλάδες. Σε όλες αυτές τις εκλογικές περιφέρειες ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτο κόμμα υπερφαλαγγίζοντας και τη ΝΔ.

Η ΝΔ, από την πλευρά της, μπορεί να διατηρεί την πρώτη θέση σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες περιφέρεις της χώρας, με εξαίρεση τη Σάμο, όπου είναι πρώτο κόμμα το ΚΚΕ, αλλά με σημαντικά μειωμένα ποσοστά ακόμη και σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση του 2009. Τα υψηλότερα ποσοστά πάντως τα έχει στη Μεσσηνία (34,27%), τη Λακωνία (33,21) και στη Φλώρινα (31,58).

Και μία λεπτομέρεια με σημασία: Η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρά ποσοστά στα εκλογικά τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα, κάτι που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, συγκεντρώνοντας ποσοστό 11,81%, αν και έρχεται τρίτο κόμμα. Εκτός από τον Αγιο Παντελεήμονα, ισχυρή είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία (12,01%) και στη Λακωνία(10,02%).

http://www.tovima.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>