«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελλάς – Γαλλία αντιμνημονιακή συμμαχία – Σαρκοζί & ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τελειώνουν με πάταγο

     
05-05-2012 17:54:54

 Λιγότερο από μία ημέρα απομένει για την ταυτόχρονη ήττα των μνημονιακών δυνάμεων στη χώρα μας και των υποστηρικτών του Δημοσιονομικού Συμφώνου στη Γαλλία.

Στην αυριανές ταυτόχρονες εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία αναμένεται ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Νικολά Σαρκοζί αύριο να υποστούν συντριπτικές ήττες. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα και στην Γαλλία η κατάσταση διαμορφωνόταν ως εξής: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναμένεται να συγκεντρώσουν περί το 38%, χωρίς να αποκλείεται να πιεστούν και προς το 35%.

Από εκεί και πέρα παίζεται η είσοδος του ΛΑΟΣ, σίγουρα έξω η Ν.Μπακογιάννη, η Δράση του Σ.Μάνου ούτε κατά ιδέα δεν βλέπει Βουλή, η Κοινωνική Συμφωνία της Λ.Κατσέλη, άργησε “να πάρει μπρος”, αλλά καταγράφει δυναμική πάνω από το 2%, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.

Για τους λοιπούς ισχύουν αυτά που έχουμε γράψει: Ανεξάρτητοι, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ θα δώσουν μάχη για την τρίτη θέση με τον ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ότι έχει το προβάδισμα. “Κλειδωμένοι” τουλάχιστον 25 βουλευτές για τον Π.Καμμένο. Ο Πάνος κατάφερε να γίνει εκφραστής της ευρύτερης πατριωτικής παράταξης και αύριο θα θερίσει τους καρπούς των κόπων και του θάρρους του.

Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή η μόνη ασφαλής πρόβλεψη που μπορεί να γίνει είναι ότι εισέρχεται στην Βουλή με 8-10 βουλευτές. Από εκεί και πέρα “Sky is the limit”! To ρεύμα που καταγράφει τις τελευταίες ημέρες είναι άνευ προηγουμένου.

Στην Γαλλία, κάτω από 5 μονάδες διαφορά υπέρ του Φ.Ολάντ δεν έχει πέσει καμμία δημοσκόπηση. Ο σοσιαλιστής υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει αν οι θέσεις του υπερ της Ελλάδας και κατά της Μέρκελ και του δημοσιονομικού συμφώνου ήταν αληθινές ή προεκλογικοί βερμπαλισμοί.

Είναι μια ιδιαίτερα ευτυχής συγκυρία για την Ελλάδα ότιτην ίδια στιγμή που θα ηττηθούν οι μνημονιακές δυνάμεις στη χώρα μας, την ίδια στιγμή στη Γαλλία θα αναδειχθεί νικιτής ο Φρανσουά Ολάντ ο οποίος εκτός του ότι αναδεικνύεται σε αντίπαλο της Αγκελα Μέρκελ, και στο Δημοσιονομικό Σύμφωνο, και στην πολιτική της, έχει αναγάγει σε σημαία του, ως μη ώφειλε, τη σωτηρία της Ελλάδας, και την απαλλαγή της από τα δεσμά του Μνημονίου.

Η νίκη του Φρανσουά Ολάντ θα δώσει “βαθμούς” στη νίκη των αντιμνημονιακών δυνάμεων στην Ελλάδα και θα διευκολύνει φυγόκεντρες τάσεις που είναι βέβαιο ότι θα εκδηλωθούν από την επομένη των εκλογών στα δύο “πρώην” μεγάλα κόμματα εντός των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με έκθεση ξένης πρεσβείας που το defencenet.gr είχε δημοσιεύσει οι ξένοι έγραφαν μεταξύ άλλων.

“Οι αποχωρήσεις των βουλευτών από τα δύο κόμματα κατά τον τελευταίο χρόνο  καταδεικνύουν ισχυρές πολιτικά φυγόκεντρες δυνάμεις στο εσωτερικό των δύο κομμάτων, ως απόρροια των πιέσεων του εκλογικού σώματος.

Από την στιγμή που θα καταγραφεί στις εκλογές της 6ης Μαΐου ότι τα δύο κόμματα πάψουν να είναι “μεγάλα” σε εκλογικά ποσοστά, τότε είναι πιθανόν βουλευτές που θα εκλεγούν εντός των παλαιών κομμάτων να θεωρήσουν ότι πολιτικό μέλλον έχουν μόνο εκτός των κομμάτων αυτών, αφού θα έχει καταδειχθεί ότι οι συνάδελφοί τους που αποχώρησαν, ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι από πολιτικής άποψης.

Συν το γεγονός ότι η κομματική κατάρρευση θα οδηγήσει στην απομάκρυνση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την κρατική εξουσία που αποτελούσε σημαντικό στοιχείο κομματικής συνεκτικότητας”.

Ταυτόχρονα οι δηλώσεις Γάλλων δημοσιογράφων για τις αυριανές ελληνικές εκλογές δείχνουν την σπουδαιότητα για όλους της 6ης Μαϊου και μάλλιστα ότι το ειδικό βάρος των δικών μας εκλογών είναι μεγαλύτερο και από των γαλλικών.

“Η εκλογή Ολάντ στη Γαλλία του ανθρώπου που υπόσχεται τη ανάπτυξη πέρα από τα αυστηρά μέτρα λιτότητας θα είναι μια ευλογία για την Ελλάδα. Η Ελλάδα θα πρέπει να νιώθει τυχερή αν εκλεγεί ο Ολάντ” σημειώνουν όλες οι γαλλικές εφημερίδες.

Από τις δηλώσεις των Γάλλων δημοσιογράφων φαίνεται το πόσο σημαντική είναι η αλλαγή πορείας της Γαλλίας με το Φρανσουά Ολάντ στο τιμόνι, αλλά και η αποδοχή ότι πρέπει να αλλάξει άρδην η ασκούμενη πολιτική στη χώρα μας και να ακολουθήσουμε μια νέα ανπτυξιακή πορεία γιατί απλούστατα “δεν πάει άλλο”.

Αν αυτό το καταλαβαίνουν οι ξένοι που δε ζουν την ελληνική κατάσταση αντιλαμβανόμαστε πως το καταλαβαίνουν οι Έλληνες πολίτες που το βιώνουν σαν οικονομική γενοκτονία κάθε ημέρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>