«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για αυτούς που ξέρουν να κατηγορούν τον καζάκη και ξεχνάνε επιδεικτικά τον από παρθενογένεση Καμένο!

Υποψήφιος της Χρυσής αυγής κάτι λέει για τον Καμένο! Μήπως κανένας που τρέχει πίσω από τον Σωτήρα Καμένο έχει να μας πει τίποτα; Εγώ βέβαια από την θητεία του στην ΝΔ τον είχα κρέμαση στα μανταλάκια, απλά το αναφέρω γιατί ξεχνάμε εύκολα και τιμωρούμαστε για αυτό, αφού ξεχάσαμε την ιστορία μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των συμπολιτών μας έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση στην Ελλάδα, ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια και θέλουν την Κυριακή να τιμωρήσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας. Ως εδώ καλά… Σε κάποια σκοτεινά γραφεία αυτό είχε προβλεφθεί όμως αρκετούς μήνες νωρίτερα. Έπρεπε να βρεθεί λοιπόν μια λύση ώστε οι αγνοί πατριώτες που θα “αγανακτούσαν” από την μέγιστη κωλοτούμπα του Σα(χλα)μάρα να μην στραφούν στην ΜΟΝΗ Εθνική Λύση που άκουγε στο όνομα Χρυσή Αυγή.

Το υλικό τους το προετοίμαζαν χρόνια τώρα. Ένα βουτυρόπαιδο το οποίο ανα διαστήματα το έπαιζε λίγο “ακροδεξιός” για να κρατάει στο μαντρί τουςΠατριώτες.

Η κωλοτούμπα έγινε κ έτσι ενεργοποιήθηκε το σχέδιο B. Ίδρυση “δεξιού αντιμνημονιακού απο-κόμματος”. Προσθέτουμε στην συνταγή και 10 νεοδημοκράτες βουλευτές για να έχουμε κοινοβουλευτική ομάδα και τα αντίστοιχα προνόμια και έτοιμο το “γλυκό” (στην περίπτωσή μας, ξινό).

ΔΗΑΝΑ – Πολιτική Άνοιξη – ΛΑΟΣ – Ανεξάρτητοι Έλληνες… Όλα απο-κόμματα της ΝΔ! Η Ιστορία ξαναγράφεται και κάποιοι εξακολουθούν να αυταπατώνται για 4η φορά.

Πρέπει κάποιος να έχει μνήμη ψαριού για να ξεχνάει και να την ξαναπατάει.

Ξεχνάς ότι o Πανούλης μετείχε σε κυβέρνηση με μηδενικό έργο, ψήφισε το Δουβλίνο 2 και ότι πτώχευσε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ελληνική εταιρεία κατασκευής λευκών συσκευών, ευεργετούμενος από τη βουλευτική ασυλία που τώρα θέλει δήθεν να καταργήσει;

Δεν μπορείς να ξανακάνεις την ίδια κίνηση για 4η φορά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Θα σε προδώσει ο Ανεξάρτητος Νεοδημοκράτης όπως σε πρόδωσαν και οι υπόλοιποι.

Αυτοί όμως βρήκαν την τύχη τους (σκέψου τι απέγινε ο καθένας…), ΕΣΥ; Πόσες Δευτέρες της ζωής σου ακόμα θα ξυπνάς και θα λες: “να μου κοπεί το χέρι που τον ψήφισα τον π….η;”

Ηλιόπουλος Παναγιώτης

Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>