«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Πατριωτικό Μέτωπο υπέβαλε μήνυση κατά του κου Καζάκη – Δείτε το δελτίο τύπου

1 Μαΐου 2012

Πριν λίγη ώρα μας εστάλει το ακόλουθο δελτίο τύπου από το Πατριωτικό Μέτωπο σχετικά με ομαδική μήνυση κατά του κου Καζάκη.
Δείτε τι αναφέρουν…
Ομαδική μήνυση και αγωγή για τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές Καζάκη, από το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.

Με ομαδική μήνυση αλλά και αστική αγωγή, αποφάσισε να απαντήσει στις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του προέδρου του ΕΠΑΜ,  Δ. Καζάκη, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, με δεδομένη την πρόσφατη ψευδή και συκοφαντική δυσφήμιση του Κινήματος από τον κύριο αυτόν, μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού, «Ράδιο χωρίς FM», στις 5/4/2012 και σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο κ. Κακλαμάνο.

Σε μια φάση προεκλογική, με το Πατριωτικό Μέτωπο να αποφασίζει «τη μη συμμετοχή του στην αθλιότητα των στημένων εκλογών», χωρίς καμία προσωπική ή άλλη αναφορά του Κινήματος, κατά του ΕΠΑΜ και του Καζάκη, ο κύριος αυτός, επέλεξε να εξαπολύσει δημόσια και προσωπικά κατά του Πατριωτικού Μετώπου κατηγορίες, για διακίνηση μαύρου χρήματος από το ΠΑΜ, για δήθεν εντάλματα σύλληψης του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη από τις Σερβικές αρχές και πολλά άλλα ψευδή και συκοφαντικά, ( Όλος ο απομαγνητοφωνημένος λίβελλος Καζάκη) στα οποία θα κληθεί να απολογηθεί πολύ σύντομα στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο πως παρόμοιου περίπου τύπου κατηγορίες, εκτοξεύτηκαν κατά του κ. Βιτάλη πριν δύο χρόνια, από τον δημοσιογράφο Τάκη Μίχα.

Στην δίκη η οποία ολοκληρώθηκε στις 17/9/2010, ο κ. Μίχας, ζήτησε δημόσια και ενώπιον του δικαστηρίου συγγνώμη από τον κ. Βιτάλη, δήλωσε πως σέβεται την τιμή και την υπόληψή του και ότι στην πολυετή του έρευνα για τον πόλεμο στη Σερβία, δεν βρήκε τίποτε το επιλήψιμο, για τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Μετώπου.

Κατόπιν αυτής της δημόσιας και ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών δήλωσης του κ. Μίχα, ο κ. Βιτάλης, τιμώντας την διαδρομή του ως έντιμου Έλληνα πολίτη και κοινωνικού αγωνιστή, απέσυρε τη μήνυσή του.

Δυστυχώς όμως, απρόκλητα και για λόγους τους οποίους δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, ο Καζάκης, επέλεξε σε αυτήν την προεκλογική χρονική συγκυρία, να εξαπολύσει του ιδίου περίπου τύπου, ψευδείς και συκοφαντικές του επιθέσεις κατά του Πατριωτικού Μετώπου και του Προέδρου του.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο γνωρίζει τον αγώνα του Κινήματος για να σταθεί απέναντι στις οικονομικές του υποχρεώσεις, χωρίς ποτέ να ζητήσει οικονομική στήριξη από κανέναν, παρά μόνον από τα μέλη του, δηλώνει με ομόφωνη απόφασή του την αποφασιστικότητά του, να οδηγηθεί ο Καζάκης, ενώπιον και της ποινικής αλλά και της αστικής  Δικαιοσύνης.  Με παράλληλη απαίτηση αποζημίωσης πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στο κοινωνικό δίκτυο Αλληλέγγυον.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Καζάκη στο ψηφοδέλτιο της κ. Δελιβάνη «ΟΧΙ», το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, καλεί τους Πατριώτες-Δημοκράτες, να σκεφθούν διπλά και τριπλά, που θα δώσουν την ψήφο τους. Πολιτικοί σαν τον Καζάκη, οι οποίοι χωρίς περίσκεψη και αιδώ στρέφονται με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές κατά του εντιμότερου Πατριωτικού – Αμεσοδημοκρατικού Κινήματος της χώρας, του Πατριωτικού Μετώπου, δεν θα πρέπει να έχουν θέση στο όποιο, έστω και με στημένες εκλογικές διαδικασίες, ελληνικό κοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ:
1. Όλος ο απομαγνητοφωνημένος λίβελλος Καζάκη
2. Το βιογραφικό του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr  pametopo@gmail.com    
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων “«Αλληλέγγυον»”
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605

http://himaira.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Το Πατριωτικό Μέτωπο υπέβαλε μήνυση κατά του κου Καζάκη – Δείτε το δελτίο τύπου

  • ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ

    Την τελευταια στιγμη αρχισαν απο παντου να χτυπανε τον Καζακη , λες και αυτος ειναι το προβλημα . Ή μηπως ειναι?
    Εγω ξερω οτι πετροβολανε τα δεντρα που εχουν καρπους. Θα δουμε …

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>