«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

               4-4-2012

 

Η σημερινή αυτοκτονία του συμπολίτη μας στο Σύνταγμα δεν αποτελεί ένα απλό μήνυμα απόγνωσης, που θα μπορούσαμε να προσθέσουμε στις εκατοντάδες άλλα «μηνύματα» των αυτοκτονιών ή των μοναχικών πολιτών που παραμιλάνε στους δρόμους.
Είναι μια έκκληση, όχι απλώς αντίστασης αλλά εξέγερσης. Απευθύνεται στον Ελληνικό λαό, που καλείται σήμερα από τους προδότες και τους δοσίλογους, τους εντολοδόχους της Μέρκελ και των τοκογλύφων που παριστάνουν τους «δανειστές», να αποδεχτεί θέλοντας και μη τον ιστορικό του αφανισμό και ταυτόχρονα την καθημερινή του εξαθλίωση.
Είναι ένα απόλυτο «ΟΧΙ» σε όλες τις προτάσεις που αποβλέπουν στην αναγκαστική συναίνεση, που θα πρέπει σύμφωνα πάντα με τους δοσίλογους και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια τους, να επιδείξει η ελληνική κοινωνία και ο κόσμος της εργασίας απέναντι στο ενδεχόμενο της υποταγής και της υποτέλειας.
Είναι η έκφραση έστω μέσα από μια ατομική χειρονομία απελπισίας, της βούλησης και της απόφασης του ελληνικού λαού, να επαναλάβει με πιο συλλογικό βέβαια τρόπο, το «Ελευθερία ή Θάνατος», την τρομερή δηλαδή κραυγή όλων, των λαών που διεκδικούν με κάθε κόστος την Πολιτική τους Ελευθερία.
Είναι το σημάδι πως τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας και ο κόσμος της εργασίας, έχουν πλέον φτάσει στο σημείο μηδέν των αντοχών και της υπομονής τους.
Είναι η απόδειξη πως ο περιβόητος στόχος της «Ευρωπαϊκής προοπτικής», στο όνομα της οποίας οι δοσίλογοι ξεπουλάνε το σύνολο του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας, δεν πείθει κανένα Έλληνα πολίτη. Αντίθετα, δημιουργεί τις παθιασμένες αντιδράσεις της κοινωνίας, που απαιτεί πλέον ρητώς την άμεση τιμωρία όλων των προδοτών.
Όλοι, όσοι, «δεξιοί» και «αριστεροί»  «αντι-μνημονιακοί» και μνημονιακοί δοσίλογοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη σημασία του τραγικού γεγονότος ή να απαιτήσουν να μη γίνει καμιά πολιτική εκμετάλλευση  της ενέργειας του αυτόχειρα , φαίνονται να συμπορεύονται στον ίδιο δρόμο του πολιτικού φιμώματος της λαϊκής απόγνωσης και οργής.
Το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας στο Σύνταγμα ο Μάρτυρας του λαού μας, αποτελεί αντίθετα για εμάς μια παρακαταθήκη.  Μια «κληρονομιά» που  όχι μόνο δε θα ξεχάσουμε, όχι μόνο δε θα αποποιηθούμε  αλλά και θα προσπαθήσουμε με όλους τους τρόπους να τιμήσουμε.
Η προσωρινή Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
info@epam-hellas.gr <mailto:info@epam-hellas.gr>                 http://www.epam-hellas.gr/ <http://www.epam-hellas.gr/>
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ BLOGGERS
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>