«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ρε Γαμώτο.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, με ένα κλικ η εφορεία σου δίνει φορολογική ενημερότητα συγχαρητήρια!

Για να εισπράξεις λεφτά που σου χρωστάνε ξέρετε πόσα κλικ θέλεις; 1000 και παίρνεις και σειρά προτεραιότητας για τον ψυχίατρο!

Τώρα αν θέλεις να φτιάξεις ή να ανανεώσεις τα ασφαλιστικά βιβλιάρια όταν είσαι άνεργος;  Ε.. τότε πρέπει να είσαι ή ο Γκάντι ή ο Βούδας!

Ξεκίνησα το πρωί με την γυναίκα μου, τον γιο μου, την νύφη μου και το 6 μηνών παιδί μαζί και πήγαμε αρχικά στο δήμο. Ά αυτά δεν μπορούμε να σας τα σφραγίσουμε μπλα, μπλα, να πάτε στον ΙΚΑ! Πάμε στον ΙΚΑ! Αυτά είναι δουλειά του δήμου! Μα ο δήμος μας έστειλε σε εσάς! Όχι είναι δουλειά του δήμου! Κυρία μας παρακολουθείτε; μας είπαν ότι εσείς πρέπει να τα φτιάξετε. Να πάτε στον ΟΑΕΔ να φέρεται μια βεβαίωση και οι δυο ότι είσαστε άνεργοι. Τροχάδην στον ΟΑΕΔ από Μεσσήνη Καλαμάτα! Ερχόμαστε στο ΙΚΑ! Ναι μεν αλλά. Στον Δήμο πάλι. Ναι μεν αλλά, στο ΙΚΑ πάλι! Ναι αλλά εσένα θα σε ασφαλίσουμε αλλά τον Πατέρα όχι. Γιατί; Πρέπει να μπλα μπλα! Θα έρθετε άλλη ημέρα, πιάσαμε μεσημέρι. Να φέρεται μια άλλη Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ μπλα μπλα! Εδώ το κλικ δεν υπάρχει, αλλά και αν υπάρχει δεν το ξέρει ή δεν έχει την διάθεση η υπάλληλος του ΙΚΑ να το κάνει! Αυτή την υπάλληλο ή τον Διευθυντή του ΙΚΑ Μεσσήνης ποιος θα της  τους κάνει σεμινάριο να της τους πει ότι αυτούς τους πολίτες που ταλαιπωρεί την πληρώνουν;

Και να σκεφτείτε ότι επήγα με δικό μου αυτοκίνητο, για… σκεφτείτε με λεωφορείο ή ταξί;

Και εγώ ο φαντασμένος πολίτης μετά από το μεσημέρι πεθαμένος και βασανισμένος με μαζοχιστικό τρόπο από αυτούς που υποτίθεται τους πληρώνω για να με εξυπηρετούν, έχω πάρει μερικά χαπάκια να ηρεμήσω γιατί δεν βλέπω να πηγαίνω στο ψυχίατρο, αλλά στην φυλακή κατευθείαν!

Εγώ ο φαντασμένος έλεγα ότι με ένα κλικ η υπάλληλος θα έβλεπε πόσα ένσημα έχει! Με ένα κλικ θα ζητούσε από τον ΟΑΕΔ την Βεβαίωση, και θα τελείωνα! Αχα χουχα! Από ότι καταλάβατε ακόμα δεν την έχω αποφύγει την φυλακή.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>