«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένας φίλος αναγνώστης κάτι λέει;

Έλα ρε Χαραλάμπη να σε παντρέψουμε! Να φάμε και να ποιούμε…και όλοι να δουλέψετε! Ουαχα χουχα ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μαζί τα φάγαμε… γουρουνοπετής Πάγκαλος!

Κωνσταντίνε αυτοί είναι οι πολίτες αυτής της χώρας. σε λίγο θα πουν ότι έκαναν και αντίσταση για τους φόρους που πληρώνουμε.

Ο Γιωργάκης περιόδευσε σε όλη την χώρα και κανένας δεν τόλμησε να του μιλήσει.

βρέθηκε ένας πολίτης ανάμεσα σε εκατοντάδες που ήταν στο αεροδρόμιο και του φώναξε, Ε και τι έγινε; ένας ήταν.

Η χώρα αυτή πήρε τον δρόμο της. ο δρόμος της καταστροφής.
Η χώρα αυτή είναι μόνο για πανηγύρια, οι πολίτες της είναι για τα πανηγύρια, δεν υπάρχει πια τίποτα.
Υπάρχουν λένε άνεργοι. Που είναι αυτοί; Στην Μύκονο;

Εάν το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι έκαναν μια βόλτα έξω από την βουλή κάθε μέρα η κυβέρνηση θα είχε πέσει.
Μας ενοχλούν λένε οι λαθρομετανάστες. Να μην τους νοικιάσουν σπίτια και να μην τους παίρνουν στις δουλειές τους. Σε ένα μήνα θα έχουν ξεκουμπιστεί από εδώ.

Υπάρχει λένε φοροδιαφυγή από τα καφενεία και από τις ταβέρνες. Του Τσοχατζόπουλου ο ένας λογαριασμός σκεπάζει όλη την φοροδιαφυγή, βάλτε μέσα και την ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, και τους αξιότιμους ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΣΟΥΦΛΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ και όλους τους άλλους δουλευταράδες η χώρα αυτή θα είχε ξεχρεώσει και θα είχε και πλεόνασμα αλλά εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας είμαστε αντιστασιακοί και δημοκράτες είμαστε υπεράνω

Από Δημήτρη

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>