«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχω γράψει πολλές φορές ότι αυτή η γενιά χωρίς ντροπή τα έχει κάνει μήτσι κότσι με την συνείδησή της και έχει προς εκτέλεση την τρίτη ηλικία!

Όταν θα λέτε Γ. Βρούτσης είναι σαν λέτε απόβρασμα, εκτελεστής, γυμνοσάλιαγκας, κτήνος, φυσικά και αυτοί που τον έχουν διορίσει και τον στηρίζουν!

Διαβάστε πόσο λυπάται το απόβρασμα που θα κόψει και τις κατώτερες συντάξεις και αναφερει τον κατώτατο μισθό του προσληφθέντος 580 και ένα ποσό σύνταξης 1.400 για να φαίνεται πρόκληση η διαφορά στους αριθμούς! Έ… δεν είναι απόβρασμα απατεώνας, κάθαρμα, μισερός;;; Γιατί ρε ρεμάλι δεν λες και τις συντάξεις που είναι 150, 200,250, 350 και να πεις ότι θα κόψεις από τα 1400 να τα συμπληρώσεις σε αυτούς που παίρνουν σύνταξη θανάτου! Γιατί ρε αλήτη παίζεις τόσο άσχημα παιχνίδια με τους αριθμούς και διχάζεις τον λαό;

Κοινά αποβράσματα! Κοινοί δολοφόνοι!

Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι εσείς θα τιμωρηθείτε πολύ χειρότερα γιατί σκοτώνετε το αποκούμπι σας!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γ. Βρούτσης: Δυσάρεστες πλην αναγκαίες οι επερχόμενες περικοπές

Την περικοπή ακόμη και των χαμηλών συντάξεων προεξόφλησε με δηλώσεις του ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, κάνοντας λόγο για αποφάσεις που μπορεί να είναι δυσάρεστες.

Ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ δήλωσε πως προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να εκτελεσθεί, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι δυσάρεστη.

Για να προσθέσει ότι «δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη».

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η τελική και κοστολογημένη λίστα με τα μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ ενδέχεται να είναι στα χέρια του πρωθυπουργού στο τέλος της εβδομάδας, ή τα αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται είναι και το ζήτημα των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

Για το θέμα των προνοιακών και πολυτεκνικών επιδομάτων επανέλαβε ότι θα υπάρξει αλλαγή στον τρόπο που δίνονταν.

Όσο για τον αριθμό των πλασματικών συντάξεων που δίνονται, ο υπουργός Εργασίας παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Δήλωσε όμως, ότι θα δημιουργηθεί ένας μόνιμος μηχανισμός παρακολούθησης. Παράλληλα, ο κ. Βρούτσης προανήγγειλε ποινές όχι μόνον για τους όσους λάμβαναν παράνομα επιδόματα ή συντάξεις αλλά και για τους γιατρούς και τους δημόσιους υπαλλήλους που διευκόλυναν αυτές τις πρακτικές.

http://www.capital.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>