«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυστυχώς πάντα είχαμε γενίτσαρους, άλλος ένας φρέσκος της ώρας, καλά κάνει το παλικάρι αφού πλέον μιλά σε δειλούς!

Σοκαριστική δήλωση του Σιδέρη Τασιάδη: «Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»!

08-08-2012 13:31:19

 Δυστυχώς πάντα είχαμε γενίτσαρους, άλλος ένας φρέσκος της ώρας, καλά κάνει το παλικάρι αφού πλέον μιλά σε δειλούς! Τα παλικάρια, οι λεβέντες, οι Έλληνες που πέθαιναν με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ μας τελειώσαν και ιδού τα αποτελέσματα!

 Σχόλιο attikanea: Να αφαιρεθεί από τους γονείς του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, η Ελληνική Υπηκοότητα, αφού ανέθρεψαν… με τον τρόπο που ανέθρεψαν έναν ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ! Στην Ελλάδα η οικογένεια Τασιάδη, ΠΡΕΠΕΙ να είναι PERSONA NON GRATA!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

«Ναι θα πολεμούσα κατά της Ελλάδας»! Πραγματικά σοκαριστήκαμε κατά τη συνομιλία που είχαμε με τον Σιδέρη Τασιάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κακή Παρέα» (κάθε μεσημέρι 12 -15.00 στον ΑΛΦΑ 9,89) και ασφαλώς δεν περιμέναμε την ωμότητα που επέδειξε…

Ο Τασιάδης είναι ο καταγόμενος από τον Έβρο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Του ζητήσαμε να απαντήσει σε ερωτήσεις ελπίζοντας ότι θα ανασκευάσει κάπως την βαριά (έτσι νομίζαμε ως την Παρασκευή το μεσημέρι) δήλωσή του ότι αισθάνεται Γερμανός γιατί η Ελλάδα δεν τον πήρε στην ολυμπιακή ομάδα της.

Είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα πει περίπου ότι έγινε μια παρεξήγηση,…. γεννήθηκε στη Γερμανία, έχει επιλογή τη χώρα που γεννήθηκε για να εκπροσωπεί τα χρώματά της σε αγώνες αλλά ότι αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του κλπ.

Τέτοιες δηλώσεις είχε κάνει μια μέρα νωρίτερα σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο Πίτ Σάμπρας, ο οποίος θεωρείται βασιλιάς του παγκοσμίου τένις, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ουίλσον του Χόλυγουντ.

«Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Αγωνίζομαι με τα χρώματα της Αμερικής αφού γεννήθηκα στις ΗΠΑ αλλά πατρίδα μου είναι η Ελλάδα» είχε πει ο Σάμπρας.

Βρήκαμε στο πρόσωπο του Τασιάδη μια «μηχανή». Αφού μας είπε ότι οι γονείς του έχουν και σήμερα την ελληνική υπηκοότητα, αφού μας είπε ότι πήγε σχολείο στον Έβρο μέχρι τα 10 του χρόνια και ότι στον Έβρο ζουν οι παππούδες, τον ρωτήσαμε:

« Θα πολεμούσες εναντίον της Ελλάδας αν γινόταν ποτέ πόλεμος με τη Γερμανία;»

Είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα πει:

«Μα τι λέτε, να σηκώσω όπλο εναντίον των γονιών μου, των παππούδων μου, των συγγενών μου;». Και όμως …; Φύγαμε από την καρέκλα όταν τον ακούσαμε να λέει «ναι θα πολεμούσα …;»

Επιμέναμε να ρωτάμε για τους παππούδες ελπίζοντας ότι θα διόρθωνε κάτι …; Τίποτα …;

Η μόνη φιλελληνική δήλωσή του ήταν όταν μας είπε ότι «αν του ζητούσε στα 15 του η Ελλάδα να μπει στην ελληνική εθνική ομάδα τότε θα γινόταν Έλληνας αλλά τώρα πρόλαβαν οι Γερμανοί …;».

Μια «μηχανή» μας φάνηκε. Ούτε καταλαβαίνει από πατρίδα, δεν ήξερε τίποτα για Ακρόπολη, ούτε για τον Λάλας …;

Αυτή τη γενιά φτιάχνουμε;

«Όχι, η έννοια της πατρίδας, της εθνικής ταυτότητας θα ενισχύεται στο μέλλον» μας απάντησε ο Χαράλαμπος Μακρής ο οποίος βγαίνει επί 22 συναπτά έτη Δήμαρχος στον ακριτικό και μαρτυρικό Άη Στράτη …;

ΓΙΑΝ.ΝΤΑΣΚΑΣ

http://in-fo-stires.blogspot.ca

Eμείς τι να πούμε; Δυστυχώς πάντα είχαμε γενίτσαρους.

http://www.defencenet.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>