«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος ιός χωρίς αντίδοτο δοκιμάζετε στην Ελλάδα!

Μας σκοτώνουν με σχέδιο! Έχουν αποφασίσει τον τρόπο που θα μας ξεκάνουν, είναι γνώστες του σχεδίου όλοι οι πολιτικοί προδότες και όχι μόνο, μας έχουν θυσιάσει στον βωμό του δικού τους μέλλον!

Όσοι δεν το βλέπουν έχουν πολιτική και εγκεφαλική έλλειψη των γεγονότων!

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος ιός χωρίς αντίδοτο δοκιμάζετε στην Ελλάδα!

Δεν έχει χημικό κώδικα είναι αόρατος και ορατός!

 Πρότυπο αυτού του ιού είναι το σαράκι σε τρώει από μέσα προς τα έξω!

Βασικά συστατικά είναι ο εμφύλιος του μυαλού με την ψυχή και αφήνει το σώμα κενό!

Αυτός ο ιός έχει κυριεύσει τον Ελληνικό πληθυσμό σε κατάσταση προδοσίας με ορατά τα αποτελέσματα σε μεγάλη έκταση! Οι προδότες βρίσκονται παντού όχι μόνο στους πολιτικούς και στα προδοτικά ΜΜΕ αλλά και στους φίλους μας, τους γείτονές μας, ακόμα και μέσα στο σπίτι μας! Οι προδότες πλέον είναι ολοφάνερο ότι έχουν αποφασίσει να θυσιάσουν ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού σε πρώτη φάση σταδιακά για να μην υπάρχει ομαδική αντίδραση! Η προδοσία είναι καλυμμένη πολύ καλά με την ενοχοποιήσει του λαού! Οι προδότες έχουν αποφασίσει σταδιακά για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους και τους κληρονόμους τους να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο, είδη γίνετε ορατό μέσα από το το δυνατότερο στοιχείο αντίδρασης της κοινωνίας την οικογένεια, βλέπεις ότι οι νέοι σήμερα με ελαφριά την καρδιά θυσιάζουν τους γονείς τους ως περιττά παράσιτα,  υπεύθυνους  για την δική τους ανικανότητα! Σήμερα οι νέοι δεν ψάχνουν πως θα αντιδράσουν στην προδοσία, αλλά ποιο λάθος έκαναν οι γονείς τους για να τους κρεμάσουν τις δικές τους ευθύνες, νομίζοντας ότι έτσι θα σωθούν! Το ποιο απάνθρωπο που κάνει αυτός ο ιός  που ενεργεί όπως το σαράκι είναι όταν τον αντικρίζεις στην καθημερινότητα! Κοιτάτε με προσοχή όταν ένας αγανακτισμένος πολίτης διαμαρτύρεται πως τον κοιτούν μια μερίδα συνανθρώπων τους, λέγοντας μέσα τους τι λέει αυτός, να τα πάρουν από εμένα να τα δώσουν σε αυτόν, παρακάμπτοντας ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι  ή μέρος της ευθύνης για την θέση που βρίσκετε ο διαμαρτυρόμενος συνάνθρωπός τους! Εδώ βρίσκετε  ο τρόμος όταν συνειδητοποιείς ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή σου λένε με την σιωπή τους πέθανε, εγώ έχω κάνει τα κουμάντα μου!  Να συνειδητοποιήσουν η μεγάλη μερίδα προδοτών ότι θα έρθει και η δική τους σειρά αφού δεν θα τους χρειάζονται άλλο και θα έχετε τελειώσει το θεάρεστο έργο σας! Το σχέδιο λέει ότι μόνο τα βόρεια προάστια θα ζήσουν με αλλόθρησκους δούλους, οι άλλοι θα έχουν αλληλοφαγωθεί! Δεν διαβάζετε; Δεν ακούτε; Από τα επίσημα λόγια των προδοτών για την παγκοσμιοποίηση; Δηλαδή τι πιστεύετε ότι η παγκοσμιοποίηση με όποια μορφή και να έχει θα σας ταΐζει, θα σας προστατέψει;;; Παγκοσμιοποίηση σημαίνει να σωθούν οι γαλαζοαίματοι έναντι οποιουδήποτε τιμήματος σε παγκόσμιο ανθρώπινο ολοκαύτωμα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>