«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δολοφόνος κατά παραγγελία!!!

Σε όλη μου τι ζωή ήμουν νομοταγής, μεγάλωσα 4 παιδιά με στερήσεις χωρίς η πολιτεία να μου δώσει ένα ευρώ!

Εγώ δεν θα σκύψω προδότες!

Δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο εκτός από το σπίτι που κληρονόμησα από τους γονείς μου πριν 40 χρόνια που είναι ατελές ασοβάτιστο, η σύνταξή μου είναι 650 που έπρεπε να είναι 2.000 το λιγότερο.

Αυτό δεν είναι απαίτηση είναι υποχρέωση της πολιτείας που μου τα έπαιρνε υποχρεωτικά 45 χρόνια μου έπινε το αίμα μου με αβάσταχτες κρατήσεις!

Σήμερα παρέλαβα το εκκαθαριστικό που ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζητά αδιαφορώντας αν θα πεθάνω, αν δεν έχω να πάρω τα φάρμακά μου, μου λέει εμένα θα μου δόσεις για να δώσω στους νταβατζήδες μου 600 ευρώ!!!

Καλά κάνετε προδότες!

Όμως εγώ αποκτώ το δικαίωμα να σας σκοτώσω ότι ώρα θέλω!

Αφού έχω να κάνω με στυγνούς δολοφόνους ντυμένους με τον μανδύα της νομιμότητος, βιάζοντας το μόνο μέσο προστασίας μου το σύνταγμα!

Δεν πρόκειται να το κάνω σε αθώους αλλά σε σας προδότες 300 της βουλής!

Σήμερα μου δώσατε και επίσημα την αδεία να σας σκοτώσω αφού με καταδικάζετε σε θάνατο και ντροπή!

Είμαι αποφασισμένος να πεθάνω περήφανα όπως αξίζει σε Έλληνα και όχι σαν δούλος όπως έχετε καταντήσει τον Ελληνικό λαό.

Σαμαρά φτιάξατε έναν σίγουρο  καμικάζι 100% περιμένετε και έρχομαι!!!

Προδότη Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη ευελπιστώ ότι μαζί με μένα θα γίνουν και άλλοι Περήφανοι Έλληνες καμικάζι να σας αφανίσουμε!

Οι γονείς μας έλεγαν όποιος πηδά πολλά παλούκια κάποιο του μπαίνει! Ετοιμαστείτε για παλούκωμα!

Όσο για σας  αξιολύπητοι πατριώτες μου που είσαστε αδιάφοροι για την δυστυχία που υπάρχει δίπλα σας μην συγκινηθείτε, συνεχίστε τα μπάνια σας, ξέρω τι λέτε ας είχα μυαλό να κάνω τα κουμάντα μου!

Εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ μας, η μητέρα μου στα αισθήματα που έδωσε δεν υπήρχαν τα ανθρωποφάγα αισθήματα να πατάω επί πτωμάτων για να ζήσω!

Εγώ όταν δεν είχα να πάρω γάλα στα παιδιά μου και να πληρώσω το νίκη και ήμουν άνεργος δεν έκλεψα τον ιδρώτα κανενός, δεν σκότωσα κανένα, παρά μάζευα διάφορα σκουπίδια από τα οικόπεδα και τα πούλαγα μεχρι να βρω τον δρόμο μου!

Εσείς όμως πατήσατε στο αίμα των συνανθρώπων σας και τώρα κάνετε αδιάφορα τα μπανάκια σας αδιαφορώντας για την δυστυχία που υπάρχει ακριβώς δίπλα σας!

Αφήνοντας τους 300 προδότες να σκοτώνουν σιγά σιγά τους συνανθρώπους σας, τους φίλους σας! Και ικανοποιήστε με το να μετάσχετε σε φιλανθρωπικές προσφορές ελεημοσύνης ξεπλένοντας τις βαριές ευθύνες σας!

Όμως επειδή είσαστε και ιστορικά και κοινωνικά αμόρφωτοι, δεν γνωρίζετε όλα τα παραπάνω είναι έξω από την πόρτα σας και όπου να’ναι θα σας την χτυπήσει!

Προδότες εγώ θα διαλέξω πότε θα σας σκοτώσω, αφού πρώτα σας κάνω να πετάγεστε στο ύπνο σας, όπως πετάγομαι και εγώ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to Δολοφόνος κατά παραγγελία!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>