«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κοινωνία της Πελοποννήσου πρέπει να απομονώσει τους παραμυθάδες και τους λαϊκιστές

Κύριε Τατούλη πρώτα θέλω να σας ρωτήσω σαν Έλληνας πολίτης, αν καλύπτεστε από δικαστική ασυλία.

Δεύτερων αν τα λέτε όλα αυτά για να σας διαφημίσουμε;

Τρίτων τους παραμυθάδες, για να είσαστε υπεύθυνος έναντι της θέσης σας και του Μεσσηνιακού λαού, να τους ονομάσετε και να μην πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα!

Ο Ελληνικός λαός και κατέ επέκταση ο Μεσσηνιακός, έχει κακή εμπειρία και γνωρίζει πόσο εύκολα προσβάλλετε όλοι οι πολιτικοί υπεύθυνους ανθρώπους που αγωνίστηκαν πριν από εσάς για την ύδρευση και άλλους τομείς, φέρνετε βδέλλες ειδικούς του Χάρβαρντ και άλλων πρόστυχων κολεγίων ξένων και ντόπιων , σχολές μαφιόζων για να καλύπτετε τις ενέργειές σας!

ΤΙ εννοείτε ειδικούς με εμπειρία και τεχνογνωσία στον τετραπλασιασμό στα χαράτσια, τέτοια ειδικότητα έχουν; Δηλαδή δηλώνετε επίσημα ότι στην Μεσσηνία είμαστε όλοι άχρηστοι και θέλουμε ειδικούς απατεώνες να μας βάλουν σε μαντρί και να μας γδάρουν; Τέτοιες ειδικότητες και τεχνογνωσία έχουν οι ειδικοί; Να αναφέρεται συγκεκριμένα τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους έναντι τον Μεσσηνίων άχρηστων που με πολύ ευγένεια μας το λέτε! Μπορείτε να μας πείτε που υπήρξε χρήσιμη για τον λαό μια φορά το κάλεσμα των ειδικών; Γιατί εγώ ξέρω όπου πάτησαν οι ειδικοί, όχι με οικειοθελή προσφορά, με την εμπειρία τους βρήκε συμφορά το λαό!

Κύριε Τατούλη ανοίξατε τους ασκούς και θα νιώσετε τους Παραμυθάδες!

Θα περιμένουν τα δικά σας παραμύθια στις παραπάνω ερωτήσεις.

Μην αφήσεις τον εαυτό σου έκθετο και δεν απαντήσεις, γιατί η λάσπη που πετάς ανώνυμα στον ανεμιστήρα, θα γίνει Μπούμερανγκ! Και κύριε Τατούλη δεν ξεχνώ ότι είσαστε Τριπολιτσιώτης και πόσο κακό κάνατε και τον ρόλο της Τρίπολης στην υποβάθμιση της Μεσσηνίας. Με ότι επιδίωκε η Μεσσηνία σαμποταριζόταν από την Τρίπολη, έχουμε να κουβεντιάσουμε εγκρεμοί θέματα, όπως ποιοι  σαμποτάριζαν το τρένο 30 χρόνια, το αεροδρόμιο, το καράβι, τον εθνικό δρόμο Αθήνας Καλαμάτας. Τώρα θέλετε να κάνετε πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη, μπορείτε να πείτε για ποιο λόγο; Της Μεσσηνίας δεν σας κάνει;  Θα τα πούμε όλα κύριε Τατούλη εμείς οι παραμυθάδες μετά τις απαντήσεις σας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι απόπειρες  δημιουργίας  εντυπώσεων  με κατευθυνόμενες  προσπάθειες  παραπληροφόρησης   από  συγκεκριμένες  πηγές  δεν  είναι  κάτι  πρωτόγνωρο  για  τη  Περιφέρεια   Πελοποννήσου. Γνωστοί  «παροχείς»   ανυπόστατων  ψευδολογιών  και ανύπαρκτων    σεναρίων  διοχετεύουν  εντέχνως  στους  πολίτες  ευφάνταστες  ιστορίες  με  αντικειμενικό  στόχο  να δημιουργούν  « θολά  νερά »  ώστε  να  «ψαρεύουν»  υπο  καλύτερες προϋποθέσεις  και  να  δημιουργούν  ελεγχόμενο  πανικό  στους  ανύποπτους  αποδέκτες-πολίτες  αυτού  του  τόπου.

Στα  πλαίσια αυτών  των  ενεργειών  εντάσσεται  και  η  κακόγουστη σεναριολογία  ότι  δήθεν  η  Περιφέρεια  Πελοποννήσου  ιδιωτικοποιεί  τα  νερά  και   « ξεπουλά » τους  υδάτινους πόρους  της  Περιφέρειας  στην  ΕΥΔΑΠ  ΑΕ  και  κατ ‘επέκταση   στους  ιδιώτες  εν  όψη  της  πιθανής  επικείμενης  πώλησης  της. Και  αυτό  απορρέει , πάντα κατά  τους ανεύθυνους  «παραμυθάδες »,  με  αφορμή  την υπογραφή της  προγραμματικής  σύμβασης  ανάμεσα στη  Περιφέρεια  Πελοποννήσου  και  την  ΕΥΔΑΠ   ΑΕ, που  πραγματοποιήθηκε  στο  πρόσφατο  παρελθόν.

Η  προγραμματική  βέβαια  αυτή  σύμβαση για  τους  γνωρίζοντες  την  Ελληνική ,  έχει συγκεκριμένο  περιεχόμενο και  χρονικά  πλαίσια και  αποσκοπεί  καθαρά  στην  παροχή  τεχνογνωσίας   σε  θέματα   ύδρευσης, διαχείρισης και  αποχέτευσης  για  τα  οποία η  ΕΥΔΑΠ  τεκμηριωμένα  διαθέτει  και  εγνωσμένη εμπειρία και  γνώσεις  και  μπορεί  εκ  του  ασφαλούς  να  μελετήσει  συναφή  θέματα  που άπτονται και  καλύπτονται  από  την συγκεκριμένη  προγραμματική  σύμβαση προς  όφελος  και  μόνον της Περιφέρειας  Πελοποννήσου.

Από  κανένα  σημείο  της  προγραμματικής  σύμβασης  δεν  προκύπτει  ότι  η  ΕΥΔΑΠ  θα διαχειρίζεται  «εν λευκώ »  τους  υδάτινους  πόρους   της  Περιφέρειας Πελοποννήσου  και ότι  εκχωρούνται  δικαιώματα  ενός  αγαθού που  ανήκει  αποκλειστικά στους  πολίτες. Και  αυτό  προέκυψε  και  από  την  τοποθέτηση  του  παρευρισκόμενου  στην ενημερωτική  συγκέντρωση  του  Συλλόγου   σας  Προέδρου του  ΠΕ.ΣΥ.  Πελοποννήσου  αλλά   και  του  κ. Σαμπατακάκη,   εγνωσμένης  αξίας  επιστήμονα  Γεωλόγου  που  ανέπτυξε το  θέμα  της  διαχείρισης  του  υδάτινου  δυναμικού  της  περιοχής.

http://ppel.gov.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>