«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οφείλω να πω δυο λόγια για τον Δημήτρη Καζάκη.

 Γιατί το κάνω;

Γιατί μου αρέσει η ειλικρίνεια και οι καθαρές κουβέντες για να μην φαίνομαι στους φίλους μου διχασμένη προσωπικότητα!

Έχω κρίνει τον Καζάκη αρκετές φορές και σκληρά και δεν είμαι από τους ανθρώπους που γλείφουν αλλά και δεν μπορώ να κρύβω αντικειμενικές αλήθειες για να μην παρεξηγηθώ!

Άλλωστε όσοι με ξέρουν μπορεί να με είπαν μονόχνοτο, παράξενο, αλλά ποτές ανήθικο, ψεύτη, υποκριτή, λαμόγιο, γλείφτη και άλλα κοσμητικά μαργαριτάρια που διαθέτει το πολιτικό και κοινωνικό ρεπερτόριο!

Λοιπόν στο Θέμα Καζάκη.

Είναι ένα φαινόμενο πολιτικού ανδρός που έχει πάρει στις πλάτες του ένα ολόκληρο κίνημα, όχι ότι οι υπόλοιποι είναι ανίκανοι,  αλλά είναι  νέοι και τους λείπει η εμπειρία που τώρα θα την αποκτήσουν μπαίνοντας στα βαθιά! Παρακολούθησα και το συνέδριο και πολλές ομιλίες του από βίντεο. Αρθρώνει μεστό λόγο, κατανοητό και από τον πιο απλό άνθρωπο, δεν χρησιμοποιεί ξύλινη γλώσσα που από πίσω μπορεί να κρύβει τις βρόμικες μελλοντικές διαφοροποιήσεις! Έχει τεράστιες γνώσεις όχι μόνο σαν οικονομολόγος αλλά και σαν πολιτικός άντρας, απλός, προσγειωμένος!

Λέει με ειλικρίνεια αυτό που ξέρει και αυτό που πιστεύει ότι χρειάζεται η πατρίδα μας σήμερα, ακούει με υπομονή τον συνομιλητή του άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί,  χωρίς να τον προσβάλει! Τον είδα και νευριασμένο και εκτός εαυτού αλλά στάθηκε όρθιος και με ήθος!

 Η εκτίμηση μου έγειρε προς αυτόν από μια απλή λέξη, όταν μέσα σε ένα συνέδριο δεχόταν απανωτές κριτικές, δεν θα πω δίκαιες ή άδικες, αλλά  ζήτησε συγγνώμη από τους συντρόφους του μέσα από ένα ανοικτό συνέδριο! Ξέρετε η συγγνώμη σήμερα έχει γίνει πατσαβούρι για να ξεπλένουμε τις βρομιές μας! Όμως το συγγνώμη του Καζάκη στην συγκεκριμένη συγκυρία μετά από απαίτηση των συναγωνιστών ήταν αληθινή, με ποιότητα, με ήθος, μια συγγνώμη που δήλωνε ότι είμαι και εγώ ένας άνθρωπος σαν εσάς με τα λάθη μου, με τον θυμό μου και δεν θέλω να ξεχωρίζω από το εμείς με το εγώ!

Έκτοτε έδωσα μεγαλύτερη προσοχή και είδα ότι αυτά που λέει θα τα εφαρμόσει, Γιατί τα έχει μελετήσει γνωρίζοντας τα δυνατά σημεία και τα επικίνδυνα , που πρέπει ο Ελληνικός λαός να διαλέξει,  την δουλεία, ή την ελευθερία και ανεξαρτησία!

 Δεν γλείφω κανένα και δεν θα το κάνω ποτές. ποτές, ποτές! Όμως η συγγνώμη του την ώρα που ειπώθηκε και με τον τρόπο που ειπώθηκε με αγκάλιασε και με έπεισε ότι η πατρίδα μας τέτοιους άντρες χρειάζεται σήμερα! Θα παρακαλέσω τους φίλους να μπαίνουν στο ιστολόγιο  του Ε.Πα.Μ και να ακούσει τις ομιλίες του προσεκτικά για να δείτε πόσο δίκαιο έχω!

Του εύχομαι υγεία και να προσέχει,  γιατί μπορεί να αποδειχτεί λαϊκός ηγέτης, αφού δεν γνωρίζουμε με κάλπικες και νοθευμένες εκλογές τι θα προκύψει την εβδομάδα των εκλογών πριν και μετά;

 Όταν οι ξένοι δυνάστες, νταβατζήδες μαζί με τους ντόπιους προδότες  δουν ότι χάνουν την αγελάδα που αρμέγουν!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ  Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ  ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΣΟ ΣΕ ΖΥΓΙΣΑ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>