«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σας παρουσιάζω μια σαλάτα σεφ με άγνωστα υλικά αλλά γαρνιρισμένη με νοστιμιά, θα την φάτε;;;

Σας συμβουλεύω να μην φάτε γιατί θα σας πειράξει.

Παρακάτω έχω ολόκληρο το κείμενο για να μην κατηγορηθώ ότι παραποιώ τίποτα. Μέχρις στιγμής αποδεικνύει όσα έχω πει στην κριτική μου για των Σωτήρα Καμένο από τα παλιά! Το διάβασα τόσο προσεκτικά που στο τέλος άρχισα να γελάω με την αφέλεια που μας διακατέχει, εκεί σε αυτό το γήπεδο παίζει ο καινούργιος Σωτήρας! Ένα κείμενο που έχουμε διαβάσει πολλές φορές από πολλούς σωτήρες αλλά δεν το θυμούνται λόγο εκτάκτων περιστάσεων και θεσμών και που αναιρείτε όλο με μια μικρή μεσοβέζικη πρόταση! Μας τα λέει όλα τα καλά τα οποία τα αναιρεί με την εξής μαεστρία, Ιδού που κρύβεται το ψέμα του Καμένου,

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στο σχετικό τμήμα του κυβερνητικού προγράμματός μας, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους θεσμούς για να επιβάλλουμε λύσεις.

Τι μας λέει ο ποιητής Καμένος; Κάνει μια τεράστια κολοτούμπα και μας λέει ότι δεν μπορεί να ανατρέψει,αγνοήσει τους θεσμούς και να επιβάλλει λύσεις;;; (Ποιους θεσμούς); Υπάρχουν θεσμοί που λειτουργούν;;; Άρα μας λέει ναι μεν αλλά, δεν πρόκειται να πειράξω το υπάρχων σύστημα που το αναφέρει σαν θεσμό! Μιλά καθαρά για μη ανατροπή των θεσμών για να πάρουν το μήνυμα και να μην ανησυχούν ποιοι;;; Και τότε τι θα ανατρέψεις με την σαλάτα που σερβίρεις; Για ποιο λόγο να σε επιλέξει ο λαός για να διαιωνίσεις και να σώσεις το σάπιο υπάρχων πολιτικό σύστημα; Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είσαι επιλεγμένο τέκνο της Νέας τάξης αλλά το λες και εσύ καθαρά, δεν θα πειράξω τους θεσμούς! Ποιους θεσμούς δεν θα πειράξεις το σάπιο προσωπικό των διπλωματών, των επιτροπών από πολιτικούς και δικαστικούς, τους γραμματείς και φαρισαίους των υπουργείων, των βιομηχάνων της μαύρης αγοράς, των μεσαζόντων, των ξένων νταβατζήδων, το ανήκομε εις την δύσειν, τους πουλημένους εργατοπατέρες, το υποδουλωμένο υπουργείο εθνικής άμυνας,  την αστυνομία που είναι για να προστατεύει τους νταβατζήδες και όχι το λαό, ποιους θεσμούς δεν θα πειράξεις αφού είναι όλοι σάπιοι και για πέταμα;;; Πολύ θα ήθελα να απαντήσεις στον Ελληνικό λαό ποιους θεσμούς δεν θα πειράξεις και δεν θέλουν πείραγμα;;; Οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι πέρασες στις κολοτούμπες τον Καρατζαφέρη!!! Αλίμονο τον λαό και την Ελλάδα που θα σε πιστέψουν!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δελτίο τύπου 17/4/2012
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  –  ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ 
Η Δημόσια διαβούλευση για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ τελείωσε.
Η ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρέδωσε το τελικό κείμενο που έλαβε όλες τις απόψεις σας και θα παρουσιαστεί σε 26 ΩΡΕΣ.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
[Α] Το σύνολο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μελετώνται, ένα προς ένα, προσεκτικά και, κατόπιν κατηγοριοποίησης, απαντώνται ή θα απαντηθούν από το παρόν κείμενο, από το συγκεντρωτικό οικονομικό πρόγραμμα και από επόμενα κείμενα, όχι προσωπικά σε κάθε αποστολέα. Επιπροσθέτως, πληθώρα άλλων μηνυμάτων μέσω εφημερίδων, facebook, ιστολογίων, blog, κτλ. τυγχάνουν συλλογής και επεξεργασίας με την ίδια διαδικασία.
Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια συντήρησης ομάδων πολιτικών κολλητών τυπολογίας opengov για να πετάει στα σκουπίδια τα σχόλια που δεν αποθεώνουν το κυβερνητικό πρόγραμμα που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη αύξησης της επίγνωσης της κατάστασης των ληπτών της πληροφορίας, των αποριών των συνανθρώπων μας: το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να λύσει τα προβλήματά τους, όχι να διευθετήσει τις επιθυμίες κάποιας κλίκας.
Τα αμέτρητα μηνύματα που περιέγραφαν με κολακευτικά λόγια πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεν θα τύχουν σχολιασμού.
Το παρόν απαντά μόνο στις απορίες και στους προβληματισμούς των συνανθρώπων μας που αγωνιούν για την επόμενη μέρα και απέστειλαν τις θέσεις και την καλοπροαίρετη κριτική τους.
Το κυβερνητικό πρόγραμμα αποτελείται από διακριτά μέρη τα οποία απαντούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα:
1. Προγραμματική Ιδεολογία: Ποιές είναι οι ιδεολογικές απαντήσεις στην κρίση;
2. Διαπραγματευτική φιλοσοφία επόμενης ημέρας: Ποιά είναι η διαδικασία επίλυσης των
προβλημάτων που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων;
3. Βασικές αλλαγές στη δομή του κράτους: Ποιές είναι οι κύριες θεσμικές αλλαγές οι οποίες θα
επιτρέψουν την υλοποίηση υγιών πολιτικών ανά Υπουργείο;
4. Ειδικές Επιτροπές: Ποιές είναι οι επείγουσες ομάδες επίλυσης συγκεκριμένων ad hoc
προβλημάτων που πρέπει να συσταθούν, θα συγκροτηθούν και να παράξουν συγκεκριμένο
αποτέλεσμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα; 5. Προτάσεις πολιτικής: Ποιές είναι οι βασικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν ανά
Υπουργείο;
Οι προτάσεις που λάβαμε κατηγοριοποιήθηκαν ως εξής:
1.Προτάσεις επί της γενικότερης προσέγγισης θεμάτων όπως η ιδεολογία, η εξωτερική πολιτική, η συνεργασία με τρίτες χώρες, ευρύτερα θέματα άμυνας & ασφάλειας, κ.α..
Το σύνολο αυτών των ιδιαίτερα χρήσιμων προτάσεων είναι αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί από τους αντίστοιχους θεσμούς οι οποίοι ορίζονται στο σχετικό εδάφιο του κυβερνητικού προγράμματος (3), όπως αναφέρεται παραπάνω.
Για παράδειγμα, ευρύτερες προσεγγίσεις σχετικά με την ιδεολογία, οι οποίες προτάθηκαν, θα τύχουν εξέτασης στο Συνέδριο του Κινήματος.
Η ιδεολογία που αναφέρεται στο πρόγραμμα οφείλει να λαμβάνει υπ’όψιν της την εθνικά κρίσιμη συγκυρία και όχι να ξεφεύγει σε γενικές θεωρήσεις.
Επίσης, υπάρχουν πολλά ζητήματα που άπτονται της εξωτερικής μας πολιτικής, για τα οποία προτείνονται διάφορες θέσεις. Σεβόμενοι τη νέα θεσμική διάρθρωση που θα υλοποιήσουμε, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο σχετικό τμήμα του κυβερνητικού προγράμματός μας, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους θεσμούς για να επιβάλλουμε λύσεις. 
Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί επί του παρόντος για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής είναι ότι το σύνολο των ζητημάτων που άπτονται του εθνικού συμφέροντος (Κυπριακή Κατοχή, Τουρκία, Vardaska, Βόρεια Ήπειρος, και πολλά άλλα) πρέπει να αντιμετωπιστούν ολιστικά, όχι μεμονωμένα.
2. Προτάσεις επί πολύ συγκεκριμένων θεμάτων, όπως ειδικές πολιτικές για κλαδικά ζητήματα, αναπτυξιακά υποδείγματα για περιφέρειες της Ελλάδας, και άλλα πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα κείμενα από όλα τα μέρη της Ελλάδας και εκτός από αυτή.
Σε αυτή την κατηγορία υπάγονται και οι προτάσεις εκπροσώπων φορέων, τις οποίες οφείλουμε να συζητήσουμε ενδελεχώς μαζί τους πριν τις υιοθετήσουμε και οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας από τους αρμόδιους ανά κατηγορία πολιτικής: η διαμόρφωση των προτάσεων πολιτικής είναι μία δυναμική διαδικασία και οφείλουμε να προσπαθούμε διαρκώς να τις βελτιώνουμε με σκοπό την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων αξιοποιώντας την ειδική γνώση των αντίστοιχων εκπροσώπων φορέων.
3. Προτάσεις επί των αναρτηθέντων πολιτικών του αρχικού κειμένου, τις οποίες μελετήσαμε και, για όσες έχουμε σαφή εικόνα, συμπεριλάβαμε στο υφιστάμενο προγραμματικό κείμενο. Η διαδικασία ενσωμάτωσης των προτάσεων επί των αναρτηθέντων πολιτικών του αρχικού κειμένου θα συνεχιστεί μέχρι την ανάληψη της ευθύνης διακυβέρνησης της χώρας.
[Β] Τον παρόν συντάχθηκε από τους ίδιους ανθρώπους, Έλληνες το Γένος, που συνέταξαν το πρόγραμμα το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.
Ουδείς εξ’αυτών είναι ή υπήρξε πολιτικός.
Ουδείς εξ’αυτών είναι ή υπήρξε δημόσιο πρόσωπο εντός ή εκτός κράτους.
Ουδείς εξ’αυτών είναι ή υπήρξε στέλεχος κάποιας κομματικής δομής.
Ουδείς εξ’αυτών θα είναι υποψήφιος Βουλευτής. Δεν σχολιάζουμε θέσεις ή απόψεις επί εικασιών για πιθανούς συγγραφείς του προγράμματος, όχι μόνο γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (αναφορά σε γνωστά πρόσωπα είναι απλά άτοπη) αλλά και γιατί αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα και η ποσότητα των προτάσεων, όχι οι συγγραφείς.
[Γ] Η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος δεν επιλέχθηκαν τυχαία.
Κάθε πολιτική επιλογή έχει δύο συνιστώσες: την πολιτική πρόταση (το τί προτείνεται να γίνει) και
τον φορέα υλοποίησης (το ποιός θα το κάνει).
Στην παρούσα συγκυρία υπάρχουν 2 πολιτικές προτάσεις:
το Μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΛΑ.Ο.Σ. και όποιο κόμμα άλλο συμφωνεί αφανώς),
και  η Εθνική Αντιπρόταση (Ανεξάρτητοι Έλληνες).
Κενές περιεχομένου διακηρύξεις όπως “Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης”, “Εθνικό Παραγωγικό Μοντέλο” και άλλες τέτοιες υποτιμητικές για τη νοημοσύνη του Έλληνα ατάκες, δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένο κείμενο.
Παραπλανητικά συνθήματα όπως “Εκτίναξη”, “Ανάκαμψη/Ανάταση/Ανάπτυξη” και άλλες τέτοιες υποτιμητικές για τη νοημοσύνη του Έλληνα ατάκες, δεν αντιστοιχούν σε καμία συγκεκριμένη πολιτική πρόταση.
Αβάσιμες ρητορικές εξαγγελίες όπως “Έχουμε σχέδιο”, “Σημεία διαφοροποίησης”, “Παράλληλο σχέδιο ανάπτυξης” και άλλες τέτοιες υποτιμητικές για τη νοημοσύνη του Έλληνα ατάκες, αντιστοιχούν σε προσπάθεια δημιουργίας παραπλανητικής ασάφειας.
Τα πράγματα είναι απλά: η χώρα χρειάζεται άμεσα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Ως προς τα διαρθρωτικά μέτρα:
Τα διαρθρωτικά μέτρα, αν όχι καταστροφικά ημίμετρα, που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο
είναι εντελώς λανθασμένα διότι μετατρέπουν τη φαύλη σχέση Ελληνικού κομματικού συστήματος – Ελληνικού κράτους σε εξαρτημένη σχέση τρόικας – Ελληνικού κράτους. Με άλλα λόγια, αντί να λύσουν το πρόβλημα μεταθέτουν την ευθύνη και τον έλεγχο σε αλλοδαπές δυνάμεις επιτήρησης και κατοχής.
Τα διαρθρωτικά μέτρα που περιλαμβάνονται στην Εθνική Αντιπρόταση επιλύουν το πρόβλημα μεταθέτοντας την ευθύνη και τον έλεγχο στους θεσμούς, τους οποίους ισχυροποιούν με Ελληνικούς υπερκομματικούς πόρους. Με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα δεν μετακυλίεται αλλά επιλύεται, δεν μετατίθεται χρονικά, δεν έχει κόστος σε δημοσίους υπαλλήλους αλλά σε κομματικό προσωπικό και στρεβλώσεις, και, κυρίως, δεν μειώνει την εθνική μας κυριαρχία.
Ως προς τη δημιουργία ανάπτυξης:
Το Μνημόνιο επιβάλλει στρατηγική συρρίκνωση της οικονομίας, συνεπώς ακυρώνει δομικά
κάθε σχέδιο δημιουργίας προϋποθέσεων για μεγέθυνση. Ακόμα και να υπήρχε τέτοιο σχέδιο, θα ήταν νομοτελειακά ευνουχισμένο σε σημείο ακύρωσης. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπήρξε κάποιο από τα 3 μνημονιακά κόμματα που να τολμήσει να δημοσιοποιήσει κάποιο κείμενο ψευδομεγέθυνσης: ξέρουν ότι θα γελάσει και πρωτοετής φοιτητής οικονομικών. Γι’ αυτό αρκούνται σε ασαφείς επικοινωνιακές ατάκες παλαιοκομματικής νοοτροπίας, τις οποίες θα παρουσιάσουν ως θέσεις τους. Δεν είναι πλέον ικανά να εξαπατήσουν.
Η Εθνική Αντιπρόταση υλοποιεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο ουσιαστικές πολιτικές πραγματικής ανάπτυξης, με θεσμικά μέτρα και με στοχευμένες πολιτικές. Όλα αυτά τα ζητήματα έχουν προβληθεί δημόσια, έχουν παρουσιαστεί σε συγκεκριμένο κείμενο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει αναδημοσιευτεί σε άλλα παραδοσιακά μέσα, και έχει εμπλουτιστεί με τη συμβολή χιλιάδων Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδος μέσω επιστολών, e-mail και προφορικού λόγου. Αυτό είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ για να επιλέξουν οι Έλληνες.
Στις επικείμενες εκλογές, οι Έλληνες έχουμε 3 επιλογές:
Επιλογή 1η: Ανεξάρτητους Έλληνες για να υλοποιήσουν την Εθνική Αντιπρόταση.
Επιλογή 2η: Κόμματα διαμαρτυρίας που έχουν κάποιες γενικές θέσεις αλλά όχι κυβερνητική
πρόταση.
Επιλογή 3η: Κόμματα που έχουν δεσμευτεί ενυπόγραφα ότι θα υλοποιήσουν το Μνημόνιο,
ήτοι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία. Το εκλογικό σώμα δεν βρίσκεται σε σύγχυση, όπως υποστηρίζουν οι θιασώτες του Μνημονίου και
της ακυβερνησίας: αποφασίζει τη μετάβαση. Χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο, όχι αερολογίες.
Το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων γράφτηκε ακριβώς με αυτό το στόχο: να απαντήσει στην εθνική ανάγκη ύπαρξης ρεαλιστικού, συγκροτημένου, δομημένου τρόπου μετάβασης σε ένα υγιές και βιώσιμο μέλλον για τον Ελληνισμό.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>