«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακόμα κολυμπάμε χωρίς προορισμό και πάμε για εκλογές!

Ποιοι είναι οι λόγοι που ακόμα και αυτή τη στιγμή έχουν ψηφοφόρους τα δυο κόμματα εξουσίας που πλέον είναι αποδεδειγμένα ο προδοτικός ρόλος τους; Κατά μια μερίδα είναι η σωστή συμπεριφορά από υπεύθυνα κόμματα;;;
Εδώ δεν μιλάμε και κρίνουμε για τις ιδεολογικές τους συμπεριφορές, αυτό είναι και θα είναι δημοκρατικό να έχουν διαφορετικές απόψεις. Εδώ μιλάμε για καθαρά προδοτικές συμπεριφορές ακόμα χειρότερα και από την συμπεριφορά του εχθρού. Γιατί έχουν πάψει να έχουν ιδεολογικές διαφορές και συναγωνίζονται σε προδοτικές κούρσες για την πρώτη θέση.
Ποιοι λοιπόν έχουν μείνει και στηρίζουν αυτά τα προδοτικά κόμματα; Πρώτων είναι οι κερδοσκόποι, αεριτζήδες, που κερδίζουν ποντάροντας και στην καταστροφή της Ελλάδος. Δεύτερον οι θρησκόληπτοι με δουλική συμπεριφορά που είναι και οι πιο επικίνδυνοι. Τρίτων όλη η ελίτ σαπίλα των τεμπέληδων βιομηχανοπαίδων. Τετάρτων όλοι οι κληρονόμοι γαλουχημένοι δωσίλογοι, γενίτσαροι, τοκογλύφοι. Πέμπτων το μεγαλύτερο ποσοστό των λεγόμενων πνευματικών που περιλαμβάνει καλλιτέχνες, δικαστικούς, ανώτερους γραμματείς και φαρισαίους του συστήματος υγείας, παιδείας, και οι μεταφερόμενοι από τις νομαρχίες τεμπέληδων αρπαχτικών στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώην αντινομάρχες ή διευθυντές.
Αυτός είναι ο πίνακας που περιλαμβάνει το πολιτικό κάντρο των δυο Κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ σήμερα.
Αυτοί οι ψηφοφόροι που συνδεόταν με τα παραπάνω κόμματα με μικρό ρουσφετάκια  και ιδεολογικές ευαισθησίες  την έχουν κάνει και  βρίσκονται μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης. Δεν ψάχνουν για ρουσφέτια πλέον αλλά πως θα διορθώσουν το λάθος τους και βρίσκονται μετέωροι στον κάθε καταφερτζή νέας κόπιας.
Εδω έρχεται ο πολύ υποσχόμενος φουριόζος Καμένος αγανακτισμένος λες και ξύπνησε από λήθαργο, που δεν ξέρει τίποτα για την Siemens ούτε για τον βίο από την κυβέρνηση του Καραμανλή και Σαμαρά που υπηρέτησε; Έχουμε λοιπόν ψηφοφόρους απελπισμένους με τύψεις για την σημερινή ευθύνη τους και πακετάρονται στον καινούργιο σωτήρα! Υπάρχουν κινήματα που έχουν γίνει κόμματα να κατέβουν στις εκλογές και δεν τους συγκινεί τους παραπάνω ψηφοφόρους γιατί έχουν γαλουχηθεί με τα μεγάλα κούφια λόγια, τα λουσάτα και κυρίως ακίνδυνα, δεν έχουν διάθεση να θυσιάσουν την καλοπέρασή τους στην πολυθρόνα με τίποτα!
 Εν ολίγης έχουμε ψηφοφόρους ζόμπι, μεταλλαγμένους, ποιος θα καταφέρει να ταρακουνήσει όλο αυτό το ακατέργαστο υλικό ψηφοφόρων που το μόνο κριτήριο της δημοκρατίας έχει διαγραφεί από τον εγκέφαλό τους;
Από την άλλη άκρη έχουμε κινήματα που έχουν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους, όταν ο μόνος λόγος ύπαρξής τους θα έπρεπε να είναι μια απλή και κατανοητή λέξη πόλεμος, φωτιά και τσεκούρι στους προδότες και καμία άλλη διαφορά μέχρι να επιτύχουμε τον στόχο που είναι ένας και μοναδικός ως αφετηρία για το μέλλον μας,  ο οριστικός θάνατος αυτού του προδοτικού πολιτικού συστήματος.
Δηλαδή και τα κινήματα, άλλα ηθελημένα και άλλα άθελα έχουν θολώσει τα νερά ώστε να μην μπορούν να κολυμπήσουν μαζί τους υγιής δυνάμεις, με αποτέλεσμα να φέρουν μεγαλύτερη ευθύνη και από τα παραπάνω προδοτικά κόμματα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>