«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μόνο το αίμα θα σώσει την Ελλάδα…

11/4/2012   Γιαννιώτης

 

Η ΕΕ και οι εγκατεστημένοι Ιούδες της απλά δεν νοιάζονται για το ότι η Ελλάδα πεθαίνει και οι αυταπάτες θα έπρεπε να είχαν καταρρεύσει προ πολλού. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν διαμαρτυρηθεί, έχουν τρέξει στους δρόμους, αλλά ποτέ δεν έχουν πραγματικά επαναστατήσει.

Τώρα ένας απελπισμένος άνθρωπος, ένας συνταξιούχος τους έδωσε κάτι για να διαδηλώσουν. Ο κ. Χριστούλας , 77 ετών , πήγε μπροστά από το σπίτι του “κακού” το κτίριο του ελληνικού κοινοβουλίου, στάθηκε κάτω…
από ένα δέντρο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Στη σημείωση του κατηγορεί τα βαμπίρ που ρουφάνε το αίμα τους και τις μαριονέτες της ΕΕ για την αργή, βασανιστική δολοφονία ενός έθνους και προτρέπει τους νέους να επαναστατήσουν πραγματικά, να ρίξουν από πάνω τους τους Ιούδες.

“Δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη μορφή πάλης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος”, έγραψε. “Πιστεύω ότι οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα αναλάβουν και θα κρεμάσουν τους προδότες αυτής της χώρας στην Πλατεία Συντάγματος όπως και οι Ιταλοί το Μουσολίνι το 1945.”
“Δεν μπορούμε να συνδέσουμε την αυτοκτονία αυτού του ανθρώπου με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Εκτός από αυτό δεν ξέρω καν αν είχε χρέη ή αν τα παιδιά του βοήθησαν σε αυτό”, δήλωσε ο Πάνος Μπεγλίτης, ο πρώην υπουργός άμυνας των Σοσιαλιστών.
Ένας παλιός φίλος του κ. Χριστούλα για, 30 χρόνια, ο Αντώνης Ρίζος, είπε:
 “δεν έδωσε κανένα σημάδι ότι επρόκειτο να το κάνει αυτό είμαστε συγκλονισμένοι και έκπληκτοι. Επέλεξε να αυτοκτονήσει ως πολιτική πράξη. Οι πολιτικοί που δημιούργησαν αυτή την τρομερή κατάσταση θα πρέπει να σωπάσουν και δεν είναι άξιοι να πουν ούτε το όνομά του, “
Πρόσφατα, η Ρωσία προσέφερε στην Ελλάδα βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων και δανείων, με τον ίδιο τρόπο που η Ρωσία έσωσε την οικονομία της Κύπρου.
Η Ρωσία προσφέρθηκε να πληρώσει για μια ναυτική βάση στον Πειραιά, το κύριο λιμάνι της Αθήνας, καθώς και η Gazprom ενδιαφέρθηκε για την αγορά της ΔΕΠΑ. Κάτι το οποίο θα έφερνε δισεκατομμύρια ευρώ που Ελλάδα χρειάζονταν απεγνωσμένα, και οι δύο όμως προτάσεις απορρίφθηκαν από τις ελληνικές αρχές.
Ακόμα κι έτσι, οι Ρώσοι έχουν αρχίσει να επισκέπτονται την χώρα ως τουρίστες και επενδυτές ακινήτων, καθώς και ως προσκυνητές κυρίως στο Άγιο Όρος, μεταξύ των οποίων είναι και ο εκλεγμένος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Όλα αυτά βοηθούν στην εισροή συναλλάγματος στην χώρα και στην μείωση των πιθανοτήτων για μια γενικευμένη οικονομική κατάρρευση, κάτι για το οποίο και η ΕΕ προσπαθεί.
 Πέραν αυτού όμως η ΕΕ προσπαθεί να αποτρέψει την δημιουργία μιας πολιτικής οικονομικής και πολιτιστικής συμμαχίας των ορθοδόξων χωρών.
Ωστόσο, αν η νεολαία στην Ελλάδα δεν καταφέρει να αποκρίνει αυτά τα βαμπίρ από την εξουσία, τότε το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας είναι προδιαγεγραμμένο. Επίσης, ο στρατός και η εκκλησία θα πρέπει να ντρέπονται για το ότι δεν έσωσαν την Ελλάδα.
Θα κλείσω με τα λόγια του πατέρα Σταύρου Παπαχρήστου. (θεολόγος και  Έλληνας ορθόδοξος ιερέας Εκκλησίας).
“Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει την πίεση. Δεν αντέχουμε άλλο. Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι εκατομμύρια Ελλήνων αργοπεθαίνουν, “
Το πρόβλημα, είναι ότι αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο, να πλημμυρίσει η ΕΕ την χώρα σας με ισλαμιστές  Άραβες και Πακιστανούς.
 Που ως αποτέλεσμα θα έχει την καταστροφή της Ελλάδας.
Το άρθρο είναι ελεύθερη μετάφραση από το Ρώσικο ιστολόγιο Rodina Mat, ευχαριστούμε τον Γιάννη για τη βοήθεια.

http://www.epirus-ellas.gr/2012/04/blog-post_4530.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>