«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η σιωπή των αμνών!

Δε θα σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση

Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, η κυβέρνηση δε θα διαλυθεί για να σχηματιστεί υπηρεσιακή. Θα έχουμε, δηλαδή, πολιτική και όχι υπηρεσιακή κυβέρνηση κατά την προεκλογική περίοδο, η οποία θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις που θα επικυρωθούν από τη νέα Βουλή και θα δεσμεύουν τη νέα κυβέρνηση. Όπως έγινε γνωστό, στη θέση τους θα παραμείνουν έως τις εκλογές όλα τα μέλη της κυβέρνησης που κατέχουν τα λεγόμενα εκλογικά υπουργεία (Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης) αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
(11.000.000) Έλληνες? (50) χιλιάδες ιστολόγια? Πνευματικοί, καλλιτέχνες, στρατιωτικοί,  (400) κινήματα, που είναι;;; (300) απατεωνες θα κανουν εκλογές ( τάτσι – μήτσι – κότσι ) και δεν διαμαρτύρεστε κανένας? Το λένε ξεδιάντροπα ότι όταν ο λαός θα βρίσκετε σε περίσκεψη για την απόφαση της ζωής του αυτοί θα μαγειρεύουν ρουσφέτια και θα γελάνε ειρωνικά για τις εκλογές παρωδία που θα μας έχουν δώσει να παίζουμε, άσε τα  πρόβατα να τρέχουν να ασκήσουν το ιερότερό τους καθήκον ! να τους περάσει η κάψα!
Αγαπητά πατριωτικά κινήματα και ιστολογία γνωρίζετε ότι  και να κάνετε θα είναι μια τρύπα στο νερό και θα συμμετάσχετε σε αυτήν την παρωδία αφού άλλο θα ψηφίζουμε και άλλο θα βγαίνει;;;; Τι έγινε σε αυτήν την χώρα όλοι παίρνουμε ναρκωτικά, ή είσαστε μεταλλαγμένοι;;;

Τώρα έχουνε και αλλοδαπούς! Για αυτό τους μαντρώνουν τα τσακάλια! Ψήφος, χαρτζιλίκι και ελεύθερος!!!! εμείς θα τρέξουμε να τους συναγωνιστούμε στην κοροϊδία;

Σε ποιους απευθύνθηκε ο Δημήτρης Χριστούλας;;;

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ υπό αυτές τις συνθήκες και αν δεν οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση με άτομα εκτός βουλής να κάνει τις εκλογές θα ξεκινήσω αγώνα για καθολική αποχή από την γελοία διαδικασία της άσκησης τους ιερού δικαιώματος που είναι η ψήφος μου!

Η ορίζετε υπηρεσιακή κυβέρνηση, ή ο λαός δηλώνει καθολική αποχή και  κάθετε στο σπίτι του γελοιοποιώντας την φαρσοκωμωδία που θα ονομάσουν εκλογές,

ή κάνει εδώ και τώρα λαϊκή επανάσταση!

Αγαπητοί πατριώτες μας θεωρούν μακάκες και το αποδεχόμαστε! 

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ τι κάνουν, μας διατυμπανίζουν την σύλληψη του Απατεώνα Τζοχατζόπουλου!

Να τον κρεμάσουν το ίδιο μου κάνει, του αξίζει κάτι παραπάνω, αυτό που έχει σημασία είναι η ημέρα της σύλληψής του, Τι μας λένε; Αφού μας θεωρούν βόδια! Να η κυβέρνηση αυτή είναι τίμια, και η δικαιοσύνη λειτουργεί! Μην αμφιβάλετε για τις εκλογές!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>