«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πολιτική σύμπραξη αυτοί, αλλά όχι εμείς, έτσι δεν είναι πολιτικά χαϊβάνια;

“Νάφε και μέμνασο απιστείν” (Μένε νηφάλιος και να θυμάσαι πως πρέπει να δυσπιστείς) Επίχαρμος

Εμφύλιος πόλεμος στην πατρίδα Ελλάδα. Οι 300 της πολιτικής τάξης στην βουλή, υπό το κατοχικό πάντα καθεστώς ΝΔ·ΠαΣοΚ, εναντίον του ελληνικού μας έθους και έθνους. Θα μας νικήσουν αδελφές και αδέλφια μου οι εχθροί, διότι αυτά τα πολιτικά σκουπίδια ήδη έκαναν και θα κάνουν πολιτική σύμπραξη ξανά, ενώ εμείς… τίποτα.
“Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας”, μας λέει o Max Keiser στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, σχετικά με το οικονομικό ολοκαύτωμα που έρχεται στην Ελλάδα.
Κατόπιν μακροπνόου σχεδίου, εμείς δεν έχουμε την πολιτική παιδεία των πολιτικών σκουπιδιών που παράγει και αναγάγει σε πολιτική τάξη το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα, γιά να του εξασφαλίζουν την αειφορία του, την αυτοσυντήρησή του, την βιωσιμότητά του και την διαιώνισή του. Και με την βοήθεια φυσικά των μέσων μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ), μας κάνουν και εμάς, τους εκτός βουλής και πολιτικής τάξης, να συμβάλλουμε ενεργά, είτε ακούσια είτε εκούσια, στην αειφορία, την αυτοσυντήρηση, την βιωσιμότητα και την διαιώνιση του σαθρού αυτού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής, κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας.
Που την πατάμε ρε παιδιά; Ποιές είναι οι πολιτικές παγίδες;
Ποιές είναι οι πολιτικές εκείνες φάκες που μας στήνουν τα πολιτικά σκουπίδια από το 1821, στις οποίες πέφτουμε μέσα συνεχώς και σωρηδόν, με τις δικές μας πράξεις; Λες και είμαστε εμείς τα πραγματικά πολιτικά χαϊβάνια, κατά πολύ χειρότερα από τα ίδια τα πολιτικά σκουπίδια του σαθρού τούτου πολιτικού συστήματος.
Η πρώτη μεγάλη φάκα είναι εκείνη μέσα στην οποία κλασικά πέφτουν, π.χ., οι Δημήτρης Καζάκης και Γιώργος Τράγκας. Όπως μέσα πέφτουν στην παγίδα τούτη και όλες εκείνες και όλοι εκείνοι, που ακόμα νοιώθουν και δηλώνουν πως ανήκουν στην αριστερά, στο ακραίο κέντρο ή στην δεξιά.
Τεράστια ηλεκτρονική μυγοπαγίδα -και μάλιστα με άρωμα από θυμαρίσιο μέλι- αυτή η αριστερά, το ακραίο κέντρο και η δεξιά. Κατακερματίζει την ελληνική κοινωνία -κατά την γνωστή τακτική του ‘διαίρει και βασίλευε’- και δεν την αφήνει να πράττει συλλογικά, προς το κοινό μας καλό, το συλλογικό μας συμφέρον και την συλλογική μας ευδαιμονία.
Με την τεράστια βοήθεια των ΜΜΕξαπάτησης, όσο εξακολουθούμε να νοιώθουμε και να δηλώνουμε πως ανήκουμε είτε στην αριστερά, είτε στο ακραίο κέντρο είτε στην δεξιά, τόσο εξακολουθούμε όλες και όλοι μας να συμβάλλουμε ενεργά στην αειφορία, την αυτοσυντήρηση, την βιωσιμότητα και την διαιώνιση του σαθρού πολιτικού συστήματος της ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά δυναστικής, κοινοβουλευτικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα.
Γιατί δηλαδή δεν μπορούμε, κύριοι Δημήτρη Καζάκη και Γιώργο Τράγκα, εισέτι να νοιώθουμε και να δηλώνουμε απλά ‘Ελληνίς’ ή ‘Έλλην’; Τόσο αδύνατον πιά, τόσο ακατόρθωτο και τόσο δύσκολο είναι να νοιώθουμε και να δηλώνουμε πολιτικά Ελληνίς ή Έλλην, ανάλογα με το φύλο μας;
Με υποθηκευμένη την επομένη μέρα των ‘πιθανών’ εκλογών, ξέρετε αυτές που θα γίνουν τον Μάϊο του Αγίου Ποτέ, το καθεστώς κατοχής ΝΔ·ΠαΣοΚ ετοιμάζεται γιά την ίδια ακριβώς πολιτική σύμπραξη που έχει και τώρα. Δεν λαλεί όμως προεκλογικά η ΝΔ στο ΠαΣοΚ “ελάτε μαζύ μου”.
Ούτε λέει προεκλογικά το ΠαΣοΚ στην ΝΔ “ελάτε μαζύ μου”. Διότι το κατοχικό καθεστώς ΝΔ·ΠαΣοΚ γνωρίζει πως, προεκλογικά, το “ελάτε μαζύ μου” δεν πουλάει στην ‘βουληφόρο αγορά’ των πολιτικών κυκλώπων. Που ούτε και εμείς βέβαια τέτοια αγορά δεν έχουμε, μιάς και σε πολιτικούς κύκλωπες μας έχουν καταντήσει σε τούτον τον τόπο από το 1821.
Άλλο πράγμα είναι βέβαια η πολιτική μαγγανεία του να ψηφίζεις ΝΔ και να σου βγαίνει ΠαΣοΚ ή να ψηφίζεις ΠαΣοΚ και να σου βγαίνει ΝΔ. Ας μην εμπλακούμε όμως στα εσω-θρησκευτικά προβλήματα του καθεστώτος κατοχής.
Παρά το ό,τι δεν πουλάει λοιπόν το “ελάτε μαζύ μου” ή το “συνταχθείτε πίσω μου”, σε τούτη την επίσης τεράστια ποντικοπαγίδα -με πάρα πολύ τυράκι- πέφτουμε μέσα συνεχώς και σωρηδόν όσες και όσοι ακολουθούμε με τυφλή πίστη τους νέους πολιτικούς φορείς του τύπου: ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’ του Πάνου Καμμένου, ‘Δρόμος Ελλήνων’ του Δημήτρη Μαντέ και ‘Πατριωτικό Μέτωπο’ του Σταύρου Βιτάλη. Όταν πολιτικά πεινάς γιά άθλους, δράση και ηρωϊσμούς, τότε μοσχοβολάει το τυράκι των Πάνου Καμμένου, Δημήτρη Μαντέ και Σταύρου Βιτάλη.
Έτσι πέφτεις μέσα στην ποντικοπαγίδα του πολιτικού συμβιβασμού με το πολιτικό κατεστημένο των παραδοσιακών κομμάτων, αυτών δηλαδή που έχουν κάτι σαν έναν Βούδα στην κεφαλή. Μόλις όμως αρχίσει να σου μυρίζει ‘οπλαρχηγιλίκι’ η κατάσταση, τότε κάνεις μερικά βήματα πίσω και ψάχνεις να δεις πως θα φύγεις, γιά να γλυτώσεις από το μαντρί των πολιτικών κυκλώπων.
Είναι λίγοι εκείνοι οι πολιτικοί φορείς που αποβλέπουν πραγματικά στην πολιτική μας σύμπραξη και σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με ισηγορία, ισονομία και ισοκρατία. Π.χ. το ‘Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο’ ή ‘Ε.ΠΑ.Μ.’, με τον Δημήτρη Καζάκη και η ‘Εθνεγερσία’ με τον Γεώργιο Αϋφαντή.
Σημειοταίον πως ο “αντιστράτηγος ε.α. και συγγραφέας Γεώργιος Αϋφαντής, ήδη κατέθεσε καταγγελία στον Άρειο Πάγο με κύριο αίτημα να ανασταλεί η λειτουργία των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βάσει του Συντάγματος, διότι δωροδοκήθηκαν (υπόθεση Siemens), σύμφωνα με απόφαση γερμανικού δικαστηρίου, που κατεδίκασε τον Χριστοφοράκο και η οποία είναι ήδη αμετάκλητη. Συνεπώς, όλες οι συμβάσεις που υπέγραψαν τα κόμματα αυτά είναι παράνομες. Στην δε Ιταλία, σε ανάλογη περίπτωση απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις δωροδοκίας” [1].
Ομολογουμένως, δεν είναι εύκολη η πολιτική μας σύμπραξη Ελληνίδες και Έλληνες, σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, γιά την αναίμακτη ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος ΝΔ·ΠαΣοΚ. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και γνώση η πολιτική μας σύμπραξη σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο γιά την ελευθερία με Συντακτική Εθνοσυνέλευση.
Πως όμως θα κάνουμε την Τράπεζα την Ελλάδος ελληνική, αν δεν γίνουμε πρώτα εμείς πολιτικά Ελληνίδες και Έλληνες; Πως θα κάνουμε την Τράπεζα την Ελλάδος ελληνική, αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε μία πολιτική σύμπραξη με ισηγορία, ισονομία και ισοκρατία, με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, γιά την αναίμακτη ανατροπή του σαθρού πολιτικού συστήματος με Συντακτική Εθνοσυνέλευση;
Ως πότε πολυαγαπημένη μου Ελληνίδα και πολυαγαπημένε μου Έλληνα, όπου και αν είσαι πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη, θα εξακολουθούμε να γλύφουμε τον πάτο του βαραλιού, του κατοχικού καθεστώτος ΝΔ·ΠαΣοΚ στην πατρίδα Ελλάδα; Φτάνει πιά!
Ως εδώ! Νυν υπέρ πάντων ο αγών!
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
1 Αναστολή λειτουργίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; http://fonipeiraioton.blogspot.com/2012/03/blog-post_9056.html
From: georgantzas@fordham.edu
Date: Wed, 4 Apr 2012 03:55:50 -0400
Dimitris N. Adamopoulos
ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>